ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Κηφεύς60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
12/02/2009, 13:34:22
quote:
Αγαπητέ Κηφέα δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα την έρευνά μου ιδιαίτερα σ' αυτό το σημείο, αλλά προκαταρτικά θα επιθυμούσα να συζητήσουμε την πιθανότητα το παλάτι του Αιήτη να ήταν η γνωστή μας Σελήνη. Σταθμό απ' τον οποίο πιθανότατα να πήραν εκείνο το αναγκαίο "στοιχείο" για να προχωρήσουν έξω απ' την ζώνη της Κυβέλης65-Αστεροειδή ή Συμπληγάδες Πέτρες ...κλπ. ...κλπ.
Η Μήδεια είναι το κλειδί.

Φίλε Ερίωπα

Δεν ξέρω από πού να αρχίσω την απάντησή μου στο τελευταίο σου μήνυμα.

Θα προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.

Δέχομαι με χαρά, να συζητήσουμε το θέμα. Πιστεύω όμως ότι δύσκολα μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή η συζήτηση μέσω πεπερασμένου αριθμού μηνυμάτων. Η γνώμη μου είναι ότι για να φθάσουμε στο σημείο να συζητήσουμε το τελευταίο κομμάτι του μηνύματός σου (στο οποίο αναφέρεις: "Σταθμό απ' τον οποίο πιθανότατα να πήραν εκείνο το αναγκαίο "στοιχείο" για να προχωρήσουν έξω απ' την ζώνη της Κυβέλης65-Αστεροειδή ή Συμπληγάδες Πέτρες ...κλπ. ...κλπ."), πρέπει πρώτα να αναλύσουμε το ζήτημα με πιο "γήινα" δεδομένα.
Και ο λόγος είναι ότι αυτά που θα πούμε πρέπει να είναι κατά το δυνατόν πιο εύπεπτα και κατά συνέπεια πιο κατανοητά από όλους τους αναγνώστες.

Ας κάνω λοιπόν μια αρχή. Πολύ καλά αναφέρεις (πάντα κατά τη δική μου γνώμη) τον Αιήτη. Είναι από τα πρώτα κλειδιά. Επίσης, συγχρόνως, πρέπει να εξετασθεί και η σχέση του με την Κολχίδα, η γεωγραφική θέση της και η σχέση του με την Κρήτη. Τι ήταν η Κίρκη ("υπαρκτό" πρόσωπο ή ιερατικός τίτλος).

Πριν, όμως από αυτά, πρέπει να πούμε ότι οι αρχαίοι επιδίωκαν να αφήσουν ή να μεταδώσουν αποτυπώματα της γνώσης που κατείχαν στον μελλοντικό άνθρωπο. Και αυτό το έκαναν κυρίως με δύο τρόπους (απ'αυτά που γνωρίζω): Ή με μνημεία ή με μύθους που έκρυβαν έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών . Μια τέτοια εκπληκτική αποτύπωση πληροφοριών έχουν αφήσει οι Αιγύπτιοι στην Σφίγγα και στις τρείς Πυραμίδες της Αιγύπτου (δεν εννοώ την αποτύπωση στις Πυραμίδες των τριών Μαθηματικών παγκόσμιων σταθερών: π, Φ καιe. Την ανάλυση αυτή την έκανα εκτενώς σε άλλο topic, που αναφέρεται στα Μαθηματικά), αλλά πληροφοριών που αφορούν στο χρονολογικό στίγμα τους (δηλ. το πότε κτίστηκαν) σε συνδυασμό με την τότε αποτύπωση των αστερισμών του ουράνιου θόλου.

Με αυτό το τελευταίο θα ξεκινήσω για να φανεί η πολύ στενή σχέση που είχαν τότε, με τα ουράνια σώματα και έτσι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να συζητήσουμε τις αλληγορίες που περιείχαν τα Αργοναυτικά και η Οδύσσεια.
΄
Ελλείψει χρόνου αυτή τη στγμή θα επανέλθω, αφού σου ζητήσω να μου απαντήσεις αν συμφωνείς με αυτό τον τρόπο προσέγγισης του θέματος που σου προτείνω.

