ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Google Earth-απάτη μπροστά στα μάτια μας! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Google Earth-απάτη μπροστά στα μάτια μας! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Savaoth31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SavaothΜέλος
19/09/2006, 16:57:49
Μετά από μια γρήγορη ματιά στο γνωστό πρόγραμμα της Google,ο καθένας μπορεί να παρατηρήσει το εξής:

Μπορεί σε κάθε περιοχή να διακρίνει άνετα τα αυτοκίνητα,τις μοτοσυκλέτες κτλ,ακόμα να δει τρακτέρ σε απομακρυσμένα χωράφια...
Αλλά δεν μπορεί να δει το εξης απλό.....Τα αγρογλυφικά σε διάφορες περιοχές όπως Wiltsire όπου υπάρχουν εκατοντάδες σχήματα τεραστίων διαστάσεων.....Η ακόμα στην περιοχή 51.......Η ακομα τα σημάδια στις πλαγιές των βουνών του Περού........Ψαξτε το αξίζει πραγματικα....Η δικαιολογία......Στην συγκεκριμένη περιοχή κατα την φωτογράφιση είχε συννεφιά....Ναι καλά...

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

19/09/2006, 17:50:29
Η' υπαρχει η αλλη δικαιολογια (οχι μονο για τα συγκεκριμενα "αντικειμενα"-περιοχες)...ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ...Εγω εχω την "πρωτη" εκδοση του Google...οπως επισης ειχα την αντιστοιχη εφαρμογη της NASA (που ενω υποτιθεται ηταν "καλυτερη" - ελεω ΝASA - ηταν απειρως χειροτερη), οποτε στην εκδοση του Google ουτε τα "βασικα" δεν ειχε...

Φιλε/η Savaoth, δυστυχως επεσες στην "παγιδα". Το συγκεκριμενο "υλικο" ειναι απο φωτογραφιες δορυφορου "τραβηγμενες τουλαχιστο 5ετιας (αν κοιταξεις την Αθηνα...θα δεις ακομα τα "νταμαρια" που ειχαν στηθει κατα τις "κατασκευες" για τους Ολυμπιακους Αγωνες)...

Απο την αλλη...γιατι να σου δειξουν "πιατο" την περιοχη 51...απο την στιγμη που κανενας δορυφορος δεν φωτογραφιζει...ποσο μαλλον ενας "αμερικανικος δορυφορος" του Google...

Οποτε μην ζητας κατι που ο ιδιος ο παροχεας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ...

...and the Predators will prevail...

Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo

SavaothΜέλος
19/09/2006, 18:20:37
Kατ'αρχην ειμαι φίλος Savaoth.
Οσον αφορά τις φωτογραφίες το ξέρω ότι έχουν τραβηχτεί πρίν 4 χρόνια και παραπάνω..Επίσης το "δημιούργημα" αυτό είναι ένα κολαζ με δίαφορες φωτογραφίες,πολλές από τις οποίες είναι πολυυυυυ παλιότερες...
Ο δορυφόρος που λες δεν είναι του google νομίζω.Απλά εχουν πάρει διάφορες φωτογραφίες από διάφορους δορυφόρους και τις έχουν κολλήσει..Δεν είναι ξεκάρφωτο όμως να βλέπεις ένα τρακτερ και να καταλαβαίνεις και τη μάρκα απο τα λάστιχα και μολις τελειώνει το χωράφι όλα να είναι θολά?..Κρύβουν αυτά που θέλουν στην ψύχρα...Τουλάχιστον αν ήθελαν ας εβαζαν φωτογραφίες μόνο απο τις μεγάλες πόλεις.....Εδώ βλέπω τον ηλιακό του σπιτιού μου και δεν βλέπω τις πυραμίδες στο Περού...Κι εμένα προσωπικά δε με νοιάζει γιατί τις έχω δει χίλιες φορές...Μήπως όμως θέλουν οι ίδιοι να δημιουργήσουν ένα μυστήριο γύρω απο αυτές τις περιοχές ενώ τα "καλά" τα κρύβουν αλλου.....λέω τωρα...

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

stanfromgreeceΜέλος
19/09/2006, 18:59:23
φίλε Savaoth
ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι και σε αυτό το θέμα. Το google maps είναι αρκετά "αρασιτεχνικό" πρόγραμμα. Απόδειξη σε αυτό είναι και αυτό που λέει ο φίλος Predator σχετικά με το πότε έχουβν τραβηχτεί οι φωτογραφίες. Δεν είναι οι περιοχές που αναφέρεις οι μόνες με "θολές" φωτογραφίες. Παντού έχει τέτοιες. Λόγω "ανάλυσης" οι φωτογραφίες με "λεπτομέρειες" πιάνουν περισσότερο χόρο και αργούν και περισσότερο να ανοίξουν. Γι'αυτό, περιοχές, "χωράφια" όπως λες, είναι λογικο για "οικονομία" χώρου να μην της έχουν με την μέγιστη ανάλυση. Οπως γίνεται και με περιοχές που είναι πάνω από την θάλασσα. Και εγώ ήθελα να δω τον "Ναό της Αφαίας" στην Αίγινα, αλλά δυστυχώς ενώ δείχνει σχετικά καλά την πόλη της Αίγινας,το υπόλοιπο νησί το έχει τελείως θολό. Μήπως κρύβεται και κάτι εκεί?
19/09/2006, 19:31:11
quote:
Savaoth
Εδώ βλέπω τον ηλιακό του σπιτιού μου και δεν βλέπω τις πυραμίδες στο Περού...

