- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Λες:
quote:
Επίσης κάποιοι συντονιστές είναι λίγο "ψόφιοι". Δεν θα έπρεπε να παρουσιάζουν λίγο πιο σπινθηροβόλο πνεύμα? Θα ήθελα συντονιστές που να ξυπνούν το μυαλό, λιγότερο "τεμπέληδες"... και περισσότερο φειδωλούς σε "εξυπνάδες".
Θα πρότεινα να κοιτάξουμε τί διαθέτουμε εμείς από αυτά που απαιτούμε να έχουν οι άλλοι.
Το παράδειγμα πήγαινε λοιπόν ότι ενώ η Καλομοίρα έχει νοημοσύνη Σοκοφρέτας ζητάει έναν άντρα με υψηλό δείκτη νοημοσύνης!!!
Και μην ξεχνάμε ότι "Αυτός που δεν κάνει τίποτα, κατηγορεί τους άλλους που δεν τα κάνουν όλα".
Ας κάνουμε μία ενδοσκόπηση να δούμε πόσο "ψόφιοι", "εξυπνάκηδες" είμαστε σαν μέλη και μετά να το ζητήσουμε και από τους άλλους.
Α και πόσο "τεμπέληδες" είμαστε σα μέλη. Δηλ. τί είδους θέματα ανοίγουμε, τί προσφέρουν στη γνώση, τί προσφέρουν στα μέλη, με ποια κίνητρα τα ανοίγουμε?
Ελπίζω τώρα να ήμουν κατανοητή.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Καταρχήν θα ήθελα να σου πω ότι αυτά τα οποία λέω δεν έχουν να κάνουν με την όποια δική μου αντιληπτική ικανότητα...Εγώ μπορεί όντως να καταλαβαίνω πότε κάτι είναι έτσι και πότε αλλιώς, μπορεί και όχι! Μίλησα όμως γενικά και υποστήριξα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται πάντα αντιληπτό και από όλους. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα παραπάνω παραδέχομαι ότι ήταν ακραίο...Κι εσύ μου δίνεις την αναμενόμενη φυσικά απάντηση ότι “Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο!”. Συμφωνώ σ' αυτό! Μου φέρνεις όμως ως παραδείγματα θέματα πχ για τη μουσική ενώ εγώ αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την “πολιτική” του χώρου και για του λόγου το αληθές, δες τμήμα του προηγούμενου μηνύματός μου :
quote:
Και, σαφώς και η άποψη ενός συντονιστή δεν μπορεί να εκφράζει κανέναν άλλο παρά τον ίδιο στα υπόλοιπα θέματα του Esoterica—ή τουλάχιστον έτσι θα 'πρεπε να είναι—τί γίνεται όμως όταν εκφράζεται μια άποψη από αυτούς σε ζητήματα όπως αυτό στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως;
Αυτό λοιπόν στο οποίο θέλω να καταλήξω, γιατί είναι κρίμα πραγματικά να επαναλαμβανόμαστε και να μην καταλαβαινόμαστε, από τη στιγμή μάλιστα που μόνον οι δυο μας μιλάμε για το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι να συστήσω μεγαλύτερη προσοχή κατά τη συμμετοχή των συντονιστών σε τέτοιου είδους θέματα. Και για να θυμηθώ και πάλι εκείνο το παράδειγμα, μπορεί εσύ όντως να “ανίχνευσες” την απάντηση μέσα στα λεγόμενα του συνομιλητή σου, μπορεί κι αυτός όντως να το κατάλαβε αυτό και να μη ζήτησε περισσότερες διευκρινίσεις, αλλά όταν τέτοιες δηλώσεις γίνονται και φέρουν τον τίτλο του συντονιστή μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθούν και να παρερμηνευτούν ως “επίσημες θέσεις” χωρίς όμως κάτι τέτοιο να συμβαίνει.
Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα περισσότερο αντιληπτός...Κι εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του θέματος...![]()

Edited by - durden_alie on 03/02/2006 15:23:50
Λυπάμαι, διότι εκφράζεσαι με εμπάθεια απέναντι στο σχόλιο μου .
Δυστυχώς (για εσένα) ακόμη και αν καποιο μέλος έχει νοημοσύνη σοκοφρέτας κατα την υποκειμενική αποψή σου αυτό δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για να δικαιολογήσει τη δική σου ανεπαρκεια ως συντονιστή.