ΥΓ.: Δεν γνωρίζω Σουαχίλι. Τις πληροφορίες που έγραψα της σχέσης με τα σουαχίλι τις πήρα με email από έναν γνωστό μου που κατοικεί στην Κένυα (στην Νακούρου). Αυτό που ξέρω καλά είναι τα Αραβικά, (Γεννήθηκα στο Κάϊρο και ήρθα στην Ελλάδα στα 17 μου χρόνια. Εκεί έμαθα γραφή και ανάγνωση Αραβικών στα σχολεία που πήγα).

Φιλικά

Κηφεύς

Ου τα πάντα τους πάσι ρητά.

12/02/2009, 16:35:38
quote:

Είναι πράγματι λυπηρό που ορισμένα μέλη έχουν χαρακτηρίσει ως γλωσσικούς ακροβατισμούς την προσπάθειά μου να απλοποιήσω όσο είναι ανθρώπινα δυνατό κάποιες ακατανόητες λέξεις και κρυπτογραφήματα που υπάρχουν διάσπαρτα μέσα σ’ όλες τις θρησκείες έτσι ώστε να καταλάβουν και όσοι δεν είχαν ή δεν ..έχουν τον καιρό να απασχοληθούν με την έρευνα και την μελέτη....
Μμμμ... εγώ πάντως το έκανα αυτό αλλά φίλε ΕΡΙΩΠΙΣ δεν ήθελα να σε θίξω προσωπικά, ούτε να περιφρονίσω τον κόπο σου. Οπότε ζητώ συγνώμη για την εντύπωση που προφανώς έδωσα.

Έχοντας πει αυτό ειλικρινά, εξακολουθώ να έχω αντιρρήσεις για τους γλωσσικούς συσχετισμούς που κάνεις μερικές φορές. Αυτό γιατί δεν φαίνονται να διέπονται από ένα ορατό ενιαίο σύστημα. Οι ομοιότητες στον ήχο ή στη γραφή πολλών λέξεων, ίδιων ή διαφορετικών γλωσσών δεν σημαίνει κατ'ανάγκη νοηματική σύνδεση (υπάρχει γλωσσολογικός όρος γι'αυτό αλλά μου διαφεύγει). Μερικές φορές έχει αλλά αυτό μπορεί να "αποδειχθεί" κάπως. Μερικές φορές έχει αλλά δεν έχει καμιά σημασία, ή κι αν έχει είναι σε άλλο επίπεδο. (Παράδειγμα, Σηθ (τρίτος γιος του Αδάμ), ΣΕΤ (αιγυπτιακή ζωοκέφαλη θεότητα) και Σαταν (αντίδικος) δεν έχουν ουσιαστική σχέση μεταξύ τους, αν και έχουν κάποια γλωσσολογική συγγένεια από το SEL "φωτεινό" "λαμπερό" ή και "αντανάκλαση". Όμως συγγένεια μ'αυτό έχουν και οι λέξεις θάλασΣα, Σελήνη, (σ-)Έλληνες, (σ-)Ήλιος, (σ-)έλαιο= από το σ-ελ+ρέω=λαμπερό υγρό=λάδι και στην περίπτωσή τους υπάρχει νοηματική συγγένεια αλλά το σελ υπονοεί πέρα από την "φωτεινότητα" και "κίνηση" ή "περιπλάνηση".

Edited by - panpam on 12/02/2009 16:37:43

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
12/02/2009, 23:55:09
quote:
panpam
Μμμμ... εγώ πάντως το έκανα αυτό αλλά φίλε ΕΡΙΩΠΙΣ δεν ήθελα να σε θίξω προσωπικά, ούτε να περιφρονίσω τον κόπο σου. Οπότε ζητώ συγνώμη για την εντύπωση που προφανώς έδωσα.

Το να ζητά κάποιος συγγνώμη δημόσια, κατά την άποψή μου, πέρα από την αυτοπεποίθηση, μαρτυρά ότι διαθέτει γενναιότητα ψυχής και πνεύματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις απλά υποκλίνομαι και εγώ με σεβασμό.

