ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

erzebet_bathory63 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
31/01/2011, 22:30:03
erzebet_bathory κάνει μπαμ ο οροσκόπος σκορπιός πάντως...

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 22:30:12
καληνυχτα κοριτσακι. φαε τιποτα κ θα σου περασει.

Timendi causa est nescire...

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 22:31:25
απο τι κανει μπαμ.....? αιτιολογησε το...

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 22:34:51
http://www.youtube.com/watch?v=J0c8U3gLGLQ

πορωσηηηη

31/01/2011, 22:35:21
quote:
Σταματα μωρε..... Δεν πτοουμαι.... Λοιπον.. Λογω μιας ξαφνικης εμετικης τασης σας αφηνω..
Οκ καλά ξεράματα λοιπόν! Ωπ καλά χαράματα ήθελα να πω! Και μη ξεχάσεις να φας πριν κοιμηθείς!
quote:
καληνυχτα κοριτσακι. φαε τιποτα κ θα σου περασει.
Προτείνω ψάρι με γάλα και φρούτα για να πάρεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και πρωτείνες...
quote:

Γιατρε, με πληγωσες...
Απλά σε δοκιμάζω μωρέ, θέλω να δω πόσο αντέχεις. (κρίνοντας απ' τη λεκάνι δίπλα στο κρεβάτι μάλλον όχι και πολύ...)

Όποιον αγαπάω τον παιδεύω που λέει και ο Καζαντζάκης

31/01/2011, 22:38:11
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δε κάνει μπαμ ο οροσκόπος σου... γιατί ένας σκορπιός μάλλον θα έβαζε δύσκολα δημόσια φωτογραφία του. Αλλά ποτέ δε ξέρεις, αφού και εμένα μου 'χει περάσει απ' το μυαλό.
erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 22:39:38
ο ζυγος πηρε τη πρωτοβουλια
ο σκορπιος συναινεσε

31/01/2011, 22:42:00
Χαχαχα.. οκ..

Λοιπόν και εγώ πρέπει να τη κάνω γιατί άυριο έχει πρωινό ξύπνημα αφού δεν έκανα τίποτα απ' όσα έπρεπε να κάνω σήμερα... τεμπέλικο απόβρασμα που έιμαι..
Παραδόξως μου αρέσει το ιλεκτρο-κομμάτι που έβαλες.
Μου θυμίζει κάποια είδη deathοelctrogothorockmetalotrance πράγματα που άκουγα παλαιότερα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 31/01/2011 22:43:22

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 22:43:44
κι εγω αυτο θα εγραφα τωρα.. ωρα να την πεσω γιατι ειμαι κ σερι αυπνη απο χθες... καληνυχτα...

31/01/2011, 22:46:32
Αφιερωμένο για νανούρισμα:
Αλκίνοος Ιωαννίδης - Καθρέφτης
virgoΝέο Μέλος
02/03/2004, 14:37:33
Φοβάμαι μήπως τα όνειρα μου .......
.......πραγματοποιηθούν....
........ όταν εγώ θα έχω πάψει πια.......
...... να ονειρεύομαι...!!!

Και οι αγγελοι φοβουνται...

εσεις τι φοβαστε?

virgo

02/03/2004, 15:02:37
Υπάρχει ανάλογο θέμα!

Το Παρόν απενεργοποιείται!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

02/03/2004, 15:30:01
Δείτε τα σχετικά μηνύματά μου στο Θέμα Προς γνώση & συμμόρφωση ! (Για άνδρες) αναφορικά με τις απενεργοποιήσεις των Θεμάτων και την απενεργοποίηση του λογαριασμού της virgo.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Marios_1Μέλος
26/04/2007, 05:21:11
Αγαπητέ FRA LE NUVOLE

Καταρχην τι σημαίνει FRA LE NUVOLE ?

Κατά δεύτερον είμαι πολύ τυχερός που το site ESOTERICA μου δίνει την ευακιρία να γράφω όποτε και όπως και ό,τι θέλω χωρίς να με έχει λογοκρίνει. Γράφω "Σαρδάμ" όπως θα έριχνα ένα μπουκάλι στο πέλαγος απλώς για να εκτονώνω αυτά που έχω μέσα μου ξέροντας όμως πως αυτά βρίσκονται σε έκθεση και κοινή θέα για πολλούς ανθρώπους. Συνεπώς ό,τι γράφω είναι "εκτεθιμένο" και δεν χρειάζεται να ρωτάς για να τυπώσεις κάτι, όποιοσδήποτε θέλει το κάνει, σωστά; Δηλαδή τι να πει ο Alzzaro που έχει γράψει εγκυκλοπαίδειες εδώ μέσα ο άνθρωπός και μπορεί ο κάθε ένας μας να διαβάζει και να ωφελείται από τον κόπο του.

