- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Γιατί ο άνθρωπος πρέπει ντε και καλά να εικοτολογεί, να αναμένει και να επιμένει σε σενάρια καταστροφολογίας;
Εδώ φίλε μου έχουμε 2 περιπτώσεις.
Περίπτωση 1η
Αυτοκαταστροφικές διαθέσεις, κλασική περίπτωση που συναντάμε σε όλους τους ανθρώπους, μηδενός εξαιρουμένου.
Περίπτωση 2η
Ένστικτο αυτοσυντήρησης, κλασική περίπτωση που συναντάμε σε όλους τους ανθρώπους, μηδενός εξαιρουμένου.
Ο άνρωπος έχει συχνά την τάση να φτιάχνει σενάρια καταστροφής τα οποία συνοδεύονται απο σχέδια επιβίωσης, είναι η λειτουργία του ένστικτου αυτοσυντήρησης των αργόσχολων.
Από την άλλη ένας κλειδαράς χτυπάει νυχτερινή βάρδια Χριστουγεννιάτικα, ένστικτο αυτοσυντήρησης ενός εργένη αυτοαπασχολούμενου που γουστάρει διαρήξεις, τι να πεις?![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Από την άλλη ένας κλειδαράς χτυπάει νυχτερινή βάρδια Χριστουγεννιάτικα, ένστικτο αυτοσυντήρησης ενός εργένη αυτοαπασχολούμενου που γουστάρει διαρήξεις, τι να πεις?Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
είσαι κλειδαράς?
Ουουοου λαμόγιο! Ευνοημένος από την κρίση! Κανεις χρυσές δουλειές εσύ!![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ . ΕΙΘΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ

quote:quote:
Λυπάμαι που δεν είμαι σε θέση να σας αποκαλύψω ακόμα το όνομα,είναι επιθυμία του συγγραφέα....Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι βάση και των εξελίξεων,ο κόσμος μας έχει ζωή ακόμα 1930 μέρες!Αγαπητέ Χριστιανέ Ορθόδοξε, νομίζω ότι πριν λίγες ημέρες μόλις ανέφερες ότι η 21η Δεκεμβρίου 2012 είναι πολύ σημαντική ημερομηνία για να μην γίνει τίποτα.
Τώρα αναφέρεις ότι ο κόσμος έχει ακόμα 1930 ημέρες ζωής.
Αυτό πάλι πως προκύπτει;
Εμένα πάντως η ερώτησή μου είναι εξής.
Γιατί ο άνθρωπος πρέπει ντε και καλά να εικοτολογεί, να αναμένει και να επιμένει σε σενάρια καταστροφολογίας;![]()
In anticipation of my resurrection...
Dying Incubus,
η 21/12/2012 ήταν πράγματι μια παγκόσμια ''αποτυχία'',ένας παγκόσμιος ''κουβάς''!Αναλογίσου πόσες εκατομμύρια σελίδες γράφτηκαν ανα το κόσμο για το 2012 και τι θα συνέβαινε τότε,και πόσοι τόνοι μελανιού δαπανήθηκαν για να στελεχώσουν μια ή περισσότερες θεωρίες.....Ολα αυτά όμως κατέληξαν στον βρόντο,γιατί ο χρόνος που όλα τα δοκιμάζει,δοκίμασε και την 21/12......Προσωπική μου άποψη ήταν οτι τα παγκόσμια ''λαμόγια'' που κυβερνάνε τον κόσμο μας,όλο και κάτι θα έκαναν την συγκεκριμένη μέρα,όλο και κάτι θα σκαρφίζονταν....Τελικά,γιοκ!
Η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει όντως το 2018,και αυτό βγαίνει απο πολλούς τρόπους.Ο πιο κλασικός είναι η έλευση του Αντιχρίστου,που την περιμένουμε μέσα στο 2013.....Όπως λοιπόν λένε όλες οι Γραφές και όλοι οι Άγιοί μας,5-7 χρόνια μετά την αποκάλυψη του ''βδελύγματος της ερημώσεως'',του ''ανόμου'',του ''θηρίου'' της Αποκαλύψεως,5-7 χρόνια λοιπόν μετά απο αυτό,θα έρθει ο Κύριος ''εν νεφέλαις'' απο τον ουρανό να κρίνει ζώντες και νεκρούς,''ουκ της βασιλείας του έσται τέλος''!
Αρα,εφόσον ΞΕΡΟΥΜΕ την αφετηρία,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και το τέλος!Ολα αυτά είναι μια απλή αλληλουχία γεγονότων,που παρουσιάζονται ευκρινώς μέσα στην Αγία Γραφή και ειδικότερα στην Αποκάλυψη,που εξιστορεί τα συμβάντα των 5 τελευταίων χρόνων της ανθρωπότητας:(3,5 για την ακρίβεια).Οπότε,το μόνο που απομένει είναι αυτά να ξεκινήσουν,σύντομα,πολύ σύντομα......
