- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΚΙ ΕΣΥ..
ΑΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΟΠΟΙΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ....
ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
-ΚΟΤΑ;
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΖΑΝΤΟΚ...ΕΙΝΑΙ...
ΜΠΟ-ΚΟΤΑ![]()
ΠΑΥΣΑΤΕ ΠΥΡ...
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ....
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΑΡΑΥΤΑ..
ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΙΟ CULT ΠΑΙΖΕΙ;
ΑΜΑΛΙΑ.........ΤΙ ΝΑΚΑΝΩ ΤΩΡΑ...ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΟΥΣΚΑ...
ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ;
THE ENDLESS END
quote:
E, οι γριές έχουν κι αϋπνίες...No name human
"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
εξ ιδίων τα αλλότρια!
50 και βάλε.....βάλε....
Γραία zadok
Ξέχασες ότι μου ζήτησες να πω στην ΑΤΜΑ ότι είσαι γρια και άσχημη!
Πώς το 'παμε; Ένταμ;

Edited by - Zadok on 06/06/2004 02:52:23
Μετα τις απαραιτητες διαφημισεις τα λεβεντοκοριτσα θα μας απαντησουν στο καυτο ερωτημα: Η κοτα εκανε το αβγο ή το αβγο την κοτα;
Εδω σας θελω τσουπρες μου...
ΠΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ( αντε ρε Μητσοοοοο, ριχτες ..... )
Φιλικα.....Κανενας.
quote:[quote]
Avallon,είναι αλήθεια ότι σε τηλεφωνική σου επικοινωνία με μέλος του esoterica, ισχυρίστηκες ότι άλλο μέλος του esoterica, το οποίο και συκοφάντησες, αφού η πληροφορία ήταν αναληθής, ταξείδεψε στην Αθήνα με σκοπό τη συνάντηση με μέλη του esoterica;
Είναι επίσης αλήθεια ότι τον ίδιο ισχυρισμό τον εξέφρασε και μία ανισόρροπη γραία, μέλος του esoterica, με την οποία σχετίζεσαι και η οποία ισχυρίστηκε σε αντίστοιχη τηλεφωνική συνομιλία, ότι όλα αυτά τα μέλη αποτελούν ομάδα και είχε ανοίξει σχετικό τόπικ, το οποίο και κλειδώθηκε πάρ'αυτα;
No name human
Πολύ κατασκοπία βρε παιδί μου...
Πως είπατε, δεν άκουσα;
Καθότι γραία....
Και ανισόρροπη
Μην "πέφτουν" τόσο γρήγορα τα όρια του θράσους... Όπως τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή σας, "σοφά" μας αποκαλύψατε..
ZADOK ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

Η Φωτογραφία ήταν "Πειραγμένη"
Βρήκα την αυθεντική .Τίποτα δεν μένει κρυφό τελικά.
Όχι τίποτ'άλλο, υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθούμε και για "κακομεταχείρηση του ζωικού βασιλείου" από τις αρμόδιες οικολογικές/ζωοφιλικές οργανώσεις... ![]()
Πάλι μία "από τα ίδια" πάντως...
Η φρακταλική δομή επαναλαμβάνεται, ελαφρώς παραλλαγμένη, παρολαυτά η ίδια, και ο "παράξενος ελκυστής" των ιδιότυπων αυτών συγκρούσεων βασιλεύει για άλλη μία φορά. ![]()
"Όλα για καλό" όμως! Σίγουρα σε κάθε μας ενατένιση σε άλλες περιοχές αυτού του "αυτοομοιοτικού οργανισμού" μπορούμε να κερδίσουμε σε επίγνωση...
