ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
16/09/2012, 12:34:51
χεχε... και για να μαθαίνεις, οι μέτοικοι πλήρωναν φόρους στην πόλη.
Και ήταν ΠΟΛΛΟΙ οι μέτοικοι!
...αλλά δεν είχαν δικαίωμα ακίνητης περιουσίας.
Είχαν όμως το δικαίωμα της συσσώρρευσης κινητού πλούτου!

16/09/2012, 12:36:11
quote:
Ευχαριστώ που επαναλαμβάνεις αυτά που είπα. Τώρα ξαναδιάβασε το μήνυμα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εχεις δίκιο.

16/09/2012, 12:37:40
16/09/2012, 12:38:51
quote:
χεχε... και για να μαθαίνεις, οι μέτοικοι πλήρωναν φόρους στην πόλη.
Και ήταν ΠΟΛΛΟΙ οι μέτοικοι!

Άλλο οι φόροι.. άλλο ο διωγμός
16/09/2012, 12:45:38
quote:
Άλλο οι φόροι.. άλλο ο διωγμός
Φόρος στους ωφέλιμους, διωγμός στους ζημιογόνους.

Που διαφωνείς;

Edited by - Αίολος on 16/09/2012 12:46:45

16/09/2012, 12:54:30
Η ελληνική υποκοότητα πώς θα αποκτιέται απο τους νόμιμους μετανάστες Αίολε, κατα την Χρυσή Αυγή;

Εξήγησέ μου και αυτό, για να σου πω αν συμφωνώ και πού συμφωνώ

16/09/2012, 13:04:01
Να το δούμε και λίγο στατιστικά - ιστορικά το θέμα, κοιτάξτε σε ποία χώρα ή ήπειρο υπήρξε ανεξέλεγκτη μετανάστευση και δεν εξαφανίστηκαν ή υποδολώθηκαν οι ιθαγενείς.
Στην βόρεια Αμερική; Πάνε οι ιθαγενείς! ("ινδιάνοι")
Στην νότια Αμερική; Πάνε οι Μάγιας κλπ.
Στην Αυστραλία; Πάνε οι Αβοργίνοι!
Κλπ, κλπ, κλπ.

Ουδέποτε υπήρξε ιστορικά "πολυπολιτισμικότητα" χωρίς ο εισβάλλων να εξαφανίσει τον αυτόχθονα.
Απ' όσο ξέρω, ουδεποτε συνέβη αυτό.

Επομένως, όποιος ευαγγελίζεται "πολυπολιτισμικότητα", ή είναι απλώς ηλίθιος και βγάζει τα ίδια του τα μάτια, ή, δεν επιδιώκει κάτι καλό για τους αυτόχθονες, ή κάτι μου διαφεύγει.

16/09/2012, 13:07:38
quote:

Η ελληνική υποκοότητα πώς θα αποκτιέται απο τους νόμιμους μετανάστες Αίολε, κατα την Χρυσή Αυγή;

Αυτό να το ρωτήσης τους ίδιους με μειλ.
Η προσωπική μου θέση είναι ότι, Ελληνας πολίτης να είναι ο στρατεύσιμος πολίτης, ή, αν είναι γυναίκα, να προέρχεται από στρατεύσιμο μπαμπά.

Edited by - Αίολος on 16/09/2012 13:12:50

16/09/2012, 13:09:37
quote:
Να το δούμε και λίγο στατιστικά - ιστορικά το θέμα, κοιτάξτε σε ποία χώρα ή ήπειρο υπήρξε ανεξέλεγκτη μετανάστευση και δεν εξαφανίστηκαν ή υποδολώθηκαν οι ιθαγενείς.
Στην βόρεια Αμερική; Πάνε οι ιθαγενείς! ("ινδιάνοι")
Στην νότια Αμερική; Πάνε οι Μάγιας κλπ.
Στην Αυστραλία; Πάνε οι Αβοργίνοι!
Κλπ, κλπ, κλπ.

Τι να πω, τα επιχειρήματά σου είναι αποστομοτικά

16/09/2012, 13:25:02
quote:

Δεν υπάρχουν υπήκοοι σε μια δημοκρατία όργιο!
Πολίτες υπάρχουν.
Υπάκουοι υπήκοοι υπάρχουν σε "κατοχικά" καθεστώτα...

16/09/2012, 13:27:07
quote:
Στα εξήγησα και περιμένω να πεις.
Θα... πεις;

16/09/2012, 13:34:26
Αίολε,

quote:
Παρεμβαίνω για μια διόρθωση, για να μην διαιωνίζεται η προπαγάνδα. Δεν εννοώ ότι προπαγανδίζεις φίλε @ΑΜΕΙΝΙΑΣ, αλλά έτσι σου τα έμαθαν, έτσι τα λές.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της Δημοκρατίας ήταν η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ.

Ανέφερα κάποια χαρακτηριστικά που προυποθέτουν και επίπεδο από το λαό-που δεν έχουμε-
Λες να μην ξέρω τα χαρακτηριστικά της δημοκρατίας που ανέφερες; πως με κόβεις;

Στο γεγονός ότι αυτά τα χαρακτηριστικά-και αυτά που ανέφερες εσύ και αυτά που ανέφερα εγώ,λείπουν όλα από το σημερινό μόρφωμα.Σ' αυτό προφανώς συμφωνούμε όλοι.

Dr,

Ένα-ένα λοιπόν.

quote:
Μα έχω λάθος όταν λέω οτι η Χρυσή Αυγή θέλει να μας κυβερνήσει απολυταρχικά ένας μελαμψός τύπος υπο το όνομα Μιχαλολιάκος;

Για την ηγεσία Χ.Α. δεν διαφωνούμε.Απλά με το μελαμψός πρόσεξε μη βρεθεί κανένας και πει εσένα ρατσιστή.

quote:
Δηλαδή, και απο αυτά που διαβάζεις από τον Macedon, εσύ τι αντύπωση παίρνεις; οτι θέλουν να... ενισχύσουν τη δημοκρατία;

α.Δεν υπάρχει δημοκρατία για να την ενισχύσουν,νομίζω ότι συμφωνούμε σε αυτό(εσύ το ονόμασες "Αντιπροσωπευτική Ολιγαρχία" λίγο πιο πάνω)
β.Δεν ταυτίζω τον Macedon με την X.A.
γ.Ενώ θα προτιμούσα την πραγματική δημοκρατία από όποιο άλλο πολίτευμα,προτιμώ τον θεωρητικό εθνικισμό από την αηδία που έχουμε σήμερα.Απλά δεν εμπιστεύομαι την Χ.Α. με τη μορφή που έχει για να τον εφαρμόσει.

quote:
Και ως προς τη βία; Τι λέμε για τη βία;
Δικαιολογείται αρκεί να.. μην βαράνε εμάς;
Ναι. Αλλά κάποτε θα έρθει και η σειρά μας.

Εμάς μας βαράνε ήδη,απλά δεν το κάνει η Χ.Α.
Η αδικαιολόγητη βία είναι αρνητική από όπου και αν προέρχεται.

quote:
Και αν ήταν κάποιο άλλο κόμμα που το έκανε αυτό, που δεν είχε ναζιστικό ιστορικό, που δεν αναμασούσε ιδέες "ενθοσοσιαλισμού" να πω οκ, μπορεί να είναι κάτι καινούριο!
Αλλά οι άνθρωποι φαίνονται οτι ειναι ψυχασθενείς & φανατικοί. Και ο "ηγέτης" τους, είναι ένας επαγγελματίας ρατσιστής που μας έρχεται απο το παλιό σύστημα, δεν είναι τίποτα καινούριο.

