- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
nikos
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...
Άποψή μου είναι πως τίποτα δεν γίνεται για να μας τρομάξει. Ο φόβος είναι ανθρώπινη αντίδραση, ένα αντανακλαστικό, στην προκειμένη περίπτωση, όταν συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο και δεν μπορούμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας.
Ανάλογα το περιστατικό που βιώνει ο καθένας είναι και η εξήγησή του. Πολλές φορές ευθύνεται η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια σε ένα χώρο, ή η ανεπτυγμένη διαισθητική ικανότητα κάποιου (έκτη αίσθηση),ή η αύρα που έχει ο καθένας μας η οποία αναπτύσσεται φυσικά από την ψυχοσύνθεσή μας,κλπ κλπ.
Απ΄ότι έχω καταλάβει μέσα από το φορουμ αυτό για να μας συμβεί κάτι κακό τελικά πρέπει να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας (πχ. επίκληση πνευμάτων).
Είναι πολύ εγωιστικό να πιστεύμουμε ότι μόνο ο δικός μας κόσμος και πραγματικότητα υπάρχει, όταν μάλιστα δεν είχαμε ως τώρα την δυνατότητα να βιώσουμε τίποτα πέρα από αυτόν. Δεν μπορούμε να αποκλείουμε τίποτα από τη στιγμή που δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάτι παραπέρα. Πολύ περισσόοτερο δεν μπορούμε να το αρνούμαστε όταν παντού υπάρχουν οι πινελιές μιας διαφορετικής πραγματικότητας από αυτής που συμφέρει εμάς να πιστεύμε για να μην ταραχτεί η ψυχική μας σιγουριά και γαλήνη.
Η θρησκεία μας και η κάθε θρησκεία δεν αποκλείει τίποτα όσο δεν υπηρετεί τα "συμφέροντά" της. Έχει μεγάλη διαφορά τι πραγματικά υποστηρίζει ο αληθινός χριστιανισμός, βουδισμός κλπ. από αυτά που θέλουν να διαδίδουν οι περισσότεροι παπάδες κρατώντας μας στο σκοτάδι για να οδηγούν το "κοπάδι" εκεί που τους βολεύει. Οι αληθινοί πνευματικοί πατέρες είναι λίγοι και είναι τυχερός όποιος έχει βρεί έστω και έναν. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κανέναν γι' αυτό και δεν έχω αναπτύξει τέτοιο ζήτημα με ιερωμένο πρόσωπο.
Αυτά τα ολίγα είχα να προσθέσω, αν και δεν γνωρίζω πολλά για ανεξήγητα φαινόμενα.
quote:
Σας παραθέτω εδώ το πρώτο μου μύνημα που είχα σε άλλο θέμα..ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!ΕΧΩ
ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ..
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1901 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ 1915-1916.
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.Η ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΑΜΑΛΙΑ".ΕΚΕΙΝΗ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΑΜΑΛΙΑ ΕΛΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ".ΤΟΤΕ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΚΕΙΝΗ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΝΟΜΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ" ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ.ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ..ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΙΑ ΨΗΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ Η ΑΜΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ.
Η διήγηση αυτή μου θυμίζει ορισμένες λαογραφικές αναφορές του Νικόλαου Πολίτη στον δεύτερο τόμο των Παραδόσεων του. Εκεί σε γενικές γραμμές, διότι κατά τόπους η διήγηση μας διαφοροποιείται, ένα κακοποιό πνεύμα (πχ. ένας Καλικάντζαρος) φωνάζει, προσποιούμενο κάποιο οικείο πρόσωπο, το θύμα του να βγει από την οικία του και να το ακολουθήσει μέσα στην νύχτα. Η διήγηση ολοκληρώνεται όταν το θύμα συνειδητοποιεί το λάθος του, οπότε (με κάποιον τρόπο καταφέρνει να) επιστρέφει στην οικία του συνήθως σώο και αβλαβές.