Μήπως κρίνουν ότι για τον απλό κόσμο έχει περισσότερο ενδιαφέρον ο ηλιακός σου

Ειδικά αν σου έχει βγει και καλός.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

19/09/2006, 23:43:55
Ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε; Η έκδοση PRO είναι αρκετά διαφορετική. Μπορείτε να την κατεβάσετε από τους Ρώσους Χακεράδες:

http://www.newdayz.ru.

Στο πεδίο αναζήτησης πάνω δεξιά δώστε google earth. Στην παρουσίαση του κάθε προγράμματος πατάμε ΚΟΗΜΜΕΗΤΑΡΗ και κατεβάζουμε με rapidshare. Γιατί η πειρατεία ωφελεί την τσέπη!!!

Tip: Το Rapidshare δεν αφήνει να κατεβάσουμε πάνω από 1 αρχείο πριν περάσει μισή ώρα. Αν έχετε ADSL αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά και θα έχετε νέο IP!!

SavaothΜέλος
20/09/2006, 14:51:17
Όντως ο ηλιακός μου είναι πρώτη φίρμα..
Τώρα όσον αφορα τις άλλες φωτογραφίες που είναι θολές συμφωνώ,αλλά στα συγκεκριμένα σημεία που αναφέρω δεν υπάρχει καν εικόνα.....και μη μου πείτε ότι το χωράφι είναι υψηλότερης ανάλυσης από τα 3D κτίρια που παρουσιάζονται στις Αμερικάνικες πόλεις....Aκόμα και η pro έκδοση που έιναι πολύ καλύτερη δεν περίεχει τις λεγόμενες περιοχές.Ακόμα και η αναζήτηση βγάζει ό,τι την συμφέρει....

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

20/09/2006, 15:16:01
Η επισημη απαντηση στο θεμα αυτο απο την ιδια την Google...

Αναφερει οτι "Το συστημα επειδη ακομα ειναι καινουριο, ειναι αδιανοητο να εχει ολες τις περιοχες "φωτογραφημενες". Απλως εχει τα βασικα και σε λιγο καιρο θα ειναι "Live" (το καταποσο ομως...αμφιβαλλω, γιατι ειναι εξαιρετικα δαπανηρο)...

Τωρα απο κει και κει...Αναλογα με τον καθενα αρεσκεται στο να εχει το "Google Earth" ως παιχνιδι ή εστω στην "αναζητηση" (ολιγων... )

ChastityΜέλος
21/09/2006, 16:39:26
Πάντως εμένα με ενοχλεί περισσότερο η αναγραφή "Macedonia" στην περιοχή των Σκοπίων...

Lux e tenebris
stanfromgreeceΜέλος
21/09/2006, 18:41:28
Φίλε Chastity,έχεις δίκιο, αλλά υπάρχουν και άλλα χειρότερα που γίνονται από τους "γείτονές" μας. Αν ρίξεις μια ματιά στο Ιντερνετ θα φρίξεις!. Το κακό είναι οτι τελικά μονο εμείς δεν τους λέμε Macedonia.
22/09/2006, 14:21:07
Και ομως φιλε Σταματη...ακομα και εμεις τους αποκαλουμε "εμμεσα" με τον ορο Μακεδονια...

F.Y.R.O.M. = Former Yugoslavian Republic of Macedonia
Π.Γ.Δ.Μ = Πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας..(Οχι Γιαννης...Γιαννακης.)

Υπαρχει ενα συγκεκριμενο site που ειναι αρκετα προσβλητικο για την Πατριδα μας και πρεπει καποιοι να ενεργησουν για αυτο...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ και ξεκαθαρη προκληση...

Που ειναι τωρα ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ?

stanfromgreeceΜέλος
22/09/2006, 18:33:56
Α! φίλε Predator... ολα κι'ολα... Σκόπια λέω την χώρα... Σκοπιανούς αυτούς εκεί πέρα
ποτέ μου δεν τους είπα Fyrom ακριβώς για τον λόγο που είπες... δεν είναι Γιάννης... Γιαννάκης...
το site που λες είναι αυτό??? με εξοργίζει πάρα πολύ γιατί είναι γραμμένο και στα Ελληνικά! http://www.geocities.com/makedonia007/
θα ήθελα πάρα πολύ... να τους σπάσω τα μούτρα! να τους κοπανάω το κεφάλι στον τοίχο δίχως έλεος!
Ας κάνει κάποιος κάτι!
whizΜέλος
22/09/2006, 18:55:46

Καλησπερα!

Θα συμφωνησω με την υποθεση 'Μακεδονια' και με το ποσο παλιες ειναι οι φωτογραφιες.Μιας και το σπιτι μου εχει απεξω σχολικο που χρησιμοποιουσε ο ξαδερφος μου καποια χρονια πριν.

Τωρα για το αν ειναι απατη, δεν θα συμφωνησω μιας και καποιος πολυ κοντινος μου συγγενης ειναι στο ναυτικο και εχει ενα προγραμμα(απο οτι μου ειπε) που οταν ανοιγει το γοογλε εχει Live επαφη.Κι αυτο διοτι οι ναυτικοι το χρειαζονται σε παρα πολλες περιπτωσεις.

Φυσικα δεν το μοιραζοντε με κανεναν μιας και εχουν υπογραψει για την χρηση και δεν επιτρεπετε ασκοπη.

Εκτος κιαν με δουλευε κανονικα πραγμα που δεν θελω να πιστεψω γιατι ειναι πολυ σοβαρος ανθρωπος.Και πολυ καλος και στην δουλεια του.

Ετσι το πορισμα μου ειναι πως εχουμε προσβαση σε οτι θελουν να εχουμε,αν και δεν ειναι και πολυ κακο αυτο γιατι υπαρχει και το απορητο προσωπικων δεδομενων.

Με εκτιμηση Άντα

stanfromgreeceΜέλος
22/09/2006, 19:01:33
πού είσαι βρε Αντα? όλα καλά? scanner βρήκες?
Red AngelΝέο Μέλος
23/09/2006, 01:39:06
kalispera pedia!!!
h perioxi 51 fenete!!!
thn exw psaxi kai mou thn exi dixi kanonikotata...vevea an ine alithines oi ikones aftes...
psaxto to kai tha dite.tha prospathiso na anevaso foto!
cu

to aurio einai ena menomeno teras pou kapia stigmi prepi na to adimetopisis....

23/09/2006, 11:29:08
Και εγω επισης ΠΟΤΕ δεν τους αποκαλεσα ΠΓΔ... ή FYRO... ! Ειναι το ιδιο εξοργιστικο. Αλλα τι να πεις...ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ για τα σχολεια το γραφουν !!!!! Και υστερα (υποτιθεται οτι "ενοχλουνται")

Φιλε Σταματη, Ναι ακριβως αυτο ειναι το site...

Απο που και ως που οι (ή ο) Βουλγαροι ζητανε τα "δικα τους πεπραγμενα"? Οταν κατα το Β' Π.Π. ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ (μονο και μονο για να "κερδισουν" κατι απο την ηττα μας)?

Πρεπει να συγκεντρωθουμε να κανουμε κανενα διαβημα προς την Κυβερνηση μας (εστω την οποια) και να κανουμε παραπονα...

Σιγουρα και εμεις στην ιστορια μας καναμε Λαθη ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ...δεν εχω την δυναμη (απο τα νευρα μου) να πω την λεξη...

Κινδυνευουμε απο ενα ματσο μ@λ@κες...και "εμεις" καθομαστε και κανουμε χαβαλε....

23/09/2006, 11:33:47
Προς τον Red Angel...Καλως ηρθες στο Forum...

Δυστυχως Η ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Λειπει μια μικρη εγκατασταση, ενας ΔΙΠΛΟΣ αεροδιαδρομος και ενα μικρο στρατοπεδο (που βρισκεται εκει κοντα στα 10 μιλια)

Αμα θες να δεις εικονες...μονο μεσω site και οχι του Google Earth..

Σιγουρα ψαγμενο, σιγουρα επιβεβαιωμενο...

Αυτα για την αρχη...Καλη συνεχεια σε σενα

SavaothΜέλος
23/09/2006, 12:51:04
Ναι ρε παιδιά......αυτό που δείχνει το google εννοείται πως το έχω δεί........κάμμία σχέση με την περιχή 51......μόνο δυο-τρία κτίρια δείχνει....και κάτι περίεργες γραμμές στην άμμο....υποθέτω ροδιές από αυτοκίνητα....

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

23/09/2006, 13:06:25
Φιλε Σταματη...

Εμεις πρεπει να κινητοποιηθουμε για αυτους τους Αλητες...Με καποιο τροπο πρεπει να "κλεισουμε" το site...

ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ...ΤΟ ΔΙΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ !!!!!!!!!!!!

που κατα τα αλλα ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ !!!!!!

ΕΛΕΟΣ...

23/09/2006, 18:05:11
Αγαπητέ Red Angel, καλώς ήρθες κοντά μας κι εσύ!

Θα σε συμβούλευα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματα σου να είναι περισσότερο ευανάγνωστα προς όλους μας.

Καλή σου συνέχεια λοιπόν!

In anticipation of my resurrection...