Αν και τα παραλές λίγο,συμφωνώ εν μέρει.
Νομίζω όμως ότι σου φταίει και η θεωρία του εθνικισμού στη βάση της,με την οποία εγώ συμφωνώ.

quote:
Λοιπόν, τι μπορεί να συμβεί στους παραπάνω αν βγει κυβέρνησει η Χρυσή Αυγή;

Τους παραπάνω φίλους σου-θεωρώντας ότι δεν υπομονεύουν την χώρα μας,μια και αν το έκαναν δεν θα τους έκανες παρέα,και σε εμπιστεύομαι σε αυτό-θα τους υπερασπιζόμασταν μαζί,στο υπόσχομαι.
Κάποιους άλλους όμως,κανονικά θα έπρεπε να τους κυνηγάει η ευνομούμενη πολιτεία που δεν έχουμε.Αν κανέναν τον βρω στην αυλή μου θα σε περιμένω να σταθείς από την δική μου μεριά.Και είμαι σίγουρος ότι θα το έκανες.
Την επιλογή θα την εμπιστευόμουν και στον macedon.Στην Χ.Α. δεν την εμπιστεύομαι.Είμαι σαφής νομίζω.

Την καλημέρα μου,σε όλους σας.(και στους φίλους σου αδερφέ).

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

16/09/2012, 13:44:36
quote:
Και ως προς τη βία; Τι λέμε για τη βία;
Στην Δημοκρατία οι "πρόγονοί μας" εκτελούσαν όποιον τσιμπούσε από το δημόσιο χρήμα.
Εκεί να δεις βία!

Μήπως ήταν φασίστες βρε παιδάκι μου, ή δεν έκαναν καλά;

Edited by - Αίολος on 16/09/2012 13:45:10

16/09/2012, 13:46:08
Μπονζουγ @ΑΜΕΙΝΙΑΣ.

16/09/2012, 15:25:30
quote:

quote:
Στα εξήγησα και περιμένω να πεις.
Θα... πεις;

Τι μου εξήγησες; Να στείλω μέιλ στο Μιχαλιολιάκο;
17/09/2012, 21:58:35
Ρε τον macedon που έχει το ΘΡΑΣΟΣ να σας μιλάει για φανατισμό και να σας βρίζει/υποτιμά/χλευάζει/κοροιδεύει μπροστά στα μούτρα σας και ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΑΚΟΜΑ....

Βέβαια όσο ο Ιαπετός βρίσκει ότι οι άθεοι "πλασάρονται καλύτερα και έχουν σωστότερα επιχειρήματα" καλά κάνει ο macedon και σας δουλεύει ψιλό γαζί.

ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΟΥΔΕΝ!

RUN LOLA, RUN..

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 17/09/2012 21:59:44

17/09/2012, 22:09:20
Panos T

Πάσχεις κι εσυ απο το σύνδρομο...macedon?

Δεν υπάρχει θεραπεία,άν έχεις προσβληθεί,παρά μόνο μία.

η...βομηλοτο!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/09/2012, 22:36:20
quote:

Panos T

Πάσχεις κι εσυ απο το σύνδρομο...macedon?

Δεν υπάρχει θεραπεία,άν έχεις προσβληθεί,παρά μόνο μία.

η...βομηλοτο!!!

Όλοι οι... φανατικοί Χριστιανοί πάσχουμε από το ΙΕΡΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ macedon και λίγα τα λόγια σου μη σου ρίξω καμμία Τζιχάντ από την "αδελφή" μονοθειστική βραδυάτικα και ψάχνεσαι...

Ερευνάτε τας Γραφάς

18/09/2012, 00:06:47

"αδελφή" μονοθεϊστική...!!!

Εγραψεεεεε!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΙαπετόςΜέλος
18/09/2012, 16:30:50
PanosT

quote:
Βέβαια όσο ο Ιαπετός βρίσκει ότι οι άθεοι "πλασάρονται καλύτερα και έχουν σωστότερα επιχειρήματα" καλά κάνει ο macedon και σας δουλεύει ψιλό γαζί.

Aν ρωτήσεις τους περισσότερους που δεν φανατίζονται με τις θρησκείες και είναι κάπως ουδέτεροι,το ίδιο πράγμα θα σου πούν...

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)