Edited by - XD on 13/02/2007 19:35:43
Το σπίτι μου ειναι στην αυλή ενός πύργου που υπάρχει απο την τουρκοκρατία και μάλιστα ήταν τα δωμάτια των γυναικών του Ρισβάν Μπέη. αποπάντα θυμάμαι τα αδέρφια και την μητέρα μου να λένε πως ακούγαν φωνές, πότε γυναικείες πότε σάν απο ασύρματο. Πρωσοπικά δέν είχα ακούσει ούτε δεί τίποτα οπότε δέν έδινα και πολύ σημασία, Όσπου μιά νύχτα άκουσα ενα γυναικείο γέλιο που προερχόταν απο έξω. Τρόμαξα στην αρχή αλλα μετά λέω μπα η ιδέα μου θα ήταν, έκαναν και φασαρία τα σκιουράκια μου στο κλουβί τους λεω θα έτρεχε κανένα στην ρόδα τους και θα μου φάνηκε γέλιο. Ομως ένα λεπτό αργότερα μιαγυναικεία φωνη με φωνάζει με το όνομα μου. Κοιτάω γύρω τίποτα. "Στέλιο" ελεγε, "Στέλιο φύγε απο εδω". "Πρίτς, βολεύτικα" απαντάω (Έτσι μου'ρθε... Θες ο τρόμος, θες η νύστα, τέλος πάντων). Δέν παίρνω απάντηση, κατεβαίνω απο το δωμάτιο μου να κοιτάξω στο σαλόνι. Παλι κανείς. Ξαφνικά όμως βλέπω μπροστά μου μια γυναίκα μαυρομάλλα με μακρί λευκό, αν και ταλαιπωρημένο, φόρεμα. Πρόσωπο χλωμό και χωρίς κόρες στα μάτια,πετούσε λίγο πάνω απο το πάτωμα.Για κάποιον λόγο δέν τρόμαξα,και σηκώσα το χέρι μου να την χτυπήσω στο κεφάλι. Όπως είναι φυσικό δέν χτύπησα τίποτα. αλλα την επόμενη στιγμή την ξαναβλέπω με το πρόσωπο φρικτά παραμορφωμένο, και το στόμα της μια τρύπα με σειρές δόντια. Είπα ο καημένος ότι προσευχή μου κατέβαινε, και ξαναεξαφανίζεται η γυναίκα. Πρόσφατα έμαθα οτι ο Ρισβάν Μπέης είχε σκοτώσει όλες του τις γυναίκες με τα χέρια του...
www.meokorpopi.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
Δουλεύω εδώ και 4 περίπου χρόνια σε μία μεγάλη τοπική εφημερίδα. Τα γραφεία βρίσκονται σε ένα παλιό κτήριο του 1910 περίπου, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και ως πτωχοκομείο κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Πρέπει να αναφέρω ότι η εφημερίδα είναι ανοιχτή και την νύχτα κάποιες μέρες της εβδομάδας για έκτακτα περιστατικά.
Εκείνο το βράδυ, είχα μείνει παραπάνω στο γραφείο του αρχισυντάκτη για να τελειώσω ένα άρθρο. Ομολογώ λοιπόν πως μπήκα στην περιέργια να ψάξω τα συρτάρια του γραφείου του μιας και επιδή ήταν περασμένη η ώρα (3 το πρωί) και ήμουν μόνος μου σε όλο το γραφείο -εκτός από τον ρεσεψιονίστ στο ισόγειο. Ψάχνοντας λοιπόν, κάτω από χαρτιά, στυλό κλπ βρήκα ένα μάυρο βιβλίο χωρίς γραμματα στο εξώφυλλο. Μπήκα στον πειρασμό να το ανοίξω και στην πρώτη σελίδα βλέπω με κεφαλαία γράμματα να γράφει "ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΚΟΕΤΙΑ - Ημερολόγιο Καταστροφής"... Δεν ξέρω τι ήταν αλλά προσπάθησα να γυρίσω σελίδα και μια φωνή μέσα στο μυαλό μου μου είπε σχεδόν ουρλιάζοντασ "ΜΗ!!!" και εκείνη την ώρα όπως κούνησα απότομα το βιβλίο επειδή τρόμαξα έπεσε από ένα σημείο του βιβλίου μία φωτογραφία μίας γυναίκας. Ξανθία, μελί μάτια και αρκετά όμορφη, γύρω στα 26. Εκείνη την ώρα ακούστηκε ένα βουητό δτα αυτιά μου και αμέσως ξύπνησα επάνω στο πληκτρολόγιο.
Ναι, ήταν όλα όνειρο.
Όταν όμως κοίταξα την οθόνη του υπολογιστή, στο τέλος του άρθρου έγραφε "GoeTIαΦύγε ότιδιάΒασες". Ακριβώς όπως το γράφω.
Φαίνεται έτσι όπως με είχε πάρει ο ύπνος επάνω στο γραφείο είχαν πατηθεί πλήκτρα αλλα δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο... Κάτι δεν με ήθελε εκεί και με έδιωχνε. Ήθελα να κοιτάξω ξανά το συρτάρι αλλά σηκώθηκα και έφυγα.
