ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

angi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
angiΜέλος
02/02/2006, 02:50:36
quote:

quote:
ΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΜΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ:

Θέλω να πιστεύω πως υπήρξα αρκετά σαφής και κατανοητός, και αυτά τα οποία είπα δεν τα είπα στον αέρα, ώστε να χρειαστεί να μου απαντάς φωνασκόντας με αγανάκτηση. Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, ώστε να χρειάζεται να γίνει λόγος βασισμένος σε επιχειρήματα.
Αν μη τι άλλο, είσαι μέλος της συντονιστικής ομάδας. Αν ο τρόπος με τον οποίο απαντάς στις προτάσεις των μελών για την καλυτέρευση του forum, την στιγμή που η ίδια η ομάδα το ζήτησε, ακολουθεί τα πρότυπα γηπέδου, σαφώς και το θέμα αυτό πέφτει σε αχρηστία.

Αναφέρω αυτό το οποίο λέω, περί συμμαζέματος των αντιδράσεων διαφόρων, γιατί στο παρελθόν έχει συμβεί το εξής:
πχ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=6&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4729

Ένα κατά τα άλλα ΤΥΠΙΚΟ θέμα των esoterica, στο οποίο θίγονται τα γνωστά... πολεμική προς τον χριστιανισμό, προς το πρόσωπο του Ιησού Χριστού και η ανάλογη στήριξη. Τίποτα το μεμπτό ως τώρα. Εκεί που ξεκινάει το μεμπτό είναι όταν αναλαμβάνει δράση το μέλος ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετών μελών και με την ανάλογη βάση ως προς το είδος <<κατήχησης>> που επιδιώκει είναι Μάρτυρας του Ιαχωβά, χωρίς να το δηλώνει.
Αυτό που επιδιώκει δηλαδή ο κύριος (αν εξαιρέσουμε την άνευ προηγουμένη διαφήμιση του πνευματικού του έργου) είναι να αποκτήσει την εκτίμηση των ανυποψίαστων και ανενημέρωτων ευνοικά διακειμένων ως προς τον Χριστιανισμό ατόμων, και παράλληλα να νοθεύει τις αντιλήψεις τους αντικρούοντας επιχειρήματα του αντίπαλου στρατοπέδου με βάση το δικό του δόγμα.

Και δυστυχώς που το λέω, ο συγκεκριμένος δεν είναι ο μόνος.

Δεν είναι απλώς θέμα προστασίας, είναι και θέμα αποφυγής της παραπληροφόρησης. Αν μη τι άλλο τα esoterica είναι ένας ωραίος χώρος για συζητήσεις, και οι πηγές παραπληροφόρησης τις υποβαθμίζουν και τις ευτελίζουν.
Αν διαφωνείς ακόμη, παρακαλώ παρέθεσε τους λόγους και τα επιχειρήματά σου. Τουλάχιστον να δω και εγώ που κάνω λάθος.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

Δεν σε ειδα να ενδιαφερεσαι τοσο... και στο Παραξενο...
Εκει να δεις...
Εκει οι ηλικιες δεν παιζουν ρολο;
Ή το μοναδικο σου μελημα ειναι η προστασια της προσωπικοτητας του Ιησου;
Στην πραξη φαινονται οι διαθεσεις μας και η ευρυτητα του νου μας (ο τροπος εκφρασης, συνηθως διαφερει).
Παντα φιλικα!!
www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 02/02/2006 02:58:36

angiΜέλος
02/02/2006, 04:23:53
quote:
των ορθολογιστών,

Ειναι κακο αυτο;

www.myhoroscope.gr

02/02/2006, 08:59:18
quote:

quote:
Αγαπητέ durden_alie, νιώθω πως τις τελευταίες ημέρες έχω έναν "πράκτορα" που παρακολουθεί διαρκώς τις κινήσεις μου...

Αγαπητέ Dying Incubus, όταν κάποιος γράφει σε δημόσιο φόρουμ νομίζω δεν είναι καθόλου απαραίτητη η δράση του όποιου πράκτορα για να γίνουν αντιληπτές οι κινήσεις του. Αναφέρθηκα σε μια τοποθέτησή σου σ' ένα θέμα στο οποίο συμμετείχα κι εγώ και αυτό έγινε ΚΑΘΑΡΑ για να φέρω ένα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ αυτού που ήθελα να θίξω περί έκφρασης της άποψης των συντονιστών. Τώρα, αν εσύ αισθανθείς κάποια στιγμή ότι πρέπει να δώσεις μια απάντηση, σίγουρα δεν είναι εδώ το τόπικ για να γίνει αυτό και συμφωνώ σ' αυτό! Επιμένω πάντως στην άποψή μου ότι κάποιες απαντήσεις δεν είναι καθόλου αυτονόητες όταν μάλιστα αφορούν σε συγκεκριμένα θέματα όπως εκείνο.

