- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Αντί να είσαι φυγόπονη είσαι φιλόπονη δηλαδή; Ελπίζω αυτό να εννοείς.
κ διαφωνω γιατι ειμαι ατομο των ακρων, κ κανω πραγματα που αλλες δεν τολμουν.
quote:Μα φυσικά! ..Θέλω να πω, αυτή είναι η δουλειά μου. Ως γιατρός κρατάω το απόρρητο άλλωστε.
Μια και εισαι ακομη εδω δεν αλαζεις αλλη μια φορα
ρουχα,να μας πει και ο γιατρος την γνωμη του?
Λέτε να σας βάλω και εγώ καμιά φωτογραφία;
Παω μια βολτα στο Βουνο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:quote:Αντί να είσαι φυγόπονη είσαι φιλόπονη δηλαδή; Ελπίζω αυτό να εννοείς.
κ διαφωνω γιατι ειμαι ατομο των ακρων, κ κανω πραγματα που αλλες δεν τολμουν.
quote:Μα φυσικά! ..Θέλω να πω, αυτή είναι η δουλειά μου. Ως γιατρός κρατάω το απόρρητο άλλωστε.
Μια και εισαι ακομη εδω δεν αλαζεις αλλη μια φορα
ρουχα,να μας πει και ο γιατρος την γνωμη του?Λέτε να σας βάλω και εγώ καμιά φωτογραφία;
δυσκολες λεξεις μου βαζεις κ εχω πιει κ 2 ουισκακια κ δε θα σου απαντησω αποψε...![]()
Timendi causa est nescire...
quote:
Αντε γεια σας.Παω μια βολτα στο Βουνο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Πολύ ωραία! πας συχνά τέτοιες ώρες? νεραιδες βλέπεις?
quote:Θα φαίνεται μόνο η μάρκα όχι ολόκληρο, πειράζει;
Ναι ρε γιατρε βαλε μια με το μποξερακι τωρα που ζεσταθηκαμε.
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:
Ναι ρε γιατρε βαλε μια με το μποξερακι τωρα που ζεσταθηκαμε.
Είμαι βεβαία ότι έχει στηθεί μπροστά στον καθρέφτη και κοιτάζεται με το μποξεράκι του ταζ.
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/02/2011 01:11:17
![]()
quote:
μπα ασε αλλαξα γνωμη ααχαχχα θα μεινω
γατι τι σου καναμε και μενεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Είμαι βεβαία ότι έχει στηθεί μπροστά στον καθρέφτη και κοιτάζεται με το μποξεράκι του ταζ.
Χα-χα αστείο. Φορούσα ανέκαθεν σοβαρά μποξεράκια σε πληροφορώ. Τώρα δε ξέρω τι μπορέι να φορούσε το αγόρι σου ή τι προτίμήσεις έχεις εσύ για τα εσώρουχά σου... αλλά εγώ δε φορούσα ποτέ τέτοια
quote:quote:
Χα-χα αστείο. Φορούσα ανέκαθεν σοβαρά μποξεράκια σε πληροφορώ. Τώρα δε ξέρω τι μπορέι να φορούσε το αγόρι σου ή τι προτίμήσεις έχεις εσύ για τα εσώρουχά σου... αλλά εγώ δε φορούσα ποτέ τέτοια
Ιιιιι!!Κοίτα κοίτα πώς αρπάχτηκε για τον Ταζ.
Με συγχωρείς που προσέβαλα το εσώρουχό σου.
quote:quote:
μπα ασε αλλαξα γνωμη ααχαχχα θα μεινωγατι τι σου καναμε και μενεις
στιβ μιλας μονο οταν λεω οτι φευγω!τυχαιο;;;δεν νομιζω!
οχι εδω θα κατσω να σου κανω το χατιρι!μουαχαχχα![]()
![]()