Για τον Τυφώνα τελικά που μπορούμε να καταλήξουμε; Γεωφυσικό φαινόμενο (τυφώνες, καταιγίδες κλπ) ή περιγραφή κάποιων καταστροφικών ανθρώπων με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;
Θυμίζω ότι ο ΡαμσήςΒ' ήταν ο αγαπητός του ΣΕΤ γι' αυτό και ονομαζόταν και ΣΕΤΙ. Ράμζι όμως στα Αρχαία Αιγυπτιακά σημαίνει 'Σκοτεινός". ο Σετ λένε ότι αντιπροσώπευε το σκοτάδι που πολεμούσε το φως. Με λίγα λόγια η νύχτα και η ημέρα. Ήταν όμως έτσι απλά τα πράγματα;

Ερίωπας

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
13/02/2009, 01:07:53
Φίλε Κηφέα,θα έλεγα ότι η Κίρκη είναι ακόμα ένας «Κρίκος» στο μεγάλο ταξίδι του θέματός μας.
Η αρχαία «Κίρκη» συναντάται μόνη να ζει σ’ ένα νησί στον «Ωκεανό» του σύμπαντος.
Το όνομα «Κίρκη» μαρτυρά κυκλική κίνηση. Πιθανώς κάποιο «δορυφόρο» στον οποίο υπήρχε ακόμα κάποιος διαστημικός σταθμός εν λειτουργία.

Κιρκόω, είναι το ρήμα και σημαίνει δεμένη με κάποιο ασφαλιστικό «δακτύλιο». Αστεροειδής.

Οι Ιδαίοι Δάκτυλοι (Κουρήτες) ήταν και στην ακολουθία της Κυβέλης. Το ότι τους αποκαλούσαν δαίμονες μαρτυρά ότι είχαν «νεκρωθεί». Είχαν δηλαδή γίνει άψυχες πέτρες μέσα στο σύμπαν (αστεροειδής).

Ο αριθμός 5(των Ιδαίων Δακτύλων) , μας θυμίζει και τα δάκτυλα που έχουμε στο κάθε άκρο μας.

5 είναι ...και οι κύκλοι των Ολυμπιακών αγώνων.

5 είναι ...και οι Ήλιοι που έχουν απομείνει στο Ηλιακό μας σύστημα (κάποτε ήταν 7). Ένας παραμένει ζωντανός, αυτόν που βλέπουν τα ματάκια μας, και 4 ξάπλα (θνήσκωντες) που λένε.
Κοίταξε και το χέρι σου και θα καταλάβεις.

Ερίωπας

13/02/2009, 09:48:04
quote:
5 είναι ...και οι Ήλιοι που έχουν απομείνει στο Ηλιακό μας σύστημα (κάποτε ήταν 7). Ένας παραμένει ζωντανός, αυτόν που βλέπουν τα ματάκια μας, και 4 ξάπλα (θνήσκωντες) που λένε.

Ορίστε!;!;!;!
Τι γράφεις βρε ΕΡΙΩΠΙΣ;;;

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
13/02/2009, 13:53:52
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Ορίστε!;!;!;!
Τι γράφεις βρε ΕΡΙΩΠΙΣ;;;

.....και 8 νέοι θεοί (πλανήτες) θα γεννηθούν με την πτώση τους.

Δεν βαριέσαι ...βρε OANNHSEA, ...κάτι δικά μου λέω, ...να έτσι για να περνά η ώρα.

Ερίωπας

14/02/2009, 07:56:15
quote:
.....και 8 νέοι θεοί (πλανήτες) θα γεννηθούν με την πτώση τους.

Δεν βαριέσαι ...βρε OANNHSEA, ...κάτι δικά μου λέω, ...να έτσι για να περνά η ώρα.

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
14/02/2009, 10:24:33
Απλά έλεγα φίλε OANNHSEA μήπως καταφέρναμε και ξεφεύγαμε λίγο από το σύνδρομο της «Όρνιθας» που κατατρέχει αυτό το θέμα απ' την αρχή του και επαναφέρουμε την «Αργώ» μας στους αιθέρες.

Δεν βαριέσαι, ....ευσεβής πόθος του Ερίωπα.

Για «μαύρες τρύπες» μιλήσαμε στην αρχή, τις χαζέψαμε σε φωτογραφίες αλλά για την θεωρία του Gamov περί ανακύκλησης της ύλης στην μία άκρη του κοσμικού άξονα (κβαντική Φυσική) ούτε κουβέντα.