Αγαπητέ durden_alie, μάλλον δεν κατάλαβες οτι αυτό το μέρος της απάντησης μου που έβαλες σε quote το είπα με χιουμοριστική διάθεση...
Ανέφερες ένα παράδειγμα όπου ένα μέλος μου έθεσε ένα ερώτημα κι εγώ δεν το απάντησα επειδή κατάλαβα οτι το ίδιο μέλος είχε απαντήσει στην ερώτηση του παράλληλα με την υποβολή της.
Το γεγονός λοιπόν οτι έμεινε αναπάντητο από την πλευρά μου το εξέλαβες ως ένα παράδειγμα του οτι μερικές φορές οι Συντονιστές είναι δύσκολο να εκφράσουν την προσωπική τους πεποίθηση ή έστω οτι δεν είναι εύκολα κατανοητό για το πότε την εκφράζουν.
Επέτρεψε μου λοιπόν να σου πώ οτι το παράδειγμα σου είναι (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) κάπως ατυχές, μιάς κι εξήγησα γιατί δεν απάντησα.
Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεται συχνά η εκτίμηση οτι ένας Συντονιστής δεν εκφράζει και την προσωπική του πεποίθηση ή τουλάχιστον αυτό δε γίνεται αντιληπτό.
Δε νομίζω να έχει επιβληθεί κάποιος "περιορισμός" στην προσωπική έκφραση του καθενός μας.
Ούτε πιστεύω πως είναι δύσκολο το να γίνει αντιληπτό πότε εκφράζεται μια προσωπική πεποίθηση ή μια θέση του esoterica.
Το γεγονός οτι μερικές απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα δεν τις θεωρείς αυτονόητες εκφράζει μια δική σου αντίληψη.
Κι ορθώς κάνεις κι επιμένεις σε αυτή σου την αντίληψη μιας κι είναι η προσωπική σου κρίση.
Εμένα από την άλλη η προσωπική μου κρίση με έκανε να σκεφτώ οτι η απάντηση είχε ήδη δοθεί.

In anticipation of my resurrection...

02/02/2006, 14:12:05
Διαφορά αντίληψης λοιπόν...Ίσως και αίσθησης του χιούμορ...Το δέχομαι!

Πάντως από τα λεγόμενά σου και σύμφωνα πάντα με τη δική μου αντίληψη, καταλήγω στο παρακάτω συμπέρασμα :

"Επίσημη θέση" του Esoterica αν και όποτε υπάρχει, αυτή μπορεί να εκφράζεται ΜΟΝΟΝ από το λογαριασμό του Admin κι από κανέναν άλλο! Τα λεγόμενα του κάθε συντονιστή αποτελούν ΠΑΝΤΑ προσωπικές του απόψεις και ως τέτοιες πρέπει να εκλαμβάνονται--και να αντιμετωπίζονται, βεβαίως--και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν λόγια ή αποφάσεις του Admin.

Συμφωνείς ως εδώ ή πρόκειται για άλλο ένα "ατυχές" συμπέρασμα;

02/02/2006, 14:46:47
quote:
Δεν σε ειδα να ενδιαφερεσαι τοσο... και στο Παραξενο...
Εκει να δεις...
Εκει οι ηλικιες δεν παιζουν ρολο;
Ή το μοναδικο σου μελημα ειναι η προστασια της προσωπικοτητας του Ιησου;
Στην πραξη φαινονται οι διαθεσεις μας και η ευρυτητα του νου μας (ο τροπος εκφρασης, συνηθως διαφερει).
Παντα φιλικα!!

