- ΑΘΑΝΑΣΙΑ.-Το υψιστο αγαθο στο γαλαξια Αργο.Ο μονος λογος που η ανθρωποτητα θα αλλαζε νοοτροπια. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
1].-Η ταινια,κακογουστη Αμερικανια.
2].- Ο άνθρωπος σήμερα όντως δεν είναι σε θέση να γίνει αθανατος,αλλα μόνο επειδή δεν κατέχει την σχετική τεχνολογια.Σε πληροφορώ πως η πρώτη προτεραιότητα όλων των τεχνικά εξελιγμένων κρατών του πλανήτη είναι προς την κατεύθυνση κατανόησης του ρόλου και των δυνατοτήτων του ανθρώπινου [d.n.a.].Ήδη είναι γνωστό και έχει δημοσιευτεί πως το [d.n.a] είναι αθανατο.Τωρα πως γίνεται ο άνθρωπος να αποτελείται 100% από αθάνατο [d.n.a] και να είναι θνητος,φανταζομαι να είναι ένα από τα ερωτηματικά προς εξέταση.
Το πώς ,λοιπόν, θα διαχειριστεί η ανθρωπότητα το μοναδικό αυτό αγαθο,είναι άλλη υποθεση.Η απληστία αλαζονεία και ο εγωκεντρισμός του ανθρώπου θα εξαφανίσει κάθε είδους ανθρώπινης ζωής όπως την ξέρουμε διότι θα πυροδοτήσει την επέμβαση των δημιουργών μας και εκεί θα τελειώσουν όλα.
3].- Σε ότι αφορά το κείμενο που κατέθεσες έχω να παρατηρήσω πως αν αφαιρέσουμε την αγωνία του συγγραφέα για το κλάσιμο όλα τα αλλά θα μπορούσαν να είναι προς θετική κατεύθυνση με κάποιες διευκρινήσεις.
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.
στην αρχή πίστεψα πως για εσάς το φόρουμ ήταν ένα είδος ψυχοφάρμακου ώστε να γλυτώνετε τα έξοδα του ψυχιατρου.Επεσα έξω.
Σήμερα διαπιστώνω με χαρά μου πως είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία εύχομαι να την φέρεται σε πέρας με επιτυχία.
Επίσης για το σύνολο της προσφοράς σας στη γνώση, σοφία και στην αναζήτηση της αλήθειας ,σας εύχομαι υγεία ,χαρά και ευτυχία για το υπόλοιπο της ταπεινής σας ζωής.
quote:
εαρινε - νικομαχεστην αρχή πίστεψα πως για εσάς το φόρουμ ήταν ένα είδος ψυχοφάρμακου ώστε να γλυτώνετε τα έξοδα του ψυχιατρου.Επεσα έξω.
Σήμερα διαπιστώνω με χαρά μου πως είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία εύχομαι να την φέρεται σε πέρας με επιτυχία.
Επίσης για το σύνολο της προσφοράς σας στη γνώση, σοφία και στην αναζήτηση της αλήθειας ,σας εύχομαι υγεία ,χαρά και ευτυχία για το υπόλοιπο της ταπεινής σας ζωής.
Αφού επιτέλους ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ότι βρισκόμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία , τι άλλο πλέον μένει εμείς να προσθέσουμε..???
Αποκαλυφθήκαμε....![]()
Τώρα , για να το δούμε και λίγο σοβαρά το θέμα...
Αλήθεια θεωρείς ότι είμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία και απο ποιόν φίλε Άμοθεν..??
ΥΓ:"Επειδή εγώ γνωρίζω ότι δεν έχω πατρόνους και δεν είμαι ενταγμένος κάπου και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ΔΕΝ γνωρίζω τον φίλο Νικόμαχο και ούτε κανέναν άλλο εκτός δυό εξαίρετων συνδικτύων που είχα την τιμή να γνωρίσω...και δεν χρειάζεται να γίνει αναφορά ποιοί είναι και αυτό διότι δεν συμμετέχουν στην συζήτηση...αλλα και όταν συμμετέχουν είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί...θα ήθελα να μου πείς -διότι δεν γνωρίζω- ποιοί μας έχουν τοποθετήσει σε "διατεταγμένη υπηρεσία"...διαφορετικά θεωρώ ότι απλά συκοφαντείς και αυτό δεν σε τιμάει ως άνθρωπο"
Έχω το δικαίωμα σε ένα ανοιχτό φόρουμ -όπως και σύ και ο καθένας- να έχει τις απόψεις του και οι οποίες ωστόσο μπορούν να τεθούν στην κρίση του καθενός και να αξιολογηθούν αναλόγως...εμένα κάποιος μου κολλάει και ένσημα εδώ...![]()
Θα μπορούσες κάλλιστα -και θα το καταλάβαινα- να χρησιμοποιούσες τον όρο "υποθέτω" αλλα διαπιστώνεις....ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ..???