Αυτό, βέβαια για όποιον πραγματικά το θέλει.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν! ![]()
Πάντως, επειδή αναφέρθηκε μία πρότερη Συζήτηση που απενεργοποιήθηκε επειδή παραβίασε τον διαρκή μας κανόνα να μην παρατίθονται ή υπονοούνται προσωπικά στοιχεία - πραγματικά, υποτιθέμενα ή φανταστικά - εντελώς άσχετα, ούτως ή άλλως, με τις Συζητήσεις μας, σε αυτές, θα ήθελα να επισημάνω Zadok πως προηγούμενο μήνυμά σας(05/06/2004 : 15:53:06), παραβιάζει σαφώς αυτόν τον κανόνα και ότι επίσης τροποποιήθηκε γιατί χρησιμοποιήσατε προσβλητικούς(κατά την γνώμη μου πάντα) χαρακτηρισμούς με εμπρηστικό τρόπο για τη ροή της Συζήτησης.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Ας συνεχίσουμε λοιπόν!
Μηηηηηηηητσοοοοοο κοψε τις διαφημισεις ρεεεεεεε
Ελατε κοριτσια σε 20 δευτερα ειμαστε στον αερα....
Βαρατεεεεεεεεεεεεεε.......
Φιλικα.....Κανενας.
Παρεμβάσεις τέτοιου τύπου σε μία Συζήτηση "υπό ένταση", ειδικά
από Μέλη που δεν είχαν καμία "εμπλοκή" με τα τεκταινόμενα
κρίνονται ως αναίτιες, ανεδαφικές και χωρίς καμία δημιουργική
σκοπιμότητα...
-ΟΥΔΕΝ (ΟΥΔΕΙΣ)ΑΝΩΤΕΡΟ(Σ)ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΜΙΝ.
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ "Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ"
/ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ + ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ -ΣΕ ΕΜΕΝΑ - ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ "ΑΤΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΟ //ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΙΛΙΝΓΚ ΟΜΩΣ +ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ//..ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΩΣ ΜΑΔΑ...ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ..ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ + ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ + ΓΙΑ ΤΑ ...ΜΠΕΙΚΟΝ:Ρ
ΦΩΣ +ΑΓΑΠΗ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;)
ΑΤΜΑ

Technoshamanism
------------------------------------------------------------------
Kαι για να βγουν κάποιοι απ'τα σκοτάδια τους και να βρουν επιτέλους το ΦΩΣ που τόσο αποζητούν υπάρχει αυτό:
Aγαπητέ Admin για τη βαβέλ ετούτη τρία πράγματα μπορούν να συμβούν:
1) να βάλουμε υπότιτλους...
2) να κάνουμε μεταγλώτισση...
3) να βάλουμε λουκέτο...
Διαλέγεις και παίρνεις!![]()
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τη τρίτη λύση γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν "εύστοχη" η μετάφραση σε αυτή τη φάση...it's up to you...![]()
Zητώ συγνώμη σε όσους συμμετείχαν καθώς και σε όσους είδαν φως και μπήκαν να δουν τα όσα όμορφα και "φωτεινά" γράψαμε...![]()
Λυπάμαι ειλικρινά που το τόπικ δεν ανταποκρίθηκε στο τίτλο του και στις προσδοκίες τους...![]()
![]()
Καλή σας νύχτα![]()
![]()
![]()

-------------------------------------------------------------------
Καλή σας ημέρα.
Edited by - zezmperg on 06/06/2004 09:15:30
Καλοί μου φίλοι,
Θα αποχωρήσω από αυτό το topic για να κάνω το επόμενο πνευματικό μου σταθμό στο ταξίδι της Ψυχής μου.
Σας ευχαριστώ για τα όσα μοιραστήκαμε και από αυτόν τον σταθμό.
Avallon,
Βασική μου αρχή είναι να προσπαθώ να συμβάλλω θετικά σε κάθε topic. Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός.
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μας πρόσφερες την δυνατότητα να εκφρασθούμε τα συναισθήματα μας και τις σκέψεις μας.
Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Συχώρεσε με αν εκμεταλλεύτηκα την κατανόηση σου.
Υστερόγραφο.
Και αφήνοντας αυτό το topic θα ήθελα να πω ότι καλό έκφρασα, ήταν του Γλυκού μας Χριστού. Ότι κακό, ήταν του just a man, και θα σας παρακαλούσα να το πετάξετε από το μυαλό και από την καρδιά σας.
