- ΕΚΛΟΓΕΣ 6-5-2012 ΣΧΟΛΙΑ, ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Η ΧΑ είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην υποδούλωση της χώρας. Όσοι δεν το βλέπουν απλά εθελοτυφλούν.
Σφαλιάρα στον Αντωνάκη και στον Μπένι πότε θα δώσουν?
Και μέσα στη Βουλή παρακαλώ
(Υπάρχει ασυλία πλέον, πού είσαι Κασιδιάρη!!!)![]()
Μόνο με Κανέλλη-light θα τη βγάλουν?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Το σύστημα έχει ακόμη πολλά δόντια, αν και αρχίσαμε να τα βγάζουμε ένα-ένα. ![]()
![]()

macedon
quote:
Η ΧΑ είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην υποδούλωση της χώρας. Όσοι δεν το βλέπουν απλά εθελοτυφλούν.
Ναι φυσικά είναι γραμμη άμυνας,όμως είναι και ταλιμπάν ταυτόχρονα.Δυστυχώς.
-Είναι τόσο ύπουλη , που ακόμα και ''πνευματικοί'' άνθρωποι-παραδόξως(;) συνήθως αυτοί- γίνονται θύματα της.
-Η βάση για την οικονομική και εθνική υποδούλωση είναι η παραμορφωμένη κοινωνική συνείδηση.
quote:
-Φίλε Αμείνιας, σε καμιά περίπτωση δεν προβλέπω εξέλιξη της Χ.Α. Η τοποθέτηση μου στην οποία προφανώς αναφέρεσαι, έχει μια σκόπιμη υπερβολή. Συνηθίζω να το κάνω αυτό όταν κατά την κρίση μου διαβλέπω σε σκεπτόμενους και πολύ υψηλότερου από το δικό μου δείκτη IQ ανθρώπους, την δυσκολία τους να δουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει .Και αυτό που νομίζω ότι συμβαίνει ,είναι αυτό που υπονοείς αν το ερμήνευσα σωστά και που κατά την ταπεινή μου γνώμη η είσοδος στο κοινοβούλιο της Χ.Α. είναι μια φάση στα σχέδια αυτών που προσβλέπουν στην κυριολεκτική υποδούλωση όχι μόνο του Ελληνικού λαού αλλά όλης της ανθρωπότητας.
Από τη μια φίλε μου δεν αναφερόμουν ειδικά στο δικό σου post,από την άλλη διαφωνώ ότι η Χ.Α. αποτελεί μέρος εξωτερικών σχεδίων.
Ανεξάρτητα με το ποιόν της σίγουρα αποτελεί γραμμή άμυνας(μπορεί να μην συμφωνώ εν γένει με τα πιστεύω της,αλλά θα συμφωνήσω με τον macedon εν μέρει).
Πραγματική γραμμή άμυνας θα είναι αν προλάβει γενικότερα ο ελληνικός λαός αν γαμοξυπνήσει από το λήθαργο-η ελπίδα μου είναι ότι πάντα το έκανε καθυστερημένα-αλλά έχει ήδη αργήσει πολύ.
Κατά τη γνώμη μου ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς είναι πουλημένοι,ο Κουβέλης είναι στον αγαθό του κόσμο(στην καλύτερη),ο Καμμένος είναι ένας κακομαθημένος μπούλης,και ο Τσίπρας με τη στάση του στα εθνικά θέματα ή σύρεται από τις ανθελληνικές του σινιστώσες ή ανήκει κι αυτός κεκαλυμμένα σε αυτές.Αποτέλεσμα:Αδιέξοδο.
Ελπίζω πραγματικά να μην χρειαστεί εκτός από οικονομικό καβλί να φάμε και τουρκικό, για να ξυπνήσουν μερικοί.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Σήμερα έχουμε συνάντηση Σαμαρά -Βενιζέλου,για σχηματισμό κυβέρνησης.
Ας πούμε δεν τα βρίσκουν.
Σήμερα το βράδυ,αφου δεν τα βρήκαν,έχουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.
Πάω στοίχημα,πριν ξημερώσει θα τα έχουν βρεί.Εθνικής ανάγκης ένεκα!!
Και ο ηλίθιος ο λαός μας,θα ανακουφισθεί,που δεν θα έχει πόλεμο!!
Και τι ωραία,τι καλά!!Σαμαρας-Μπένυ για 4 χρονάκια ακόμη!!
Είπεν ο μακαρίτης ο Σουρής:
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Έλα, Ελένη ???
Ναι χαρημμ, εισυ εισι? γυρνά μάθες στου χοριοο, γιατι η τριανταφιλιτσα ειν στεναχουριμεν και δεν έχουμ γάλα! ![]()
Πέρα της πλάκας, με ΧΑ και Τσίπρα σε αντιπολίτευση, θα γίνεται το έλα να δεις!
Μα θέλω να σας ρωτήσω κάτι που υποθέσατε?
Όλα τα εξπλοιτ δίνανε 1/2 ποντο διάφορα, πως και ξέφυγαν τόσο αυτη τη φορα?
Αθώα ερώτηση είναι,μην παει το μυαλο σας αλλου.....![]()
quote:
Αυτοί που προσβλέπουν στην υποδούλωση του Ελληνισμού (όσο δεν πρόλαβαν να κάνουν ακόμη δηλαδή) κυβερνούσαν την Ελλάδα μέχρι τώρα και σήμερα θα πάρουν την εντολή να συνεχίσουν ώστε να ολοκληρώσουν το έργο τους.Αν η ΧΑ συμμετείχε στην "υποδούλωση του ελληνικού έθνους", οι τοποτηρητές των ξένων συμφερόντων θα την καλούσαν πρώτη-πρώτη στο προεδρικό μέγαρο.
Συμφωνώ.
quote:
Η ΧΑ είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην υποδούλωση της χώρας.
Συμφωνώ εν μέρει.Όπως έγραψα και παραπάνω τη θεωρώ γραμμή άμυνας λόγω συνθηκών αν μη τι άλλο,σίγουρα δε θα ασχοληθώ με χαστούκια και λοιπές φαιδρές μουτζουρίτσες του προφίλ της.
Αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να απομακρύνω τη σαπίλα που αναδύουν οι Βενιζέλος,Σαμαράς και λοιποί νενέκοι θα το έκανα χωρίς κανένα ηθικό φραγμό,αλλά αυτά από έναν άνθρωπο γίνονται στα μεσαιωνικά παραμύθια.Εδώ δυστυχώς ή ευτυχώς χρειαζόμαστε ευρεία λαική συμμετοχή.Απ' ότι βλέπω για να γίνει αυτό θα χρειαστεί πολύς πόνος ακόμα.Πάλι δυστυχώς ή ευτυχώς έρχεται σύντομα.Αναμείνατε.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:[τα bold στο quote δική μου επιλογή]
@ΑΜΕΙΝΙΑΣΈχω να γράψω αρκετές ημέρες.Διάβασα όμως όλα όσα γράφτηκαν στο forum,σε όλα τα θέματα.Είδα και τα αποτελέσματα των εκλογών.
Έχω να πω τα ακόλουθα:
Σέβομαι τις ανησυχίες όσων φοβούνται την πιθανή εξέλιξη της Χ.Α.Θα πρέπει όμως να τους επισημάνω τα εξής:Στη χειρότερη περίπτωση της νεότερης ελληνικής ιστορίας, όταν επικράτησε (για τους όποιους λόγους)ένα αποδεδειγμένα απολυταρχικό καθεστώς,καταργήθηκε τελικά από τον ελληνικό λαό εντός λίγων ετών(και καλώς έγινε έτσι).
Μετά το 1974 -κατά την άποψή μου πάντα-έχουμε μια απαράδεκτη ψευτοδημοκρατία,η οποία συντηρεί τον εαυτό της στην εξουσία επί σαράντα χρόνια,έχει κάνει ασύγκριτο κακό στον τόπο(πολλαπλάσιο των απολυταρχικών περιόδων-που είναι επίσης κατάπτυστες για να προλάβω τυχόν τσάμπα σχόλια-)και απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσει από εδώ και πέρα να διατηρείται στην εξουσία,μέσω καθαρά πλέον εξωτερικών επιβολών,που ξεπερνούν τα όρια του προτεκτοράτου και φτάνουν στα όρια της αποικίας.
Και οι περισσότεροι από εσάς φίλοι μου που δηλώνετε δημοκράτες(και δεν αμφισβητώ την καλή σας πρόθεση),ασχολείστε με το χαστούκι του Κασιδιάρη και την νομιμοποίηση ή μη των χρυσαυγιτών να βάφουν σπίτια...
Ντροπή για το νου,έχετε κάνει έξωση (ελπίζω προσωρινή) της αφαιρετικής και προσθετικής ιδιότητας επεξεργασίας του.
Παρακαλώ ιεραρχείστε τις απειλές για τον τόπο,και αμυνθείτε καταλλήλως,διότι διαφορετικά θα μας πάρουν και τα σώβρακα-sic-
καλή μέρα σε όλους
Για να μη γίνονται παρεξηγήσεις,
Άνευ νοητικής πανοπλίας δεν δύναται να προχωρά κανείς πολύ μακριά στη πορεία της ζωής γενικότερα.
Είναι κι αυτή[η νοητική πανοπλία] χρειαζούμενο συστατικό της ζωής μέσα στις κοινωνίες, ειδάλλως είναι κανείς εντελώς ευάλωτος όπως τα μικρά παιδιά χωρίς διαμορφωμένο νού με αθωότητα μεν αλλά εκτεθειμένα ως βορά στο στόμα λύκων δε.
Γι'αυτό αν προσέξει κανείς γράφουμε στην αρχή της σελίδας ότι χθες το βράδυ ακούγονταν ειδήσεις του είδους πως οι Βρυξέλλες, οι G20, ο Ομπάμα, το Δ.Ν.Τ, κ.ο.κ, παρακολουθούσαν άγρυπνοι τι θα βγεί ως έμπρακτο αποτέλεσμα απ'τις επαναληπτικές εκλογές σε κατάσταση επιφυλακής με <<τα όπλα παραπόδα>>, τα οποία είναι έκτακτα γιούρογκρουπ, τηλεδιασκέψεις, συζητήσεις εκτός ή εντός ατζέντας στο περιθώριο συσκέψεων των G20, μηνύματα Ομπάμα, δελτία τύπου Δ.Ν.Τ, κ.ο.κ.
Αυτές είναι απαραίτητες ζυγοσταθμίσεις κι ευθυγραμμίσεις στάθμισης των ισορροπιών και επαναφοράς-επανακαθορισμού των όποιων εξελίξεων.