- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
αλήθεια πότε μας έρχεσε?
Πες μου αρκετά νωρίς για να κανονίσω με τα μικρά.
Αλήθεια, αν στη διάρκεια του εξαγνισμού, παραμελίσουμε την αυτοθεραπεία μας, λόγω "ανωτέρας βίας", είναι πάρα πολύ κακό?
(αφελέστατα ρωτώντας, αλλά αφού με καίει είπα να ρωτίσω....
)
Αλήθεια χθες δεν είδα κίνηση στο "ευ ζην" αν και μπήκα στις 9:30
χαθήκατε...
Φιλιά και αγκαλιές
Βίκυ

Θα έρθω τον Δεκέμβριο, υπολογίζω, μια και έχω άδεια! Να μπορέσω να μείνω και λίγες μέρες, μην έρθω τρέχοντας!! Θα σε ειδοποιήσω, μην ανησυχείς, γνωρίζω από παιδιά...και το πόσο δύσκολα προγραμματίζει κανείς!
Βικάκι, δεν υπάρχει καλό ή κακό για την προσωπική σου "θεραπεία". Τίποτα δεν σημαίνει αν κάποια ημέρα δεν μπορέσεις να κάνεις ρέικι στον εαυτό σου! Εξαρτάται από την δική σου θέληση! Η "θεραπεία" μας είναι στην δική μας ευχέρεια και κρίση και κανείς δεν θα σου πει, τόσες φορές επί τόσες ημέρες...και "καθάρισες"! Αυτό το εννοώ! Το σημαντικότερο στον 1ο βαθμό είναι να κατανοήσεις την ενέργεια και το σώμα σου! Και τι ακριβώς κάνει! Αν αυτό το κατανοήσεις, τότε θα κάνεις ρέικι και μέσα στην "τουαλέτα"!! Και δεν θα χρειάζεται να ρωτάς κανέναν, γιατί ο ίδιος ο εαυτός σου θα το επιδιώκει...Ο καθένας έχει τον χρόνο του, Βικάκι, που δεν παραβιάζεται, γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν "πρέπει" στο ρέικι. Τόσο φυσικά, όσο η ανάσα μας! Αυτό μόνο να έχεις κατα νου!
Εχτές ήταν μια άτυχη ημέρα με ένα τεχνικό πρόβλημα στον υπολογιστή μου και στον υπολογιστή του Πάνου! Ζητώ συγνώμη χίλιες φορές. Θα σε περιμένουμε εσένα και όποιον άλλον την Δευτέρα, για να μιλήσουμε! Εν τω μεταξύ θα είμαι περισσότερο στο φόρουμ του ΕυΖην πια! Υπάρχει εκεί και ειδικός χώρος για απαντήσεις για το ρέικι και για όποιο άλλο θέμα. Είναι μεγάλο όνειρο να μπορέσει να δημιουργηθεί η ΕΥ ΖΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ με όλη την σημασία της λέξης. Με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες. Σε περιμένω!
Πολλά φιλιά
με αγάπη
Βάσω
ναι καλη μου Ρωρ εχουμε καιρο να τα πουμε απλά γιατι κι εγω εμαι χαμενη απο μενα......χρονος ανακαταταξεων ίσως.....
Ειμαι όμως καλα!
αυτό με ενδιαφέρει, να είσαι καλά!! ΄Ολα τα άλλα γίνονται παράλληλα!
΄Ετσι κι αλλιώς, όλοι μας πάμε και ερχόμαστε "σαν κομήτες". Σημασία έχει να είμαστε μέσα και έξω καλά!
Φιλάκια γλυκά
Το ήξερα μέσα μου, αλλά να ήθελα και επιβεβαίωση από κάποιο πιο "παλιό"
Θα περάσω και από το "ευ ζην" , και θα περνά όποτε έχω ευκαιρία, αν και πνίγομαι λιγουλάκι τελευταία...
