ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/06/2010, 22:25:36
Αυτό το ψάξιμο να κάνουμε λιγο ρε φίλε Φώτη....Να το δουμε...
Ας δούμε, καταρχήν, αν ξέρουμε, απο την ιστορία τους σκοπούς τους για τη γή, για τον άνθρωπο...Απο ότι γνωρίζω, δεν είναι,ήταν αγαθές ποτέ οι προθέσεις τους...
Όσον αφορά, τις θεότητες, τις γυναικείες,εννοώ, το θέμα, πάει στις έννοιες που εκπροσωπούν... Μήπως, είναι οι έννοιες θηλυκές και τις κάνανε γυναίκες;;Ή πάλι, γυναικες, αλλά και άνδρες, άνθρωποι, μπερδεύτηκαν μαζί τους, αποκτήσαν δύναμη και θεοποιηθήκαν....Όλα αυτά,είναι αποκαλυπτικά, νομίζω...
27/06/2010, 22:50:47
Mην μου βάζεις δύσκολα φίλε τρεχαγύρευε γιατί σκοντάφτω
Σε οτι αφορά τέτοια θέματα, εσύ είσαι ο ειδικός.

quote:
Πού ξέρεις? Μπορεί να είναι ερμαφρόδιτοι

Μπά δεν είχαν αφήσει θηλυκιά γάτα..

27/06/2010, 22:52:15
industrialangel δεν πιστεύω να έχεις παρεξηγηθεί και δεν γράφεις?
27/06/2010, 23:05:06
όχι ρε γείτονα...

Έχεις ποστάρει 8000 βίντεο...Κάνε λίγο υπομονή να τα δούμε και να τα επεξεργαστούμε, έχουμε και υποχρεώσεις...Μη λέμε πράγματα στο βρόντο και στο θεωρητικό...

Θα ακούσεις διαφωνίες μην ανησυχείς, απλώς μη βιάζεσαι...

27/06/2010, 23:51:48
quote:
Θα ακούσεις διαφωνίες μην ανησυχείς, απλώς μη βιάζεσαι...

ώχ..

Κοίτα μόνο να εστιάσεις καλά και να μην ξεφύγουμε απο το νόημα και δεύτερον σε παρακαλώ μην μου εξοργίσεις το Βαγγέλη γιατί δεν θα το αντέξω.. Θα πάθω έμφραγμα..

27/06/2010, 23:53:34
Όχι με εσένα θα διαφωνήσω...Με το Βαγγέλη *σχεδόν* συμφωνούμε εδώ αν παρατήρησες...
28/06/2010, 11:37:52
Απο το "Έθνος"στα θέματα τεχνολογίας, διαβάζουμε για ένα νέο παράθυρο παρατήρησης του διαστήματος :
"Το ALMA, στην κατασκευή του οποίου συμμετέχουν η Ευρώπη, η Ιαπωνία, η Βόρειος Αμερική και η Χιλή, θα αποτελείται από 66 νέας γενιάς ραδιοτηλεσκόπια, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ανάμεσα στο υπέρυθρο και στα ραδιοκύματα.
Με την έναρξη λειτουργίας του ALMA, η ανίχνευση αυτής της, αόρατης στα μάτια μας, ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που προέρχεται από παγωμένα και γιγάντια νέφη αερίων και σκόνης και από αρχέγονους γαλαξίες, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο παρατήρησης στο Σύμπαν.
Η κύρια διάταξη του τηλεσκοπίου ALMA θα αποτελείται από (τουλάχιστον) 50 δορυφορικές κεραίες, διαμέτρου 12 μέτρων και βάρους μεγαλύτερου των 100 τόνων η καθεμία, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται, ανάλογα με τις ανάγκες των παρατηρήσεων.
Χάρη στην τεχνική της συμβολομετρίας, η ευκρίνεια της εικόνας που θα λαμβάνει αυτό το σύστημα των ραδιοτηλεσκοπίων θα ισοδυναμεί με την ευκρίνεια ενός τηλεσκοπίου με διάμετρο κατόπτρου όση θα είναι η απόσταση μεταξύ των δύο πιο απόμακρων ραδιοτηλεσκοπίων της διάταξης.
Η κύρια διάταξη του ALMA θα συνεπικουρείται από μια δεύτερη, η οποία θα αποτελείται από 4 δωδεκάμετρες και 12 επτάμετρες κεραίες, σε συμπαγή και σταθερό, ως επί το πλείστον, σχηματισμό, γνωστή ως Atacama Compact Array (ACA), που θα χρησιμοποιείται για την απεικόνιση πιο εκτεταμένων δομών και που θα έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με την κύρια διάταξη του ALMA.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο. Κατ’ αρχήν, καθώς αυτού του είδους η ακτινοβολία απορροφάται από τους υδρατμούς της ατμόσφαιρας, τα τηλεσκόπια που την ανιχνεύουν πρέπει να κατασκευάζονται σε τοποθεσίες μεγάλου υψομέτρου και μεγάλης ξηρότητας, συνθήκες που ικανοποιούνται στο έπακρο με την επιλογή του υψιπέδου Chajnantor στην έρημο Atacama της Χιλής, 5.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Και πραγματικά, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ALMA θα έχει την τιμή να είναι το αστεροσκοπείο που θα έχει κατασκευαστεί στο μεγαλύτερο υψόμετρο, 750 μέτρα πάνω από το υψόμετρο στο οποίο βρίσκονται τα αστεροσκοπεία στο Mauna Kea της Χαβάης και 2.400 μέτρα ψηλότερα από τη συστοιχία των ραδιοτηλεσκοπίων της Πολύ Μεγάλης Διάταξης VLT, που κι αυτή βρίσκεται στην έρημο Atacama. ..."
Διονύσης Π. Σιμόπουλος