Όσα έχει πει ο just a man, από το esoterica.gr μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε ελεύθερα. Προσωπικά δεν μου ανήκει τίποτα και την χρήση αυτή θα την έχω στην καρδιά μου σαν μια Ευλογημένη Αντιγραφή.
Γιατί τελικά ίσως το να αντιγράφουμε ότι είναι με Αγάπη είναι η μεγαλύτερη Ευλογία.
Καλή αντάμωση και πάλι.
Καλό ταξίδι.
(Ελπίζω να έχουμε πάντα καλό καιρό στο ταξίδι μας, γιατί τελικά η αλλαγή του καιρού πάντα μας πονάει τα τραύματα που δεν έχουν κλείσει).
Σας Ευχαριστώ όλους.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,
Just a Friend,
xxx
Edited by - Just_A_Man on 06/06/2004 15:37:58
το αντικειμενο που κρατας το χρησιμοποιουν ποικιλοτροπως/αν θυμαμαι καλα ειναι και απο τα αριστα εργαλεια των κλεφτων,εκτος απο το γεγονος οτι βοηθα αυτους που δεν εμπιστευονται τη μητερα φυση ωστε να προχωρησουν μοναχα με το φως των αστεριων και της σεληνης για να φτασουν στο εαυον φως.
παρε λοιπον το φακο και χρησιμοποιησε τον με τους αλλους δυο τροπους που μαλλον φανταζεσαι και ειναι οι μονοι που μπορεις να καταλαβεις.
να κοιτα δεν καταδεικνυω τιποτε απλα "φανταζομαι"/αν τωρα εσυ το πιοστοποιησεις τοτε μαλλον αυτο θα ναι και το...δικο σου τραυμα.
εχεις δικιο γλυκομιλητε συνταξιωτη/τα τραυματα που δεν κλεινουν ειτε απο αδυναμια του οργανισμου να ταεπουλωσει ειτε επειδη καποιοι σεχτυπουν ακριβως επανω σε παλιο τραυμα...οπως και να εχει....
εσυ μιλησες αντιπρωσωπευοντας το θεο σου...
τον προσωπικο σου θεο.
και η μαχη που εγινε εδω ηταν περι προσωπικων θεοτητων.
εγω προσπαθησα απο τη μερια μου να δειξω στις αχρειες αυτες οτι ασχολουμενες με εμενα δεν θα ανακαλθυψουν τον προσωπικο τους θεο ανκαι τα βαμπιρ τρεφονται απο την ενεργεια αλλων...
εστω ανακαλυψαν οτι ο προσωπικος θ εος ειναι ο προσωπικος δικος μου/ξαναρωτω(οχι πως θα λαβω μιαν ντομπρα απαντηση απο τις κοτες που επαναλαμβανουν οσα εχουμε ως τα τωρα πει αλλα οχι με αγαπη οπως λες αλλα ωστε να παραπληροφορησουν και να δημιουργησουν εντυπωσεις που αν προσεξες οταν θελουμε μπορουμε και απο μονοι μας.
το θεμα επισης δεν ειναι αν η αβαλλον εκανε ενα ενδιαφερον τιτλο! αυτο το ειπαμε εξ αρχης.
ο τιτλος ειναι ενδιαφερον μα αυτο που δεν πιστοποιειται αφου το
πριν ο αλεκτωρ ειναι η αρκανα που εντρυφουν...ολα οσα κρυβονται πισω απο τα γλυκα λογια...
και οι δονησεις που φτανουν ως εδω.
και ξερεις γλυκομιλητε συνταξιωτη τι ειναι αυτο που σε διαχωριζει απο την αβαλλον;
εσυ στελνεις οντως μια γαληνια ατμοσφαιρα...
ενω εκεινη ωσαν δρακος καυτες ανασες....μεχρι θανατου.
λοιπον/το συμπερασμα ειναι πως σαν τσακωνονται ετουτοι μεχρι θανατου επιβαλλουν με το ζορι μια κατασταση/αυτη που ακομη κι εγω που δεν συνηθιζω να μιλω σαν εκεινες εμαθα να το κανω στην προσπαθεια να τις φτασω στο επακρο και α αποκαλυφθουν/αληθεια ομως πως μπορεσα να το καταφερω η ερμη η ψυχη....
θυμασαι το χριστο επανω στο σταυρο;.
ετσι ακριβως οπως εμπειξαν τη λογχη για να δουνε οτι πεθαινει ετσι η ιουδας μου επραξε.
μα ο τροχος εχει γυρισματα/εγω τιποτα δεν εκρυψα απο οσα αφορουν τα τεκτενομενα εσω /εκεινες που επραξαν μετα δολου ολο αυτο το τραγελαφικο συμβαν.....ας θυμουνται ιοτι τελιωνουν οι καιροι του ψευδους του.
τα παχια γλυκα λογια σε τουτο το τοπικ δεν σου δινουν τατιανα(αληθεια πως ταυτιστηκες αμεσως με αυτο;λεγω αραγε εσενα που το εννοησες αμεσως;;;;
~~~~
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΧΜ;; "ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ"//ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ!
/ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ!
ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΚΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑ:)ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ (ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ;)
0-1
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ
ΑΒΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ!
ΦΩΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΕΙΣ//ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΦΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!
1-1
ΕΔΕΙΞΑ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ/
ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝΤΡΑ"
'Η "ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...ΣΠΙΤΙΑ"!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ "ΕΜΠΡΙΣΤΗ" ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΣΜΕΝΗ/ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ!
2-1
ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΒΡΟΧΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ...
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΑΝΑΨΕΙ.
Ο ΦΑΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ....ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ...ΕΞΩ...ΜΟΝΑΧΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΕΙΣ.
3-1
ΑΝΤΜΙΝ ΑΓΑΠΗΤΕ....ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ "ΔΙ-ΩΡΙΑ"/ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ/ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;
ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗΣ..(ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΟΙΚΙΟΠΟΙΘΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ;;;,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΨΕΣ;/ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;...ΥΠΟΥΛΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...:)
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΠΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΣΥ ΦΩΤΙΑ
ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΟΗΤΗ;
ΑΝ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙΣ;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ/ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ/ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ /ΟΣΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Η ΑΔΑΗΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ/ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ...ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΔΑΦΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ.
4-1
ΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΦΩΤΙΑ....!
ΕΓΩ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΩΤΙΑ!!!!
ΙΣΑ ΙΣΑ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ Η ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ.
ΜΑ ΕΣΥ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ/ΑΣΤΟ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΣΥ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟ;
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΩΤΙΑ;
ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΑΝΟΗΤΗ.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ!
ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!
ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΑΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΦΕΘΩ ΣΤΟΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ:
ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ /ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΔΥΝΑΜΑΙ/ΕΣΥ ;
ΟΧΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ/ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ(ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΕΣ;ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΡΑΓΟΥΔΑ!ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΝΝΟΩ!)
5-1
....
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΚΑΝΟΝΑ!ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΤΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;;;
ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΗ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΟΘΕΩΡΗΣΕΣ ΠΩΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ;
ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ "ΑΝΟΥΣΙΑ" ΚΑΤ'ΕΜΕ
(+ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ: )
"ΜΑΧΗ", ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ/ΟΧΙ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ" +ΝΑ ΑΚΟΥΩ "ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ"!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
+ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ.
ΜΑ ΤΙ ΛΕΓΩ!
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ;
-ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΥΠΟ/ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ-!
ΧΜ..ΕΣΤΩ ΜΑ..
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ;
ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ/ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ/ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ/ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ /ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ/ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ/ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΩΝΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ...
ΣΤΟ ΠΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;
ΣΥΜΒΙΒΑΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ! ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ/ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ...
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ..ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ/ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΑΒΑΛΛΟΝ ;;;;;
ΑΣΤΟ !
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.
....
6-1
ΕΡΡΩΣΘΕ!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ.
7-1
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ /ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ....
8-1
ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΛΛΑΝΔΗ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
(ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ!
Ε ΡΩΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!
ΜΑΑΑ! ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ!
+ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ;
ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ !
.....9-1
ΜΑΚΙΑ*
(ΑΥΤΟ ΤΟ...ΔΙΚΟ ΜΟΥ:ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ,ΑΝ +ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΟΣΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.)