Είναι μία ιδιότυπη μορφή επικοινωνίας αυτό το site. Το βρίσκω θεραπευτικό, διότι όλοι θέλουμε να γράψουμε κάποια πράγματα τα οποία να είναι δικά μας (σαν να γράφουμε ημερολόγιο) αλλά και να μπλέκονται με τα γραπτά των άλλων. Είναι εκτόνωση και δυνατότητα αυτεπίγνωσης ΚΑΙ αλληλεπίδραση με τα μάτια και τα μυαλά και ίσως τις ψυχές των άλλων.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ θΈΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟ ESOTERICA ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ.

Οι περιπέτειες του Γιάννη Γιαγιάννη ίσως συνεχιστούν ίσως όχι δεν ξέρω. Όπως όλα τα φυσικά πράγματα ανθίζουν εκεί που δεν το περιμένεις και εξαφανίζονται εκεί που τα χες συνηθίσει. Θα πω στον Γιάννη πως υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις της ιστορίας του και μάλλον θα πεθάνει από το σοκ, είναι πολύ ντροπαλός ο καημένος..

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι προσωπική σπουδή μου. Είναι ένα εργαλείο, απλώς. Σίγουρα δεν είναι και η βασική απάντηση στα προβλήματα του ανθρώπου.. Όμως προσφέρουν καλές υπηρεσίες χωρίς να βλάπτουν.
Στό κανάλι που είχα την τύχη να φιλοξενηθώ έκανα 3 εκπομπές στις οποίες είπα ανοιχτά για την μήνυση ενός Γερμανού ιατρού (Dr. Matthias Rath) εναντίον φαρμακευτικών εταιρειών ο οποίος με ένα τεράστιο κατηγορητήριο που κατέθεσε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης παραθέτει πολλά στοιχεία με τα οποία φένεται πως τον τελευταίο αιώνα η ιατρική που ασκήθηκε εκπορεύτηκε βασικά από καρτέλ φαρμακοβιομηχανιών και με ή χωρίς την θέλλησή ή επίγνωσή της εξυπηρέτησέ τα συμφέροντά τους που ήταν το κέρδος και όχι η υγεία των ανθρώπων. Στην μήνυση αυτή παραθέτονται και άλλα στοιχεία που λένε πως η υγεία όλως μας έχει υποβαθμιστεί σκόπιμα για να μπορούν οι εταιρείες αυτές να πουλάνε τα φάρμακά τους και να έχουν πελάτες (αρρώστους) οι οποίοι απλώς θα "ανακουφίζονται" αλλά δεν θα γίνονται καλά. Τα φάρμακα - λέει ο RATH - έχουν σκόπιμα παρενέργειες οι οποίες εκδηλώνονται ακόμη και πολλά χρόνια μετά την λήψη τους, διότι όσο πιο πολλοι και πιό χρόνιοι οι ασθενείς τόσο μεγαλύτερο το κέρδος των εταιρειών.

Όλες οι φυσικές θεραπευτικές μέθοδοι έχουν κατασυκοφαντηθεί και θα συνεχίσουν να συκοφαντούνται διότι δεν συμφέρει τους έχοντες την εξουσία να έχουμε υγεία. Υπό αυτό το πρίσμα τα συμπληρώματα διατροφής θα έχουν έντονη πολεμική εναντίον τους με όλα τα μέσα ευθεία ή πλάγια. Για παράδειγμα ψηφίζεται ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα καθορίζονται μέγιστες δόσεις ανά ταμπλέτα από κάθε βιταμίνη, μέταλλο κλπ, και η τάση είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν μικρότερες δόσεις και να κυκλοφορούν συμπληρώματα αποδυναμωμένα ή σε φόρμουλες που δεν θα δρουν αποτελεσματικά. Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές - διατροφολογικές λεπτομέρειες αλλά όσοι ξέρουν διατροφολογία και έχουν ασχοληθεί με τα συμπληρώματα σε κλινικό-θεραπευτικό επίπεδο γελάνε κλαίγοντας από την γελοιότητα όσων μέλλονται να γίνουνε στον χώρο..