Δεν σε αντιλαμβάνομαι τι θέλεις να πεις.
Η συμμετοχή μου στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ υπήρξε μαζική τις ημέρες στις οποίες το θέμα "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ" 1,2,3 ήταν ενεργό. Από την στιγμή που απενεργοποιήθηκε και απαγορεύτηκε κάθε συζήτηση σχετικά με τις προφητείες (πράγμα για το οποίο χάρηκα, γιατί αυτομάτως οι συζητήσεις σχετικά με το θέμα μεταφέρθηκαν στο άλλο forum), αυτομάτως η συμμετοχή μου στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ περιορίστηκε σε 1 ή 2 μηνύματα ανα εβδομάδα.
Το "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" πολλάκις με έχει απασχολήσει, αλλά στην συγκεκριμένη κατηγορία - απ'όσο ξέρω τουλάχιστον - δεν έγινε προσπάθεια διαφήμισης εξωτερικών παρατάξεων, καθώς η θεματολογία δεν άπτεται δογματικών αναλύσεων.
Εκτός πια κι αν αναφέρεις σε ένα χαζοpost που έκανα τώρα στο τέλος στο θέμα για τα φυτά, στο οποίο και φρόντισα να αναπτύξω την άποψή μου καταλλήλως παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μου είναι σαφές τι θέλεις να πεις, γι' αυτό και υπάρχει ο κίνδυνος να αερολογώ στην απάντησή μου.

----------------------

02/02/2006, 18:11:07
Αγαπητέ Admin το γνωρίζω και σ' ευχαριστώ και γω.

Καλέ μου WWalker μου είσαι συμπαθής, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με την συγκεκριμένη άποψή σου (που είναι άποψη και άλλων μελών). Εξ άλλου αν απενεργοποιηθεί ο Schwabe με ποιόν θα τσακώνεστε, ε;!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

02/02/2006, 18:33:07
quote:
Καλέ μου WWalker μου είσαι συμπαθής, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με την συγκεκριμένη άποψή σου (που είναι άποψη και άλλων μελών). Εξ άλλου αν απενεργοποιηθεί ο Schwabe με ποιόν θα τσακώνεστε, ε;!

Δεν πρότεινε κανένας να διαγραφεί, πρότεινε να μετριαστεί το φαινόμενο. Εξάλλου, αν γίνει ένας περιορισμός αυτού του φαινομένου, ο Schwabe θα έχει την ευκαιρία να μας παρουσιάσει τις απόψεις του και να επιχειρηματολογήσει και σε θέματα που δεν άπτονται της θρησκείας, όπως τον παρακαλάμε τόσον καιρό.

----------------------

02/02/2006, 19:09:23
Αγαπητέ Περιπατητή κάνεις λάθος. Ο Μελετητής είχε δηλώσει ότι ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά, και καλύτερα μην τον φέρνεις ως παράδειγμα γιατί είχε ακούσει τα χίλια μύρια. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι εδώ δεν είναι η Αγία Παρασκευή που γίνεται το κυνήγι των αιρέσεων γιατί πολύ απλά δεν ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ που ανήκει ο καθένας και τί είναι.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΣΑΜΑΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΒΑΘΙΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΗΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΕΣ.

Στο παραπάνω ποστ της Αντζι συμφωνώ, αν κατάλαβα καλά, γιατί και στο Παράξενο οι προστριβές είναι πολλές μεταξύ μελών.

Αυτό για τον ορθολογισμό Αντζι δεν το κατάλαβα τί εννοείς?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
02/02/2006, 19:22:25
quote:
Επίσης κάποιοι συντονιστές είναι λίγο "ψόφιοι". Δεν θα έπρεπε να παρουσιάζουν λίγο πιο σπινθηροβόλο πνεύμα? Θα ήθελα συντονιστές που να ξυπνούν το μυαλό, λιγότερο "τεμπέληδες"... και περισσότερο φειδωλούς σε "εξυπνάδες".

Χε χε χε αυτό δεν το είχα προσεξει. Χωρίς παρεξήγηση geox θα πω μια "εξυπνάδα". Αυτό που λες μου θυμίζει την Κακομοιρα την Καλομοιρα που όταν τη ρωτήσανε πως θα ήθελε να είναι ο άντρας της ζωής της απάντησε, "Με υψηλό I.Q.".

geoxΜέλος
02/02/2006, 19:58:07
Gretel
quote:
Χε χε χε αυτό δεν το είχα προσεξει. Χωρίς παρεξήγηση geox θα πω μια "εξυπνάδα". Αυτό που λες μου θυμίζει την Κακομοιρα την Καλομοιρα που όταν τη ρωτήσανε πως θα ήθελε να είναι ο άντρας της ζωής της απάντησε, "Με υψηλό I.Q.".