10-1
---------------0------------------------------------------------------

Technoshamanism
Είναι, ας πούμε, δυνατόν στο ίδιο κείμενο να μιλάμε για κατανόηση, για αγάπη, για αποστασιοποίηση από έριδες και προσωπικές συγκρούσεις και στην "από κάτω γραμμή" να ρίχνουμε "μπηχτές";;
Μην "παρεξηγηθεί" κανένας/καμία συγκεκριμένα γιατί σίγουρα αναφέρομαι σε περισσότερους/ες από έναν/μία!
Ναι, δυστυχώς, αυτό παρατηρώ εδώ - και όχι μόνον - και αυτό μου έφερε στον νου κάποιες κουβέντες που είχα ακούσει παλιά σχετιά με τα "Κτηνώδη Τέρατα που κατοικούν στις Σκοτεινές γωνιές του Ψυχισμού μας".
Συνήθως(και για την τεράστια πλειονότητα των Ανθρώπων) κοιμούνται, ή δρουν πολύ αδιόρατα και συγκεκαλυμένα, ακόμη και καλύπτοντας τους εαυτούς τους με μανδύες Αγγέλων ή Δράκων Σοφίας(!!) για να φέρουμε κάπως το ζήτημα και προς τα προσφιλή μας.
Μερικές φορές όμως, εξαγριώνονται, είτε επειδή τα ταϊζουμε συνεχώς με πολύ "ματωμένο κρέας" και θεωρούν ότι είναι πλέον οι "κυρίαρχοι του παιγνιδιού", είτε επειδή ενώ γνωρίζουμε την ύπαρξή τους τα ξεχνάμε εντελώς ατάιστα αλλά και ατιθάσευτα εκεί... στα "μπουντρούμια" του ψυχισμού μας...
Βγαίνουν τότε και προσπαθούν να κατασπαράξουν ότι μπορούν να φτάσουν, βασικά τις "σάρκες" τις δικές μας. Μπορεί και να μας αφομοιώσουν σχεδό τελείως, οπότε είμαστε εμείς πλέον που αρχίζουμε να καταναλώνουμε τις "σάρκες" των άλλων...
Ευτυχώς που ο Άνθρωπος έχει την ικανότητα της Αναγέννησης!!
Τίποτα δεν είναι κακό αφ'ευτού, ούτε αυτά τα Τέρατα... Έχουν την χρησιμότητά τους, φτάνει να τους την υποδείξουμε.
Το μόνο κακό είναι η έλλειψη Επίγνωσης αυτών που Συναισθανόμαστε, Σκεπτόμαστε, Πράττουμε...
Τώρα, το να παρακαλέσω να σταματήσει η Πώλωση, μάλλον μου φαίνεται κάπως ανεδαφικό και αιθεροβαμονικό!
Μάλλον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητοι "κύκλοι" για μία Λύτρωση και επακόλουθη Επίγνωση - έστω και μερική.
Τα "τερατάκια" πεινούν ακόμη... Μόνο, προσέξτε, μην τα ταΐσετε υπερβολικά. Υπάρχει κίνδυνος! ![]()
![]()
Θα παρακαλέσω εντούτοις να ξαναδιαβαστούν οι προηγούμενες σελίδες. Υπάρχουν διάφορες "σπαρμένες" όμορφες και ωφέλιμες απόψεις ανάμεσα στα διάφορα "κόκκαλα". Έτσι γίνεται πάντα. Έτσι είναι η Ζωή. Και αυτό είναι το "Καθήκον" του Αναζητητή: να βρίσκει ξανά τη Ζωή εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχει.
Έτσι αναζητώντας τα αληθινά μέσα στα ψεύτικα και δίνοντας την σημασία που αρμόζει στο καθένα ξαναχτίζει τη Σύνδεση με τα Ανώτερα, με το Πεδίο που είναι η Πατρίδα όλων.