Όλες οι επιστημονικές έρευνες αποδυκνείουν πως η τροφή μας δεν είναι αυτή που ήτανε, αλλά πολύ πολύ φτωχότερη και πολύ πιο επιβαρυμένη με χημικά επιβλαβή για τον άνθρωπο. Συνεπώς όχι αγαπητέ φίλε, δεν μπορούμε να λάβουμε από την τροφή αυτά που χρειαζόμαστε. Αλλά ακόμη και να μπορούσαμε, χρειαζόμαστε παραπάνω για να αποτοξινώσουμε το τεράστιο φορτίο μόλυνσης με το οποίο τοξινονώμαστε καθημερινά. Ασχολούμαι με την διατροφή πολλά χρόνια. Είναι ειλικρινά πολύ δύσκολο να μπορέσω να μεταβιβάσω την πληροφορία που έχω συλλέξει και να την μεταδόσω με τέτοιο τρόπο που και να γίνει βαθειά κατανοητή από τον κόσμο αλλά και να μην προκαλέσει το μένος όσων έχουν συμφέρον να μένει ο κόσμος στα σκοτάδια. Δεν είμαι ήρωας και δεν θέλω να γίνω. Το μόνο που κάνω είναι απαλά να προσπαθώ να μεταφέρω αυτά που έχω μάθει και να βοηθώ κάποιους αν και όσο μπορώ.

Με το χέρι στην καρδιά σου λέω πως αν ήξερες τι συμβαίνει με την διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου και με την επίδρασή της στην σωματική και ψυχική του υγεία και τι συμβαίνει με τα φάρμακα, τότε πιθανόν να μοιραζόσουνα παρομοια αισθήματα με αυτά του Γιάννη Γιαγίαννη - με αυτό της απόγνωσης εντονότερο...

Τα συμπληρώματα είναι ένα δεκανίκι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κινηθούμε προς την ισορροπία σε ένα συνολικά ανισόρροπο σύστημα. Αν ζούσαμε στον Όλυμπο, με καθαρό νερό, οξυγόνο, φυσικούς ρυθμούς ζωής, καθαρή τροφή κλπ κλπ θα σου έλεγα πως τα συμπληρώματα είναι μία αχρείαστη πολυτέλεια για να παίζουμε όταν βαριόμαστε - αν μη τι άλλο δεν βλάπτουν. Όμως ζούμε στην Αθήνα, τρεφόμαστε με υποβαθμισμένες τροφές γεμάτες τοξικά δηλητήρια, πίνουμε νερό με χώριο, κάδμιο, στρόντιο, μόλυβδο και άλλα ενδιαφέροντα, αναπνέουμε καυσαέρια, δεν κοιμόμαστε, ζούμε σε τσιμεντόκουτα, μέσα σε ακτινοβολίες, άγχος, πιέσεις και πολύ από μας δεν πιάνουν χώμα ούτε μία φορά το χρόνο.. Υπό αυτές τις αφύσικες συνθήκες τα συμπληρώματα διατροφής μοιάζουν με κρινάκια στο λιβάδι και δελφινάκια του Αμβρακικού.

Το να μιλας για φύση μέσα στην φύση είναι φυσικό. Μέσα στην φύση η φυσική διατροφή είναι αυτό που ταιριάζει και βοηθά.

Το να μιλάς για φύση ζώντας στην παραφύση είναι αφύσικο. Μέσα στην σύγχρονη ζωή και πόλη η φυσική διατροφή είναι το φάντασμα μια ιδανικής εικόνας που θα θέλαμε να ισχύει αλλά είναι απλώς φάντασμα, αλοίμονο..

Και γω χαίρομαι το λεμονάκι και το αρωμά του. Δεν μας εμποδίζει κανείς να χαιρόμαστε το φυσικό όταν μας δίνεται η ευκαιρία του. Μακάρι να ξυπνήσει σιγά σιγά ο κόσμος και να καταλάβει πως η υγεία και η απόλαυση χρειάζονται συνολική πράξη που έχει να κάνει με την κατάσταση της πόλης μας, με την μόλυνση του περιβάλλοντος, με την κοινωνική ισορροπία,την οικονομία, με την ποιότητα των δρόμων και σπιτιών και με όλα αυτά τα πράγματα που λέω ξανά και ξανά και που απαρτίζουν αυτό που λέμε "ανθρώπινη κοινωνία".

