- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:Και θα γραφτεί μέσα σε ένα μήνα;; Θα επιμεληθεί, θα εκδοθεί, θα παρουσιαστεί..μέσα σε ένα μήνα;
Χριστιανός Ορθόδοξος
Όχι,δεν εννοώ αυτό το βιβλίο,το βιβλίο που θα βγεί θα έχει το πρόσωπο του Αντιχρίστου εξώφυλλο,δηλαδή ποιός είναι!Θα λέει ποιός είναι,όχι γενικά ένα βιβλίο για τον Αντίχριστο,θα αποκαλύπτει το πρόσωπό του!
Για πες ρε Macedon πόσο καιρό θέλει ένα βιβλίο για να βγει, έστω οτι ξεκίνησε κάποιος να το γράφει χτες.
Όλα γίνονται,όρεξη και μεράκι να υπάρχει......
Μη σου πω... οτι το είχε βάλει και αυτό απο πριν
quote:
Έχω την εντύπωση οτι απλά ο συγγραφέας αυτού του βιλίου, το είχε ήδη γράψει όλο και απλά άφησε ένα ___________ όπου ήταν να μπει το όνομα του Αντιχρίστου, χαχα.Μη σου πω... οτι το είχε βάλει και αυτό απο πριν
Ε,ναι,ένα προσχέδιο υπήρχε...Αλλα απο χθες είμαστε σίγουροι!
για ενα πραγμα.
τα τρολ πρεπει να απομακρυνθουν.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/41/trollhunterfilmposter01.jpg/]
[/URL]
quote:
Ερώτημα: Τον αντίχριστο του βιβλίου... τον ξέρει η μάνα του;
δεν ρωτάμε τον ...Τατσόπουλο?
τη μισή Αθήνα πήδηξε, όλο και κάτι θα ξέρει.....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Ερώτημα: Τον αντίχριστο του βιβλίου... τον ξέρει η μάνα του;
Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες,θα είναι σαν να φωτογραφίζω το πρόσωπο...Υπομονή ένα μήνα και θα τον μάθετε όλοι σας!
quote:quote:
Ερώτημα: Τον αντίχριστο του βιβλίου... τον ξέρει η μάνα του;Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες,θα είναι σαν να φωτογραφίζω το πρόσωπο...Υπομονή ένα μήνα και θα τον μάθετε όλοι σας!
ασε ρε τρολοπουλε,τι μας λες?
ποιος εισαι?
κανενας δημοσιογραφος και θα εχεις την αποκλειστικότητα?
που μπηκες εδω μεσα κ μας το παιζεις κ ανθρωπος?
τα τρολ δεν αλλαζουν,μη το ξεχνας.
θα φωναξω το ΝΙΚΟΜΑΧΟ κατσε καλα.
θα στα χωσει τοσο οσο δεν στα χωσε κανεις.
εγω βγηκα απ το μαντρι του χριστιανισμου σχετικα προσφατα.
κοιτα να βγεις κ συ γιατι τα παραμυθακια βλαπτουν σοβαρα....
του το πα επειδη μου αρεσει ο τροπος που βαζεις τους αλλους στη θεση τους.
quote:Εννοείται όμως οτι εμφανίζεται σε live κάμερα μόνο στις 21/12, γιατί αν έχει εμφανιστεί και πιο πριν, τότε προφανώς όλα αυτά είναι μπαρούφες. Ωραία λοιπόν, αναμένουμε...quote:
Ερώτημα: Τον αντίχριστο του βιβλίου... τον ξέρει η μάνα του;Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες,θα είναι σαν να φωτογραφίζω το πρόσωπο...Υπομονή ένα μήνα και θα τον μάθετε όλοι σας!
Μπορεί π.χ. να εμφανίστηκε στον υπέρηχο (κι αυτό «εικόνα» είναι). Μου είπαν ότι το αποκάλυψε προχθές σε έναν μοναχό ο θεός ότι «αυτός, που θα τα βάλει μαζί μου, δεν γεννήθηκε ακόμη»!
Από την άλλη, «δημόσιο πρόσωπο» που το έχουν δει μόνο δυο-τρεις (ο Χ.Ο. συμπεριλαμβάνεται, ρε λες να είναι ο ίδιος;) είναι ανέκδοτο. Σαν την ατάκα του Τζίμη Πανούση «εγώ ήμουν διάσημος, εσείς δεν με ξέρατε». Όχι τίποτα άλλο, αλλά αχρηστεύονται και οι τηλεοράσεις και τα κανάλια που δείχνουν εικόνα «σε όλο τον κόσμο», όπως λένε και οι «προφήτες» (εξαιρούνται κάποιοι φουκαράδες στην Αφρική που όχι τηλεόραση, ούτε νερό δεν έχουν, όπως και κάτι περίεργοι σαν την πάρτη μου που δεν βλέπουν τηλεόραση).
ούτε νερό δεν έχουν, όπως και κάτι περίεργοι σαν την πάρτη μου που δεν βλέπουν τηλεόραση
quote:Μα, αν είχες καθίσει στις 21/12 ολη μέρα στην TV μπορεί και να τον πετύχαινες! Τώρα θα αναγκαστείς να αγοράσεις το βιβλίο!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αχρηστεύονται και οι τηλεοράσεις και τα κανάλια που δείχνουν εικόνα «σε όλο τον κόσμο», όπως λένε και οι «προφήτες»
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΕ ελπιζω να μη σε εθιξα χρησιμοποιώντας το ονομα σου.
του το πα επειδη μου αρεσει ο τροπος που βαζεις τους αλλους στη θεση τους.
Οχι βέβαια.Γιατι να με θίξεις?
Μερικοί χρειάζονται εκτός απο λοβοτομή και εξαγωγή...εγκεφάλου!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Έχουμε τη νέα ημερομηνία καταστροφής του κόσμου δηλαδή ?
05/02/2017
Μεταξύ μας πάντως,
χάλια ημερομηνία είναι, δεν έχει τίποτα το σημειολογικό
δεν το κάνετε 07/07/17 να είναι και λίγο πιασάρικο ?

quote:
Ωραία !!!
Έχουμε τη νέα ημερομηνία καταστροφής του κόσμου δηλαδή ?
05/02/2017Μεταξύ μας πάντως,
χάλια ημερομηνία είναι, δεν έχει τίποτα το σημειολογικό
δεν το κάνετε 07/07/17 να είναι και λίγο πιασάρικο ?not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Δεν τις μέτρησες καλά!25/3/2018 βγάζει...25 Μάρτη του 2018,τότε είναι η συντέλεια......
ή μήπως όχι βρε αδερφέ ?
1390 μέρες = 5 χρόνια και 3,5 μήνες (λέω εγώ τώρα)
2012 + 5 = 2017 + 3 μήνες και 15 μέρες (+8 απο το '12)=
= 20 Μαρτίου του 2017
χωρίς χαρτί και μολύβι και κουτσοφλέβαρους
μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω δεν καταστράφηκε κι ο κόσμος
edit:
άμα κολλήσει το άτιμο !!!
δίκιο έχεις ... 2018

Edited by - AitheroVamon on 23/12/2012 21:27:54
1) 7 μέρες απο το 2012
2) 1826 μέρες,απο το 2013 εώς και το 2017
3) 84 μέρες απο το 2018
=Σύνολο 1917 ημέρες!
quote:
Λυπάμαι που δεν είμαι σε θέση να σας αποκαλύψω ακόμα το όνομα,είναι επιθυμία του συγγραφέα....Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι βάση και των εξελίξεων,ο κόσμος μας έχει ζωή ακόμα 1930 μέρες!
Αγαπητέ Χριστιανέ Ορθόδοξε, νομίζω ότι πριν λίγες ημέρες μόλις ανέφερες ότι η 21η Δεκεμβρίου 2012 είναι πολύ σημαντική ημερομηνία για να μην γίνει τίποτα.
Τώρα αναφέρεις ότι ο κόσμος έχει ακόμα 1930 ημέρες ζωής.
Αυτό πάλι πως προκύπτει;
Εμένα πάντως η ερώτησή μου είναι εξής.
Γιατί ο άνθρωπος πρέπει ντε και καλά να εικοτολογεί, να αναμένει και να επιμένει σε σενάρια καταστροφολογίας;

In anticipation of my resurrection...