ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Angelos60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
BebaΝέο Μέλος
03/08/2005, 13:03:30
Dim Kar γειά χαρά!

Λοιπόν, δεν αμφιβάλλω οτι εσύ, κι εγώ αρκετές φορές έχουμε βρεθεί σε "μυστηριακά" βουνά με τη σκηνούλα μας τη νύχτα, σε σπηλιές όπου κάπου δίπλα είχε και ένα αναρριχητικό πεδίο και διανυκτερεύσαμε και -ω! οποία απογοήτευσις!- δεν μας συνέβη ποτέ τίποτα παράξενο!! Oύτε πράσινο φως, ούτε πράσινα ανθρωπάκια, ούτε κανένας καλικάντζαρος βρε αδερφέ να μας πει ένα γεια...Λοιπόν, δεν είμαι φίλε μου αγαπητέ κανένα παπαγαλάκι ούτε κάποιος που προσυλητίζεται πολύ εύκολα και ψαρώνει (κι ας με λένε beba...xm xm)

Aυτά που παραθέτω είναι σκέψεις που απορρέουν απο διάβασμα διαφόρων σύγχρονων ερευνητών (όχι ενός ή δυο κολλημένων) αλλά και απο διάβασμα και σύγκριση αρχαίων κειμένων που λένε τα πράγματα καθαρά (εντάξει, όχι για πράσινο φως, αλλά...κατα τα άλλα πολύ κατατοπιστικά!)
Λένε οτι όποιος ψάχνει βρίσκει, και δεν είμαι ερευνητής του καναπέ!
Mέσα είμαι για βουνό, μπορεί να έχει χαβαλέ, αλλά δεν ξεκινάει έτσι μια έρευνα γιατί το πιο πιθανό είναι πως τίποτα δεν θα συμβεί once again. Kαι θα καταλήξουμε στην κλασική μυσταγωγία της ταβέρνας. Aν είσαι αρνητικός, ή τίποτα δε θα δεις, ή αυτό που θα δεις θα βρείς τον πιο -απαίδευτο και απλοϊκό τρόπο να το ερμηνεύσεις...
Προς Θεού, όλα τα παραπάνω είναι
φιλικότατα, μιας και είσαι και συνάδελφος αναρριχητής!

Φιλιά
beba

03/08/2005, 13:21:22
quote:

Aυτά που παραθέτω είναι σκέψεις που απορρέουν απο διάβασμα διαφόρων σύγχρονων ερευνητών (όχι ενός ή δυο κολλημένων) αλλά και απο διάβασμα και σύγκριση αρχαίων κειμένων που λένε τα πράγματα καθαρά (εντάξει, όχι για πράσινο φως, αλλά...κατα τα άλλα πολύ κατατοπιστικά!)

Προτείνω το εξής απλό.

Αναφέρεις ποιοι είναι οι ερευνητές, τι ακριβώς λένε, τα αρχαία κείμενα και τι ακριβώς λένε και κάνεις μια ανάλυση πάνω σε αυτό και περιγράφεις με πολύ απλό τρόπο τις ενδείξεις, τις αποδείξεις, τα πορίσματα και ότι άλλο έχει σχέση, ώστε να ακολουθήσουμε λίγο τα βήματά σου και να κατανοήσουμε από που βγάζεις τα συμπεράσματά σου, που μας ανακοίνωσες με πολύ περιληπτικό τρόπο.

Υ.Γ. Εμείς οι Σπηλαιολόγοι-Εξερευνητές, θεωρούμαστε και εμείς Συνάδελφοι ή ανείκουμε σε παντελώς ετερόκλητες συμπαντικές διατάξεις και κατατάξεις ?

Edited by - Vril on 03/08/2005 13:23:37

BebaΝέο Μέλος
03/08/2005, 14:58:11
Φίλε Vril

ευχαρίστως να συντάξω όλη την πληροφορία όπως ακριβώς την επιθυμείς, αλλά δυστυχώς θα αργήσω λίγο...Aυτό που λες εσύ είναι μια ολόκληρη διατριβή, που θα μου πάρει λίγο χρόνο...
Προτείνω κάτι πιο απλό αν δε θες να περιμένεις...MΠαίνεις σε ένα μεγάαλο βιβλιοπωλείο, ψάχνεσαι, βρίσκεις βιβλία (προσοχή: η έρευνα δεν πρέπει να είναι μονόπλευρη), διαβάζεις, κρατάς σημειώσεις, απορρίπτεις, συγκρίνεις...
Eπιδιώκεις συζητήσεις, ψάχνεις παντού...Eγώ δεν μπορώ να σου υποδείξω ούτε να σου αποδείξω κάτι...Eυχαρίστως να σου προτείνω κάτι στο οποίο καταλήγω με βάση το δικό μου ένστικτο...Kαι βέβαια η αναζήτηση δε σταματά ποτέ...

Σπηλαιολόγος ε; Mε τη βούλα;
Eνδιαφέρον.

Φιλικά,
beba

Brie BoyΜέλος
03/08/2005, 15:02:29
Δροσουλίτες λοιπόν...

To μόνο που γνώριζα εγώ είναι πως πρόκειται για Τάγμα Ηπειρωτών με επικεφαλής τον Mιχάλη Νταλιάνη, που αντιμετώπισε τις στρατιές του Μουσταφά Πασά, και έπεσε ηρωϊκά στο Φραγκοκάστελλο. Του έχουν στήσει και αδριάντα.

Προσπάθησαν να βοηθήσουν και οι Σφακιανοί, οι οποίοι τον συμβούλευσαν να αντιμετωπίσει τους Τούρκους στα βουνά. Ο ίδιος όμως επέλεξε να ταμπουρωθεί στην πεδιάδα, με τις γνωστές συνέπειες...

Αυτά από ιστορία. Από τότε οι ντόπιοι μιλούν συχνά πως οι στρατιώτες έχουν στοιχειώσει την περιοχή και πως εμφανίζονται κάποιες φορές, την ώρα πριν ανατείλει ο ήλιος. Αναφέρεται και εδώ ιστορία με Γερμανούς οι οποίοι πέρασαν τα φαντάσματα για ... αντάρτες και άρχισαν να πυροβολούν...

Υπάρχει όμως και μια προσπάθεια επιστημονικής εξήγησης- Αυτό το βρήκα στο supernatural.gr:

"Μία εξήγηση έχει σχέση και με τη θέση του ήλιου που τις πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου, βρίσκεται ελάχιστα πιο χαμηλά για δέκα περίπου λεπτά. Κατά τη διάρκεια του δεκάλεπτου εξ αιτίας και της ιδιομορφίας του εδάφους και των πολλών λόφων που σχηματίζουν οροσειρά, διακρίνεται μία κίνηση αντίθετης κατεύθυνσης των σκιών προς την ομίχλη της πρωϊνής δροσούλας. Το συγκεκριμένο φαινόμενο μπορεί να συμβεί και αλλού εφόσον επικρατούν παρόμοιες συνθήκες. Έχουν ήδη αναφερθεί μαρτυρίες και για άλλες περιοχές της Κρήτης όπως στη Μεσαρά Ηρακλείου στο νομό Ρεθύμνου στην Ιεράπετρα και στο Μακρύγιαλο..

Δεν λείπουν όμως και οι απόψεις όσων υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο παρουσιάζεται όταν φυσάει ελαφρύ νοτιαδάκι και όχι όταν επικρατεί άπνοια και υψηλή υγρασία. Συνήθως τους δύο τελευταίους μήνες της Άνοιξης και όχι τον Ιούνιο. Βασικοί παρατηρητές του, είναι οι τσοπάνηδες και οι ψαράδες της περιοχής που ξυπνούν πριν τα χαράματα και όχι τόσο οι ξένοι. Αυτό προσδίδει το χαρακτηρισμό του μύθου και όχι της πραγματικότητας. Το σίγουρο είναι ότι στην περιοχή αυτή της νότιας Κρήτης μεταξύ Γαύδου και ακρωτηρίου Λίθινου, παρατηρούνται συχνά προς το τέλος της Άνοιξης μεταφορές αραιής ομίχλης που σε συνδυασμό με το ελαφρύ νότιο άνεμο και τον ελάχιστο κυματισμό μπορεί να δημιουργήσουν αυτή την εικόνα."

Δεν ξεχνώ τις υποσχέσεις μου κάκιστε! Αλλά ένεκα το γαϊδουροκαλόκαιρο, το κορίτσι θέλει θάλασσα...

03/08/2005, 16:21:08
quote:

Φίλε Vril

MΠαίνεις σε ένα μεγάαλο βιβλιοπωλείο, ψάχνεσαι, βρίσκεις βιβλία (προσοχή: η έρευνα δεν πρέπει να είναι μονόπλευρη), διαβάζεις, κρατάς σημειώσεις, απορρίπτεις, συγκρίνεις...

Μα εγώ δεν θέλω να μπώ σε βιβλιοπωλείο και να ψάχνω...
Θέλω να ακούσω από σένα, πώς έφτασες σε αυτά τα συμπεράσματα.
Αυτό ζήτησα. Ακριβώς αυτό !

quote:

Σπηλαιολόγος ε; Mε τη βούλα;

Χμ. Δε θυμάμαι απ΄έξω τον "αριθμό πτυχίου" μου, αλλά εύκολα τον βρίσκω...

03/08/2005, 16:26:06
Σχετικά με τους Δροσουλίτες λοιπόν...

Κατ εμέ, αυτό που δεν αναφέρεται σχεδόν πουθενά, είναι το ΑΙΣΧΟΣ ότι μετά την μάχη όπυ σκοτώθηκαν οι 385 εθελοντές από την Ηπειρο, πετάχτηκαν τα σώματά τους ΑΤΑΦΑ και χωρίς το ορθόδοξο τελετουργικό ΤΑΦΗΣ σε παρακείμενη σπηλιά να σαπίσουν και να ασπρίσουν τα κοκκαλά τους. Ακόμα εκεί είναι ... !

Αυτοί οι άνθρωποι πετάχτηκαν. Κυριολεκτικά.

και άν οι ντόπιοι θέλουν να κυνηγούν φαντάσματα και σκιές τα πρωϊνά, να αναλογιστούν μήπως η ξεδιαντροπιά τους τα "προκάλεσε" όλα αυτά.

Δε συνεχίζω. Τα είπα όλα.

quote:

Δεν ξεχνώ τις υποσχέσεις μου κάκιστε! Αλλά ένεκα το γαϊδουροκαλόκαιρο, το κορίτσι θέλει θάλασσα...

Ο.Κ. Στν επόμενη διαδικτυακή μας συνάντηση θα μιλήσουμε για θάλασσα λοιπόν... !

ο κάκιστος

Edited by - Vril on 03/08/2005 16:29:06

03/08/2005, 16:52:42
quote:

Γρηγοριανε,

Για την μεθοδο παραγωγης ενεργειας που παρεθεσες δεν ειναι
ουτε φτηνη ουτε ευκολη. Μαλιστα, εχει και χρηστη πολυπλοκοτητα.
Αν μετετρεψεις την ηλιακη ακτινοβολια σε ηλεκτρισμο και την
απουηκευσεις σε συσσωρευτες μπορεις να τη χρησιμοποιεις
κατευθειαν απο εκει για οτι σκοπο θελεις. Ειναι αρηστη
πολυπλοκοτητα να ηλεκτρολυεις νερο και να αποθηκευεις
το Οξυγονο και το Υδρογονο.

Αλλα το βασικο για τη συζητηση μας,
ειναι οτι χρειαζεται ηλιο. Αρα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει απο υποχθονιους !

Αγγελος.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της ιδανικής συσκευής που περιγράφεις, δεν είναι τόσο η αποθήκευση του Υδρογόνου, αλλά οτι η συσκευή όπως την περιγράφεις είναι ένα perpetuum mobile, το γνωστό μας Α Ε Ι Κ Ι Ν Η Τ Ο.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή.

Με ηλιακή ενέργεια διασπάται το νερό στα συστατικά του, δηλ. Υδρογόνο και Οξυγόνο. Καταρχήν το νερό δεν είναι αγώγιμο, άρα με ηλεκτρόλυση δεν διασπάται τίποτα !
Για να γίνει αγώγιμο το νερό και να διασπαστεί σε οξυγόνο και υγρογόνο, πρέπει να προστεθούν στο νερό ΑΛΑΤΑ.
Τα άλατα λοιπόν, ανάλογα με τον ποσό διάσπασης του νερού, αλλάζει η περιεκτικότητά τους στο νερό, οπότε έχουμε ένα κάρο προβλήματα να λύσουμε. Αγωγιμότητα του νερού, διαλυτότητα του άλατος, κορεσμός κλπ κλπ.

Ας πούμε λοιπόν οτι επενδύσαμε ενα φορτίο Χ για να δαισπαστούν κάποια mole νερού και ας αγνοήσουμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ από τα άτομα ή ιόντα του άλατος που χρησιμοποιήσαμε για τη διάσπαση του νερού. Πάμε σε έναν κινητήρα ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ. Ας πούμε οτι και ο κινητήρας είναι σε θέση να δεχτεί το ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ υδρογόνου και οξυγόνου, γιατί ο κινητήρας είναι παλινδρομικός και δεν είναι καυστήρας ... πυραύλου.
Ας ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ λοιπόν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει το καυσιμο και άς δεχτούμε οτι με την καύση, μετατρέπονται τα διασπασμένα mole υδρογόνου και οξυγόνου (είπαμε, αγνοήσαμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ της διάσπασης, άρα και ενοχλητικά παραπροϊόντα Ιόντων που εμπεριέχονται στη διάσπαση) σε κίνηση....
Μάηστα. Σε κίνηση. Τι βαθμό αποδόσεως έχει ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης ? Χμ. Πολύ χαμηλή. Στην πραγματικότητα μετατέπει πιο πολύ ενέργεια σε ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ παρά σε ΚΙΝΗΣΗ...
Ας αγνοήσουμε λοιπόν τα προβλήματα της παροχής ηλιακής ενέργειας για τη διάσπαση, ας αγνοήσουμε όλα τα προβλήματα της διάσπασης, ας αγνοήσουμε όλα τα προβλήματα της καύσης, ας αγνοήσουμε λοιπόν όλα τα πρόβλήματα (κυρίως τρομερές απώλειες) κατά τη δημιουργία κίνησης...
Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής.
Έχουμε μια ανάδραση. Βλέπω μια γεννήτρια, η οποία πρέπει να δημιουγρήσει από την κίνηση και πλέον ηλεκτρικό ρεύμα για να ξαναχρησιμοποιηθέι στην διάσπαση.
Ας αγνοήσουμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ τους νόμους Θερμοδυναμικής, ας αγνοήσουμε όλους τους νόμους περί διατήρησης της Ενέργειας και άς κάνουμε κάτι μοναδικό.
Αφού Ελλάδα είμαστε, ποιός Νόμος έφαρμόστηκε ποτέ σε αυτή τη χώρα...
Ας καταργήσουμε το νόμο της Βαρύτητας, τις τριβές, τις απώλειες (είναι κάτι σαν το λάδωμα και μίζες, έχουμε σαν χώρα μεγάλη εμπειρία σε αυτά... -Πόσο κάνει το Καμπαναριό, παππούλη ? - 200 εκατομμύρια - Τι λές βρε παιδάκι μου, τόσο κάνει ολόκληρη πολύκατοικία.... 199, αλλά να μη βγάλω και γώ κάτι ???? )
Εγώ λέω να καταργήσουμε όλους τους νόμους της Φυσικής και να προσφέρουμε την πρώτη ελληνική σοβαρή λύση για την αντιμετώπιση του ενεργειακού.
Το πρώτο πραγματικό ελληνικό Α Ε Ι Κ Ι Ν Η Τ Ο που λειτουργεί πραγματικά...

Δεν κοιμάται ποτε !
Δεν πεινάει ποτε !
Δεν χρειάζεται τίποτε !
Δουλεύει μέρα και νύχτα !
Δε μιλάει, δε λαλάει, δε βγάζει άχνα !

Υ.Γ. Μην το πάρεις προσωπικά φίλε μου...
Σου ομολογώ, ότι όταν ήμουν κάτω των 18 το πίστευα και εγώ αυτό με το υδρογόνα και τους κινητήρες.
Μετά πήγα 1η Δέσμη, μετά πήρα και πτυχίο... κάπου μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία κατάλαβα οτι δεν γίνεται έτσι.
Αν θές λοιπόν, να σου πώ πώς γίνεται αυτό με τα υδρογόνα και τα αυτοκίνητα.
Ξέχνα μηχανή εσωτερικής καύσης.
Ξέχνα την ηλεκτρόλυση στο αυτοκίνητο και μάλιστα με ανάδραση.

Απτά.

Ο κάκιστος Βρίλ
αλλά με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου...

Edited by - Vril on 03/08/2005 17:22:01

BebaΝέο Μέλος
03/08/2005, 17:10:22
XA XA
Vril
είσαι κακούλης...

Aλλά με πολλά πτυχία...!!!

beba

03/08/2005, 17:16:24
quote:

XA XA
Vril
είσαι κακούλης...

Aλλά με πολλά πτυχία...!!!

beba

Έπρεπε να βάλω (και) ????

Πάντως, εσένα θα σε συνέφερε να καταργήσουμε το Νόμο της Βαρύτητας...

Ούτε ασφάλειες θα χρειαζόσουν, ούτε στόπ, ούτε μπέησικ, ένα απλό σχοινάκι, τι σχοινάκι, ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ, να σε κρατάει μη φύγεις σα το ... μπαλόνι πρός τα πάνω... !

Κοίτα Μαμά τι βρήκα... Μια αναριχήτρια... !
Μπράβο Μπούλη μου, αλλά κράτα τη γερά να μη στην πάρει ο αέρας... !~
χα χα χα

Edited by - Vril on 03/08/2005 17:25:04

dim.karΜέλος
03/08/2005, 18:11:15
Αγαπητή beba, διαθέτεις προσωπικό mail; Αν θέλεις μου το στέλνεις στο dim.kar@pathfinder.gr ; Αυτό που δίνει το esoterica δεν είναι διαθέσιμο (μάλλον γέμισε...)

Δημήτρης

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

26/01/2011, 01:33:00
του αστροφυσικου (Λαοσ)??

26/01/2011, 01:41:56
Θα γράψω κι' αυτό και πάω για ύπνο!

" Απόηχος της ναυμαχίας της Ναυπάκτου (1571),ήταν η επίταση των εξεγέρσεων των Ελλήνων,των οποίων το ηθικό αναπτερώθηκε. Οι Έλληνες παίρνουν τα όπλα " νικητικοίς όπλοις εν ναυμαχία Ιωάννου του Αυστριακού προτραπέντες" (Κ. Σάθας).
Στην πελοπόννησο οι αδερφοί Μελισσηνοί (ο αρχιεπίσκοπος Μονεμβασίας Μακάριος και ο αδερφός του χωροδεσπότης Θεόδωρος) υψώνουν το 1571 της σημαία της επαναστάσεως, και ακολουθούν το Γαλαξίδι,η Άμφισσα ( Σάλωνα) και το Λιδωρίκι. Η επανάσταση αποτυγχάνει και οι Μελισσηνοί καταφεύγουν στην Μάνη όπου και συνεχίζουν τον αγώνα για τα επόμενα 2 χρόνια.
Μια από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις ξεσπάει το 1585 όταν ο αρματωλός Βονίτσης και Λούρου Θεόδορος ΜπούαςΓρίβας ξεσηκώνει την Ρούμελη ενώ οιο πολέμαρχοι της Ηπείρου Πούλιος Δράκος και Μαλάμος ξεσηκώνουν την Άρτα.
Το 1611 εκρήγνυται η επανάσταση του επισκόπου Λαρίσης και Τρίκκης ( Τρικάλων) Διονυσίου του αποκαλούμενου Σκυλόσοφου, στην Ήπειρο.....

Από το βιβλίο του Χρήστου Γούδη " Η Ιστορία της Νεότερης Ελλάδας".

Αλλά για τον παρουσιαστή του Σκάϊ οι Έλληνες μια χαρά
συμβίωναν με του οθωμανούς ές τον 18ο αι.!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

26/01/2011, 01:43:25
quote:

του αστροφυσικου (Λαοσ)??

Ναι Στήβ, αυτού του υπέροχου επιστήμονα!!!

Διάβασε το απόσπασμα που παρέθεσα.

Παίδες Καλό ξημέρωμα!

Ες αύριον τα σπουδαία!!!

26/01/2011, 18:15:45
Predoulis:

quote:
Υπαρχουν και διαφορες θεωριες οτι οι Τουρκοι ειναι η πιο συγκενικη μας ρατσα και συμφωνα με ερευνες που εχουν γινει, μονο το 20% του Τουρκικου αιματος ειναι μογγολικης προελευσης.Οπως και να εχει, διεκδικουν και αυτοι μερος απο τα πολιτισμικα κατορθωματα των "προγονων" τους. Που θα μπορουσαν να ειναι προγονοι των αρχαιων, γιατι ειναι ηλιου φαεινοτερο, οτι ενα μεγαλο ποσοστο των Τουρκων, ειναι συγγενεις μας. Ακομα και απο την ασχημη πλευρα να το δεις και να μην υπαρχουν εξισλαμισθεντες Ελληνες(κατι που ειναι απιθανο), αυτο που ειναι βεβαιο, ειναι οτι οι Τουρκοι επαιρναν Ελληνιδες για γυναικες τους, γιατι οι μογγολες ηταν για τα μπαζα.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι
τούρκοι κάνουν λόγο για "κοινή πολιτιστική κληρονομιά" !!!

Όσο υπάρχουν ανιστόριτοι ή ανόητοι που
"καταπίνουν" αμάσητα ότι τους δίνουν (όπως αυτά περί Γιανναρά),
καλά κάνουν οι τουρκαλάδες και λένε ότι λένε και
καλά κάνουν και χτίζουν ξενοδοχεία βασισμένα στην
αρχαιοελληνική αρχιτεκτινική!!!

Βέβαια τρέφουμε τους προδότες (και τους χρηματοδοτούμε
πλουσιοπάροχα!!!) μέσα στο ίδιο μας το σπίτι για να
κατασκευάζουν εκτρώματα όπως το Μουσείο Ακρόπολης!!!

Είναι ένας άριστος συνδυασμός των παραπάνω,για να
ξεριζώσουν ότι μας έχει απομείνει!

αλλά μήπως,λέω μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχει
"μιλήσει" ακόμα; ...

26/01/2011, 18:23:13
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

26/01/2011, 18:54:13
Predoulis:

quote:
Βεβαια κτυπαει τις ψυχωσεις σας αλυπητα, αλλα αυτο κανουν ολοι οι σοφοι, ολων τον εποχων.

Predoulis
αλά
PREDATOR?

Κάτι είπες για ...ψυχώσεις;

Για λέγε,για λέγε...

26/01/2011, 19:26:28
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!!

26/01/2011, 20:10:45
quote:
αλλά μήπως,λέω μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχει
"μιλήσει" ακόμα; ...

Καποδιστρια,αν εννοεις κανενα ιχωρ,ο σκαρταδος σου λεει οτι ανακυκλωνοντας τετοιες μαλακιες,το μονο που κανεις ειναι να γινεσαι καλοκουρδισμενο ρομποτακι της γελοιοποιησης του ελληνισμου.Αν εννοεις κατι τετοιο παντα...
chessΜέλος
26/01/2011, 20:12:32
Pred ποιο το νοημα των βιντεακιων?

Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...