ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Creationist30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/09/2016, 10:53:20
Kost θα συμφωνήσεις να μην ξανασχοληθείς σε καμμιά περίπτωση μαζί μου (ούτε εδώ ούτε πουθενά)
ή δεν σε σταματάει τίποτα και
θα τα βγάλεις στην φόρα τα στοιχεία του <<θρασύτατου δράστη>> που μπήκε στον χώρο σου?

Ελπίζω να μην το βλέπεις σαν αδυναμία ότι σε έχω ανεχτεί έως τώρα και έχω προσπαθήσει να σε συγχωρέσω.

20/09/2016, 15:22:36
quote:

Εσύ που κοροιδεύεις τους άλλους, τί έχεις βγάλει να σχολιάσουμε και να κριτικάρουμε? Προφανώς τίποτα.

Συνέχισε το τρολάρισμά σου.

Έθεσες το θέμα στη σωστή του βάση φίλε Creationist. Για να βγάλουν κάτι πρέπει από κάπου να το αντλήσουν. Οι συνομιλητές μας, καθώς πατρονάρονται από τους επαγγελματίες καρπαζοεισπράκτορες (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=44&TOPIC_ID=11379
Απεστάλη: 26/06/2015, 12:52:16), από το «πανεπιστήμιο» (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=30&TOPIC_ID=12133 Απεστάλη: 08/05/2016, 17:33:21) και όλα τα παράγωγά του, τα οποία πολεμούν την μόρφωση (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=15&TOPIC_ID=12285) και ως είναι φυσικό διακατέχονται από τον σκοταδισμό της αμορφωσιάς, αυτόν τον σκοταδισμό της αμορφωσιάς έχουν επιβάλει και σε όσους πατρονάρουν. Οπότε, γι’ αυτό οι συνομιλητές μας δεν έχουν κάποιο επιχείρημα να διατυπώσουν, ώστε να μπορούν να συζητήσουν, με φυσική συνέπεια να καταφεύγουν στην προσφιλή τους μέθοδο, στο τρολάρισμα. Άντε κανένα ειρωνικό/υβριστικό σχόλιο, νομίζοντας ότι έτσι θα αποδιώξουν την ήττα τους. Χωρίς επιτυχία βέβαια, διότι η ήττα τους έχει γίνει αισθητή από όσους παρακολουθούν τη συζήτηση.

20/09/2016, 15:38:57
Γύρισα από την Γάδα.

Μου είπαν να ηρεμήσω και να μην κάνω τίποτα (τουλάχιστον προς το παρόν).

Σε περίπτωση που συνεχίσεις ΕΣΥ (ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΦΟΡΟΥΜ που το παίζει διαχειριστής των φόρουμ της Ελλάδας, εκπρόσωπος <<θιγόμενων>> οργανώσεων και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο)

να ασχολείσαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, να με ΔΥΣΦΗΜΕΙΣ και να με ΑΠΕΙΛΕΙΣ, χωρίς να σου έχω κάνει τίποτα προσωπικό, τότε θα αναγκαστώ να υποβάλλω μήνυση.

Φρόντισε να σταματήσεις εδώ το γκανκστεριλίκι και την ενασχόλησή σου ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

20/09/2016, 15:53:48
quote:

Οπότε, γι’ αυτό οι συνομιλητές μας δεν έχουν κάποιο επιχείρημα να διατυπώσουν, ώστε να μπορούν να συζητήσουν, με φυσική συνέπεια να καταφεύγουν στην προσφιλή τους μέθοδο, στο τρολάρισμα. Άντε κανένα ειρωνικό/υβριστικό σχόλιο, νομίζοντας ότι έτσι θα αποδιώξουν την ήττα τους. Χωρίς επιτυχία βέβαια, διότι η ήττα τους έχει γίνει αισθητή από όσους παρακολουθούν τη συζήτηση.

Φίλε Vassilis_1 δήλωσα δημόσια πως εάν οι διαχειριστές του φόρουμ εκπροσωπούν κάποιο χώρο, ο οποίος ενοχλείται από τις ιδέες μας, τότε πολύ ευχαριστώς να αποχωρήσουμε. Δεν είμαστε σε καμμιά περίπτωση εισβολείς ούτε έχουμε σχέση με γκανγκστερικές οργανώσεις χριστιανών ή νεοπαγανιστών.

Αν όμως βρισκόμαστε σε ένα δημόσιο φόρουμ μη συγκεκριμένης κατεύθυνσης και ιδεολογίας, και μπορούμε να καταθέσουμε ελεύθερα μια οποιαδήποτε ιδέα (όσο ηλίθια ή έξυπνη κι αν φαντάζει στην πλειοψηφία) τότε δεν έχει δικαίωμα ο κάθε kost και ο κάθε heretic, δηλαδή απλοί χρήστες σαν και εμάς,
να μας απειλούν πως θα μας ρεζιλέψουν, θα μας βγάλουν φωτογραφίες, οικία διαμονής, θα μας δείρουν και άλλα κουλά, σε περίπτωση που συνεχίζουμε να εκφράζουμε τις χριστιανικές μας απόψεις.