Πάντως , αν σε ενδιαφέρει η δική μου αλήθεια -πέρα για πέρα αλήθεια- σε διαβεβαιώ , ότι κάνεις λάθος...και μιας και μιλάς για ψυχίατρο και ψυχολογικά προβλήματα , θα μ'ενδιέφερε προσωπικά να μου αναλύσεις την ψυχασθενειά μου και θα σου απαντήσω αναλόγως...
Την καλημέρα μου!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 13/02/2011 13:27:31
Ειμαι σε διατεταγμενη υπηρεσια να καταστρεψω το αστροπλοιο
του Μενελαου.![]()
![]()
![]()
Σοβαρα τωρα κι εγω.
Δεν γνωριζω τον φιλο Εαρινο προσωπικα και δεν εχω μαζι του
συντεχνια καταστροφης προηγμενων μεταφραστων του Ομηρου!!!
Ουτε κανεναν απολυτως αλλο φιλο εδω μεσα.
Ο τροπος σου μας κανει τροπον τινα επιθετικους και ειρωνες
με την αγνη σημασια ομως και οχι κακια.
Εχω κι εγω υποστει επιθεσεις αλλα δεν κανω οπως εσυ.Το παλευω
και απαντω οπως μπορω.Φυσικο και ανθρωπινο ειναι οταν λεμε
κατι περαν των γνωστων και επιστημονικα παραδεκτων,να εχουμε
αντιμετωπιση περαν των ηθικα και κοινωνικα αποδεκτων.
Λαβε μερος στο διαλογο με σοβαροτητα και ας μην εχεις αυτο το
αποτελεσμα που ζητας.Που ξερεις κατι μπορει να μεινει σε καποιον.
Κερδος θα ειναι.
Τωρα θα μου πεις,κοιτα ποιος μιλαει!!
Και παλι δικιο θα εχεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
].- Ο άνθρωπος σήμερα όντως δεν είναι σε θέση να γίνει αθανατος,αλλα μόνο επειδή δεν κατέχει την σχετική τεχνολογια.
Αγαπητέ αμοθεν.
Οτι έχει μια αρχή έχει και ενα τέλος![]()
Συμπαντικός νόμος απαράβατος.
Το υλικό ανθρώπινο σώμα είναι κατασκευασμένο απο φθαρτά υλικά.
Δεν υπάρχει περίπτωση ενα μαγικό χαπάκι (νέκταρ-αμβροσία) να κάνει το σώμα του ανθρώπου άφθαρτο.
Τίποτε σε αυτόν τον κόσμο που γνωρίζουμε δεν είναι άφθαρτο συνεπώς και ο άνθρωπος στη σημερινή του μορφή δεν μπορεί να γίνει αθάνατος.
Η εξίσωση του Αϊνστάιν E=mc2 φαίνεται να πλησιάζει περισσότερο απο οτι η σύνθεση του DNA στην αθανασία μιας και απο τη θεωρία αυτή μπορεί κάποιος να συμπεράνει οτι η ενέργεια μπορεί να γίνει ύλη ή και το αντίθετο.
Ομως η ολική μετατροπή σε ενέργεια θα είχαμε κατά την εξαΰλωση της ύλης μαζί με αντιύλη.
Στην Ελληνική μυθολογία βρίσκουμε κάποιες αναφορές για το πως κάποιοι που κατείχαν την τέχνη της αθανασίας, αθάνατοι και οι ίδιοι μετέτρεψαν σε αθάνατους κάποιους θνητούς.
Συγκεκριμένα η θεά Δήμητρα προσπάθησε ανεπιτυχώς να μετατρέψει σε αθάνατο τον μικρό Δημοφώντα καίγοντας τις σάρκες του στη φωτιά.
Το ιδιο ακριβώς και με τη Θέτιδα και τον Αχιλλέα.
Κάποιοι λοιπόν ήταν αθάνατοι και όταν λέμε αθάνατοι τι ακριβώς εννοούμε? Δεν γερνούσαν απλά ή ήταν άφθαρτοι γιατί οι Ελληνες Θεοί δεν φαίνεται να ήταν άφθαρτοι καθώς έτρωγαν, έπιναν, πονούσαν, κλπ.
Οτι έχει μια αρχή έχει και ενα τέλος όταν αυτό είναι κατασκευασμένο απο φθαρτά υλικά.
Μύθος η αλήθεια?
Μια δεύτερη εκδοχή περί αθανασίας είναι μια ενεργειακή μορφή να μπορεί να καταλαμβάνει ενα θνητό σώμα και αυτό φαίνεται περισσότερο εφικτό στο μέλλον να μπορούμε να αποθηκεύσουμε την ενεργειακή μας μορφή σε ειδικά κατασκευασμένα αναλώσιμα σώματα.
Edited by - Μηδεία on 13/02/2011 18:25:56
quote:
αμοθεν:
Η ΑΘΗΝΑ μας διαβεβαιωνει μεσα από την ΟΔΥΣΣΕΙΑ πως το πρωτο που πρεπει να κανουμε είναι να ανακαλυψουμε τον τροπο να γινουμε αθανατοι.Το μυστικο ειναι καλα φυλαγμενο μεσα στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ μας.Τι αλλαγες θα εφερνε, στην παγκοσμια νοοτροπια του κερδους,μια τετοια ανακαλυψη;;;
Να καταστραφεί η γη με ότι εσωκλείει μια ώρα αρχύτερα?
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Μη ξεχνας,δεν απαευθυνεσαι σε παπαδοπαιδια που τρωνε οτι πει ο βοσκος καλογερος!
Μην κρίνεις εξ' ιδίων τ' αλλότρια!
Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου απο τους Τούρκους

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
1] .- Ο Όρος «εκκαθαριστής» μου είναι αγνωστος.Αν θέλεις μου εξηγείς.
Ο ΟΜΗΡΟΣ αναφέρει τους –ΗΡΑΚΛΗ – ΘΗΣΕΑ – στην ραψωδία [Λ] ,όπου ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ έχει κατέβει στον ΑΔΗ ,[βρισκόμενος σε διαλογισμό έχει «θανατώσει» τις αισθήσεις του [αδης] έχει κάνει επιτυχή επαφή με τον «θεό» μέσα του [Τειρεσίας] ο οποίος είναι παντογνώστης και του λέει τα μελλούμενα]. Η ραψωδία [Λ] είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα αφού βρίσκεις τα πάντα για την διαδικασία και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Δυστυχώς είμαι ακόμη πολύ μακριά από την αποκωδικοποίηση της και έτσι δεν μπορώ να σου δώσω λεπτομέρειες που αφορούν –ΗΡΑΚΛΗ –ΘΗΣΕΑ.
Από όσα γενικά γνωρίζω οι άθλοι τους αλληγορικά σημαίνουν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο υποψήφιος άνδρας-ήρωας [Τηλέμαχος] κατά την διάρκεια του διαλογισμού στην προσπάθεια του να έρθει σ’επαφη με τον «θεό» μέσα του.Την ίδια ερμηνεία έχουν και οι «ταλαιπωρίες – περιπέτειες» του ΟΔΥΣΣΕΑ.
2].-στο θέμα αθανασία για όλους, σίγουρα θα υπάρξουν προβληματα.Ισως στις επόμενες ραψωδίες η ΑΘΗΝΑ μας συμβουλέψει και γι’αυτό ίσως όχι.
Ίσως στα μηνύματα ΑΘΗΝΑΣ και ΜΕΝΕΛΑΟΥ που υπάρχουν στον υπολογιστή του αστροπλοιου των Μυκηνών υπάρχουν και οδηγίες για το πώς θα διαχειριστούμε τα όσα προκύψουν.
Γεγονός παραμένει πως ο πλανήτης θα κληθεί στο άμεσο μέλλον να διαχειριστεί το αγαθό της αθανασίας του ανθρωπου.Δυο είναι τα ενδεχόμενα που μπορούν να συμβούν.
