ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

VELISSARIOS31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dimitris2Μέλος
07/11/2005, 01:00:19
Νομίζουμε ότι ο χριστιανισμός αποτελείται από δόγματα και συνταγές αυτοδικαίωσης. Λέει το δόγμα: δίκαιος ανήρ ο ελεών όλην την ημέραν.
Και μας δείχνει εν τούτοις παράδειγμα ο χριστός ότι δεν είναι ήταν τοσο δίκαιος αυτός που ελεούσε όλη την ημέρα, αλλά η χήρα που έδωσε το ένα δηνάριο. Χωρίς φυσικά να αποκλείει και το πρώτο.

Θα ήταν πιο όμορφα τα πράγματα αν οι "καλοί χριστιανοί" κοιτούσαν περισσότερο τη διδασκαλία του Ιησού από τους τύπους, γιατί το θέμα πάει προς την ειδωλολατρία. Προσήλωση στο είδωλο δηλαδή και όχι στο πραγματικό. Το πραγματικό ας πούμε είναι η αγάπη και το είδωλο το αντικαθρέπτισμά της οι καλές πράξεις.
Καλές πράξεις έκανε και ο Φαρισαίος άρα ήταν καλός "χριστιανός" αλλά μας λέει ο χριστός ότι για αυτές τις πράξεις του κολάστηκε.
Η διδασκαλία του Ιησού είναι η αγάπη. Η καλή πράξη έχει μέσα της τον ορισμό της αγάπης, αλλα αρκεί αυτός που κάνει την καλή πράξη να έχει αγάπη.
Πολλές φορές νομίζουμε ότι κάνουμε καλή πράξη, αλλά κάνουμε κακή.
Η εκκλησία είναι τόπος συγκέντρωσης λαϊκών με αποκορύφωμα λατρείας την ευχαριστία στο θεό που είναι η ενότητα. Μετά ..αγάπης προσέλθετε, διευκρινίζει ο αντιπρόσωπος των πιστών.
Αν δεν υπάρχει αγάπη τα πράγματα δυσκολεύουν για τον πιστό και για όλους. Τότε δεν υπάρχει εκκλησία.
Πρίν 100 χρόνια, και χιλιάδες χρόνια πίσω, στην εκκλησία φιλιώσανε χείλη με χείλη.
"φιληθείτε αδελφοί, χείλη με χείλη, πέστε Χριστός ανέστη, εχθροί και φίλοι" γράφει ο Σωλομός.
Δεν σιχαινόσανε. Φιλούσε ο νέος την κοπελιά, ρουφηχτό!
Σήμερα μας κάνει εντύπωση.
Και νομίζω ότι δεν φταίει τόσο ο Οθωνας που μας επέβαλε με το ζόρι δυτικό τρόπο θρησκείας όσο εμείς που αποδεχόμεθα οτιδήποτε σαν φοβισμένα όντα.
Που δεν παίρνουμε σαν το Χριστό το μαστίγιο.
Γιατί τι άλλο είναι η αγάπη από το να επαναστατείς σε ότι υπονομεύει τον εαυτό σου και τον πλησίον?
Σήμερα είναι εποχή όχι καπηταλισμού αλλά ναρκισισμού.

07/11/2005, 08:12:58
quote:
Πρίν 100 χρόνια, και χιλιάδες χρόνια πίσω, στην εκκλησία φιλιώσανε χείλη με χείλη.
"φιληθείτε αδελφοί, χείλη με χείλη, πέστε Χριστός ανέστη, εχθροί και φίλοι" γράφει ο Σωλομός.
Δεν σιχαινόσανε. Φιλούσε ο νέος την κοπελιά, ρουφηχτό!

Και ρωτούσαν μετά οι σύζυγοι:
"ποιανού είναι, βρέ γυναίκα, το παιδί??"

In anticipation of my resurrection...

VELISSARIOSΜέλος
07/11/2005, 09:44:42
quote:
Αγαπητέ Velissarie είμαι υπερ της άποψης ότι όταν κάποιος λέει ότι πιστεύει στην τάδε θρησκεία θα πρέπει να αντιπροσωπεύει πλήρως το συγκεκριμένο Θρήσκευμα.

Κάνοντας μια βόλτα στο Φόρουμ Προφητείες Αγίων Νο 3 στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ που κλειδώθηκε θα διαπιστώσουμε ότι το πνεύμα του Χριστιανισμού είναι πολύ μακριά από αρκετά από τα άτομα που εμπλέκονται.