Σε παρακαλώ επειδή δεν παρακολουθώ τις δηλώσεις της Καλομοίρας και δεν καταλαβα τον συνειρμό σου εξήγησε μου:
Συμφωνείς; Διαφωνείς; Θεωρείς υπερβολή αυτό που είπα; Μήπως ανοησία;

02/02/2006, 20:08:37
Φίλε μου φυσικά και δεν παρακολουθείς τις δηλώσεις της. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Γι'αυτό την παρέθεσα τη δήλωση άλλοστε.

02/02/2006, 20:35:25
quote:
Επίσης κάποιοι συντονιστές είναι λίγο "ψόφιοι". Δεν θα έπρεπε να παρουσιάζουν λίγο πιο σπινθηροβόλο πνεύμα? Θα ήθελα συντονιστές που να ξυπνούν το μυαλό, λιγότερο "τεμπέληδες"... και περισσότερο φειδωλούς σε "εξυπνάδες".

Ναί..εε..?
Δε μου λές.. εσύ απο το Υπουργείο Ανάπτυξης είσαι, και ενδιαφέρεσαι για την παραγωγή...

Ρε μεγάλε μας εχεις πρήξει.. καθε δευτερόλεπτο πετάς και μια μ%%$&ια.
Υπόψιν οτι στις 31 καίγεσαι..

02/02/2006, 20:37:19
αα.. επ`ευκαιρίας.. το χωριό σου τι φρούτα βγάζει??
02/02/2006, 21:10:33
ΑLLZZAROOOOO!!!

02/02/2006, 21:23:05
quote:
Αγαπητέ Περιπατητή κάνεις λάθος. Ο Μελετητής είχε δηλώσει ότι ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά, και καλύτερα μην τον φέρνεις ως παράδειγμα γιατί είχε ακούσει τα χίλια μύρια. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι εδώ δεν είναι η Αγία Παρασκευή που γίνεται το κυνήγι των αιρέσεων γιατί πολύ απλά δεν ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ που ανήκει ο καθένας και τί είναι.

Σε πιάνω αδιάβαστη εδώ Gretel, ο ίδιος δήλωνε πως αποστασιοποιήθηκε (δήθεν) από τους μάρτυρες του Ιαχωβά...

quote:
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΣΑΜΑΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

Συμφωνώ με τα παραπάνω, και ουδέποτε υποστήριξα το αντίθετο.

quote:
Στο παραπάνω ποστ της Αντζι συμφωνώ, αν κατάλαβα καλά, γιατί και στο Παράξενο οι προστριβές είναι πολλές μεταξύ μελών.

Δεν νομίζω πως υπήρξε προστριβή δική μου στο <<ΠΑΡΑΞΕΝΟ>> αν και αρκετές ήταν οι φορές που στο <ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ> πέρασα ξυστά.

----------------------

02/02/2006, 21:41:22
Δεν είπα δική σου προστριβή. Απλά ότι αυτά δεν γίνονται μόνο στον Μύθο.

Δεν το αποκλείω να αποστασιοποιήθηκε ο Μελετητής -χεχε δεν είμαι αδιάβαστη- απλά δεν μπορούσε να αποβάλΛει ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΥΤΟ.

nossoforosΜέλος
02/02/2006, 23:24:33
quote:

ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΒΑΘΙΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΗΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΕΣ.

by gretel...

Αξίζει χειροκρότημα...

I'm really sorry...

geoxΜέλος
03/02/2006, 00:42:10
"Σοφέ"
Βλέπω ότι σου είναι αδύνατο να με ξεπεράσεις. Επειδή όμως δεν διατίθεμαι για αυτό που ζητάς....

quote:
αα.. επ`ευκαιρίας.. το χωριό σου τι φρούτα βγάζει??

σου προτείνω την εναλλακτική μεθοδο που περιγράφεται εδώ
http://buttcandle.com/procedure.html

quote:
Ρε μεγάλε μας εχεις πρήξει.. καθε δευτερόλεπτο πετάς και μια μ%%$&ια.
Υπόψιν οτι στις 31 καίγεσαι..

Προφανώς έχεις ξεπερασει τις 31 εδώ και πολύ καιρό και ξέρεις.

Gretel

Δεν απάντησες στην ερώτηση μου.