Φιλάκια σε όλους
Βίκυ

Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Καλή μου Unseen σ' ευχαριστώ πολύ! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. "Γνωρίζω" ότι συναισθάνεσαι αυτήν προσπάθεια "ένωσης" μέσα σε μια ανθρώπινη ποιότητα και είσαι κι εσύ μέρος της, έστω κι αν αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να συμμετέχεις! Γνωρίζω ότι όλοι εδώ σ' αυτό το topic (συμπεριλαμβανομένης και της αγαπημένης μου Λίλλιαν) είμαστε μέρη αυτής της "ενότητας", γι' αυτό και δεν "κλείνει" το topic, ότι κι αν γίνει. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό πως μια ομάδα ανθρώπων, άγνωστων στην αρχή, γνωρίζονται και μοιράζονται ότι πιο όμορφο και πιο ουσιαστικό έχει ο άνθρωπος! Την γνώση!
Αισθάνομαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα όλους! Αν και όχι προσωπικά όλους, όμως νιώθω ότι όλοι γνωριζόμαστε χρόνια, έστω και αν δεν έχουμε συναντηθεί!
Φιλιά πολλά σε όλους
και μια μεγάλη αγκαλιά με "ΕΥ ΖΗΝ"
Βάσω
Καλά ε? Οι "προφητείες" (
Τώρα Ρέικι και σε γραμμή 901
Χαιρετισμούς στην παρέα!
Νίκος
Νίκο μου το είδα και εγώ! Και στο 090..και στα "spa"!!!
Τι μπορούμε να κάνουμε; Αν πούμε μια κουβέντα, γινόμαστε "γραφικοί"
Βρέστε τα πρώτα μεταξύ σας, μου είπε κάποιος, και μετά μου λέτε τι είναι ρέικι!
Ξέρεις τι λέω; ΄Ότι όταν θα έρθει η ώρα να "αποχωρήσουμε" το μόνο που θα πάρουμε μαζί μας είναι η εργασία που έχουμε κάνει με τον εαυτό μας! Και τότε θα φανεί πόσο τον έχουμε "κοροϊδέψει"!!!
Φιλιά σε όλους
Σε 901 όμως? "Στείλε κανά τέταρτο ρέικι ρε φίλε να γυρίσει η γκόμενα πίσω?"
ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 5.000
ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΛΕΣ. ΜΑΣ "ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΑΜΑ!
ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 50 ΠΕΡΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50 ΕΥΡΩ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 100 ΚΟΥΤΙΑ.
ΕΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑ 5 Η 10 ΑΤΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΦΙΚΤΗ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΕΡΛΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΙ ΙΑΜΑ.
ΕΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Παρακαλώ όσοι από εσάς ενδιαφερθείτε στείλτε μου email στο dancing_verum@yahoo.gr
Eπίσης βοηθάτε σημαντικά με το να προωθήσετε αυτό το μήνυμα σε δικούς σας φίλους και γνωστούς.
Να είμαστε όλοι ευλογημένοι στον ερχομό της Νέας Γης.
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις δραστηριότητες που θα γίνουν, στα πλαίσια της έκθεσης Activia, στο περίπτερο ΗΛΙΟΧΩΡΟΣ, ένα πολυ-συμμετοχικό περίπτερο, που προωθεί την συνεργασία μεταξύ των εναλλακτικών θεραπειών, αποκλείοντας την ανταγωνιστικότητα, που τόσο κακό έχει κάνει στον χώρο αυτό. ΄Ολοι μαζί μπορούμε να στείλουμε "μήνυμα" στο Σύμπαν και να πείσουμε για την ειλικρινή μας πρόθεση για ενότητα, αγάπη και ειρήνη.
Θα χαρώ πολύ να σας δω!!!!!
Με αγάπη
Βάσω
'Εκθεση "Activia"
1 - 3 Δεκεμβρίου 2006, 10.00 - 21.00
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Νέο Φάληρο)
- είσοδος ελεύθερη -
Εναλακτικές Θεραπείες
Φιλοσοφία - Εσωτερισμός
Εκδηλώσεις στο περίπτερο "Ηλιοχώρος"
- συμμετοχή ελεύθερη -
"Ο Μύθος της Δρογγαράτης": η Νικολέττα Αναστασίου τραγουδάει τον μύθο της Δρογγαράτης, πάνω σε ένα μουσικό χαλί υφασμένο με τραγούδια απ' όλο τον κόσμο, μαζί της παίζει djrd ο Νίκος Σκούταρης.
Εργαστήριο εικαστικής θεραπείας (art therapy), με την εικαστική ψυχοθεραπεύτρια Δέσποινα Παπαϊωάννου ("Ο Μίτος της Αριάδνης").
"Η τέχνη του ταξιδεύειν - Η τέχνη της μεταμόρφωσης":, σεμινάριο, με την Ζέτα Ντεκοπούλου ("Η Τέχνη του Ταξιδεύειν").
Μάθημα κινέζικης καλλιγραφίας, με την (Κινέζα) Λίου Λίου ("Vitality").
Μάθημα παρασκευής παραδοσιακών αλοιφών με βότανα, με την γεωπόνο Μένη Χατζηπαναγιώτου ("Ροζμαρίνο").
Μάθημα κατασκευής χειροποίητης ασημένιας αλυσίδας, με την Λίτσα Αντωνίου.
Παζάρι χειροτεχνημάτων ανθρώπων με νοητική υστέρηση (Εστία "'Αγιος Νικολαος")
Παρουσίαση του βιβλίου "Μέσα στην σιωπή ...άκουσέ Με" της Βάσως Νικολοπούλου ("Reikicenter").
"Ευ Ζην Δωροθήκη" - Πρώτο βήμα: δώσε/δήλωσε ένα δώρο... όποιας αξίας, οτιδήποτε, όσο μικρό - όσο μεγάλο: μία κάρτα, ένα βιβλίο, το παλιό σου καλοδιατηρημένο αυτοκίνητο, μία συνεδρία μασάζ, μία συμμετοχή στο επόμενο σεμινάριο που διοργανώνεις, το εξοχικό σου στην Μύκονο για ένα σαββατοκύριακο, έναν τενεκέ βιολογικό λάδι, ένα βάζο λιαστές ντομάτες κ.λπ., κ.λπ.. Δεύτερο βήμα: πάρε από την "Ευ Ζην Δωροθήκη" το δικό σου δώρο! Τρίτο βήμα: περίμενε την κλήρωση και δες αν είσαι ένας από τους τυχερούς για: 1) επταήμερη φιλοξενία, για δύο, στο κέντρο "Ο Μίτος της Αριάδνης" (Γαλαξείδι), 2) τριήμερη φιλοξενία, για δύο, στο ξενοδοχείο "Γανυμήδης" (Γαλαξείδι), 3) βιβλία αξίας 150 ευρώ, 4) μία συμμετοχή σε οποιοδήποτε σαββατοκύριακο σεμινάριο του "Natural Health Science", 5) μία σειρά σαπουνιών και παραδοσιακών αλοιφών του Εργαστηρίου "Ροζμαρίνο".
Συνεδρίες ρέικι ("Reikicenter").
Συμβουλές φενγκ σούι, από την Ειρήνη Σενδόνα.
Συνεδρίες μπόουτεκ (2x30 λεπτά), με την Πόπη Ρεμούνδου ("Εναλλακτικό Κέντρο").
Συνεδρίες καθιστής μάλαξης (4x15 λεπτά), με την Ευαγγελία Κούλογλου ("Natural Health Science").
Συνεδρίες ρεφλεξολογίας (2x30 λεπτά), με τον Σαράντο Χαλούλο.
Συνεδρίες ρεφλεξολογίας (2x30 λεπτά), με τον Περικλή Χουλιάρα.
Συνεδρίες ρεφλεξολογίας (2x30 λεπτά), με την Λουίζα - Μαρία Χριστοφίλου.
Επίδειξη τάι τσι τσουάν, από τον Γιάννη Δημηρίου ("Vitality").
Παρουσίαση κρανιοϊερής θεραπείας, με συμμετοχή επισκεπτών (Ινστιτούτο Νεοκρανιοϊερής Θεραπείας).
Παρουσίαση ρεζουβάνς (μάλαξη προσώπου), με συμμετοχή επισκεπτών, από την Τζούλι Χάρντενμπεργκ ("Natural Health Science").
Παρουσίαση ταϊλανδικής μάλαξης, με συμμετοχή επισκεπτών, από την Δέσποινα Τζαντάρμα ("Natural Health Science").
