ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ksenitia31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ypoptosΝέο Μέλος
28/08/2004, 13:57:03
Είσαι η mystic γι' αυτό και συγγνώμη για την χρήση επιθέτων σε αρσενικό

mysticΜέλος
28/08/2004, 14:11:09
Συγχωρεμένος

quote:
Αν έχει αποδείξεις ο ngw θα τις δείξει όποτε θέλει αυτός δεν νομίζω ότι μπορεί να του πει κάποιος πότε να τις δείξει, εσύ αν είχες (ή εγώ) μπορεί να τις έδειχνες από την αρχή, αυτός όμως δεν είναι εσύ ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος, είναι ο εαυτός του....

Διαφωνώ κάθετα. Όταν καποιος κατηγορεί κάποιον για τόσο σοβαρά και αισχρά πράγματα πρέπει να τα αποδείξει το συντομότερο (εφόσον του έχει ζητηθεί κιόλας) ώστε οι υπολοίποι να τον πιστέψουν και να μην τον χαρακτηρίσουν το λιγότερο 'ελαφρόμυαλο'.

ypoptosΝέο Μέλος
28/08/2004, 14:22:44
Ναι ρε κοπέλα μου έχεις αυτή την άποψη η οποία είναι λογική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να σκέφτεται και o ngw, αυτός μπορεί να θέλει να παρουσιάσει τα στοιχεία του(αν έχει) με το δικό του τρόπο και ας φανεί ελαφρόμυαλος, τι διαφορά έχει αν δείξει τα στοιχεία τώρα ή μετά από ένα μήνα, η ποιότητα των στοιχείων θα παραμείνει η ίδια, γι’ αυτό και εμένα δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο ngw αλλά τα στοιχεία που θα δείξει....

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 17:38:47
GNW ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΗΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΑΝΤΜΙΝ????

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ksenitiaΜέλος
28/08/2004, 18:04:19
Ngw, ngw, eisai edw???

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 18:51:04
ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΠΗΓΑΓΕ Ο ADMIN ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΞΕΓΩΜΕΝΗ ΠΟΡΝΕΙΑ..... ΑΝΤΜΙΝ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ksenitiaΜέλος
28/08/2004, 19:06:11
Ntroph soy, Adminnnnn ayto mono exw na pw.... Meta apo kathgories paidofilias, twra mas bghkes kai apagwgeas,eeee??? Em klefths, em psefths.... ts ts ts....
Apologhsoyyyyy!!!! oyyy 666, oyyy, poy leei kai h Loyka.

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ngwΜέλος
28/08/2004, 19:32:05
Να ξεκαθαρισω ορισμενα πραγματα.Φυσικα αυτο το τελευταιο θεμα δεν το ανοιξα μονος μου.Και φυσικα καποτε το ''αποστημα'' επρεπε να σπασει.Αυτα ολα με τα νησια ειναι η κορφη του παγοβουνου.Υπαρχουν πολλες ''δραστηριοτητες''που γινονται εδω μεσα.Μιλαμε για ''μαυρα λεφτα''.Απο ορισμενα που γινονται εδω.Υπαρχει προσφορα και ζητηση.Απο οτι μπορειτε να φανταστειτε.Και εδω θα πω κατι.Οπου υπαρχουν ολα τα παραπανω,υπαρχει και κινδυνος.Απο αυτους που θιγεις τα συμφεροντα τους.Και τοχω ξαναπει.Ολα θα γινουν οπως πρεπει.Και κατι παιδακια που γραφουν εδω δεν ξερουν πραγματικα τι γινεται.Και αυτο ειναι φυσιολογικο.Καποιος εδω με το ψευδωνυμο ypoptos μιλησε για ΜΜΕ.Ισως θα ηταν μια καλη λυση.Οπως και οι νομιμες αρχες.Αλλα απο οτι ξερω στις νομιμες αρχες εχουν ''γνωστους''.Το σκεφτομαστε.Αλλα υπαρχουν και αλλες λυσεις ''πιο καλες''.Που εφαρμοσθηκαν στο παρελθον με πληρη επιτυχια.......

28/08/2004, 19:55:33
Mην ασχολησαι με τα παιδακια...

quote:
Το σκεφτομαστε.

ΠΟΙΟΙ το σκεφτοσαστε?
ngwΜέλος
28/08/2004, 20:12:51
Αυτοι που το σκεφτονται ειναι αυτοι που δεν μπορεις να τους συναντησεις ποτε στη ζωη σου.Δεν θα με ρωτησεις γιατι ''γιατι'' την απαντηση την ξερεις απο μονος σου.Δεν ησουν ποτε ικανος να τους συναντησεις.Ολα αυτα με ''χρωματα'' πασπσλισμενα.Αλλα που να καταλαβεις τι εννοω.

SOUBLAKOSΝέο Μέλος
31/12/2005, 17:17:43
ME LENE SOUBLAKO EIMAI NEO MELOS.GAMATO TO FORUM SAS