ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κέλσος: Αληθής Λόγος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Κέλσος: Αληθής Λόγος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/10/2009, 18:24:07
quote:
"Ξεστείστε" γράφω, να το προσέξεις αυτή τη φορά, φιλε μου,όχι "ξεστείτε".Δηλαδή, αποκαθηλώστε τις καρμανιόλες,τις κρεμάλες....Τρομάζουν νεότεροι και παιδιά...΄Ηρθαν για διάλογο και αναζήτηση, όχι για ταινίες θρίλερ και κατασκοπίας......

Nα χαρώ λεξιλόγιο..

Τελικά ξεστείστε θέλεις να πείς ή ξεστείτε??
Αυτές τις λουμπινιές αν δεν έγραφες φίλε

25/10/2009, 18:33:34
τρεχαγυρευε
quote:
Βγάλε τη μάσκα του καταδότη φίλε allzzaro, σε ασχημαίνει...

Εδώ είσαι βρέ..
Δεν μου πάει εε.. κάποιος πρέπει να τα πεί ρε Βαγγγελάκο μου λαχαίνει ο κλήρος..
Τσιμπάς ομως.. ψάρακλα..

25/10/2009, 18:45:46
Δές και ενα βιντεάκι για να συνειδητοποιήσεις τι εστί Μακεδόνας. http://www.youtube.com/watch?v=rcPxgAHkveA
Εχει χάσει τον ύπνο του ο Γκρουέφσκι.
Μιάς και τον ανέφερα, Ελληνας λέει ο Γκρουέφσκι??http://oode.wordpress.com/2008/09/18/skopia-ellinismos/

Βέβαια το ρεπορτάζ είναι απο http://zougla.gr/news.php?id=4828.

25/10/2009, 19:50:27
Φίλε μου allzzaro, εκτός απο λουμπινιές, δεν μπορείς να δεις
τίποτε άλλο στο κείμενο μου;Σου λέω ότι το κάνατε θρίλερ, απο
κοινωνική ταινία που ήταν...Κσταλαβαίνεις πότε υπερβάλεις;
Φιλαράκι, τά χουμε ξαναπεί,τη βλέπεις πολύ λάθος,με την πάρτη μου....
Αν ήξερες τι έκανα 10 λεπτά πριν, δεν θα έλεγες ποτέ ξανά αυτά που λές, αλλά, είμαι σεμνό παιδί κι εγώ και
λώ να σε αφήσω να με βλέπεις έτσι....
Περι αληθούς λόγου, να πάρω ως τοποθέτηση σο, τις καταστροφές και τους διωγμούς των ειδωλολατρών απο τους χριστιανούς;
Αν ανατρέξεις την ιστορία, θα δεις, ότι ποτέ δεν υπήρξαν ο συνθήκες,λόγω πολέμων, εσωτερικών αναταραχών, να δημιουργήσουν τέτοιο ζήτημα...Ειδικά ο Μέγας Κωνσταντίνος δεν έγινε χριστιανός, ή μη μόνο πριν τον θάνατο του,φοβούμενος τη διάσπαση της αυτοκρατορίας...
Μιλάμε για λογικούς ανθρώπους, όχι για τέρατα σαν τον Δέκιο, ή τον Ιουλιανό....Λέμε για ανθρώπους έξυπνους που προσπαθουσαν να ενώσουν όχι να χωρίσουν...Αν διαβάσεις για τις περιόδους αυτές, θα καταλάβεις...
Φίλε μου,καθε εποχή, έχει τις ιδιομορφιες της, δεν γινονται τα ίδια
όταν αλλάζεις εποχή....Δεν γίναν διωγμοί κατά ειδωλολατρών,γιατί ποτέ
δεν ειπώθηκε μισείτε αλλήλους, αλλά αγαπάτε αλλήλους,άσχετα απο το πόσο το εφηρμοσαν....
Και επιτέλους, τι συζητάμε;Για τον χριστιανισμό, ή για τους ανθρώπους που δηλώνουν χριστιανοί;Γινεται ένα μπέρδεμα, που δείχνει
φαιδρό...Πότε οι άνθρωποι, πότε η θρησκεία,αλλά δεν φέρνετε ποτέ ιστορικά στοιχεία, απλά συκοφαντείτε χριστιανισμό και χριστιανούς με την γλώσσα του δρόμου,ως λόγια του αέρα, εννοώ, χωρίς αποδείξεις,
απλά θέσεις σας....
Αυτό που θέλετε να πείτε, είναι ότι μισείτε τον χριστιανισμό και τους χριστιανούς;Πείτε το άμεσα...Άν χαρακτηρίζετε την εκκλησία λίγο πολύ τρομοκρατική οργάνωση και δέχεστε νεοναζιστικές οργανώσεις ώς γραφικές,τότε, έχετε χάσει το μέτρο και φυσικά, δεν
σας είπε ποτέ κανείς να κρίνετε τέτοια πράγματα..Μπορούμε να συζητήσουμε, ή θα δογματίζετε για πολύ ακόμη;
Τα φαινόμενα απατούν,πρέπει να πάψετε να τα βλέπετε λογικά ιδανικά...Υπάρχει και παρά πέρα, απο τη λογική σας....Αφείστε να το δείτε λίγο....
25/10/2009, 20:51:33
quote:
Φίλε μου allzzaro, εκτός απο λουμπινιές, δεν μπορείς να δεις
τίποτε άλλο στο κείμενο μου;