03/02/2006, 09:04:02
Πάω για προεδριλίκι να σας ηρεμήσω. ΤΟ ΕSOTERICA ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΜΟΥ.
Allzzaro τις προεδρικές φωτιές εσύ τις άναψες...Πυρπολώ το ΣΥΜΠΑΝ. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ...
Προχωρώ. ΜΕ ΠΑΘΟΣ...
3 του μήνα, θα μου πείτε που πας με Κρόνο ανάδρομο κορίτσι μου μέχρι τις 5 Απρίλη 2006; ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΔΟΤΗ ΔΙΑ ΠΛΑΙ ΜΟΥ. Από σήμερα πάντως η Αφροδίτη δεν θα έχει ανάδρομη φορά. Θα πορευτώ με τις ενέργειες αυτού του ευεργετικού πλανήτη μέ σθένος ορμητικότητα και αντικειμενικότητα. ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ. ΠΡΙΝ Ο ΕΡΜΗΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΩΣ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΗ. ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Στο πλευρό μου θέλω τον ALLZZARO ΤΗΝ ANGI KAI TON PIXELDREAM, ΤΗΝ ΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΡΔΙΤΣΑ, KAI OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ.
ΠΡΟΧΩΡΩ...
Η ΤΑΞΗ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ.
Α, ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΩ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΛΑΓΕΣ...
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ...
ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 03/02/2006 09:05:13

03/02/2006, 09:05:01
quote:

Διαφορά αντίληψης λοιπόν...Ίσως και αίσθησης του χιούμορ...Το δέχομαι!

Πάντως από τα λεγόμενά σου και σύμφωνα πάντα με τη δική μου αντίληψη, καταλήγω στο παρακάτω συμπέρασμα :

"Επίσημη θέση" του Esoterica αν και όποτε υπάρχει, αυτή μπορεί να εκφράζεται ΜΟΝΟΝ από το λογαριασμό του Admin κι από κανέναν άλλο! Τα λεγόμενα του κάθε συντονιστή αποτελούν ΠΑΝΤΑ προσωπικές του απόψεις και ως τέτοιες πρέπει να εκλαμβάνονται--και να αντιμετωπίζονται, βεβαίως--και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν λόγια ή αποφάσεις του Admin.

Συμφωνείς ως εδώ ή πρόκειται για άλλο ένα "ατυχές" συμπέρασμα;

Αγαπητέ durden_alie, ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω καθόλου την συλλογιστική πορεία που ακολούθησες προκειμένου να φτάσεις σε αυτό σου το συμπέρασμα.
Αλήθεια, φίλε μου, είδες πουθενά να αναφέρω ή να υπαινίσσομαι κάτι τέτοιο?
Αλήθεια εσύ, σαν παλιότερο μέλος από εμένα και με σαφή δείγματα μιάς αρκετά καλής αντιληπτικής ικανότητας των πραγμάτων, δε μπορείς να καταλάβεις αν μια επίσημη θέση του esoterica εκφράζεται μέσω του λόγου ενός Συντονιστή?
Δε μπορείς να διακρίνεις πότε τα γραφόμενα του εκφράζουν μια επίσημη θέση και πότε μια προσωπική του πεποίθηση?
Εάν με δείς να πώ οτι τα διπλά topics θα κλειδώνονται δεν θα καταλάβεις οτι εκφράζω μια θέση του esoterica που διέπει τους κανονισμούς των forums?
Εάν πώ οτι μου αρέσει το Χ μουσικό συγκρότημα δεν θα καταλάβεις οτι αυτό εκφράζει μια δική μου πεποίθηση?

Όσον αφορά το αν κι αυτό το παράδειγμα σου είναι "ατυχές", νομίζω οτι θα μπορούσες να το σκεφτείς και μόνος σου.
Αν η αντιληπτική σου ικανότητα σχετικά με τα παραδείγματα που έδωσες είναι σωστή ή λανθασμένη, κατ' εσέ τουλάχιστον, νομίζω πως είναι ένα θέμα που θα μπορούσες να καταλάβεις ο ίδιος, φίλε μου.

Μιάς και νομίζω από την πλευρά μου πως σε κάλυψα και πιστεύω οτι απάντησα στα ερωτήματα σου, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω επάνω σε αυτά.
Αν παρόλα αυτά επιθυμείς περαιτέρω διευκρινίσεις, θα χαρώ να λάβω ένα e-mail από σένα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω στον φίλο allzzaro και στον φίλο geox να ηρεμήσουν και να μην αναλώνονται σε μια προσωπική τους παλιότερη κόντρα σε ένα topic που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτήν.

In anticipation of my resurrection...