Μετά από 1μιση περίπου μήνα όταν είχα ψιλοξεχάσει το θέμα -όσο μπορούσα- ο άλλος αρχισυντάκτης μου ήρθε να μου συστήσει μία νέα δημοσιογράφο για το αθλητικό τμήμα. Αυτή η γυναίκα λοιπόν ήταν η κοπέλα από την φωτογραφια μέσα στο βιβλίο.
Δεν έχω ερμηνεύσει τι σημαίνει όλο αυτό αλλά σκέφτομαι μήπως ασχολείται με τον αποκρυφισμό ο αρχισυντάκτης στου οποίου το γραφείο με πήρε ο ύπνος... Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό το θέμα (μόνο σε έναν φίλο μου) επειδή αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός στην πόλη μου και φοβαμαι τον διασυρμό του ονόματος του αλλα επίσης φοβάμει λιγάκι και αυτόν τον ίδιο.
Οι έντυπες εκδόσεις του Lemegethon από όσο υποστηρίζεται στο «Απαγορευμένα Βιβλία – Έκδοση 2003, Αρχέτυπο», σελ 112 , είναι σπάνιες καθώς πιστεύεται πως για να είναι αποτελεσματική η χρήση του θα έπρεπε να αντιγραφθεί σε παρθένα περγαμηνή από όποιον ήθελε να το χρησιμοποιήσει.
Το 1904, ο γνωστός Alister Crowley θα κυκλοφορήσει μια αναθεωρημένη Αγγλική έκδοση της «Ars Goetia» καθιστώντας την έκτοτε εξαιρετικά δημοφιλή στον κύκλο των Μάγων (http://en.wikipedia.org/wiki/Goetia) οπότε πιθανόν να πρόκειται για κάποιας ανάλογης θεματολογίας σύγγραμμα (άντε να ασχολείται και με νεκρομαντεία συν της άλλης όπως θα δεις στις υποσημειώσεις).
Για περισσότερα επί του θέματος δες και εδώ:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1080&whichpage=2
Υ.Γ.
1. Ο αρχισυντάκτης σου και ενδεχομένως η νέα συνάδελφο σου, τους οποίους φωτογράφησες εξαιρετικά πετυχημένα για όσους άλλους συναδέλφους σου διαβάζουν το παρόν forum (!), έχουν περίεργα «φιλολογικά» γούστα
, από την άλλη πλευρά βέβαια δυσκολεύομε να πιστέψω πως θα άφηνε ελεύθερα στο γραφείο του κανείς ένα τόσο «ενοχοποιητικό βιβλίο» (καλά.. ούτε ένα κλειδωμένο συρτάρι;)
2. Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον μέχρι τον 10ο μ.Χ. αιώνα, ο όρος Γοητεία διαχωρίζεται από την Μαγεία (επίκληση καλών ή κακών δαιμόνων κτλ) και την Φαρμακεία (Μαγικά Φίλτρα κτλ) χαρακτηρίζοντας συλλήβδην θα έλεγα τους Νεκρομάντες και κατ’ επέκταση την Νεκρομαντεία (επικοινωνία με νεκρούς). -Λεξικό ΣΟΥΔΑ, Γράμμα Α #365, Γρμ. 4 ως 6 –κείμενο αναφοράς:TLG E- -παρ’ όλα αυτά σε επόμενες καταχωρίσεις, ήδη από τότε, η Γοητεία συνδέεται με την Μαγγανεία και την δεισιδαιμονία (για σχέση Γοητείας – Μαγείας, δες αμέσως παρακάτω).
3. Όπως παρατηρεί τόσο η WikiPedia όσο και ο καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι Robert W. Thurston στο σύγγραμμα του «Μάγοι και Μάγισσες» (Εκδόσεις Παπαζήση - 2006, σελ. 121), η προσωνυμία Γητευτής (εκ του Γοητεία) κατά τον 14, 15ο μ.Χ. αιώνα και φυσικά κατά την περίοδο της Αναγέννησης, χαρακτηρίζει όλα εκείνα τα άτομα που μέσα από ικανότητα και μελέτη γνώριζαν πως να μεταβάλλουν την πορεία των γεγονότων, να θεραπεύσουν ασθένειες να παρασκευάσουν μαγικά φίλτρα ή τέλος να εντοπίσουν ενόχους διαφόρων εγκληματικών πράξεων. Οι Γητευτές λοιπόν για ένα χρονικά διάστημα τουλάχιστον δυο αιώνων θεωρούνταν ασκητές της λεγόμενης «Υψηλής Μαγείας» και δεν ταυτίζονταν με την επιζήμια «Χαμηλή Μαγεία» που έπραττε ο αμόρφωτος Λαός, ο διαχωρισμός τους πάντως, ήδη από τον 14ο αιώνα καθίσταται δυσδιάκριτος, αλλοιούμενος από την Εκκλησιαστική παράδοση που απορρίπτει συλλήβδην την Μαγεία και κάθε τι σχετιζόμενη με αυτήν.