Εσύ απο τα παραπάνω λίνκ αυτό έχεις να σχολιάσεις?
Λουμπινιές αμολάς οταν στριμωχτείς..

quote:
Αν ήξερες τι έκανα 10 λεπτά πριν, δεν θα έλεγες ποτέ ξανά αυτά που λές, αλλά, είμαι σεμνό παιδί κι εγώ και
λώ να σε αφήσω να με βλέπεις έτσι....

Λέγε ντε..

Δεν σχολιάζω τίποτα αλλο γιατί είμαι αδιάθετος. Αρρώστησα

25/10/2009, 21:42:46
Δεν ξέρω τι αλλο να πω, φίλε μου allzzaro, είμαι κι εγώ λίγο άρρωστος,αλλά το θέμα είναι ότι δεν σταματάς κι εσύ να κρίνεις,
χωρίς να τοποθετείσαι..Κακό αυτό....
Δικές σου θέσεις, πιστεύω...Λόγο...
25/10/2009, 22:07:51
Περαστικά σου ρε φίλε.
Πονάνε χέρια πόδια τα πάντα. Δουλεύω εν τω μεταξύ και αστα να πάνε.

Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος Βαγγέλη.
Δεν θέλω να κρίνω ειλικρινά.
Δεν θέλω να κρίνω κανέναν..

25/10/2009, 22:22:21
Φιλε τρεχαγυρευε δεν ρωτησα την γνωμη σου για την ΟΟΔΕ για να σε κατηγορησω για κατι.Απλα πιστευω οτι και εσυ εισαι εναντιον αυτης της διαμαχης που ξεκινησε τα τελευταια χρονια που στο μελλον καποιοι ισως θελησουν να εκμεταλευθουν.
25/10/2009, 22:27:20
Κρίνεις όμως, φιλε μου, κρίνεις και μάλιστα, κρίνεις ότι καλύτερο
έχουμε,το μεγαλύτεορ ποσοστό των Ελλήνων,δημιουργώντας σύγχιση, ενώ βοηθάς και συ μερικούς να κουνάνε ένα πτώμα,την παλιά
ειδωλολατρική θυσία, για να δείξουν οτι είναι ζωντανό,όταν ειναι
εδώ και πολλούς αιώνες νεκρό κι αυτό όχι κατά λάθος, ή απο διωγμούς...
Πέθανε, απλά πέθανε..
Αφήστε το πτώμα στην αποσύνθεση του....
Περεπιμπτόντως, δεν αρρωσταίνω τόσο πού, οικογενειακώς, μια δυο μέρες,λίγη αδιαθεσία και τέτοια,αλλά, καταλαβαίνουμε και το κόβουμε
πριν γινει αρρώστεια...
Θέλει πολύ καλή ανάπαυση,για να γίνεις καλά...
Όταν εισαι ζωντανός,επαναλαμβάνω...Στα πτώματα,δεν οφελεί καθόλου,
απο ότι μου λένε...
26/10/2009, 00:32:26
quote:
trexagireve
Τέτοια ένδεια επιχειρημάτων αγαπητέ μου sesostris, που να σε
αναγκάσει να γίνεις κοινός συκοφάντης, δεν το περίμενα να σου
τύχει....Με αποκαλείς εντεταλμένο της εκκλησίας;Καμία σχέση και όποτε θέλεις, το διαπιστώνεις ιδίοις όμμασι...

Πότε αναφέρθηκα φίλε trexagireve σε σένα προσωπικά, και σε συκοφάντησα ;;; Εκτός και αν εργάζεσαι για λογαριασμό της ΟΟΔΕ ή των Απολογητών , γιατί σ’ αυτούς αναφερόμουνα . Και αυτοί φίλε Βαγγέλη είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψα , έμμισθοι κονδυλοφόροι της εκκλησίας που λύνουν το οικονομικό τους συκοφαντώντας και περιυβρίζοντας κάθε τι το Ελληνικό !

*