Το σχόλιο σου είναι εκτός θέματος (Σε παραπέμπω στο θέμα)
Καλο θα ήταν δε να κάνεις πρώτη εσύ αυτά που με τοσο υποτιμητικό τρόπο ο θιγμένος εγωισμός σου προτρέπει τους άλλους.
Θα ήθελα δε να προσθεσω στο σχόλιο της κουκουβάγιας ότι
"Στο φως της ημέρας το ματι συλλαμβάνει καλύτερα την πραγματικότητα"
Αρκεί να είναι ανοιχτό.
Δεν είπα ότι έχεις νοημοσύνη σοκοφρέτας, για την καλομοίρα το είπα.
Ηταν ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?
1. Γιατί να εκφράσω εμπάθεια απέναντί σου? Εχουμε να χωρίσουμε τίποτα?
2. Μην καθρεφτίζεσαι
3. Με ρώτησες τη γνώμη μου. Σου απάντησα. Η κριτική είναι πολύ εύκολη, "είσαι ανεπαρκής", "είσαι εγωιστής" και φυσικά το δικό μας το δοκάρι δεν το βλέπουμε. Ως συντονιστής κάνω ότι μπορώ, προσπαθώ να είμαι δίκαιη, θεός δεν είμαι, λάθη έχω κάνει πολλά, και γι'αυτό η κριτική με βελτιώνει.
Η τσουβαλοποιηση του τύπου "...όλοι είναι έτσι...θα τους ήθελα έτσι" είναι κάτι που σιχαίνομαι.
4. Οταν κάνεις κριτική να ξέρεις και να δέχεσαι
5. Ο τρόπος έκφρασης και η ευγένεια πρέπει μας χαρακτηρίζουν γιατί αλλιώς όταν φτύνουμε μπορεί να μας έρθει η ροχάλα πίσω.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
σου προτείνω την εναλλακτική μεθοδο που περιγράφεται εδώ
http://buttcandle.com/procedure.html
Βλέπω οι μέθοδοι σου είναι εξειδικευμένοι.
Για να μου το προτείνεις σημαίνει οτι το εχεις δοκιμάσει..![]()
Βοήθεια σου αγόρι μου..
quote:
Δεν είπα ότι έχεις νοημοσύνη σοκοφρέτας, για την καλομοίρα το είπα.
Ηταν ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?
ξεράθηκα.. θα πάθω τίποτα απο τα γέλια.. ακου νοημοσύνη σοκοφρέτας..
geox.. για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται... είσαι το μοναδικό μέλος στα forums που και μόνος σου να τρέξεις θα έρθεις δεύτερος...
quote:
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω στον φίλο allzzaro και στον φίλο geox να ηρεμήσουν και να μην αναλώνονται σε μια προσωπική τους παλιότερη κόντρα σε ένα topic που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτήν.
Hi DI.
Κοίταξε.. να το δούμε το θέμα σφαιρικά.
Ο geox πρώην labolas ngw.. κλπ.. θεωρήθηκε ανεπιθύμητος.. απο την αρχή των forums.
Tώρα παρουσιάζεται ανανεωμένος.. με νέες μεθόδους δολοπλοκίας.. με συκοφαντεί.. βρίζει τον admin .. κατηγορεί τους συντονιστές..και μου λές.. παλιότερη κόντρα σε ένα topic που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτήν.. Εντάξει.. πάει η κόντρα η παλιά.. εδώ λοιπόν ολα πάνε καλά..?? Η gretel λέι Γιατί να εκφράσω εμπάθεια απέναντί σου? Εχουμε να χωρίσουμε τίποτα?.. καθότι και συμπαθής λοιπόν ο κλώνος.. σε λίγο θα ζητήσει να μας...![]()
Edited by - allzzaro on 03/02/2006 17:31:48
quote:
Allzzaro τις προεδρικές φωτιές εσύ τις άναψες...Πυρπολώ το ΣΥΜΠΑΝ. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ...
EΦΤΑΣΕ...!!!![]()
ή μήπως προτιμάτε..
![]()
Edited by - allzzaro on 03/02/2006 17:46:53
Μπορεί να εχω τη γλύκα της σοκοφρέτας αλλά οχι τη νοημοσύνη της.
Edited by - allzzaro on 03/02/2006 20:05:03
amalia
Edited by - allzzaro on 03/02/2006 20:03:22