Η μετάλλαξη ενός Ηλίου σε μηδενικό σημείο και η αναγέννησή του αφού προηγηθεί το φαινόμενο τού βαρυτικού πεδίου που απορροφά τα πάντα ακόμα και το φώς πριν τα επαναφέρει (κοινώς αναγεννήσει) γνωστό ως «Μαύρη Τρύπα» δεν διαφέρει σε τίποτα φίλε μου από την θεωρία του Gamov για την αναγέννηση των ηλεκτρονίων.
Το ότι γράφω ότι οι Ήλιοι γεννούν πλανήτες και μάλιστα σε ζεύγη με αναλογία μάζας 1/10 σήμερα πλέον δεν χρειάζεται να υπομένω τους χλευασμούς κανενός (το έκανα πριν 15 χρόνια).

Τώρα υπάρχουν οι αποδείξεις. Σε πληροφορώ ότι η γέννηση ενός πλανήτη όχι μόνο είναι γεγονός, όχι μόνο φωτογραφήθηκε αλλά κυριολεκτικά κινηματογραφήθηκε πριν από 5 περίπου χρόνια.
Το ότι ο Stephen Hawking τα γύρισε αμέσως μετά απ' αυτό το γεγονός και τον Ιούλιο του 2004 στο 17ο Συνέδριο του Δουβλίνου άρχισε και αυτός να υποστηρίζει την θεωρία ότι οι μαύρες τρύπες αναγεννούν ό,τι απορροφούν, κάτι που έκανε τους 800 συνέδρους (Φυσικούς) να αλληλοκοιτάζονται και να γεμίζουν και αυτοί τα σημειωματάρια τους με 17 ερωτηματικά, εμένα δεν μου λέει και τίποτα.

Δεκαετίες ολόκληρες έπαιζαν όλοι με τα λόγια του σακατεμένου καθηγητή σαν τις «όρνιθες» του φόρουμ.

Τι έκανε τον Stephen Hawking άραγε να αλλάξει τόσο απότομα; Μήπως η γέννηση του πλανήτη που κινηματογραφήθηκε; Δεν μας λέει το παλικάρι. Δικαίωμά του.

Υπάρχει κάπου στην Ελληνική γραμματεία ένα βιβλίο με αριθμό ISBN 0 646 23438 2, έκδοση 1995 στο οποίο ο συγγραφέας του υποστηρίζει ότι οι πλανήτες γεννώνται απ’ τον Ήλιο. Γέλασε τότε και η παρδαλή «όρνιθα» με τον συγγραφέα.
Έτσι είναι φίλε μου, ...νάχουμε κάτι να λέμε να περνάει η ώρα και να διασκεδάζει μαζί μας η «Ορνιθοκόρυττη Ταξιαρχία».

Καλή διασκέδαση σήμερα σ' όλους τους ερωτευμένους.

Ερίωπας

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 14/02/2009 10:28:43

TerityΜέλος
14/02/2009, 12:12:05
quote:

Απλά έλεγα φίλε OANNHSEA μήπως καταφέρναμε και ξεφεύγαμε λίγο από το σύνδρομο της «Όρνιθας» που κατατρέχει αυτό το θέμα απ' την αρχή του και επαναφέρουμε την «Αργώ» μας στους αιθέρες.

Δεν βαριέσαι, ....ευσεβής πόθος του Ερίωπα.

Για «μαύρες τρύπες» μιλήσαμε στην αρχή, τις χαζέψαμε σε φωτογραφίες αλλά για την θεωρία του Gamov περί ανακύκλησης της ύλης στην μία άκρη του κοσμικού άξονα (κβαντική Φυσική) ούτε κουβέντα.

Η μετάλλαξη ενός Ηλίου σε μηδενικό σημείο και η αναγέννησή του αφού προηγηθεί το φαινόμενο τού βαρυτικού πεδίου που απορροφά τα πάντα ακόμα και το φώς πριν τα επαναφέρει (κοινώς αναγεννήσει) γνωστό ως «Μαύρη Τρύπα» δεν διαφέρει σε τίποτα φίλε μου από την θεωρία του Gamov για την αναγέννηση των ηλεκτρονίων.
Το ότι γράφω ότι οι Ήλιοι γεννούν πλανήτες και μάλιστα σε ζεύγη με αναλογία μάζας 1/10 σήμερα πλέον δεν χρειάζεται να υπομένω τους χλευασμούς κανενός (το έκανα πριν 15 χρόνια).

Τώρα υπάρχουν οι αποδείξεις. Σε πληροφορώ ότι η γέννηση ενός πλανήτη όχι μόνο είναι γεγονός, όχι μόνο φωτογραφήθηκε αλλά κυριολεκτικά κινηματογραφήθηκε πριν από 5 περίπου χρόνια.
Το ότι ο Stephen Hawking τα γύρισε αμέσως μετά απ' αυτό το γεγονός και τον Ιούλιο του 2004 στο 17ο Συνέδριο του Δουβλίνου άρχισε και αυτός να υποστηρίζει την θεωρία ότι οι μαύρες τρύπες αναγεννούν ό,τι απορροφούν, κάτι που έκανε τους 800 συνέδρους (Φυσικούς) να αλληλοκοιτάζονται και να γεμίζουν και αυτοί τα σημειωματάρια τους με 17 ερωτηματικά, εμένα δεν μου λέει και τίποτα.

Δεκαετίες ολόκληρες έπαιζαν όλοι με τα λόγια του σακατεμένου καθηγητή σαν τις «όρνιθες» του φόρουμ.

Τι έκανε τον Stephen Hawking άραγε να αλλάξει τόσο απότομα; Μήπως η γέννηση του πλανήτη που κινηματογραφήθηκε; Δεν μας λέει το παλικάρι. Δικαίωμά του.

Υπάρχει κάπου στην Ελληνική γραμματεία ένα βιβλίο με αριθμό ISBN 0 646 23438 2, έκδοση 1995 στο οποίο ο συγγραφέας του υποστηρίζει ότι οι πλανήτες γεννώνται απ’ τον Ήλιο. Γέλασε τότε και η παρδαλή «όρνιθα» με τον συγγραφέα.
Έτσι είναι φίλε μου, ...νάχουμε κάτι να λέμε να περνάει η ώρα και να διασκεδάζει μαζί μας η «Ορνιθοκόρυττη Ταξιαρχία».

Καλή διασκέδαση σήμερα σ' όλους τους ερωτευμένους.

Ερίωπας

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 14/02/2009 10:28:43

Ερίωπα, δε νομίζω ότι φταίνει οι όρνιθες του φόρουμ αλλά εσύ που δεν κατευθύνεις το θέμα σου εκεί που επιθυμείς.

Αν θες να μιλάμε για αστροφυσική και αστρονομία και ποιες οι σχέσεις με μύθους και πού πάμε σαν ανθρωπότητα, τότε κάνε το πιο ξεκάθαρο. Και εγώ μίλησα για τη ζώνη φωτονίων αλλά ουδέν σχόλιον...

Μιας και μιλάς για μαύρες τρύπες πάλι και όλα τα σχετικά γιατί δεν αναφέρεσαι και στον πλανήτη Δία μας ο οποίος είναι σε φάση μετατροπής του σε ήλιο; όλος ο γαλαξίας μας ετοιμάζεται να εισέλθει σε μια νέα διάσταση και όλα αυτά ειναι μέρος της διαδικασίας.

Δεν έχετε προσέξει τους αυξημένους ανέμους και τις κακοκαιρίες; Τους μικροσεισμούς που ολοένα αυξάνονται; Τις πυρκαγιές στους Αντίποδες; Το στατικό ηλεκτρισμό που έχει αυξηθεί και ταλαιπωρεί τον κόσμο; Σύντομα θα φανεί στον ουρανό ο καινούργιος ήλιος, υπολογίζεται γύρω στον Μάρτη...για να δούμε τι θα δούμε....

Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα επιλογής, να ακολουθήσει ή όχι. Το συνειδησιακό άλμα που συζητιέται εδώ και καιρό.

Εγώ πάω να ξανακλειστώ στο κοτέτσι...κο κο κο η κοτούλα..

