ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν Μέρος 2ο (Διαξιφισμοί) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Όρος Πεντελικόν Μέρος 2ο (Διαξιφισμοί) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/04/2004, 15:57:36
Προς μέλος Sonap…

Επειδή αναρωτιέμαι, (είμαι σίγουρος και αρκετοί άλλοι) ποιος είναι ακριβός ο λόγος που παρεμβαίνεις κατά διαστήματα στο topic της Πεντέλης του Ntavelis666 ή συνεχώς πετάς σπόντες όσον αφορά το ίδιο ξανά πρόσωπο.

Πρόκειται για προσωπική εμπάθεια; Διότι αυτή είναι η εντύπωση που μου δίνεις. Εάν όχι η ζηλοφθονία.

Το θέμα αυτό το δημιούργησα λόγω του ότι αφορά όλους όσους ασχολούνται με τα θέματα της Πεντέλης.

Επίσης και για τον λόγω του ότι τα topic που αφορούν το όρος Πεντελικό, θα πρέπει να προσφέρουν έδαφος για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και όχι για σκυλοκαβγάδες τύπου 1ης δημοτικού.

Θα ήθελα να επισημάνω πως δεν επιτίθεμαι Sonap, απλός σε ρωτάω.

το μήνυμα αυτό απευθύνεται και σε όλους τους ''διαφωνούντες'' στο topic της Πεντέλης

Η αρχική ονομασία του topic ήταν… '''Sonap!Πες μας.(Και προς όλους τους επιτιθέμενους)'''

Ας φιλοξενηθούν εδώ οι οποιεσδήποτε διαμάχες όσον αφορά το ''εκεί'' θέμα.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 07/04/2004 15:57:40

MasvidalΜέλος
05/04/2004, 21:01:59
sonap = panos ;

07/04/2004, 15:13:44
Sonap. Το μυαλό μου είναι ‘πεντακάθαρο’. Προσπαθώ να κάνω διάλογο όσον το δυνατόν ποιο νηφάλιος, απομακρυσμένος από εγωιστικές τάσεις. Το topic αυτό το άνοιξα πριν ακόμα δόσεις μιαν απάντηση στο topic της Πεντέλης.

Εάν δεν επιθυμείς να πεις οτιδήποτε άλλο σε αυτό το topic, θα σε παρακαλούσα θερμά, έτσι σαν απλό μέλος που είμαι, να μην εκφράσεις καμία αντίδρασή σου στο θέμα του Ntavelis666. Όχι επειδή είμαι μέλος καμίας κλίκας, ούτε επειδή είμαι φίλος του Ntavelis666 κλπ κλπ. Αλλά από σεβασμό στα μέλη γενικότερα που διαβάζουν, μελετούν και συμμετέχουν στο topic του προαναφερομένου μέλους, αλλά και! του δικού σου.

Είναι θέμα απλής λογικής και σεβασμού.

07/04/2004, 15:38:54
Tο καλύτερο θα ήταν//όταν υπάρχει κάποια διαφωνία
σχετικά με τα θέματα της Πεντέλης/μια διαφωνία με τάσεις...χαμού
να "κατεβαίνει" εδώ---είναι κρίμα να χαλάνε τα θέματα....

quote:
πριν ακόμα δόσεις
γμτ!!! πάλι ξέχασα τον Kωτσόβολο!!!

Va(l)nta
acting cool+feeling hungry

07/04/2004, 15:43:54
Δώσε μου μια ευκαιρία Valnta να επανορθώσω. Θα μου..δώσεις;;;;

-sonap-Μέλος
13/04/2004, 09:02:10
Δεν διαφωνω με αυτα που λες ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ και VALNTA καθε αλλο.Σεβασμος ομως να υπαρχει σε ΟΛΑ τα μελη και απεναντι στη νοημοσυνη τους.Δηλαδη πες μου ειλικρινα με το καθαρο μυαλο που λες οτι εχεις..αν εξαιρεσεις τις αντιγραφες απο βιβλια του Ntabelhs666 και καποιες αναφορες σε πραγματικα γεγονοτα που συνεβησαν (σε αλλους),θελω να μου πεις με το χερι στην καρδια,πιστευεις ολες τις δικες του ιστοριες???Τα ufo που δεν ειδε κανεις αλλος,τα τριανταφυλλα που επεφταν απο τον αερα,το οτι μερα-νυχτα τη βγαζει εκει πανω,το οτι οοολα τα περιεργα συμβαινουν σε εκεινον κλπ κλπ ειναι και πρωι και νυσταζω για να τα θυμηθω ολα!Το οτι δεν εχει παραθεσει ποτε ΚΑΜΙΑ φωτογραφια η αλλο ντοκουμεντο να στηριξει αυτα που λεει και το οτι κανει προωθηση μεσα απο εδω του βιβλιου του,απο ολα αυτα εσενα τιποτα δεν σε παραξενεψε?