Γι'αυτό τον χρειάζεται και ο Κόσμος αυτός τον Αναζητητή μας! ![]()
Αν η κατάσταση ήταν παραδεισένια η Αναζήτηση δεν θα είχε λόγο ύπαρξης ούτως ή άλλως. Θα ήταν πολύ εύκολο να απλώσουμε το χέρι μας και να φτάσουμε αυτό που θέλουμε... ![]()
Προσωπικά πάντως θα κάνω το μικρό μου "ταξίδι" μέσα στα Αληθινά και μέσα στα Ψεύτικα και θα επανέλθω, εν καιρώ, με τα αποτελέσματα των Στοχασμών μου πάνω στην Ματαιότητα και πάνω στο Μεγαλείο συνάμα.
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Αν και ξέρω ότι το πνευματικό σου ύψος σε σχέση με το δικό μου είναι μεγαλύτερο, καθώς επίσης μπορεί να μην χρειάζεσαι τις σκέψεις μου, μα θα ήθέλα να πω το εξής:
ΑΤΜΑ,
Εν από τα πολύ όμορφο που μας άφησε Εκείνος ήταν το:
Μακάριοι οι πεινώτες και διψώντες για δικαιοσύνη για αυτοί θα χορτάσουνε.
Αλλά η πείνα και η δίψα, από μια άλλη οπτική γωνία μπορεί να μας κάνει να σκεφτούμε ότι ενώ ξέρουμε τη είναι δίκαιο και τη άδικο και ενώ πεινάμε και διψάμε για δικαιοσύνη, τελικά παραμένουμε αδικαίωτοι στο να πεινάμε και να διψάμε.
Γιατί θα μπορούσε να ήταν ο Μακαρισμός
Μακάριοι οι χορτασμένοι και ξεδιψασμένοι από δικαιοσύνη.
Και έτσι όπως το αισθάνομαι τελικά είναι, ότι, αν θέλουμε να κερδίσουμε την δικαιοσύνη μας, είναι προτιμότερο να την χάσουμε σε αυτή την ζωή, γιατί θα δικαιωθούμε στον Ουρανό.
Αν και θα ήθελα να πω περισσότερα δεν έχω το χρόνο.
Ελπίζω να έχω την συμπάθια σας και την κατανόηση σας.
ΑΤΜΑ να θυμάσαι για πάντα, ότι η δικαίωση και η ειλικρίνεια θα πρέπει να είναι με μέτρο, γιατί όλες οι ψυχές δεν είναι έτοιμες να αποδεχτούνε ακόμα την αλήθεια.
Και αυτό πιστεύω έως ένα βαθμός ίσος να ισχύ για όλους μας.
Αν και πάλι μπορεί να κάνω λάθος.
Αν, σαν Νόμος στο σύμπαν είχαμε μόνο την δικαιοσύνη, θα έπρεπε να είχαμε κατά το χριστιανισμό ένα θεό μόνο δικαιοσύνης, Χωρίς Αγάπη (Έλεος – Μακάριοι οι ελεήμονες, γιατί αυτοί θα ελεηθούν. (Εδώ είναι όλη η αξία στην διδασκαλία του Ιησού) ) και Αρμονίας.
Και κατά την ταπεινή μου άποψη, που μπορεί να κάνω και μεγάλο λάθος, αυτό που διαχωρίζει την Χριστιανική θρησκεία (το έλεος) σε σχέση με την Ελληνική, είναι η (δικαιοσύνη)
Η αρχή και το τέλος κάθε νόμου θα πρέπει να είναι η Αγάπη!!!!!!!
Κάλο ταξίδι ΑΤΜΑ,
Υστερόγραφο προς όλους.
Θα ήθελα να αποχωρίσω για λίγο, για πνευματικούς λόγους. Θα παραμείνω στην διάθεση σας μέσω ταχυδρομείου. Θα μου ήταν επιθυμητό να μην επανέλθω σε αυτό τον σταθμό. Θα πρέπει να ξεκινήσω για τον επόμενο σταθμό.
Ευχαριστώ.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,
Just a Friend
Σας χαιρετώ.
Καλέ μου Admin σε χαιρετώ.
Αχ δεν ξέρεις πως δεν πρέπει να λέμε πράγματα σοβαρά!