Καλές χαρούλες σήμερα...

Edited by - Terity on 14/02/2009 12:17:42

sarcalogosΝέο Μέλος
14/02/2009, 13:21:41
quote:
..Υπάρχει κάπου στην Ελληνική γραμματεία ένα βιβλίο με αριθμό ISBN 0 646 23438 2, έκδοση 1995 στο οποίο ο συγγραφέας του υποστηρίζει ότι οι πλανήτες γεννώνται απ’ τον Ήλιο. Γέλασε τότε και η παρδαλή «όρνιθα» με τον συγγραφέα.
Λίγο 'περσινά ξινά σταφύλια' είναι αυτό. Αυτή τη θεωρία την μαθαίναμε στο σχολείο ως μια πιθανή εκδοχή πολύ πριν το 1995.
zezmpergΜέλος
06/06/2004, 01:18:15
.

06/06/2004, 01:22:21
quote:

ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΕΣ ΒΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;

Χα! Θα 'θελες!!!

Μα καλά... Δεν είδες την ταυτότητά μου με την ημερομηνία γέννησης που την έστειλα στη φιλενάδα σου, όταν μου 'λεγες ότι δεν είμαι γω, ότι χρησιμοποιώ ψεύτικο όνομα (εκτός απ' το nickname), όπως και άλλα μέλη του esoterica και μέλη της ομάδας κι άλλα τέτοια παρανοϊκά;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 06/06/2004 01:25:01

zezmpergΜέλος
06/06/2004, 01:33:06

quote:

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Ευχαριστούμε για την φωτογραφία σου (μόνο που δεν την υπόγραψες) για να έχουμε το ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΣΟΥ. Άσετω γιαλαντζή θα είναι... όπως και τα όργανα που χρησιμοποιείς αλλά και εδώ δεν μου φανερώσες την τεχνολογία που εσυ έχεις!
Φτου, σε γιαλαντζη υποθέσεις πέσαμε πάλι!!!!

06/06/2004, 01:37:49
Επαναλαμβάνεσαι!!! Στερήσαι πρωτοτυπίας τελικά...

Μήπως δεν είσαι Κριός; Για στείλε ταυτότητα...

No name human

Edited by - Zadok on 06/06/2004 01:39:47

zezmpergΜέλος
06/06/2004, 01:40:36
quote:

[quote]

No name human

Για τα χρονάκια σου καλά βρε στέκεις. Να μόνο λίγα κιλά βλέπω πάρα πάνω! Άστω καλό χρυσό μου πολύ κοκκινάδι... Ούτε Ταύρος να ήσουνα!
Μα όλα γιαλαντζη βρε;
Μπράβο Σκορπίνα!
Κούκλα είσαι με την Gerakina δίπλα σου!
Μακια

06/06/2004, 01:45:07
Ταύρος...;;; Σκορπιός;;;

Ότι ορέγεσαι, ονειρεύεσαι...

Τα εφημερεύοντα γρήγορα...

No name human

zezmpergΜέλος
06/06/2004, 01:53:19
quote:

Ταύρος...;;; Σκορπιός;;;

Ότι ορέγεσαι, ονειρεύεσαι...

Τα εφημερεύοντα γρήγορα...

No name human

Σουτ μην λες τέτοια και αύριο θα έρθει ο Labolas για να μου βάλει πιπεράκι! Η, Κάποια/ος άλλη/ος
Καληνύχτα συνοδοιπόροι, συνοδοιπόρησες.
Προσέξτε τα γιαλαντζη που κυκλοφορούν με τις γιαλαντζή ταυτότητες στα χέρια !
Μάκια

06/06/2004, 02:20:55
Εμ, τί θα 'λεγες!
Έλα όμως, που σ' έχω προλάβει...

Εν τω μεταξύ, κουβέντα για το "πάπλωμα".

Μάλλον την βρίσκεις τηλεφωνικά... ελλείψει οργάνων.

No name human

06/06/2004, 02:27:39

Aν δεν λεγατε τοσες βλακειες σε βαρος μας να γελασομε κομματι...
πως θα πετυχαινεεπονομαζομενο "το γιαλατζι";

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!
ΖΑΝΤΟΚ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ/
ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ/
"ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ" ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΒΑΡΕΤΑ" ,
ΩΣ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΠΕΙΔΗ "ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ"
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΡΩΤΗΣΑΜΕ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ..