Για μένα η ασθένεια και ο πόνος του σύγχρνου ανθρώπου δεν είναι ζήτημα επιστημης. Είναι απλώς ζήτημα πολιτικής.

Όταν αυτή η πρόταση γίνει κατανοητή από τις μάζες θα δεις τις φυσικές θεραπείες να γίνονται η κύρια οδός υποστήριξης της ανθρώπινης υγείας. Όμως αυτό θα αργήσει πολύ να γίνει και μέχρι τότε οι πιο άτυχοι από "εμάς" θα διαπομπεύονται και θα συκοφαντούνται και θα καταστρέφοννται από τα κατεστημένα συμφέροντα και οι πιο τυχεροί και έξυπνοι θα μένουνε αόρατοι σε "εσωτερικό κύκλο" - αλά Πήτερ Ουσπένσκυ και Γκουρτζίεφ - δίνοντας μόνο αλληγορικές νύξεις και μιλώντας πάντα πλάγια χαιδεύοντας το θηρίο (κοινό) ώστε να ξηπνήσει απαλά και να μην τους κατασπαράξει. Δυστύχως μάλλον δεν ανήκω σε αυτήν την τάξη ανθρώπινης ευφειίας και έτσι ελπίζω απλώς να είμαι τυχερός..

FRA LE NUVOLEΜέλος
26/04/2007, 11:08:02
Πολύ καλημέρα Μάριε!

Πρώτα απ' όλα θέλω να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντησή σου και να κάνω μια μικρή διόρθωση σχετικά με το φύλο μου...είμαι κοπελίτσα

Το nickname ''Fra Le Nuvole'' σημαίνει αυτό ακριβώς που είμαι...''Στα σύννεφα!''

Το ξέρω πως θα μπορούσα να τυπώσω οτιδήποτε, απλά εγώ το έγραψα για να τονίσω τη σημασία των όσων γράφεις (λες κι εμένα χρειαζόσουν) και πως όλοι πρέπει να τα διαβάσουν αυτά.
Ο φίλος μας ο alzzaro, έχει γράψει επίσης πολύτιμες πληροφορίες στο esoterica, που έχει σταθεί όμως αδύνατον να τις διαβάσω όλες...όπως είπες, πρόκειται για εγκυκλοπαίδεια με πολλούς τόμους! Δεν θέλω, λοιπόν, σε καμία περίπτωση να υποτιμήσω τον κόπο και τις γνώσεις του, απλά τυχαίνει να μου ταιριάζει πολύ ο τρόπος που γράφεις.

Κάνε τη χάρη στους Έλληνες και γράψε ένα βιβλίο....

Το esoterica αγαπητέ Μάριε έχει βοηθήσει και εξακολουθεί να βοηθάει πολλούς. Εδώ μέσα έχω βρει και έχω έρθει σε επαφή με ανθρώπους που είναι ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να βοηθούν όπως και όσο μπορούν. Έχω λάβει γνώσεις και πληροφορίες που απο μόνη μου θα αργούσα πολύ να βρω και θα συμφωνήσω μαζί σου πως είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας που πολύ κόσμος την έχει ανάγκη. Πιστεύω, λοιπόν, πως μαζί με εμάς κι άλλοι τους ευχαριστούν που υπάρχουν μέσα στο χάος του διαδικτύου.

Πολύ πρόσφατα, τα δυο τελευταία χρόνια, έχω αρχίσει να ασχολούμε με τη διατροφή και κάθε φορά που πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ να προσπαθώ να αγοράζω πράγματα με τα λιγότερο περίεργα συστατικά, πράγμα εξωφρενικά δύσκολο! Όσο προχωράω μέσα σε αυτό διαπιστώνω κάθε μέρα πως είναι πολύ χειρότερα απ' ότι αρχικά είχα φανταστεί και μάλλον κάνένας μας (εκτός από τους διατροφολόγους, γιατρούς, ομοιοπαθητικούς κτλ.) δεν έχει τόοοσο μεγάλη φαντασία για να αντιληθφεί τι τρώει, τι αναπνέει και τι πίνει καθμερινά.
Έχεις δίκιο πως τα συμπληρώματα διατροφής μπροστά σε όλ' αυτά είναι εντελώς αθώα, όμως προσωπικά δεν αισθάνομαι (ακόμα τουλάχιστον) την ανάγκη να πάρω κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να πιάνω χώμα συχνά πυκνά, να περπατάω στα βουνά και να τρέφομαι με χόρτα που μαζεύω η ίδια απ' αυτά.