Edited by - XD on 27/02/2007 10:39:51
Επιπλέον, δεν κατάλαβες!! Το ότι άνοιξα το συρτάρι το ειδα στον ύπνο μου. Το μόνο που είδα κανονικά ήταν το κειμενο στον υπολογιστή...
Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω!
ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού είμαστε στις «Παράξενες Ιστορίες» θα σου θέσω ένα καίριο ερώτημα:
Πόσο σίγουρος είσαι ότι ήταν όνειρο;
Ένας ψυχολόγος θα έλεγε πως κάπου είχες δει και παλαιότερα την συγκεκριμένη κοπέλα (μήπως παρέα με τον αρχισυντάκτη σου;) και όντας ωραία, την καταχώρησες στο υποσυνείδητο σου το οποίο την πρόβαλε σε κάποιο εκκεντρικό όνειρο σου, το ότι την συνάντησες τελικά 1,5 μήνα μετά ήταν απλά τυχαίο..
ή μήπως όχι; ..
Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα..
Καλύτερα ξέχασε το και κοίτα μπροστά..
Καλή τύχη! ![]()
Edited by - XD on 27/02/2007 17:23:37
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ! ![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ
Θα ηθελα να σας μιλησω για παραξενα πραγματα που μου συμβενουν..
πιστευετε οτι οταν μελεταμε καποιον αυτος παθαινει κατι??
Λοιπον το δοκιμασα και να τι εγινε....Σημερα πηγαιναμε *** μια εκδρομη.Καθομουν στο λεωφορειο με ενα παιδι και απο μεσα μου αρχισα να τον μελεταω.Τοτε αυτος φτερνιστηκε 2 φορρες και την δευτερη κουτουλησε στο καθισμα ακριβως την ωρα που τον μελετουσα....
Επισης βλεπω ονειρα που πραγματοποιουνται.Οχι κακα ονειρα αλλα μια απλη συζητηση η ενα γεγονος που ειμαι 100 τοις 100 σιγουρος οτι εχουν ξανασυμβει.Πρωτα το βλεπω ως ονειρο και μετα πραγματοποιητε..
Ειναι και κατι αλλο αλλα μαλλον ειναι της φαντασιας μου..
Τελος πως γινετε (αν γινετε) να εκτελεσεις μια ψυχικη επιθεση προς καποιον αλλο??Ας πουμε να γινεις σκια η κατι τετοιο και να περιφερεσε οσο κοιμασε??
Θα σου αποσταλλεί e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου, ώστε να σου εξηγηθούν οι λόγοι αυτής της επέμβασης.

In anticipation of my resurrection...
Την εκπομπή επιμελείται η γνωστή Μάρα Μεϊμαρίδη (Μάγισσες της Σμύρνης) την οποία ομολογώ πως δεν συμπαθώ, από την άλλη πλευρά όμως αναγνωρίζω πως τουλάχιστον οι αναπαραστάσεις της πρώτης εκπομπής ήταν πολύ καλές και ατμοσφαιρικές (θυμίζουν κάτι από Poe, Lovecraft -υπερβολικό μεν, αυτό μου θύμισαν δε..)..
Η πρώτη ιστορία που παρουσιάσθηκε (είχε και δεύτερη) αφορούσε τον (γνωστό) θρύλο της δολοφονημένη (ή νεκρής γενικά) γυναίκας (κάπου στην Εύβοια -αν θυμάμαι καλά) που αναπάντεχα συναντούν οι οδηγοί σε ένα συγκεκριμένο σημείο, επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο τους και ύστερα εξαφανίζεται το ίδιο αναπάντεχα κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε από τον αρραβωνιαστικό της λίγες μέρες πριν το γάμο της.. φέρνοντας ατυχία σε όσους κάνουν το λάθος να την επιβιβάσουν στο όχημα τους.
Υ.Γ.
Ένα ενδιαφέρον hint είναι πως η πρώτη εκπομπή βγήκε στον αέρα Τρίτη 13 Μαρτίου (Τρ (3) 13/03/2007) στις 00:00![]()
Edited by - XD on 13/03/2007 10:57:48
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541
ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΘΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
Αν μπορεί κάποιος που θα το βλέπει να μας δίνει πληροφορίες από αυτό εδώ το φόρουμ θα είναι πολύ καλά... μια περίληψη να ξέρουμε και εμείς τί γίνεται!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541