- Παραδοσιακοί Γιαπωνέζικοι Μύθοι & Θρύλοι , και παραμύθια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Τι θελω να πω ...
θα πουλουσες την ψχ σου στον διαβολο μπροστα σε αυτο που πιστευεις;;; ακομα και αν το αποτελεσμα φαινεται να ειναι το γενικο καλο ;;;(ωφελιμισμος)
και ποση διαφορα εχει αραγε αυτος που πουλαει την ψχ του για ιδιοτελεις λογους καθοσον το γενικο καλο προυποθετει την αυτοβελτιωση του καθενος απο εμας;;;(ωφελιμισμος)
που ειναι το μεμτο εαν εγω καταφερω να "αυτοβελτιωθω" ![]()
πριν απο εσας;;(ωφελιμισμος)
Η Ηθικη μπαινει απο το παραθυρο στην κουβεντα μας και προσταζει οτι η δολοφονια σε καθε περιπτωση ειναι καταδικαστεα διοτι κανεις δεν ειναι ενοχος για τις προθεσεις του αλλα για τι πραξεις.
Οπως προσταζει οτι η αποκτηση πλουτου η επειδηξη του απως και καθε επειδηξη ειναι ανηθικη
Γιατι αραγε ;;; και γιατι το δεχτηκαμε;;; μηπως και εδω ειναι ωφελιμιστικα τα κριτηρια μας;;
Μηπως λοιπον η ηθικη ειναι ενα συστημα που απο-και-ενοχοποιει τον ωφελιμισμο και του βαζει μετρο;; Η ετσι νομιζουμε;;;
οποτε θα πρεπει να ποιασουμε την κουβεντα του τι εστι ηθικη και απο που εχει προερθει
αυτο το νεφελωδες θεμα
διοτι κατα τοπους η ηθικη διαμορφωνεται και επειρεαζεται απο παραγοντες περα απο την κοινη λογικη .....
*Σε καθε περιπτωση για του φιλους που σταματησαν να γραφουν δεν νομιζω να πειραχτηκαν απο κατι που εγραψα
και αν εγινε κατι τετοιο ζητω συγνωμη .
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
που μπορω να εχω την συνειδηση
της υπαρξης του;
τι υπαρχει σε μενα που
μπορουν να συνειδητοποιησουν
οι αλλοι;
σωματα συνειδητα
κακογουστες θυσιες...
χριστος σταυρωνεται
για μας...
μα εκεινος φωτιζεται πρωτος...

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
Edited by - ryche on 02/02/2004 17:56:59