quote:
η 21/12/2012 ήταν πράγματι μια παγκόσμια ''αποτυχία'',ένας παγκόσμιος ''κουβάς''!Αναλογίσου πόσες εκατομμύρια σελίδες γράφτηκαν ανα το κόσμο για το 2012 και τι θα συνέβαινε τότε,και πόσοι τόνοι μελανιού δαπανήθηκαν για να στελεχώσουν μια ή περισσότερες θεωρίες.....Ολα αυτά όμως κατέληξαν στον βρόντο,γιατί ο χρόνος που όλα τα δοκιμάζει,δοκίμασε και την 21/12......Προσωπική μου άποψη ήταν οτι τα παγκόσμια ''λαμόγια'' που κυβερνάνε τον κόσμο μας,όλο και κάτι θα έκαναν την συγκεκριμένη μέρα,όλο και κάτι θα σκαρφίζονταν....Τελικά,γιοκ!Η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει όντως το 2018,και αυτό βγαίνει απο πολλούς τρόπους.Ο πιο κλασικός είναι η έλευση του Αντιχρίστου,που την περιμένουμε μέσα στο 2013.....Όπως λοιπόν λένε όλες οι Γραφές και όλοι οι Άγιοί μας,5-7 χρόνια μετά την αποκάλυψη του ''βδελύγματος της ερημώσεως'',του ''ανόμου'',του ''θηρίου'' της Αποκαλύψεως,5-7 χρόνια λοιπόν μετά απο αυτό,θα έρθει ο Κύριος ''εν νεφέλαις'' απο τον ουρανό να κρίνει ζώντες και νεκρούς,''ουκ της βασιλείας του έσται τέλος''!
Αρα,εφόσον ΞΕΡΟΥΜΕ την αφετηρία,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και το τέλος! Ολα αυτά είναι μια απλή αλληλουχία γεγονότων,που παρουσιάζονται ευκρινώς μέσα στην Αγία Γραφή και ειδικότερα στην Αποκάλυψη,που εξιστορεί τα συμβάντα των 5 τελευταίων χρόνων της ανθρωπότητας:(3,5 για την ακρίβεια).Οπότε,το μόνο που απομένει είναι αυτά να ξεκινήσουν, σύντομα, πολύ σύντομα......

να μοιρασω κ εγω ευχες...καλα χριστουγεννα κ ευτυχεστερο το νεον επος ετος
εν περιληψει εδω στον αντιχριστο...να μην γραφω στα αλλα φορουμ του esoterica...καθοτι ειχα μερες να κοιταξω τα φορουμ
για το φιλο Lock_Smith:
δεν ειναι agent smith...με τον κλειδαρα κ τα lock τις κλειδωνιες φιλε πετυχημενα τα γραφτα σου συμφωνω
... εισαι o matrix keymaster...
για το φιλο PY8AGORAS:
φιλε τα εχουμε ξαναπει...respect ![]()
για το φιλο Eumenis:
καλα τα λες...με τα χριστουγεννα κ τα ηλιουγεννα...να μας κανει την τιμη να ερθει το απολλωνειον φως...γιατι εχει πεσει βαρυ το ερεβος του σκοτους κ κοντευει να μας φαει η μαρμαγκα
για το φιλο RedArrowZ:
φιλε σορυ...δεν κοιταξα απαντησεις οχι γιατι βρηκα καλυτερο αγορι αλλα ενεκα η γυναικα βλεπεις χρονος μηδεν...να ξες δεν ειμαι τρολλας...κανω τραβηγμενο χιουμορ κ ειχα υποσχεθει στην amalia οτι θα γραφω με πιο κοσμιο τροπο γιατι διαβαζουν πολλα ατομα καθοτι δεν ειμαι με την παρεα μου κ τους κολλητους...να σαι καλα φιλε χρονια μας πολλα
για το φιλο ΝΙΚΟΜΑΧΟ:
ρε φιλε μεχρι τουδε ηξερα για...
αλεξιπτωτο...αλεξικεραυνο...αλεξιβροχιο το μαθα απο εσενα...θα βγει τωρα κ αλεξιτρολ???
...χρονια μας πολλα φιλε
για το φιλο Χ.Ο.:
ο αντιχριστος φυτρωνει στην κεφαλα μας...ας δειχνουμε αγαπη πρωτα εμεις σε αλληλους συναθρωπους κ αστον τον αντιχριστο να τρωγεται με τα ρουχα του...να σαι καλα φιλε κ χρονια πολλα...
για το φιλο Sessotris:
φιλε η ευχετηρια καρτα που ανεβασες ειναι χριστουγεννιατικα ανεβαστικη!!!...με το που την ειδα ηταν ενας λογος ακομα να νοιωθω οτι ειναι χριστουγεννα...να σαι καλα φιλε κ χρονια μας πολλα...
π.σ. να ειναι καλα απαντες esotericaforum-ιτες κ esotericaforum-ιτισες...χρονια πολλα to everyone
Ποιός ήρθε?
quote:...Ενώ την δικιά σου θεωρία θα την επαληθεύσει, όπως είναι ευνόητο
η 21/12/2012 ήταν πράγματι μια παγκόσμια ''αποτυχία'',ένας παγκόσμιος ''κουβάς''!Αναλογίσου πόσες εκατομμύρια σελίδες γράφτηκαν ανα το κόσμο για το 2012 και τι θα συνέβαινε τότε,και πόσοι τόνοι μελανιού δαπανήθηκαν για να στελεχώσουν μια ή περισσότερες θεωρίες.....Ολα αυτά όμως κατέληξαν στον βρόντο,γιατί ο χρόνος που όλα τα δοκιμάζει,δοκίμασε και την 21/12.....
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.