Ο γιατρός που επισκέπτομαι (ιριδιολόγος) μου λέει πως εμείς οι άνθρωποι είμαστε τρομερά ανθεκτικά ζώα...πως είναι οι κατσαρίδες, που αντέχουν τα πάντα...έτσι μας έχουν κάνει κι εμάς...φαντάζομαι!

Ο κόσμος κοιμάται ύπνο βαθύ και όσο και να τον σκουντάς μήπως, όχι να ξυπνήσει, αλλά απλά να σαλέψει κάπως τα βλέφαρά του...είναι μερικές φορές μάταιο, γιατί γουστάρει να κοιμάται, γουστάρει τα όνειρα και δεν θέλει να τον ενοχλείς. Το βλέπω ξεκάθαρα κάθε φορά που πλησιάζω τα γραφεία των συναδέλφων που μασάνε απορροφημένοι μια απο αυτές τις μπάρες με τις σταφίδες. Όταν τους γυρίζω το χαρτάκι για να δουν τα συστατικά της και μου κουνούν το κεφάλι, λέγοντάς μου...''μα με τι ασχολείσαι τώρα;'' ή κάθε φορά που λέω σε μια νέα μαμά που απελπισμένη διαμαρτύρεται γιατί το ατίθασο παιδάκι της των 10 ετών δεν πίνει το γαλατάκι του, πως δεν του χρειάζεται το γάλα πλέον ειδικά αυτό της αγελαδίτσας είναι μόνο για τα μοσχαράκια. Γουρλώνουν τα μάτια τους λες και τους έχω ρίξει μολότοφ λέγοντάς μου...''..μα τι λες ρε; Ο παιδίατρος μας έχει πει πως κάνει καλό στην ανάπτυξή του! πώς θα ψηλώσει;;;!!!'' Ε, αν είναι να μείνει το παιδί πυγμαίος, πάσο κορίστια, δώστε του να καταλάβει μέχρι να γίνει Φασούλας!

Η' ''Αχ, με πειράζει το πορτοκάλι το πρωί...αλλά ειδικά όταν είμαστε άρρωστοι χρειάζεται, από που θα πάρουμε βιταμίνη C;'' Γιατί επιμένετε να βομβαρδίζετε τον οργανισμό σας με τροφές που δεν μπορεί να χωνέψει; Το πορτοκάλι είναι πολύ βαρή και απορροφάται πολύ δύσκολα από τους περισσότερους...έχει σκεφτεί κανένας το λεμόνι;;;; Έχετε ψάξει ποτέ τις τροφές για να δείτε πως υπάρχουν άλλες με πολύ πολύ περισσότερη βιταμόινη C απ' ότι το πορτοκάλι;
Ποιός ακριβώς σας έχει πει πως όταν έχουμε 40 πυρετό το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τρώμε με το ζόρι για να.... δυναμώσουμε;

Καλέ μου Μάριε...κάθε φορά που βλέπω κάποιον άθρωπο να ταλαιπωρείται με ασθένειες που ξέρω πως μπορούν να θεραπευτούν, εγώ τους δίνω κάρτες ομοιοπαθητικών και ιριδιολόγων, τους δείχνω τα συστατικά των τροφών και των σνακς που καταναλώνουν με μανία κι ας με κοιτάζουν σα να είμαι πράσινη με κίτρινες ρίγες! Κάθε φορά που βλέπω κάποιον να περιφανεύεται για τις ποσότητες γάλατος που κατεβάζει του δείχνω γραπτά και άρθρα σαν το δικό σου....και δεν με νοιάζει η άποψη τους για την τρελή που έχουν απέναντί τους, γιατί έστω και ένας στους 50 να προβληματιστεί θα είναι κάτι.

Σε ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια...