Α].- Οι μοριακοί βιολόγοι-γενετιστές κάποιας χώρας του πλανήτη ανακαλύπτουν την μέθοδο επέμβασης στον γενετικό μας κώδικα ώστε να σταματήσουν την εντροπία του ανθρώπινου οργανισμου.Διαχειριζονται την ανακάλυψη αυτή είτε σαν εμπόρευμα είτε σαν απόρρητο μυστικό και στις δυο περιπτώσεις τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά είτε θα αυτοκαταστραφούμε [πόλεμος] είτε θα πυροδοτήσουμε την επέμβαση της ΑΘΗΝΑΣ και θα αντιμετωπίσουμε την οργή της που θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα για τον πλανήτη, καταστροφή του ανθρώπινου γένους της ΓΗΣ ,ως ανίκανων.
Β].-Της αθανασίας προηγείται η αποκάλυψη του αστροπλοιου των ΜΥΚΗΝΩΝ.
Η ΑΘΗΝΑ είναι «κάθετη» εδώ ,όλα πρέπει να γίνουν ΦΑΝΕΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ ο Όρος που χρησιμοποιεί είναι [ΑΜΦΑΔΟΝ = φανερά-δημοσια] ειδικά μας ενημερώνει αν ανήκετε στις μικρές χωρες.Δηλαδη ,όλες οι τηλεοπτικές κάμερες του πλανήτη παρούσες.
Φαντάζομαι πως το σοκ για τα απροετοίμαστα μυαλά θα είναι τρομακτικο,στη συνέχεια αυτής της αποκάλυψης τα πάντα μπορούν να συμβούν για καλό η για κακό.
Γεγονός παραμένει όμως πως ο πλανήτης έστω και βίαια θα αλλάξει υποχρεωτικά κατεύθυνση.
Οι σοφοί του πλανήτη τότε θα βρουν όλες τις απαντήσεις –λύσεις ,δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό ,συμπεριλαμβανομένων και των ανησυχιών σου.
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.
Ενοχληθήκατε, παίρνω πίσω λοιπόν τις επίμαχες εκφράσεις .
Ελπίζω τώρα πλέον να καταλάβατε το πόσο ενοχλεί έμενα η δική σας συμπεριφορά.
Τώρα λοιπόν που όλοι γίναμε σοφότεροι ας είμαστε πιο προσεκτικοί στις επαφές μας.
Τωρα για την αθανασια.
Ρωτω:
1.Προυποθεση για την επιτευξη ειναι η
σωματικη μεταλαξη?
2.Ειναι η μεταβαση σε αλλη διασταση με διαφορετικες
δονησεις?
3.Ειναι επεμβαση με καποιο τροπο στο DNA ?
Εκτος απο το να βρουμε το σκαφος στις Μυκηνες
πρεπει να προετοιμαστουμε και αλλοιως?
Εμεις οι κατοικοι αυτης της χωρας η ολη η ανθρωποτητα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Εαρινέ – ΝικόμαχεΕνοχληθήκατε, παίρνω πίσω λοιπόν τις επίμαχες εκφράσεις .
Ελπίζω τώρα πλέον να καταλάβατε το πόσο ενοχλεί έμενα η δική σας συμπεριφορά.
Τώρα λοιπόν που όλοι γίναμε σοφότεροι ας είμαστε πιο προσεκτικοί στις επαφές μας.
Αν κάπου σε πρόσβαλλα φίλε Άμοθεν , θα ήθελα να μου το δείξεις ... πού και πότε...
Το γεγονός , ότι καταθέτω/ουμε τις απόψεις μας , αυτό δεν συνιστά επιθετική ή άλλη συμπεριφορά εναντίον σου και σε προσωπικό επίπεδο και δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει επι προσωπικού ουδέποτε θέμα!!!
Για μένα , είσαι μια χαρά άνθρωπος και που έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις τις όποιες ιδέες και απόψεις σου αλλα σε ένα ανοιχτό χώρο , έχω και έχεις το δικαίωμα να τοποθετείσαι/ούμε σε αυτές , όπως νομίζει ο καθένας!!!
Επαναλαμβάνω αυτό δεν συνιστά επιθετική συμπεριφορά ή προσβλητική...
Εσύ όμως , τοποθετήθηκες διαφορετικά...
Οκ!!!
Πάμε παρακάτω...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Ευχαριστω για την κατανοηση,παμε παρακατω.