Τι μπορεί να συμβαίνει;;;;;

XAXA ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ????ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ????ΣΤΟ Νο2 ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ???????
quote:
Δυστυχώς νομίζω ότι εθελοτυφλούν. Οι Περισσότεροι Χριστιανοί που έχω γνωρίσει ζούν βίο που μόνο Χριστιανικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παρά όλα αυτά είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για την Θρησκεία τους

quote:
Χριστιανοί οργάνωσαν και φέρας σε πέρας τις σταυροφορίες, κοινώς σφάξαν, βιάσαν, λεηλατήσαν και καταστρέψαν στο όνομα της θρησκείας.

Στο όνομα της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της θρησκείας έχουν διαπραχθεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΟΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΑΥΤΟ.
quote:

quote:
Θέλω να σε ρωτήσω τι είναι χριστιανισμός για εσένα;
Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις στον χριστιανισμό;
Εννοώ ποιες είναι οι ιδιότητες που πρέπει να έχει κάποιος για να είναι χριστιανός και ποια ακριβώς πρέπει να είναι τα πιστεύω του ;

Επίσης μια ακόμα ερώτηση, τι εννοείς «ελληνικό πνεύμα» ;
και πια η αντίθεση του με το χριστιανικό ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ,ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΣΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΙΟΘΕΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
[quote]Ο Γνωστικός δάσκαλος Ηρακλέων είπε σχετικά: «…οι άνθρωποι, αρχικά, οδηγούνται να πιστεύουν στον Σωτήρα μέσω άλλων, όταν όμως ωριμάσουν, δεν βασίζονται πλέον στην ανθρώπινη μαρτυρία αλλά ανακαλύπτουν τη δική τους άμεση σχέση με την ίδια την αλήθεια».

PeronosporosΜέλος
07/11/2005, 10:51:51
Για μένα ο χριστιανισμός αντιπροσωπεύει το τρίπτυχο, υπομονή, κατανόηση, αγάπη. Όποιος δεν ακολουθεί αυτό το τρίπτυχο (κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα) δεν είναι χριστιανός , απλά ένας φανατισμένος οπαδός (θα μπορούσε κάλλιστα να πηγαίνει στο γήπεδο και να χτυπιέται για μια ομάδα, αλλα οι κοινωνικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν). Ουσιαστικά είναι και τόσο συναφείς έννοιες που δεν μπορούν να διαχωριστούν εύκολα.

Όσο για τους κανόνες της εκκλησίας που ανέφερε ο Schwabe (και καλά έκανε και τους ανέφερε), για μένα οι κανόνες δεν λένε τίποτε, αντιπροσωπεύουν απλώς την επιθυμία των υψηλόβαθμων παπάδων να κρατούν δέσμιους τους πιστούς και τίποτα περισσότερο. Αν για αυτούς εγώ είμαι αμαρτωλός ή οι σκέψεις μου είναι αντίθετες με το δόγμα, ποσώς(συγνώμη για την ορθογραφία ) με ενδιαφέρει, όλοι εκ των πράξεων κρίνονται και όχι βάσει των σκέψεων ή των πεποιθήσεών τους.

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

VELISSARIOSΜέλος
07/11/2005, 10:52:29
quote:
Αν δεν πιστεύεις στον Ιησού, δεν αποκαλείσαι χριστιανός. Αλλά κι αν είσαι χριστιανός στο θρήσκευμα και πιστεύεις στον Ιησού, αλλά δεν ακολουθείς την διδασκαλία του, μπορεί να αποκαλείσαι χριστιανός αλλά ουσιαστικά δεν είσαι.
Μπέρδεμα ε;!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
ΤΟ ΨΑΡΙ ΟΜΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ GDS1<< Ο ΕΧΩΝ 2 ΧΙΤΩΝΕΣ ...>>ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΜΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ(ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ?) ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ, ΛΑΘΟΣ .
VELISSARIOSΜέλος
07/11/2005, 12:53:04
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ (ΠΡΟΦΗΤΗ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ.
GDS1Μέλος
07/11/2005, 13:26:08
Ο Peronnosporos μίλησε για φανατισμό θα μιλήσω για ακρότητες (όπως άλλωστε και ο φανατισμός).

οτιδήποτε είναι ακραίο είναι απευθείας κακό. Ο λόγος η πλήρη αποχή της κριτικής σκέψεις δλδ η πλήρη αποδοχή των όσων λέγονται.

Δεν έχω πρόβλημα με κανένα πιστό καμίας θρησκείας όσο αυτός τοποθετείται σε πλαίσια που είναι λογικά όταν ακούω πρόνοια θεού τρελαίνομαι, όταν ακούω ο Ιησούς ΜΑΣ φρικάρω, όταν ακούω ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ θέλω να τα σπάσω.

Αν υπάρχουν αυτές οι οντότητες δεν είναι περιορισμένες σε μια μερίδα ανθρώπων, και ας το πάρουμε και αλλιώς ο Ιησούς ήρθε (αν ήρθε) για τους αμαρτωλούς (άπιστους) και όχι για τους πιστούς (Φαρισαίους και άλλα ακραία στοιχεία που ήταν πιο βρώμικοι και από τα σκατά) και αν ξαναέρθει τότε πάλι για του αμαρτωλούς θα είναι.

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

PeronosporosΜέλος
07/11/2005, 13:44:29
Θα κάνω δυο σχολιάκια πάνω σε αυτά που είπες GDS1 αν και συμφωνούμε γενικότερα.
quote:
όταν ακούω πρόνοια θεού τρελαίνομαι, όταν ακούω ο Ιησούς ΜΑΣ φρικάρω, όταν ακούω ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ θέλω να τα σπάσω.

Με την πρόνοια θεού , πού είναι το πρόβλημα;; Από περίεργεια ρωτάω, η πρόνοια θεού δεν προϋποθέτει φανατισμό. Για κάντο πιο λιανό, μπορεί να παρεξήγησα. Όσο για τα άλλα (θεός μας κτλ) ελπίζω να δηλώνουν οικοιότητα όταν τα λένε και όχι κτητικότητα γιατί τότε είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
quote:
ο Ιησούς ήρθε (αν ήρθε) για τους αμαρτωλούς (άπιστους) και όχι για τους πιστούς

Βασικά για όλους ήρθε, μηδενός εξαιρουμένου. Αυτό που θές να πεις μάλλον είναι ότι ουσιαστικά τους αμαρωλούς ήρθε να βοηθήσει, ενώ τους πιστούς να ενισχύσει την πίστη τους.

VELISSARIOSΜέλος
07/11/2005, 13:45:00
quote:
Αν υπάρχουν αυτές οι οντότητες δεν είναι περιορισμένες σε μια μερίδα ανθρώπων, και ας το πάρουμε και αλλιώς ο Ιησούς ήρθε (αν ήρθε) για τους αμαρτωλούς (άπιστους) και όχι για τους πιστούς (Φαρισαίους και άλλα ακραία στοιχεία που ήταν πιο βρώμικοι και από τα σκατά) και αν ξαναέρθει τότε πάλι για του αμαρτωλούς θα είναι.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ GDS1 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ PERONOSPORO.ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ Χ.Ο.ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ Ο GDS1 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΣΤΡΙΑ.
PeronosporosΜέλος
07/11/2005, 13:57:58
Επειδή μπήκα (αν και λίγο αργά) στην παρέα των "προφητών" θα αναλάβω να απαντήσω εγώ αν δεν σας πειράζει.
Πρόνοια θεού: Οι ενέργεις που πραγματοποιεί ο θεός, κρυφά, όχι ανοιχτά, για να αποτρέψει ή για να επιτρέψει σε κάποια γεγονότα να συμβούν. Όλα αυτά γίνονται με απώτερο σκοπό την επιβολή της δικαιοσύνης στον ανθρώπινο κόσμο και την σωτηρία του ανθρώπου. Κρυφά γίνονται για να μην καταληθεί τελείως η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.
Αυτά με τα θεωρητικά. Απορίες; Σχόλια;
Έχετε; τότε πάρτε το 090666666 και θα σας λυθούν οι απορίες. Η τελευταία πρόταση είναι πλάκα φυσικά

VELISSARIOSΜέλος
07/11/2005, 14:11:55
quote:
Έχετε; τότε πάρτε το 090666666 και θα σας λυθούν οι απορίες. Η τελευταία πρόταση είναι πλάκα φυσικά

ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ .ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ 2 ΕΙΚΟΝΕΣ???

Για να ηγηθεις πρεπει πρωτα να μαθεις να υπηρετεις.
VELISSARIOS