- Περι Αγάπης... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Τελευταιοι στιχοι απο το Abbey road-Beatles.
Απο τις τελειοτερες διατυπωσεις του Καρμα που διαβασα ever.
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
T'i Amo senza sapere come
ne' quando ne' da dove,
t 'amo direttamente senza problemi ne' Orgoglio
cosi' ti Amo perche' non so Amare altrimenti che cosi'
in questo modo in cui non Sono e non Sei,
cosi' vicino che la tua mano sul mio petto e' mia,
cosi' vicino che si chiudono i tuoi occhi
col mio sonno ....
Σ Αγαπώ, χωρίς να ξέρω το γιατί
Ούτε το πώς, ούτε από πού,
Σ Αγαπώ κατευθείαν δίχως πρόβλημα χωρίς περηφάνια,
Έτσι σε αγαπώ, γιατί δεν μπορώ να αγαπήσω διαφορετικά από έτσι,
Μ αυτό τον τρόπο που δεν είμαι και δεν είσαι..
Τόσο κοντά που το χέρι σου στο στήθος μου είναι δικό μου
Τόσο κοντά που κλείνουν τα μάτια σου
μεσα στον ύπνο μου….
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 01/04/2003 23:31:14
MONO ME ERGA.(EAN AYTO POU NIOTHW THEORITE AGAPH)
PANTOS,SAS AGAPW..

Παρατηρώ πως στις δέκα μέρες που απουσίασα έγινε έμπρακτη εφαρμογή της Αγάπης.
Όχι απλά στα λόγια, αλλά με αυτό που ο καθένας έχει φυλαγμένο μέσα στην ψυχή του.
Δε θα πολυλογήσω.
Να ‘στε όλοι καλά και ν’ ακτινοβολείτε παντού το Φως και την Αγάπη της ψυχής σας!
Τελικά πέρα από τις ιδέες, τις απόψεις και τα «δόγματα» θα πρέπει ν’ αναγνωρίσουμε αυτό που μας ενώνει.
Την Αγάπη μας για τον Άνθρωπο, απανταχού στη Γη.
Αυτό αποδεικνύεται στην πράξη από τον φωτεινό συντονισμό της ΑΤΜΑ υπέρ της Ειρήνης την 1 του μήνα.
Εύγε!
Ξέρετε ένας άνθρωπος δεν μπορεί ποτέ μόνος του. Όσο «καλός» και «φωτεινός» κι αν είναι!
Μαζί όλοι ίσως να μπορούμε να κάνουμε και θαύματα!
Με Σεβασμό και Αγάπη.
Aν μιλώ τις γλώσσες των ανθρώπων και των αγγέλων, χωρίς όμως να έχω αγάπη, δεν είμαι τίποτε περισσότερο από χάλκινο όργανο, που ηχεί ή κύμβαλο που αλαλάζει.
Και αν είμαι προφήτης και γνωρίζω όλα τα μυστήρια και αν κατέχω κάθε γνώση και αν έχω όλη την πίστη, ώστε να μετακινώ τα όρη, δεν έχω όμως αγάπη, δεν είμαι τίποτε.
Και αν μοιράσω όλα τα υπάρχοντα και αν παραδώσω το σώμα μου και καεί, αλλά δεν έχω αγάπη, σε τίποτα δεν ωφελεί.
Η αγάπη μακροθυμεί, αγαθοποιεί. Η αγάπη δεν φθονεί, δεν αυθαδιάζει, δεν περηφανεύεται, δεν ασχημονεί, δεν ζητεί ανταπόδοση, δεν οργίζεται, δε σκέπτεται κακό. Δε χαίρει για την αδικία, αλλά συγχαίρει για την αλήθεια.
Η αγάπη όλα τα ανέχεται, σε όλα πιστεύει, από όλα ελπίζει, σε όλα υπομένει.
Η αγάπη ουδέποτε θα ξεπέσει. Ενώ και οι προφητείες θέλουν καταργηθεί και οι γλώσσες θέλουν παύσει και η γνώση θέλει καταργηθεί.
Γιατί τώρα μερικώς μόνο γνωρίζουμε και μερικώς προφητεύουμε. Όταν όμως έρθει το τέλειο, τα μερικά θέλουν καταργηθεί.
Όταν ήμουν μικρός, σα μικρός μιλούσα, σα μικρός έκρινα, σα μικρός σκεπτόμουνα. Όταν όμως έγινα άνδρας, κατάργησα τα του ανηλίκου.
Γιατί τώρα βλέπουμε σα μέσα στον καθρέφτη αινιγματικά, ενώ τότε θα βλέπουμε πρόσωπο προς πρόσωπο. Τώρα γνωρίζω μερικώς, τότε θα γνωρίσω τελείως, καθώς γνωρίσθηκα.
Τώρα μένει πίστη, αγάπη, ελπίδα. Τα τρία αυτά. Μεγαλύτερο δε αυτών είναι η αγάπη.
ΛΕΣ ΟΤΙ.
quote:
Μαζί όλοι ίσως να μπορούμε να κάνουμε και θαύματα!
quote:
Ξέρετε ένας άνθρωπος δεν μπορεί ποτέ μόνος του. Όσο «καλός» και «φωτεινός» κι αν είναι!
THA DIAFONISW.TA THAVMATA GINONTE MONON APO ENAN.APO EMAS TOUS IDIOUS.
EKTOS VEVEA KAI AN ENOOUSES KATI ALO.
AYTH EINAI KAI H DYNAMH THS MONADAS.EIMASTE O KETHENAS MIA MONADA.
MIA DINATH GENITRIA.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 02/04/2003 18:18:47
Έπεζε τον ρεσεπψιονίστ ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, όταν μια ερωτευμένη νεαρά τον ρώτησε αν είχε ποτέ του ερωτευθεί. Εκείνος, λάμποντας από χαρά άρχισε να τις περιγράφει με ποιητικότατο τρόπο τον έρωτα της ζωής του που είχε ζήσει κι αυτός κάποτε στη νιότη του. Όμως αυτός ο έρωτας είχε άσχημο τέλος.
- Τι άσχημο τέλος, ρώτησε η νεαρά.
- Παντρευτήκαμε, απάντησε συγκαταβατικά ο Στολίγκας.
VANDE!
'manava seva, madhava seva'