Αγαπαει τη σπηλια αλλα σπρωχνει τον κοσμο να την επισκεπτεται!

Βοηθαει το βουνο με αναδασωσεις και καθαρισμους(και το διαφημιζει για να σας κερδισει) αλλα κανεις απο τους αυλικους του δεν τον ακολουθει πια,εκτος απο μια φορα αυτη που μας λεει καθε τοσο..

Το παιζει αθωος για να σας κατακτησει και να φαινονται οι αλλοι οι κακοι της υποθεσης..

Μα ειναι ολα τοσο φανερα γιατι τον υποστηριζετε?Για να υπαρχει ενα μεγαλο και καλογραμενο-αντεγραμενο τοπικ?

Και τελος γιατι προσπαθειτε να μας φυμωσετε?Οσους και να διαγραψει ο απαραδεκτος Admin αμα θελουμε να πουμε κατι θα το πουμε εστω και φτιαχνοντας 1000 ε-μαιλ!Μακαρι να ηξερα ολα τα παιδια που αντιτασονται στη γνωστη κλικα αλλα γνωρισα μονο δυο,σοβαρα,ευχαριστα και ΚΑΘΑΡΟΜΥΑΛΑ ατομα!Κι ας φαινομαστε οι κακοι της παρεας,δεν πειραζει!

Αυτα για την ωρα αγαπητε!

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

15/04/2004, 05:47:57
quote:
Δηλαδη πες μου ειλικρινα με το καθαρο μυαλο που λες οτι εχεις..αν εξαιρεσεις τις αντιγραφες απο βιβλια του Ntabelhs666………

Δεν πρόκειται για αντιγραφές, μα για δανεισμό στοιχείων από παλαιοτέρους ερευνητές η λαογράφους που έχουν ασχοληθεί με το όρος αυτό. Η συγκέντρωση όλου αυτού του υλικού προϋποθέτει ατελείωτο χρόνο μελέτης και έρευνας. Εάν δεν απατώμαι, ποτέ δεν παρουσίασε αποσπάσματα άλλων βιβλίων, ως δικά του.
quote:
θελω να μου πεις με το χερι στην καρδια,πιστευεις ολες τις δικες του ιστοριες???.......

Με το χέρι στην καρδιά σου λέω ότι πιστεύω πως της βίωσε. Πιστεύω πως δεν! ψεύδεται.
quote:

το οτι μερα-νυχτα τη βγαζει εκει πανω,……..

Δεν την βγάζει απλά εκεί πάνω. Εκεί επάνω είναι το σπίτι του, όσο παράξενο ή υπερβολικό και αν σου φαίνεται.
quote:

Το οτι δεν εχει παραθεσει ποτε ΚΑΜΙΑ φωτογραφια η αλλο ντοκουμεντο να στηριξει αυτα που λεει ………..

Δεν έχει παραθέσει φωτογραφίες, ίσος επειδή θα συμπεριλαμβάνονται ως οπτικά στοιχεία στο βιβλίο που τόσα χρόνια συγγράφει με τόσο κόπο, έρευνα, μελέτη, και ατελείωτες ώρες παιζοπορίας. Έχω δει ο ίδιος με τα μάτια μου όμως φωτογραφίες του.
quote:

και το οτι κανει προωθηση μεσα απο εδω του βιβλιου του,απο ολα αυτα εσενα τιποτα δεν σε παραξενεψε?..........

Προώθηση θα έκανε, εάν το βιβλίο αυτό είχε ήδη κυκλοφορήσει. Προώθηση θα έκανε, εάν γνωστοποιούσε το ονοματεπώνυμό του και τον τίτλο του βιβλίου. Από την στιγμή που ούτε τίτλος βιβλίου υπάρχει, ούτε και ονοματεπώνυμο η έστω ψευδώνυμο συγγραφέα, για ποια προώθηση μιλάς;
quote:
Αγαπαει τη σπηλια αλλα σπρωχνει τον κοσμο να την επισκεπτεται!

Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει, επειδή την αγαπάει, να αποτρέπει τον κόσμο από το να την επισκέπτεται; Αυτό θα ήταν τουλάχιστον εγωιστικό. Μα επειδή την αγαπάει! θέλει και να την μοιραστεί. Να την παρουσιάσει με τα χρώματα που ο ίδιος την βλέπει, τη αντιλαμβάνεται, την βιώνει. Δεν αναφέρετε μόνο στην σπηλιά, μα σε ολόκληρο το όρος Πεντελικό. Παροτρύνει τον κόσμο, όχι μόνον να επισκέπτεται το μέρος, μα τους εμπνέει ώστε να το αγαπήσουν και να το σεβαστούν!
quote:
Βοηθαει το βουνο με αναδασωσεις και καθαρισμους(και το διαφημιζει για να σας κερδισει) αλλα κανεις απο τους αυλικους του δεν τον ακολουθει πια,εκτος απο μια φορα αυτη που μας λεει καθε τοσο.. Το παιζει αθωος για να σας κατακτησει και να φαινονται οι αλλοι οι κακοι της υποθεσης..