Συγνώμη φυσικά μα θα μου επιτρέψεις το "ύφος" της "υπόδειξης" μια και είμαι μεγαλύτερή σου βιολογικά....
Λοιπόν άκου: Του τρελού δεν του λέμε πως είναι τρελός, του μασόνου ότι είναι τέκτονας, του αδαή ότι δεν ξέρει τι λέει... Και του μέλους του esoterica.gr πως είναι μέλος των forums γιατί δεν γνωρίζουμε πια είναι η αρχή των forums! Μια και πολλοί τρελλοί, όπως και εσύ τόνισες πως δεν καταλαβαίνεις, διεκδικούν την θέση του πρώτου, του θεού, του δημιουργού... Ενώ όσοι καλέ μου καταθέτουν όπως ο Labolas, η gerakina, και πολλοί άλλοι, της ψυχής τους το κάλος ξέρουν πολλή καλά ποιός είναι ο Admin!
Αγαπητέ πόσοι έχουν φύγει μετά από τέτοιου είδους καταστάσεις;
Πόσοι έχουν μείνει στο καθ'όλα όμορφο site του esoterica που με πολύ κόπο και χρήμα έχετε κτίσει ΕΣΕΙΣ οι δυο τρεις φίλοι με την αγνή πρόθεση...
Μα ήρθαν τα πολλά παράσιτα (μπορεί να είμαι ένα από δαυτα) και ζουν σε βάρος του πνεύματος, της γνώσης και του εσωτερισμού.
Τι μένει λοιπόν τώρα για να μην είναι μισοτελειωμένη η εργασία της αποντεμοσης...Μόνο εσύ γνωρίζεις!
Σε χαιρετώ Admin.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
Υ.Γ.
Ζητώ συγνώμη πρώτα απο τον Master μου απ'όλα τα μέλη του site esoterica των forums του και από τον καλό μας Admin.
Είναι αξιπρέπεια να ζητάς συγνώμη όταν νομίζεις πώς έχεις κάπου σφάλη.
Just a man...στου κουφού την πόρτα...![]()
Να'σαι καλά πάντως...είχες όλες τις καλές προθέσεις...![]()
Σε ευχαριστώ για μια ακόμη φορά![]()
![]()

Νομίζω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος και δεν είμαι στο esoterica.
Αν είναι λάθος αυτό που πιστεύω διορθώστε με.
Υπάρχει ένα πολύ αξιόλογο topic, to <<Ποιός είναι πραγματικός εσωτεριστής>>. Μέσα εκεί υπάρχουν πάρα πολλές τοποθετήσεις σωστές. Αναρωτιέμαι λοιπόν: είμαι πραγματικά μέσα στο esoterica που τα μέλη του προσπαθούν να γίνουν πραγματικοί εσωτεριστές ή όχι. Ένα από τους βασικούς κανόνες του πραγματικού εσωτεριστή είναι να αποβάλλει από μέσα του κάθε μορφή εγωισμού. Στο topic αυτό όμως βλέπω ωκεανούς εγωισμού ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. Ο πραγματικός εσωτεριστής Ζητά συγνώμη πρώτα απ όλα ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ και μετα όταν έχει άδικο.
Ποιός/α από σας θέλει να είναι και να λέγεται δίκαια εσωτεριστής/ρια.
Όλοι έχετε δίκιο και όλοι έχετε άδικο. Ποιός/α μπορεί να αποδείξει, όχι σε εμένα, αλλά στον εαυτόν του/ης ότι διεκδικεί το δικαίωμα της ονομασίας αυτής με το να ζητήσει συγνώμη απροκάλυπτα και όχι υστερόβουλα απ όλους και να στα ματήσει αυτή η κατάσταση ΤΩΡΑ. Ποιά είναι πραγματικά ανώτερη ψυχή ώστε να συγχωρήσει τα πάντα σ όλους και να κρατηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εδώ θα δείξετε ποιός πραγματικά είναι εσωτεριστής ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΩ ΕΓΩ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ), ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ από υψηλά ιστάμενους ανθρώπους.
