ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

stiv32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/02/2011, 01:15:53
quote:
Δειξε και λιγο γαμπιτσα ρε γιατρε να παθουν την πλακα τους, για να μην σου πω δηλ. να δειξεις και τιποτα αλλο και υποτροπιασω παλι.
Αυτές είναι ανωμαλίες της Πάντι. Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να σας δείξω τρίχες. Αν τώρα έχετε εσείς... οκ γούστα είναι αυτά. Η Πάντι μπορεί να ζήτησε τη γάμπα θεωρώντας ότι θα είναι ξυρισμένη και ότι στην αντανάκλασή της θα φαίνεται το πρόσωπό μου.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/02/2011 01:18:25

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 01:17:24
quote:

quote:
Δειξε και λιγο γαμπιτσα ρε γιατρε να παθουν την πλακα τους, για να μην σου πω δηλ. να δειξεις και τιποτα αλλο και υποτροπιασω παλι.
Αυτές είναι ανωμαλίες της Πάντι. Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να σας δείξω τρίχες... και περισσότερες τρίχες και περισσότερες τρίχες και περισσότερες τρίχες. . .

αχαχαχααχχααχχαχ τι συζηταμε τετιες ωρες
ελισαβετ ξεσηκωσες ολο τον ανδρικο πληθισμο και δεν συμαζευονται τωρα!!!

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

05/02/2011, 01:18:06
quote:
παντι προσεχε μη σε παρω κ σε βασανιζω ομως ....
αν κ εμενα μ αρεσει να βασανιζω αγορακια .... εν αντιθεσει με τη πραγματικη ερζεμπετ...

χαχαχα !!!θά πληρώνης τόν ΝΙΚΟΜΑΧΟ νά ρθει να με παρει γιά να με ξεφορτωθείς καί δέν θά ερχεται!!!!

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 01:19:33
quote:

quote:
παντι προσεχε μη σε παρω κ σε βασανιζω ομως ....
αν κ εμενα μ αρεσει να βασανιζω αγορακια .... εν αντιθεσει με τη πραγματικη ερζεμπετ...

χαχαχα !!!θά πληρώνης τόν ΝΙΚΟΜΑΧΟ νά ρθει να με παρει γιά να με ξεφορτωθείς καί δέν θά ερχεται!!!!

παντι ζεις!!!

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

05/02/2011, 01:20:46
παντι κανεις πραγματογνωμοσύνες?

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 01:21:18
quote:

παντι κανεις πραγματογνωμοσύνες?

χχαααχχα τι ρωτας και εσυ στιβ τωρα

05/02/2011, 01:23:01
Καλή σας νύχτα από μένα!

05/02/2011, 01:24:28
kalhnyxta Ναρκισσα

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 01:24:58
καληνυχτα ναρκισσα

05/02/2011, 01:27:36
quote:
Χα-χα αστείο. Φορούσα ανέκαθεν σοβαρά μποξεράκια σε πληροφορώτύπου ??. Τώρα δε ξέρω τι μπορέι να φορούσε το αγόρι σου ή τι προτίμήσεις έχεις εσύ για τα εσώρουχά σου... αλλά εγώ δε φορούσα ποτέ τέτοια χμμ!!!

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Αυτές είναι ανωμαλίες της Πάντι. Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να σας δείξω τρίχες... και περισσότερες τρίχες και περισσότερες τρίχες και περισσότερες τρίχες. . .

με πληγώνεις DR δεν ειπα τίποτα γιά την γαμπίτσα σου ,,τού ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ μόνο ζήτησα να δώ

fraulinaΝέο Μέλος
22/01/2014, 21:15:36
Καλησπέρα και καλή εποικοδομητική χρόνια με λιγότερα προβλήματα.
Το απόγευμα της πρωτοχρονιάς από Κηφισιά μέχρι νέα Φιλαδέλφεια εγώ και η φίλη μου που κάναμε βόλτα με ΙΧ, παρατηρήσαμε στον ουρανό φωτά διάχυτα, όπως αυτά που είναι των προβολέων αλλά προβολείς δεν ήταν καθώς δεν φαινόταν η δέσμη φωτός που λογικά θα φαινόταν. Εκείνη την μέρα έβρεχε οπότε και είχε πολύ συννεφιά. Αυτά τα φωτά με διάφορα μοτίβα πορείας πρέπει να ήταν πίσω από τα σύννεφα καθώς το φως τους όπως έγραψα ήταν διάχυτο αλλά και θαμπό. Δυστυχώς προσπαθήσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες αλλά δεν κατεστη δυνατό.
XDΜέλος
24/01/2014, 18:52:47
Ενδιαφέρον!

Μερικές μέρες πριν την Πρωτοχρονιά μια γνωστή μου καθώς προχωρούσε πεζή σε κάποιο δρόμο των βορειοανατολικών προαστίων της Αττικής παρατήρησε ένα ανάλογο φαινόμενο στον απογευματινό συννεφιασμένο (και βροχερό) ουρανό.

Το περιέγραψε σαν ένα φως από φακό το οποίο παιχνίδιζε ανάμεσα στα σύννεφα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το φωτογραφήσει παρόλο που το περιστατικό κράτησε κάμποση ώρα.

Edited by - XD on 24/01/2014 19:00:18