Αναδασώσεις κάνει! και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Εάν δεν τον γνωρίσει κανείς από κοντά να δει το έργο του, είναι εύκολο να τον αμφισβητεί. Τον οποιοδήποτε.
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει, να βγάλει φωτογραφίες την ώρα της αναδάσωσης ως αποδεικτικό στοιχείο; Και μόνο που λες πως δεν τον ακολουθεί κανείς, δέχεσαι και ο ίδιος πως όλα όσα υποστηρίζει για της αναδασώσεις είναι αληθή. Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό που προσδίδεις στα μέλη που συναντήθηκαν μαζί του, συναντούνται η του συμπαραστέκονται, παρομοιάζοντάς τους ως ‘αυλικούς’, θα σε παρακαλέσω να το ξανασκεφτείς. Κατά πρώτον, είναι προσβλητικός αυτός ο χαρακτηρισμός και κατά δεύτερον, δεν αληθεύει κάτι τέτοιο. Όλοι αυτοί οι… ‘αυλικοί’ είναι άνθρωποι που δίχως εγωισμό και ζηλοφθονία, μοιράζονται έναν έρωτα από κοινού με αυτόν τον άνθρωπο.
Τον έρωτα, η την αγάπη τους για την Πεντέλη, η έστω μεμονωμένα για την σπηλιά.
Δεν τον ακολουθεί κανένας και δεν ακολουθεί ο ίδιος κανέναν. Ξέρεις υπάρχει και ένα τρίτο ενδεχόμενο, που δεν ξέρω κατά πόσον το έχεις σκεφτεί. Να συμπορεύονται ίσος;

Λες, πως το παίζει αθώος, για να φαίνονται ‘οι άλλοι’ οι κακοί. Ποιοι άλλοι; Εάν δεν απατώμαι ξανά, ποτέ δεν επιτέθηκε σε κάποιον, η σε κάποιους. ‘Οι άλλοι’ όπως λες του επιτέθηκαν, όχι μια και δυο. Δεν προσπαθεί να το παίξει αθώος, είναι! αθώος. Δεν έβλαψε ποτέ του αυτό που αγαπά και λατρεύει. Το Πεντελικόν.

quote:
Μα ειναι ολα τοσο φανερα γιατι τον υποστηριζετε?........

Ποια είναι φανερά; Δεν βλέπω τίποτε να συμβαίνει από όλα όσα του καταλογίζεις.
Αντιθέτως!
quote:
Για να υπαρχει ενα μεγαλο και καλογραμενο-αντεγραμενο τοπικ?........

Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα.
quote:

Και τελος γιατι προσπαθειτε να μας φυμωσετε?Οσους και να διαγραψει ο απαραδεκτος Admin αμα θελουμε να πουμε κατι θα το πουμε εστω και φτιαχνοντας 1000 ε-μαιλ!Μακαρι να ηξερα ολα τα παιδια που αντιτασονται στη γνωστη κλικα αλλα γνωρισα μονο δυο,σοβαρα,ευχαριστα και ΚΑΘΑΡΟΜΥΑΛΑ ατομα!Κι ας φαινομαστε οι κακοι της παρεας,δεν πειραζει!

Συνεχίζεις να πιστεύεις πως υπάρχει κλίκα δηλαδή. Ε! τι να κάνω. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να αποδείξω το αντίθετο. Δεν κατάλαβα ακόμα, ποιος προσπαθεί να φιμώσει ποιόν. Εδώ δεν είσαι; μαζί δεν μιλάμε; εκφράζεις ελεύθερα της απόψεις σου; δεν καταλαβαίνω ποιος σε φιμώνει.

Όταν διαφωνεί κάποιος μαζί σου η αντιδρά σε άσχημη συμπεριφορά εκ μέρους σου, θεωρείς πως πρόκειται για τακτική φίμωσης;

Τα όλα όσα υποστηρίζεις, στηρίζονται καθαρά σε δικές σου υποθέσεις και θεωρίες. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κατηγορείς κάποιον δίχως αποδεικτικά στοιχεία.

Σου έκανε την πρόταση να γνωριστείτε, μα εσύ δεν έχεις την διάθεση. Θα μπορούσες να τον γνωρίσεις και έπειτα να τον κρίνεις. Αυτό είναι το ορθό.

Όπως θα σου περνάει από το μυαλό, τον Ntaveli666 των γνωρίζω προσωπικά. Γνωριστήκαμε τυχαία, εκεί στα όρη. Επέτρεψέ μου να γνωρίζω κάποια πράγματα.
Το μόνο που μπορώ να του χρεώσω και το λέω ανοιχτά, είναι η κατά καιρούς διάθεσή του λόγο υπερβάλλοντα ζήλου, να αναφέρετε κατά του χριστιανισμού με όχι και τόσο.. κόσμιο τρόπο. Να σου πω και κάτι που ίσος να μην το έχει αναφέρει ποτέ ο ίδιος εδώ στα forums, δεν εναντιώνεται ως προς το πρόσωπο του Ιησού, αλλά εναντιώνεται στην χριστιανική εκκλησία και στα όσα εγκλήματα αυτή προξένησε στον Ελληνισμό.

Ευελπιστώ να μην με κατηγορήσεις ως μέλος κλίκας. Εάν τον γνώριζες και εσύ, ίσος! και να τον υποστήριζες όπως και εγώ. Λέω ίσος! διότι η μέχρι τώρα στάση σου με κάνει να διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσον νηφάλια και θετικά θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς μια τέτοια συνάντηση.

Μπορείς να διατηρείς επιφυλάξεις για τα λεγόμενα κάποιου, η αν θες, να μην το πιστεύεις κιόλας. Μα, δεν έχεις το δικαίωμα να τον κατηγορείς.

-sonap-Μέλος
15/04/2004, 09:06:41
Ωφείλω να παραδεχτω οτι προσπαθειτε με κοσμιο τροπο να μας εξηγησετε τα πιστευω σας αλλα και το οτι κανω λαθος στην εικονα που εχω σχηματισει για τη λεγομενη "κλικα"

Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δικαιολογουνται ολα οσα γραφετε στα γνωστα θεματα.

Δεν μπορουμε με το γραπτο λογο να αναλυσουμε καλα την καθε μας λεξη που γραφουμε γι αυτο πολλες φορες χρειαζεται φαντασια για να καταλαβεις τι εννοει ο αλλος!Καποια πραγματα παντως παρα ειναι εμφανη για να τα καταλαβει και ο πιο ασχετος!

Θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνισω με τις ωραιοποιημενες δικαιολογιες που μου παραθετεις.Σαφως ομως παραμενει δικαιωμα του καθενα να συνεχισει να καταθετει οτι θελει αλλα και στον καθενα να εχει αντιλογο.

Διαβασα σημερα οτι το φως του Απολλωνα φωτιζει ολη τη Γη και οτι συντομα ολη η Ευρωπη θα πιστευει στο Δωδεκαθεο.Επισης οτι ειστε τοσοι πολλοι οσο δεν φανταζομαι...Τι να πω,το αφηνω ασχολιαστο απλα θελω να σας παρακαλεσω οταν γινει αυτο και παρουσιαστουν οι θεοι σας να μας το πειτε για να σωθουμε κι εμεις και να βρουμε επιτελους την πραγματικη αληθεια.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ μου εισαι συμπαθης και δεν θελω αλλη αντιπαραθεση μαζι σου.Εκτος του οτι δεν μπορω να απαντησω αναλυτικα σε αυτα που γραφεις γιατι δεν εχω τοση ευχαιρια χρονου,δεν ειναι και χρησιμο να γινει αυτο μια και φαινεται πως δεν θα καταλαβει ο ενας τον αλλο ποτε,τουλαχιστον οχι απο εδω!Επισης δεν απεφυγα να συναντισω κανεναν,απλα δεν μπορω να κανω τετοιου ειδους επαφη λογω χρονου.

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

15/04/2004, 13:09:38
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ -sonap- ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ (ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟ. (ΟΠΩΣ ΕΣΥ)

ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΤΑΒΕΛΗ666 (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ.

ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ?????
(ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ)

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ....
ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ...

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΣΟ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ -sonap- ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ666 ΤΟΝ ΠΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

-sonap-Μέλος
16/04/2004, 09:08:20
Ενταξει AVATARGR , καταλαβαινω πλεον οτι δεν μπορω να συνεχισω την κριτικη αν δεν γνωρισω τον Νταβελη απο κοντα...Οσα δικια και να εχω(η αδικα)νομιζω οτι θα σταματησω εδω την "επιθεση" γιατι πρωτον,ειμαι ενας εναντιον πολλων και δευτερον δεν εχω αρκετα στοιχεια ωστε να στηριξω αυτα που λεω παρ΄'οτι μονο και μονο η κοινη λογικη αρκει για να καταλαβει κανεις!