26/04/2007, 11:11:40

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

Marios_1Μέλος
26/04/2007, 17:41:41
Αγαπητή κοπελιά,

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Νομίζω μόνο πως είναι υπέρ- καλά ε; Τα πράγματα είναι πιο χαλαρά πιστεύω. Ο καθένας πρσπαθεί να κάνει κάποια πράγματα καλά σε τομείς που τον ενδιαφέρουν. Φένεσαι ενθουσιώδης ιδιοσυγκρασία. Γενικά όμως η αλήθειες βρίσκονται κάπου στο μέσο δεν νομίζεις;

Δεν παρεμβαίνω πια στο τι τρώει και τι δεν τρώει ο συνάνθρωπός μου. Απλώς κάνω μία δουλειά και μιλάω για όσους ενδιαφέρνται ή δεν έχουν βρει λύσεις στα προβλήματά τους με συμβατικές μεθόδους. Ενημερώνεις τον άνθρωπο πως υπάρχει και αυτό. Αν έχει η ώρα να ακούσει θα ακούσει, αν δεν έχει έρθει η ώρα να ακούσει ακόμη και ο Χριστός να κατέβει θα τον σταυρώσει.. Χαλαρά λοιπόν ..

Καλή συνέχεια επίσης.

26/04/2007, 18:20:49
quote:
Έχεις δίκιο πως τα συμπληρώματα διατροφής μπροστά σε όλ' αυτά είναι εντελώς αθώα, όμως προσωπικά δεν αισθάνομαι (ακόμα τουλάχιστον) την ανάγκη να πάρω κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να πιάνω χώμα συχνά πυκνά, να περπατάω στα βουνά και να τρέφομαι με χόρτα που μαζεύω η ίδια απ' αυτά.

Φίλη μου.. ρίξε μια ματιά http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=30&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4980
΄
Ξέρω οτι βλέπω τα πράγματα απο ενα διαφορετικό οπτικό πεδίο.
Ο Ανθρωπος πρέπει να κατανοήσει οτι δεν είναι ζώοπιά.
Δεν συμβάλλει στην ισορροπία της Φύσης άρα δεν πρέπει να συμπεριφέρεται οπως ενα ζώο.

Το θέμα της τροφής απασχόλησε τον Ανθρωπο αρκετές χιλιάδες χρόνια.
Η θέα του νεκρού ζώου .. πολύ συχνά απασχόλησε αυτόν που το σκότωνε για να το φάει.
Σήμερα δεν τον απασχολεί πλέον. Για αυτόν δεν είναι κάτι το ζωντανό αλλά μια ζουμερή και νόστιμη μπριζόλα.

Απο οτι αντιλαμβάνεσαι λοιπόν φίλη μου.. μπορείς να περπατάς στα βουνά.. να πιάνεις το χώμα.. να μαζεύεις χόρτα μόνη σου..
Ενα πράγμα θα πρέπει να λάβεις υπόψιν.
Οτι πρέπει να τραφείς οσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς να στερήσεις το δικαίωμα της ζωής .. σε κανένα ζωντανό οργανισμό.

Καταπίνουμε την κάμηλον και διυλίζουμε τον κώνωπα.

Edited by - allzzaro on 26/04/2007 18:42:06

Marios_1Μέλος
02/05/2007, 16:51:53
Διατροφή και Συμπεριφορά.

Απόψε στις 20. 30 στην "Αρμονική Ζωή", θα συνομιλήσουμε για την επίδραση της διατροφής στην συμπεριφορά και πως μπορούμε να υποστηρίξουμε αλλαγές στην ψυχή και τον χαρακτήρα και την ανάπτυξη της συνειδητότητας μέσω της τροφής. Για την πρώτη μου αυτοσχεδιαστική ομιλία με ζωντανό κοινό ελπίζω στην καλή σας πρόθεση. Ευχαριστώ

Marios_1Μέλος
10/05/2007, 23:37:17
CITIES

" I think of London
Small city..
Dark,
Dark in the daytime
People sleep.. sleep in the daytime
If they want to..If they want to..

I am checking them out
i got to figure it out

Find a city, find myself a city to live in

A lot of motion
in Birmingham
a lot of roads
a lot of houses
look over there !
a dry ice factory
good place to get some thinking done

I am checking them out
i got to figure it out

Find a city, find myself a city to live in

Did i forget to mention
forget ti mention Memphis?
Home of Elvis and the ancient Greeks
Do i smell home cookies??
NO, it's only the river.. it's only the river

I am checking them out
i got to figure it out

Find a city, find myself a city to live in !!