κοτες -παπιες + πητ παπαδακος..εν δραση...!
οπου "πητ παπαδακος"..βλεπε "ζεζμπεργκ"'....επειδη η "γρια κοτα"(ΣΥ ΕΙΠΑΣ:) εχει το "ζουμι"....και "τις αποδειξεις" για το "ποιοι ειμαστε" "εμεις η ομαδα....εσωτερικα "(@)_(@)

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ;;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΜΤ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;)))
ΑΝΤΜΙΝ ΑΓΑΠΗΤΕ,
ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ;
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"
ΑΦΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ "ΞΥΠΑΣΜΕΝΗ +ΨΕΥΤΡΑ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;
ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΝΕΤ ΚΑΦΕ ΣΕ ΝΕΤ ΚΑΦΕ + ΑΛΛΑΖΕΙΣ Κ+ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Η ΕΡΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΟΥ ΧΩ ΑΠΟΡΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
ΧΑ!.. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ +ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ!
ΕΥΓΕ/ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΤΣΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,ΚΑΗΜΕΝΗ ,ΤΙΣ "ΔΙΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ" ΜΕΛΩΝ ;
ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ;;;;;
'Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...//

ΕΧΜ....ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!
ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΟΣΩΝ ΜΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ,
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ+ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ./ΠΑΡΗΛΘΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
"ΠΑΣΕ" ΠΟΥ ΘΑ'ΛΕΓΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ.-

ωωωω θεοι!...τι αλλο θα δω να γραφουν....

ας πω ενα "ανεκδοτο" να γελασει+ η γερακινα ο labolas ο κανενας... ο πητ παπαδακος..και η τατιανα..αλλα και ο ακομη ανοιξη...

Ειναι μια γιαγια και παει σενα μπακαλικο(πρωτα πηγαινει σε γνωστα μερη που υπαρχουν(;) απο την εποχη της:Ρ)
-ενα κιλο αλτσχαιμερ παρακαλω....
-εισαι σιγουρη γιαγιακα οτι θελεις αλτσχαιμερ;
-μα ειμαι σιγουρη απο δω το ειχα παρει και την αλλη φορα αυτο το..τυρακι...
-εχμ.τι σου πω βρε γιαγιακα δεν εχουμε..μηπω να πας στο μεγαλο σουπερ μαρκετ εδω πιο κατω να ρωτησεις;
-καλα παιδακι ου αν και ειμαι σιγουρη πως απο δω το πηρα...
....
στο σουπερ μαρκετ...
-ενα κιλο αλτσχαιμερ παρακαλω...
-τι;
-ενα κιλο τυρι αλτχαιμερ θα ηθελα...
-δεν εχουμε/ειστε σιγουρη πως λεγεται ετσι;επειδη εχουμε τοσο ειδη αλλα αυτοπου λετε δεν το εχουμε(@)_(@)
-τι να σου πω παιδακι μου πηγα στο μπακαλικο εδω πιο περα και μου ειπε πως εδω σιγουρα το εχετε...και θυμαμαι καλα πως απο δω το πηρα....
την προηγουμενη φορα...
-τι να σας πω...
αν θελετε πηγαινετε στο μεγαλυτερο σουπερ μαρκετ που ειναι αρκετα πιο περα..αλλα σιγουρα εχει ολα τα ειδη τυριων...
......

στο τεραστιο πολυκαταστημα...
-ενα κιλο τυρι αλτσχαιμερ....
-ειστε σιγουρη γιαγιακα πως λεγεται ετσι....
-τι σουπω παιδακι μου εχω κι αυτο το ενταμ που με ταλαιπωρει εδω και τοσα χρονια....

-...αφιερωμενο-

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 06/06/2004 07:28:15

zezmpergΜέλος
06/06/2004, 02:37:42

quote:

No name human

[b]Ευχαριστούμε για την φωτογραφία SAS που μας στείλατε...
Κάποια πιο κοντινή δεν έχετε, να ας πούμε απ΄το κοτέτσι που σας έχουνε;;;[/d]

makia