Σ'ευχαριστω, S O N A P

Edited by - -sonap- on 16/04/2004 09:10:44

19/04/2004, 12:25:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ -sonap- ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ...

ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ666 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤEΛΗ ΠΟΥ ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

21/04/2004, 05:03:36
quote:
Οσους και να διαγραψει ο απαραδεκτος Admin αμα θελουμε να πουμε κατι θα το πουμε εστω και φτιαχνοντας 1000 ε-μαιλ!

Μα βρε παιδιά... γι'αυτόν τον "απαράδεκτο Admin" δεν θα μιλήσει κανείς άλλος;; Γιατί, απλά, αγωνιώ... με τόσα πολλά e-mails που "καραδοκούν", εντέλει!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-sonap-Μέλος
28/04/2004, 09:45:12
Εσυ Admin μην κανεις την παπια οτι δεν καταλαβαινεις!Το οτι δεν υπαρχει προσφατη γραπτη κατηγορια σαν τις επαναλαμβανομενες δικες μου,δεν σημαινει οτι εισαι σωστος και μονο εγω σε κραζω...Αν δεις πιο προσεκτικα ΟΛΑ τα θεματα...υπαρχουν πολλοι που εχουν το ιδιο προβλημα μαζι σου αλλα φροντιζεις επιμελως να τους διαγραφεις πριν προλαβουν να ακουστουν!Ακομα και στα ε-μαιλ για urls που στελνω δεν απαντας δειχνοντας τελικα ποσο αθωος εισαι.Αλλα δεν πειραζει,απο τα υπολοιπα μελη στερεις τη γνωση οχι απο εμενα.Και μην αρχισεις παλι τα γνωστα οτι εχεις πολυ δουλεια και δεν προλαβαινεις,το μαθαμε το παραμυθι!Ανυπομονω να γυρισει ο 1 ευρω και ολα τα αλλα μελη που τους εκλεισες το στομα γιατι αυτοι λενε την αληθεια ενω εσεις ειστε ολο υποκρισια!

28/04/2004, 14:57:57
"κανεις την παπια"...
"σε κραζω..."

Θα σου πρότεινα να "συμμαζευτείς" ελαφρώς!
Δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα για εκφράσεις αγοραίου τύπου πιστεύω!

"Ακομα και στα ε-μαιλ για urls που στελνω δεν απαντας..."

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος ή μήπως προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις;;

Το τελευταίο μήνυμα που σου έστειλα με διευθύνσεις φωτογραφιών που σου κάναμε την εξυπηρέτηση να ανεβάσουμε στους αποθηκευτικούς χώρους του ESOTERICA, καθώς και να ενθέσουμε και Υδατογραφήματα με το User Name σου όπως ζήτησες είχε ημερομηνία 22/3/2004. Εκ των υστέρων δεν έλαβα κάποιο άλλο μήνυμα από εσένα. Εάν έχεις στείλει και δεν έφτασε στον Mail-server προφανώς θα έχει επιστρέψει(Rebound) στο Mail-box σου. Μάλιστα απ'ότι είδα, αυτές τις 6 φωτογραφίες τις έχεις ήδη χρησιμοποιήσει στη Συζήτηση ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Και βέβαια έχοντας "ακούσει" τόσα και τόσα(υποτιμητικά και υβριστικά) από το ασυγκράτητο στόμα σου(καλύτερα να πω γραφίδα ή πληκτρολόγιο...) μέσα στα Forums και μέσω e-mails.

"υπαρχουν πολλοι που εχουν το ιδιο προβλημα μαζι σου αλλα φροντιζεις επιμελως να τους διαγραφεις πριν προλαβουν να ακουστουν!"

Τόσοι πολλοί λοιπόν... Θα ήθελα να μου δείξεις έναν. Που διέγραψα επειδή είχε πρόβλημα μαζί μου. Φυσικά στηρίζοντας με επιχειρήματα πλήρως κάθε συνιστώσα της παραπάνω φράσης σου.

"Αλλα δεν πειραζει,απο τα υπολοιπα μελη στερεις τη γνωση οχι απο εμενα.Και μην αρχισεις παλι τα γνωστα οτι εχεις πολυ δουλεια και δεν προλαβαινεις,το μαθαμε το παραμυθι!Ανυπομονω να γυρισει ο 1 ευρω και ολα τα αλλα μελη που τους εκλεισες το στομα γιατι αυτοι λενε την αληθεια ενω εσεις ειστε ολο υποκρισια!"