Αν τα άτομα αυτά ανήκουν σε εξτρεμιστικές αντιχριστιανικές οργανώσεις, δεν με αφορά καθόλου και τους καλώ να απομακρυνθούν ένα δισεκατομμύριο μίλια από κοντά μου.

Μπορεί στο παρελθόν να έχω δείξει υπέρτατη ανοχή και σεβασμό σε πολλούς, αλλά ως ενήλικας πλέον δεν περνάνε σε μένα το θράσος και οι απειλές κανενός γκάνγκστερ νταβατζή, τον οποίο ουδέποτε ενόχλησα και ούτε κατά διάνοια έχω όρεξη να ασχοληθώ.

Συνέχισε να γράφεις τις απόψεις σου και να τους αγνοείς πραγματικά και ολοκληρωτικά.

20/09/2016, 16:33:12
quote:
Γύρισα από την Γάδα.
Μου είπαν να ηρεμήσω και να μην κάνω τίποτα (τουλάχιστον προς το παρόν).

Σε περίπτωση που συνεχίσεις ΕΣΥ (ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΦΟΡΟΥΜ που το παίζει διαχειριστής των φόρουμ της Ελλάδας, εκπρόσωπος <<θιγόμενων>> οργανώσεων και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο)

να ασχολείσαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, να με ΔΥΣΦΗΜΕΙΣ και να με ΑΠΕΙΛΕΙΣ, χωρίς να σου έχω κάνει τίποτα προσωπικό, τότε θα αναγκαστώ να υποβάλλω μήνυση.

Φρόντισε να σταματήσεις εδώ το γκανκστεριλίκι και την ενασχόλησή σου ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

τράβα χάσου ρε φουκαριάρη...που τόλμησες να μού στείλεις και απειλητικό εμαιλ...τα απαράδεκτα τραγουδάκια που γράφεις θα τα σχολιάζω όσο θέλω και όποτε θέλω (και χάρη τεράστια σού κάνω πού τους κάνω την τιμή να τα σχολιάζω)...τους 200 διαγραμμένους λογαριασμούς σου που έχουν παραβιάσει όλους τους κανόνες συμμετοχής θα την σχολιάζω όποτε θέλω και όπως θέλω...εδώ εσύ όπου βρεθείς και όπου σταθείς έχεις βρίσει το esoterica και όλους εμάς μαζί, και θα μάς επιβάλλεις και λογοκρισία ρε πατσαβούρη;; ρε ουστ από δω γελοίε...

Και επειδή είσαι και ηλίθιος θα το ξαναπώ, στις 25/08 μού έστειλες το εξής απειλητικό email:

επιμενεις να ασχολεισαι μαζι ΜΟΥ παλιοπορδη
χωρις να ασχολουμαι εγω με την σιχαμενη βρωμοφατσα σου και την ηλιθια ζωη σου
δεν καταλαβαινω
γιατι εχεις εμμονη
να καταληξεις με σπασμενη μουρη σε κανενα πεζοδρομιο
.

Με απείλησες σε εμαιλ μωρή πατσαβούρα επειδή στις 24/08 έγραψα στο φόρουμ το εξής:

Εντωμεταξύ ο άλλος ο τρόφιμος έχει ανοίξει εκατό λογαριασμούς μέσα σε ένα μήνα...η διαχείριση έχει το ονοματεπώνυμο του, η ταυτοποίηση είναι πανεύκολη, τι άλλο θέλει...μία απλή καταγγελία στη Δίωξη ΗΕ και τελειώνει εκεί το πράγμα, όμορφα κι ωραία...τι να πω...

Οπότε τράβα στη γαδά να κλαφτείς, το όνομά μου το ξέρεις και κάνε τη μήνυση να τελειώνουμε, να γελάνε και οι πέτρες...και φουκαριάρη μην διανοηθείς να μού ξαναστείλεις απειλητικό μέιλ...που νόμιζες ότι θα κοπρίζεις ένα ολόκληρο φόρουμ για χρόνια σαν ανώνυμος μασκαράς...έτσι σε έχουνε μάθει, ώρα να ξεμάθεις...

20/09/2016, 17:32:42

Και για να το γλεντήσουμε λίγο ακόμα,

εκεί στην ΓΑΔΑ που λες γελοίε ότι πήγες τούς είπες ότι μεταξύ πολλών άλλων έχεις γράψει ότι

quote:
Όλη η αστυνομία είναι μέσα στην βρωμιά και πληρώνεται για να συντηρεί κυκλώματα ναρκωτικών, νυχτερινών κέντρων, παρανομίας

Την επόμενη φορά να τους το πείς. Επίσης μην ξεχάσεις να αναφέρεις όλο το κήρυγμα μίσους που έχεις κάνει για το τι θα πάθουν οι μη-Χριστιανοί στην επόμενη ζωή.