Παρουσίαση ρεφλεξολογίας, με συμμετοχή επισκεπτών ("Natural Health Science").
Παρουσίαση σιάτσου, με συμμετοχή επισκεπτών ("Natural Health Science").
Παρουσίαση μάλαξης με κρυστάλλους, με συμμετοχή επισκεπτών, από την Ιωάννα Μπράτη ("Natural Health Science").
www.iliohoros.gr/ekdilosi/activia
Αγγέλα Αλεξίου, Πάνος Μπαλτάς
Τι έγινε και ερήμωσε το topic μας;
Για να ξαναμαζευτούμε...
΄Ενα νέο: Το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι!!!! Στις 18 Μαρτίου!
Πως σας φαίνεται;
Και ένα άλλο που βέβαια δεν είναι νέο, αλλά παλιό!
Οι προκλήσεις δεν τελειώνουν ποτέ!!!!!
Πάντα θα έρχονται εκείνες οι "σκληρές" εμπειρίες στην ζωή σου, για να σου θυμίζουν ότι ζεις ανάμεσα σε "ανθρώπους" και όχι σε αγγέλους!!!
Πάντα θα έρχονται εκεινες οι "σκληρές" εμπειρίες στην ζωή σου, για να σου θυμίζουν ότι ο σκοπός σου είναι να τις μετουσιώνεις σε σοφία, μέσα από την δόνηση της αγάπης!
Πάντα θα έρχονται εκείνες οι "σκληρές" εμπειρίες στην ζωή σου, για να σου θυμίζουν ότι το ρέικι είναι ο δρόμος όσων το έχουμε επιλέξει.
Και ξαφνικά...όλες οι "σκληρές" εμπειρίες γίνονται επίγνωση!!!
Τότε κατανοείς ότι δεν είναι σκληρές οι εμπειρίες, αλλά η δική σου οπτική είναι που τις αντιλήφθηκε σαν "σκληρές". Και τοτε νιώθεις απέραντη ευγνωμοσύνη που μπόρεσες και αντιλήφθηκες...
φιλιά πολλά σε όλους
μου λείψατε!
Τι υπέροχο το νέου σου!!! Που θα γίνει αυτό το φεστιβάλ? Τι χρειάζεται για να συμμετέχει κάποιος?
quote:
Πάντα θα έρχονται εκείνες οι "σκληρές" εμπειρίες στην ζωή σου, για να σου θυμίζουν ότι ζεις ανάμεσα σε "ανθρώπους" και όχι σε αγγέλους!!!
Πάντα θα έρχονται εκεινες οι "σκληρές" εμπειρίες στην ζωή σου, για να σου θυμίζουν ότι ο σκοπός σου είναι να τις μετουσιώνεις σε σοφία, μέσα από την δόνηση της αγάπης!
Πάντα θα έρχονται εκείνες οι "σκληρές" εμπειρίες στην ζωή σου, για να σου θυμίζουν ότι το ρέικι είναι ο δρόμος όσων το έχουμε επιλέξει.Και ξαφνικά...όλες οι "σκληρές" εμπειρίες γίνονται επίγνωση!!!
Ποσο δίκιο έχεις καλη μου Ρωρ.(δεν σε ξέχασα)Απλά.....ζω με σκληρές εμπειρίες που ακόμα δεν μετουσίωσα.
Να ειστε ολοι καλα και είμαι εδώ!
Το φεστιβάλ ρέικι θα γίνει στην Αθήνα, σε κάποιο Ξενοδοχείο, μόλις έχω περισσότερα στοιχεία θα σας πω! Το διοργανώνει το περιοδικό ReikiTime και αν θέλεις καλή μου Μαρία, μπορεις να επικοινωνήσεις με τους εκδότες.
Γαλάζια σφαιρούλα μου, γλυκιά μου,
δεν υπάρχουν "σκληρές" εμπειρίες. Υπάρχουν, απλά, άνθρωποι που τους επιτρέπουμε να μας τις δημιουργούν. Αυτήν την επίγνωση φύλαξε την στην καρδιά σου! Αξιολόγησε αυτό που περνάς και ονομάζεις "σκληρό", αν το επιτρέπεις να συμβεί...
Ξέρεις καμιά φορά οι άνθρωποι, δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο από αυτούς, παρά μόνο αλήθεια, και σαστίζουν.
Πότε θα έρθεις Αθήνα; ΄Ισως μπορέσω να βοηθήσω στην μετουσίωση...είναι ένας δρόμος που τον ξέρω καλά!!!
Και όπως λένε και οι "κάρτες της Ρωρ" (Νο 25)...
"Κάθε συμβάν στην ζωή μας, περιέχει και μια επιλογή μας για να μας μάθει κάτι περισσότερο. Παρατήρησε αυτά που σου συμβαίνουν και ανακάλυψε τι θέλουν να σε διδάξουν."
φιλιά πολλά
χαίρομαι που "επιστρέψαμε"
Καλη μου Ρωρ σε ευχαριστω πολυ πολυ.
Είνα σίγουρο ότι εγω τα επιτρέπω,είναι εν γνώση μου.
¨Εχω δημιουργήσειδυο καθρέφτες του εαυτο μου πολυ πολύ γνωριμους που μάχονται,την υλη και το πνεύμα.Μένω παρατηρήτρια και περιμένω,λες και δεν έχω συναισθηματα λειτουργώ.Ξερω τι θελει να με δείξει,ίσως όχι απόλυτα ,αλλα ξερω που θελει να με οδηγησει.Προς το παρον αφήνομαι.Σκληρή η μάχη.Πεποιθήσεις χρόνων παλεύουν μεσα μου συνήθειες κι αναγκες.......έναντι μιας άδολης αγάπης.Αλλά δεν εχω συναοσθηματα για να επιλλεξω........παρατηρώ και περιμένω το άγγιγμα ψυχής.
Την αγάπη μου!
Δεν έχω συναισθήματα…λες! Κι όμως είσαι γεμάτη από αγάπη! Την έχεις πάρει μαζί σου στην «βουτιά» που ετοιμάζεσαι να κάνεις! Κρατάς την ανάσα σου, όπως κάνει κάθε άνθρωπος, από ένστικτο, πριν βουτήξει…στην θάλασσα. Μια μεγάλη ανάσα είναι όλη αυτή η μάχη!
Δεν είναι όμως η μάχη, αλλά η επιλογή, που σε ζορίζει.
Είσαι «ετοιμοπόλεμη» και το γνωρίζεις. Πρέπει όμως και να επιλέξεις…Καλά κάνεις και αφήνεσαι, αλλά έχε και το νου σου! Γιατί, καμιά φορά, όταν αφηνόμαστε, χάνουμε και τις ευκαιρίες. Ο πνευματικός δρόμος έχει ένα μόνο ζόρι, και αυτό στην αρχή του: «πέφτουν οι μάσκες» και αυτό πονάει. ΄Όμως είναι αυτό που φέρνει και την ατέλειωτη γαλήνη, γιατί μετά «ξέρεις»…
Βούτα, λοιπόν, και μην φοβάσαι τίποτα! Γιατί, έχεις επιλέξει τον δρόμο σου ήδη! Και είναι αυτός της αγάπης, όπου εκεί δεν υπάρχει τίποτα που να φοβάσαι.
Θα δεις μετά πως σβήνονται όλα! Και μνήμες και πεποιθήσεις και ότι έχει αποθηκευθεί και μας βαραίνει. Και τότε είμαστε έτοιμοι να αγαπήσουμε τον Εαυτό μας και να συγχωρήσουμε ότι απελευθερώνουμε!
Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά
γεμάτη με την ΑΛΗΘΕΙΑ
είμαι πάντα εδώ!!!
Φιλιά σε όλους
Μου λείψατε πολύ! Καλή χρονιά γεμάτη από καθαρό αγνό φως!
Ρωρ μου μην ξεχάσεις να μας ενημρώσεις ξανά για το 2ο Φεστιβάλ Ρεϊκι!
Τον Μάρτιο σκεφτόμουν να πάρω το 2ο βαθμό, και ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να έρθω και στην Αθήνα για το Φεστιβάλ.
Φιλιά πολλά
Βίκυ