Θα ήθελα να δω απ όλους σας την ειλικρινή συγνώμη σας, αλλά όχι του τύπου <<ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ>>. Απλά ζητήστε συγνώμη και νιώστε τη.
Εγώ απλά περιμένω να δώ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;
Εγω ζητώ συγνώμη απ όλους και γιά όλα.----------ΣΥΓΝΩΜΗ---------
Περιμένω με άγχος και αγωνία.
Φιλικότατα.
quote:
Σας χαιρετώ.
Καλέ μου Admin σε χαιρετώ.Αχ δεν ξέρεις πως δεν πρέπει να λέμε πράγματα σοβαρά!
Συγνώμη φυσικά μα θα μου επιτρέψεις το "ύφος" της "υπόδειξης" μια και είμαι μεγαλύτερή σου βιολογικά....
Λοιπόν άκου: Του τρελού δεν του λέμε πως είναι τρελός, του μασόνου ότι είναι τέκτονας, του αδαή ότι δεν ξέρει τι λέει... Και του μέλους του esoterica.gr πως είναι μέλος των forums γιατί δεν γνωρίζουμε πια είναι η αρχή των forums! Μια και πολλοί τρελλοί, όπως και εσύ τόνισες πως δεν καταλαβαίνεις, διεκδικούν την θέση του πρώτου, του θεού, του δημιουργού... Ενώ όσοι καλέ μου καταθέτουν όπως ο Labolas, η gerakina, και πολλοί άλλοι, της ψυχής τους το κάλος ξέρουν πολλή καλά ποιός είναι ο Admin!
Αγαπητέ πόσοι έχουν φύγει μετά από τέτοιου είδους καταστάσεις;
Πόσοι έχουν μείνει στο καθ'όλα όμορφο site του esoterica που με πολύ κόπο και χρήμα έχετε κτίσει ΕΣΕΙΣ οι δυο τρεις φίλοι με την αγνή πρόθεση...
Μα ήρθαν τα πολλά παράσιτα (μπορεί να είμαι ένα από δαυτα) και ζουν σε βάρος του πνεύματος, της γνώσης και του εσωτερισμού.
Τι μένει λοιπόν τώρα για να μην είναι μισοτελειωμένη η εργασία της αποντεμοσης...Μόνο εσύ γνωρίζεις!
Σε χαιρετώ Admin.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.Υ.Γ.
Ζητώ συγνώμη πρώτα απο τον Master μου απ'όλα τα μέλη του site esoterica των forums του και από τον καλό μας Admin.
Είναι αξιπρέπεια να ζητάς συγνώμη όταν νομίζεις πώς έχεις κάπου σφάλη.
ΜΩΡΕ ΖΕΖ-Μ-ΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ? *******
Έγιναν τροποποιήσεις λόγω παραβίασης των κανονισμών του forum
quote:
ΜΩΡΕ ΖΕΖ-Μ-ΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ? *********
Βλέπεις αδελφέ μου glinaaea που με μάλωνες...
Ο αγώνας μας καλεί...
Διαλογισμός για να ελευθερωθούμε στα πνευματικά μας ουράνια...
Να λοιπόν ότι σε λίγο θα την "πέσουν" και σε σένα (εαν ήδη δεν το έχουν κάνει!!! Από αυτούς που γράφω πάρα πάνω και εκεί γύρω στην Λένορμαν και Κωνσταντινουπόλεως...που μάλλον μεγαλώσαμε...ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΗ ΝΕΚΡΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ; με την διχασμένη προσωπικότητά τους)
Δεν έχουν επιχειρήματα γνώσεως και ήθους για να αντιμετωπίσουν την zezmperg, έμαθαν στην ανωνυμία και στους ορκους σιωπής να τσαλαβουτάνε τον εαυτό τους.
Ας ευχηθούμε όλοι στην Θεία Ουσία να μας φωτήζει...
Λοιπόν ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί έγινα αφορμή να "ξεσπαθώσουν" όλα τα "τερατάκια" μέσα σας..
Ευχαριστώ που με ανεβάζετε στα μάτια όλων των αληθινών συνοδοιπόρων.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.