Και προσπαθούν οι άνθρωποι, επιμονα...Αλλα, ουδείς απαντά...
Εγώ φιλοι μου, όταν διαβάζω τέτοια,μου ρχεται να γελάσω....Τοσες δεκαετίες, με τηλεσκόπια, με αποστολή ραδιοηχοσημάτων,με όποιο τροπο, προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε, με ..εξωγήινους..Αλλά, δεν ακουμε τιποτε απο πουθενά...Αυτοι, όμως, είναι εδώ, χιλιάδες χρόνια...
Θέλει φαντασία ρε παιδιά;
Εκεί που τους ψάχνουν,στα αστέρια,δεν είναι,αλλά, εδώ είναι, πως λέγονται εξωγήινοι;..
Λογική..

28/06/2010, 11:54:59
industrialangel
quote:
Όχι με εσένα θα διαφωνήσω...Με το Βαγγέλη *σχεδόν* συμφωνούμε εδώ αν παρατήρησες...

trexagireve

quote:
Εγώ φιλοι μου, όταν διαβάζω τέτοια,μου ρχεται να γελάσω....Τοσες δεκαετίες, με τηλεσκόπια, με αποστολή ραδιοηχοσημάτων,με όποιο τροπο, προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε, με ..εξωγήινους..Αλλά, δεν ακουμε τιποτε απο πουθενά...Αυτοι, όμως, είναι εδώ, χιλιάδες χρόνια...
Θέλει φαντασία ρε παιδιά;

Συμφωνείτε δηλαδή με το Βαγγέλη οτι οι εξωγήινοι είναι εδώ

28/06/2010, 11:59:53
Εγώ λέω, ότι είναι εσωγήινοι,ας τους περνάνε για εξωγήινους,
αγαπητέ μου Φώτη..."Ίνα πλανήσει λέει και τους εκλεκτούς",όσο κι αν είναι εύκολο το κόλπο τους για όποιον σκέφτεται λογικά....
Μονο η παρεξήγηση, απο που έρχεται,ο άγνωστος "χ", φταίει για το μπέρδεμα...Αν δεν λέγονταν εξωγήινοι,ως προερχόμενοι απο κάποιο άλλο πλανήτη, θα ήταν για ολους ότι είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια....
Αντίπαλοι και εχθροί μας...Και θέλουν να μας κάνουν σκλάβους τους, γιατί χωρίς εμάς, δεν υπάρχουν...
28/06/2010, 13:13:22
quote:
ραδιοηχοσημάτων

Λάθος όρος, πριν κρίνεις τους αστρονόμους, μάθε να ονοματίζεις σωστά τα φαινόμενα και τα πράγματα

Ξέρεις πόσο έτη φωτός απέχουν οι κόσμοι που ερευνούν; Ξέρεις πόσο χρόνο θέλει να πάνε εκεί τα ραδιοσήματα; Το κοντινότερο άστρο πόσο απέχει από εμάς;

Λοιπόν γείτονα, για την ώρα σε ρωτάω το εξής: Τις ζωγραφιές που εικονίζουν τα διάφορα αυτά, ΠΟΙΟΣ τις έκανε; Υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα;