- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:Αν νομίζεις ότι το κάνεις αυτό κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
...Παντα παραθετω την Πατερικη διδασκαλια και την ορθοδοξη παρακαταθηκη γυρω απο το θεμα....
Η Πατερική διδασκαλία είναι σαφής:
1. μην περιμένεις τον αντίχριστο αλλά τον Χριστό!
2. μην βάζεις ημερομηνίες στον Θεό
Εσύ τι κάνεις;
1. Περιμένεις τον αντίχριστο εναγωνίως
2. βαζεις ημερομηνίεςΆρα....
κάνε την πράξη μόνο σου......ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Δίκιο δεν έχει; Πρώτα έρχεται ο Αντίχριστος κατά τις Γραφές.
Μου αρέσει Χριστιανέ Ορθόδοξε που σου λέει ο απρόσκλητος* ότι πιστεύεις μια ψευδεπίγραφη επιστολή 2000 χρόνων, ενώ αυτός πιστεύει στα όνειρα και βγάζει συμπέρασμα από αυτά. Τί ηλίθιος! Και στο λέει και με μια ειρωνεία.
Αυτοί δηλαδή βγάζουν νόημα από τα εκατοντάδες ακατανόητα και διφορούμενα σύμβολα και ερμηνεύουν τα σκοτεινά όνειρα με 100% επιτυχία. Την επόμενη φορά που θα θέλω να μάθω την εξήγηση του κάθε ονείρου μου, θα τρέξω στην χαρτορίχτρα κώσταινα.
*έχει την απαίτηση να γράφει στα θέματά μας ότι κοπριά θέλει και όταν εμείς πάμε να του μιλήσουμε φιλικά σε κάποιο άλλο θέμα, μας λέει κοπριά. Τί παλιάνθρωπος. Και ενώ τον βρίσανε όλοι, συνεχίζει να χρησιμοποιεί πληθυντικό, ενώ εμείς ήμασταν οι μόνοι που τον υποστηρίξαμε. Πλέον δεν πρόκειται να τον υποστηρίξω, αλλά τον αφήνω να χαθεί στον εγωισμό του.
quote:Πουθενά δεν συνιστούν οι γραφές "αντιχριστολαγνεία" ούτε ημερομηνιολαγνεία.quote:quote:Αν νομίζεις ότι το κάνεις αυτό κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
...Παντα παραθετω την Πατερικη διδασκαλια και την ορθοδοξη παρακαταθηκη γυρω απο το θεμα....
Η Πατερική διδασκαλία είναι σαφής:
1. μην περιμένεις τον αντίχριστο αλλά τον Χριστό!
2. μην βάζεις ημερομηνίες στον Θεό
Εσύ τι κάνεις;
1. Περιμένεις τον αντίχριστο εναγωνίως
2. βαζεις ημερομηνίεςΆρα....
κάνε την πράξη μόνο σου......ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Δίκιο δεν έχει; Πρώτα έρχεται ο Αντίχριστος κατά τις Γραφές.
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
την αλήθεια και θα πνιγούν και αυτοί στο συμφερτο του όχλου.....
quote:
Πουθενά δεν συνιστούν οι γραφές "αντιχριστολαγνεία" ούτε ημερομηνιολαγνεία.
Για να καταλαβεις panpam,
ποσο ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ειναι αυτο που μολις εγραψες,θα σε παω πισω,στην εποχη του Χριστου,οπου οι Εβραιοι ακριβως επειδη δεν ειχαν ''ημερομηνιολαγνεια'' δεν καταλαβαν για την εποχη τους οτι ειχε ερθει ο Μεσσιας τους,και τον σταυρωσαν!Γιατι;Γιατι ενω ειχαν την προφητεια του Δανιηλ για τις 7 και 62 εβδομαδες,κανενας γραμματεις ή Φαρισαιος,δεν την ''ερμηνευσε'' σωστα,ωστε να καταλαβει οτι ο Μεσσιας ειχε ερθει και να πιστεψει σε Αυτον,επειδη ακριβως και τοτε,τα θεωρουσαν ολα αυτα ''ημερομηνιολαγνειες''!
Οτι η μακακία που εγινε τοτε,παει να γινει (πάει),να γινει και σημερα!Οπως και τοτε,στην ΠΡΩΤΗ ελευση,δεν καταλαβανε οτι προκεται για τον Χριστο,οι ''ιερεις'' εκεινης της εποχης,το ιδιο συναντα κανεις και σημερα,οτι δεν θα καταλαβουνε την ΔΕΥΤΕΡΗ έλευση....
quote:
LOL!Μου αρέσει Χριστιανέ Ορθόδοξε που σου λέει ο απρόσκλητος* ότι πιστεύεις μια ψευδεπίγραφη επιστολή 2000 χρόνων, ενώ αυτός πιστεύει στα όνειρα και βγάζει συμπέρασμα από αυτά. Τί ηλίθιος! Και στο λέει και με μια ειρωνεία.
Αυτοί δηλαδή βγάζουν νόημα από τα εκατοντάδες ακατανόητα και διφορούμενα σύμβολα και ερμηνεύουν τα σκοτεινά όνειρα με 100% επιτυχία. Την επόμενη φορά που θα θέλω να μάθω την εξήγηση του κάθε ονείρου μου, θα τρέξω στην χαρτορίχτρα κώσταινα.
*έχει την απαίτηση να γράφει στα θέματά μας ότι κοπριά θέλει και όταν εμείς πάμε να του μιλήσουμε φιλικά σε κάποιο άλλο θέμα, μας λέει κοπριά. Τί παλιάνθρωπος. Και ενώ τον βρίσανε όλοι, συνεχίζει να χρησιμοποιεί πληθυντικό, ενώ εμείς ήμασταν οι μόνοι που τον υποστηρίξαμε. Πλέον δεν πρόκειται να τον υποστηρίξω, αλλά τον αφήνω να χαθεί στον εγωισμό του.
Julius Caesar, θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις στο μέλλον τέτοιου είδους εμπρηστικά κι απαράδεκτα μηνύματα που στρέφονται επί προσωπικού προς τους υπόλοιπους συνομιλητές σου.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Την επόμενη φορά που θα θέλω να μάθω την εξήγηση του κάθε ονείρου μου, θα τρέξω στην χαρτορίχτρα κώσταινα.
μωρή κότα, σε αγνόησα μία-δύο και συνεχίζεις...
θέλεις να το σοβαρέψουμε ρε γελοίο υποκείμενο;
Λοιπόν...καταρχάς κομμένα τα Julius και Xristo El...
Από σήμερα θα σε φωνάζω Χρήστο Aνδρεαδάκη...
Και ξέρεις γιατί;; επειδή έτσι σε λένε...
Και σε ξεβρακώνω επί τόπου κόπρε...έψαξα μία ώρα στο ίντερνετ σήμερα και βρήκα τα σκατά σου πάντου γελοίε...
Εδώ και 10 χρόνια έχεις λερώσει άπειρα φόρουμ καθυστερημένε Ανδρεαδάκη. Το metafysiko ήταν το τελευταίο...
ήδη από το 2006 άλλαξες πέντε nicks στο rocking.gr που έγραφες άπειρες ξευτυλισμένες ασυναρτησίες, διαρκώς σε διαγράφανε και σε είχαν σιχαθεί όλοι...με το ίδιο ακριβώς στυλ, αισχρό μονοπώλιο με βομβαρδισμό ρατσιστικών μαλακιών...
10 χρόνια ρε συγκαμμένε??
Ρε μέχρι και από το αμερικάνικο φόρουμ των Manowar σε διαγράψανε!!!!
και επί τόπου μπαίνω να ανεβάσω όλα τα γελοία πράματα που έχεις γράψει, θα πέσει τρελό γέλιο...
Και τελικά αδίκησα τον Heretic που σε έβρισε χοντρά. Μάλλον έχει δίκιο, πρέπει να υπάρχει χοντρό πρόβλημα στην οικογένεια. Από 18 χρονών να λερώνεις κάθε φόρουμ με σκατά...10 χρόνια...και αυτά ότι και καλά 'στο στρατό δεινοπάθησα' είναι ηλίθιες δικαιολογίες...πάντα προβληματικός ήσουν και οι γονείς σου είτε κουβαλάνε μεγάλο μερίδιο ευθύνης είτε έδειξαν αμέλεια στα θέματά σου (10 χρόνια επίσης αιώνιος φοιτητής στα ΤΕΙ αθηνών, και αυτό κάτι δείχνει)...
Θα στο πω λοιπόν μία και τελευταία φορά, υπάρχουν άνθρωποι που το αγαπάμε αυτό το φόρουμ...και τις επανειλημμένες κοπριές σου τις ανεχτήκαμε τρία χρόνια...ως εδώ...Ώρα να εξαφανιστείς! Και αν δεν έχεις την αξιοπρέπεια γελοίε να εξαφανιστείς από σήμερα θα είσαι πάρα πολύ κόσμιος και πάρα πολύ μετρημένος...
btw Αυτός ΤΕΙ Αθήνας;;; Εχεις δει τις μονάδες που έχει; Χρηστάρα, πως μπήκες; Με βαθμολογία απο ΕΠΑΛ; ![]()
περιμένω να βγάλει κιχ Heretic ο βλαμμένος είτε να συνεχίσει να ρίχνει την ίδια κοπριά από δω κι από κει, και θα πέσει κι άλλο γέλιο...έλεος πια με το καρκίνωμα αυτό...αφού δεν τον διαγράφουν μια και καλή να ηρεμήσουμε, και αφού δεν έχει την αξιοπρέπεια να φύγει επιτέλους, θα τον πηγαίνω κι εγώ πλέον τοίχο-τοίχο...