Παραληρείς συνομωσιολογικά μου φαίνεται. Και κατ'εξακολούθηση. Μοιάζεις να θεωρείς πως έχεις ή θέλεις υπηρέτες ή ότι έχεις κάνει κάποιου είδους συμφωνία με το ESOTERICA. Μήπως μας έχεις πληρώσει κιόλας; Και αφού "είμαστε"(απορώ ποιοι...) όλο υποκρισία, γιατί μας "κάνεις παρέα" άνθρωπέ μου; Γιατί δεν αποφεύγεις αυτόν το δικτυακό Τόπο και την Κοινότητά του; Θα ήταν καλύτερο και για τη δική σου ηρεμία(που όπως έχω δει είναι δύσκολο να διατηρήσεις) αλλά και για τη δική μας...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-sonap-Μέλος
28/04/2004, 15:32:40
Ειμαι παρα πολυ ηρεμος και περναω μια απο τις καλυτερες φασεις της ζωης μου!Αυτο δεν εχει να κανει με τη συμετοχη μου στο site αυτο!Αυτα που λεω ειναι προσωπικη μου αποψη και τα πιστευω.Τυχαινει βεβαια να συμφωνουν και ατομα που διεγραψες,δεν χρειαζεται να ψαξω για να στα πω,γνωριζεις ποιοι και ποσοι ειναι.Δεν αφηνω εγω να δημιουργηθουν εντυπωσεις,εσυ το κανεις με το να κλαιγεσαι.Αυτο που εχω να πω το λεω οπως ειναι και δοξα το θεο το IQ μου ειναι αρκετα υψηλο για να καταλαβαινω κι ολας τι γινεται γυρω μου...Εγω μπορει να λεω μια κουβεντα για σενα και να σε πειραζει,εσυ ομως με διεγραψες αυθαιρετα και φασιστικα και γι αυτο δεν θα σε αφησω ηρεμο αν δεν επαναφερεις το πρωτο μου nick και κωδικο.Στο εχω ξαναπει!Λειτουργεις εκει που σε συμφερει και στηριζεις αυτους που σε συμφερουν.Οσοι ειναι αντιθετοι τους τακτοποιεις..ξερεις εσυ!

Δεν μου εκανες καμια χαρη που ανεβασες τις φωτο μου γιατι με αυτη τη λογικη χαρη κανεις σε ολους,δεν το κανεις επειδη θελεις να στηριξεις την αναζητηση!Ολοι γνωριζουμε οτι οι φωτο μου φανηκαν χρησιμες σε καποιους και δεν ειναι παιχνιδακια για να γεμιζουν σελιδες.Αντιθετα εγω σου κανω χαρη που ασχολουμαι τοσο καιρο και εμπλουτιζω με οτι μπορω καποια σοβαρα θεματα.Η κοροιδια ομως και η ανεχεια εχουν και ενα οριο και δεν μπορεις εσυ και οι ομοιοι σου να υποτιματε τοσο εμφανεστατα τοσο κοσμο.

Ειναι γεγονος πως μαζι σου δεν θα βγαλω ακρη ποτε και δεν περιμενω ουτε να καταλαβεις αυτα που λεω ουτε και να τα παραδεχτεις.Για μενα και για πολλους τα συμπερασματα εχουν βγει για τον χωρο αυτο και κυριως για τους οργανωτες του.Γιατι το καραβι θα το παει ο καπετανιος εκει που θελει,οχι οι επιβατες.Και μη μου τονιζεις εμενα φρασεις και λεξεις.Εισαι εξυπνοτερος η μηπως βγαινεις απο πανω?

Σου ειπα..δεν θα κρυφτω πισω απο ομορφες λεξεις για να με συμπαθησουν,δεν με ενδιαφερει αυτο.Με ενδιαφερει να υπαρχει παντα καποιος που θα σταματαει την ανεξελεγκτη δραση ορισμενων σε ολους τους τομεις.

Και που εισαι...τα e-mail τα εχω στειλει κανονικοτατα,ψαξε να τα βρεις και μαλιστα 2 φορες.Δεν θα μου μαθεις εσυ τη δουλεια μου

28/04/2004, 15:51:12
sonap ... τι σε έπιασε... γιατί συγχίζεις τον admin ????

Βρέ φιλαράκο ... μου είσαι πολύ συμπαθής... το ξέρεις αυτό...
Ο Νταβέλης είναι και αυτός συμπαθής και φίλος.. μάλιστα θα φυτεύαμε και κάτι πευκάκια στην Πεντέλη....αλλά τελικά ο καιρός ... και ατυχήσαμε..

Ξέρεις εδώ... ο καθένας λέει οτι θέλει... δηλαδή μπορεί να λέει οτι θέλει... ας μην τον καταδικάζουμε ... μην ξεχνάς οτι είναι ενα ειδικό φόρουμ.. μεταφυσικό φόρουμ οσο για τις κλίκες... να σου πώ... συμπάθειες υπάρχουν ας μην τις χαρακτηρίζουμε κλίκες...
ελα τώρα και δές το αλλοιώς...

Θα χαρώ πολύ αν κάνεις μία προσπάθεια καλής θέλησης.. σαν μικρότερος..
χωρίς αυτο να σημαίνει οτι προσπαθώ να υποβαθμίσω τη νοημοσύνη σου.
Οσο για τον Εξέβροτο θα ήθελα να τον παρακαλέσω να μειώσει λίγο και αυτός τους τόνους.. πιστεύω και εύχομαι να λήξη φιλικά αυτό το τόπικ...
Πολύ φιλικά
allzzaro

Edited by - allzzaro on 28/04/2004 16:14:01

-sonap-Μέλος
29/04/2004, 09:11:43
Φιλε μου Allzaro δεν εχεις καθολου αδικο και σε καταλαβαινω.Δεν ξερω αν εχεις παρακολουθησει τι εγινε πριν λιγο καιρο στο πρωτο part του Πεντελικου,αν το διαβασεις προσεκτικα στο τελος θα δεις πως σε τιποτα δεν διαφερω απο τους υπολοιπους!Τελος παντων μην τα λεμε συνεχεια..Γιατι κανεις δεν παραδεχεται οτι η συμπεριφορα του Admin πχ δεν ειναι σωστη?Αφου βλεπετε ολοι πως μιλαει???Μου εκανε "χαρη" που ανεβασε τις φωτο μου και χαρη που εβαλε υδατογραφημα???Μα ειναι δυνατον?Δηλαδη χαρη κανει και σε ολους που μας εξυπηρετει?Η μηπως δεν ηταν υποχρεωμενος να βαλει υδατογραφημα με το ονομα μου στις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ φωτογραφιες,στο θεμα μου που εκεινος εκλεισε και με απεκλεισε???Γιατι δεν αντιδραει κανεις?Γιατι ειστε φιλαρακια και λογικο ειναι να καλυπτει ο ενας τον αλλο.Εγω αρνουμαι να παρω μερος σε αυτη την κοροιδια και αν θελω να στηριξω τις αποψεις μου αναγκαστικα το κανω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.Σαν τον Χατζηγιαννη!!!Δεν θα τον αφησω σε ησυχια αν δεν επαναφερει το αρχικο μου nick name S O N A Pμε πληρη ελεγχο φυσικα το ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

29/04/2004, 17:35:13
quote:
Αφου βλεπετε ολοι πως μιλαει???Μου εκανε "χαρη" που ανεβασε τις φωτο μου και χαρη που εβαλε υδατογραφημα???Μα ειναι δυνατον?Δηλαδη χαρη κανει και σε ολους που μας εξυπηρετει?Η μηπως δεν ηταν υποχρεωμενος να βαλει υδατογραφημα με το ονομα μου στις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ φωτογραφιες,στο θεμα μου που εκεινος εκλεισε και με απεκλεισε???Γιατι δεν αντιδραει κανεις?

Κοίταξε sonap μην θυμώνεις... εχω παρατηρήσει οτι θυμώνεις εύκολα ...εμείς εδώ κάνουμε το κέφι μας... να στο πώ έτσι... ο καθένας εδώ μέσα μπαίνει και ανταλάσσει απόψεις...
Τώρα ο admin εχει και αυτός τις σκοτούρες του... εγώ τον δικαιολογώ το site είναι δικό του αυτός είναι υπεύθυνος ... τι να κάνουμε έτσι είναι.... σίγουρα εχει τέτοιες σκοτούρες που εμείς αγνοούμε....
Σου είπα σαν μικρότερος που σίγουρα είσαι μικρότερος δείξε κατανόηση...και όλα θα πάνε καλά... είμαι σίγουρος.

-sonap-Μέλος
30/04/2004, 09:27:25
Allzzaro δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα πρεπει να πω καποια πραγματα!

Εχω μαθει να σεβομαι τους ανθρωπους καθε ηλικιας επειδη το αξιζουν μεσα απο την καλοσυνη τους,την κατανοηση,την αθωοτητα,την επαγγελματικη τους προοδο,τα ονειρα και τις φιλοδοξιες τους,το μυαλο και τα αισθηματα τους και για παρα πολλους ακομα λογους.Αρνουμαι ομως να αναγκαζομαι να σεβομαι ανθρωπους που δεν με σεβονται για την ηλικια μου και μου κλεινουν το στομα,επειδη ειναι απλα...μεγαλυτεροι.Ποτε δεν το εκανα αυτο χωρις να σημαινει οτι τους βριζω.Ο σεβασμος ειναι επικτητος,δεν προυπαρχει απενατι σε καποιον και αυτος που τον αξιζει να εισαι σιγουρος πως φενεται απο μιλια μακρυα!

Μην ξεχνας οτι ο νεος ανθρωπος εχει καθαρο μυαλο και παιρνει χιλιαδες πιο πολλες στροφες απο εναν μεγαλο και πολλες φορες απαρχαιομενο στις αντιληψεις.Εμεις οι νεοι ειμαστε η δυναμη αυτης της Γης και εμεις εχουμε το δικαιωμα και να ζησουμε και να μιλησουμε και δεν μπορει κανενας να μας το απαγορευσει.Γι αυτο μη μου μιλας περι ηλικιας γιατι δεν εχεις δικιο.Εξαλου,δε τον πλακωσα στις σφαλιαρες τον Admin αλλα απλα αντιπαρερχομαι σε αυτα που λεει.Εχω αρκετα παραδειγματα στη ζωη μου απο προσωπικο και επαγγελματικο χωρο που ανθρωποι μεγαλυτεροι και εμφανισιακα σεβασμιοι,αποδειχτικαν οι χειροτεροι και πιο σιχαμεροι απο ολους.Γιατι λοιπον μου κλεινεις το στομα???

Λες πως εχει τις δουλειες του και τις εγνοιες του και ειναι δικο του το site.Δικο του ειναι δεν ειναι δικο μου.Αλλα αν δεν μπορει να ειναι δικαιος και σωστος με ΟΛΟΥΣ τοτε εχει αποτυχει,δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...και αν δεν μπορει να συντηρησει ενα site τοτε να το κλεισει η να μην μιλαει και μας αφησει να τα βρουμε μονοι μας!Μπορει να παρει και βοηθο αν θελει!

Δες το και αλλιως...εσεις ειπες κανετε το κεφι σας.Ωραια!Κι εγω το κεφι μου κανω!

Και τελος να σου πω οτι δεν θυμωνω ευκολα αντιθετα ειμαι παρα πολυ ηρεμος.Θα επρεπε να ειχες καταλαβει ομως οτι ο γραπτος λογος οδηγει πολλες φορες σε λαθος συμπερασματα γιατι δεν βλεπεις τα συναισθηματα του αλλου για αυτα που λεει.Θα σε παρακαλεσω να μην ασχοληθεις αλλο με αυτο το θεμα,δεν σε αφορα και ποτε δεν ειχα αντιπαραθεση με εσενα.Αλλωστε αν καποιος θελει να υπερασπισει τον εαυτο του καλο ειναι να το κανει ο ιδιος!

30/04/2004, 18:14:24
quote:
Θα σε παρακαλεσω να μην ασχοληθεις αλλο με αυτο το θεμα,δεν σε αφορα και ποτε δεν ειχα αντιπαραθεση με εσενα.

Είσαι επιθετικός απέναντί μου χωρίς λόγο.
Μου ζητάς να μην ασχοληθώ , δηλαδή μου κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν... ενώ ο ιδιος ζητάς την ελευθερία του λόγου .. εμένα μου την αποκλείεις....

quote:
Μην ξεχνας οτι ο νεος ανθρωπος εχει καθαρο μυαλο και παιρνει χιλιαδες πιο πολλες στροφες απο εναν μεγαλο και πολλες φορες απαρχαιομενο στις αντιληψεις.Εμεις οι νεοι ειμαστε η δυναμη αυτης της Γης και εμεις εχουμε το δικαιωμα και να ζησουμε και να μιλησουμε και δεν μπορει κανενας να μας το απαγορευσει

Σου είπα και προηγουμένως .. οτι δεν θέλω να υποτιμήσω τη νοημοσύνη σου και το νεαρό της ηλικίας σου.. εσύ ομως υποτιμάς την νοημοσύνη των ανθρώπων της ηλικίας μου φυσικά και εμένα (εμμέσως εννοείται)...δεν έχεις δίκιο..

Πολλές φορές ο admin ίσως να μην είναι και τόσο δίκαιος...

Ομως απο οτι έχω καταλάβει τα μέλη είναι πάρα πολλά και υπάρχουν πολλά μέλη τα οποία εχουν προκαλέσει και προκαλούν πολλά προβλήματα στο site.
Αν λοιπόν μας αφήσει να λύσουμε μόνοι μας τις διαφορές μας τότε θα το διαλύσουμε.Θα γίνει ενα ξέφραγκο αμπέλι.

Επιμένω λοιπόν, οτι είσαι καλό και ευγενικό παιδί ... εχει ομως θολώσει το μυαλό σου απο εγωισμό ... το να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου το κάνω για το καλό σου.. επιμένω να σε συμπαθώ ... δείξε κατανόηση λοιπόν...
Φιλικά
allzzaro..
παρόλα αυτά που λές...

Edited by - allzzaro on 30/04/2004 20:51:30