Επίσης πατσαβούρη να μην ξεχάσεις να πεις ότι μεταξύ πολλών άλλων απίστευτα προσβλητικών και αηδιαστικών πραγμάτων έχεις γράψει ότι

quote:
αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κρυφτώ για το τι πιστεύω γιατί δεν φοβάμαι κανένα. Δακρύζω μπροστά στο σύντομο αλλά συγκλονιστικό μεγαλείο των Ναζί και των Φασιστών, όπως δακρύζω για την μεγάλη Ρωμαική Αυτοκρατορία του Καίσαρα και το Κάμελοτ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μισώ τον άνθρωπο όπως διεστραμμένα νομίζεις κάποιος εκπεσών ευρωπαίος. Τον άνθρωπο τον μισούν αποδεδειγμένα οι σημίτες είτε είναι εβραίοι είτε είναι μουσουλμάνοι. Με δυο λόγια αυτοί είναι οι "σκατόψυχοι" που λέμε.

Εγώ πιστεύω στον πολιτισμό του αγνού πνεύματος και όχι στον πολιτισμό της βαρβαρότητας.

Χάσαμε την μάχη αλλά όχι και τον πόλεμο. Από τις στάχτες μας θα αναδυθεί ένας νέος Χριστός που θα φέρει επιτέλους την πολυπόθητη ελευθερία και ειρήνη και θα ενώσει όλους τους λαούς της Ευρώπης στην μεγάλη Αυτοκρατορία της αγάπης και της ειρήνης, απέναντι στα ασιατικά κρατίδια του μισανθρωπισμού, της κτηνωδίας και της βαρβαρότητας.

Ο Έλληνας Χριστός θα συντρίψει τον Αντίχριστο Εβραίο και τον Αντίχριστο Μουσουλμάνο.

20/09/2016, 17:36:44

Και στο τελευταίο μήνυμα γυφτάκι σού ανέβαζε ο Dsm φωτογραφίες πτωμάτων από το Δίστομο και τα Καλάβρυτα ξευτιλισμένε, αλλά ούτε και έτσι καταλάβαινες...
20/09/2016, 17:39:07
Πάλι ονειρεύεσαι ότι είσαι η διαχείριση, πάλι <<εμείς>> αντί για <<εσύ>>?

Εδώ μιλάς με ΕΜΕΝΑ. Είμαστε ΕΓΩ και ΕΣΥ και δεν υπάρχει άλλος γύρω μας να υποστηρίξει ούτε εμένα ούτε εσένα.

Αφού δεν είσαι ΟΥΤΕ η διαχείρηση, ΟΥΤΕ κάποιος εκπρόσωπος μιας οργάνωσης ή εταιρείας που έχει θιχτεί από εμένα...
Σε ρώτησα γιατί ασχολείσαι με ΕΜΕΝΑ και τί έκανα εγώ σε ΕΣΕΝΑ?

Απάντησε μωρή λουλού σε αυτό το συγκεκριμένο που σε ρωτάω.

Συνεχίζεις την θρασύτατη προσωπική δυσφήμιση και δημοσίευση στοιχείων, χωρίς να δίνεις λογαριασμό για το ποιο λόγο ασχολείσαι προσωπικά μαζί μου? ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΡΕ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ???

Λοιπόν, θα διαβάζεις εδώ Creationist και θα πηγαίνεις παρακάτω, θα με βλέπεις στο δρόμο και θα γυρίζεις από την άλλη.

Ούτε θα μου μιλάς ούτε θα με κοιτάς. Μακρυά από εμένα! Τέλος.

20/09/2016, 17:43:42

ασχολούμαι με τη γελοία ύπαρξή σου διότι εδώ και δύο χρόνια έχεις επανειλημμένα προσβάλλει την ηθική, την νοημοσύνη και την αισθητική τη δική μου αλλά και πολλών άλλων ανθρώπων...διαγράφεσαι και αμετανόητα επιστρέφεις σαν πρεζάκι...η περίοδος της ανώνυμης κοπριάς σου τελείωσε, πάρτο χαμπάρι...
20/09/2016, 17:49:48
quote:

ασχολούμαι με τη γελοία ύπαρξή σου διότι εδώ και δύο χρόνια έχεις επανειλημμένα προσβάλλει την ηθική, την νοημοσύνη και την αισθητική τη δική μου αλλά και πολλών άλλων ανθρώπων...διαγράφεσαι και αμετανόητα επιστρέφεις σαν πρεζάκι...η περίοδος της ανώνυμης κοπριάς σου τελείωσε, πάρτο χαμπάρι...

ΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.

ΡΕ ΑΣΕ ΤΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ??? ΣΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ? ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ!