ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

XD60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
XDΜέλος
11/12/2008, 13:07:29
Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί αλλά η δολοφονία του παιδιού συνέβη 23 χρόνια από τον θάνατο του επίσης ανήλικου Καλτεζά στην ίδια περιοχή (Εξάρχεια) και από ίδια αιτία θανάτου -σφαίρα αστυνομικού (ή ειδικού φρουρού σήμερα).

Όπως και το ότι και οι δυο φαίνεται (αν τα στοιχεία της γέννησης τους είναι σωστά) πως ήταν 15 χρονών (ο Καλτεζάς γεννήθηκε το 1970, ο Αλέξανδρος το 1993 )

Τέλος παρατηρώ πράγματι (διότι δεν το πίστευα όταν κάποιος δημοσιογράφος το ανέφερε), τουλάχιστον από το διαθέσιμο υλικό της εποχής που δολοφονήθηκε ο Καλτεζάς μια κάποια οπτική ομοιότητα μεταξύ των δυο νεκρών ανηλίκων!

Υ.Γ.
Είμαι ο πρώτος που θα απορρίψει τους ισχυρισμούς για την σημασία του 23 (και το έχω κάνει πολύ συχνά) αλλά αυτές οι ομοιότητες μου φαίνονται μια πολύ ιντραγκαδόρικη σύμπτωση.

Edited by - XD on 11/12/2008 13:26:25

11/12/2008, 13:14:48
Απευθυνόμενος σε πάνω από 150 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο εξέφρασε την αγωνία του για την πατρίδα. Διευκρίνισε ότι θα πρέπει οι δημοσιογράφοι, φεύγοντας από αυτό το φόρουμ, να μεταφέρουν πίσω στις χώρες τους «όχι μόνο την εικόνα του θανάτου, της απαράδεκτης βίας και της αλαζονείας της εξουσίας, αλλά και της βούλησης του ελληνικού λαού για ένα κράτος δημοκρατίας, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς και ευημερίας».

Δηλώσεις του αυριανού πρωθυπουργού.....

Αν σχολιάσω τα περί βούλησης του ελληνικού λαού θα φάω μπαν....
Εμμέσως πλην σαφώς ο μελλοντικός πρωθυπουργός λέει ξεκάθαρα τις απόψεις του για την δημοκρατία...

Εγώ προσωπικά, από άνθρωπο που χώνει το δάχτυλό του στην αλυσίδα του εν κινήσει ποδηλάτου του προκειμένου να την φτιάξει, δεν περιμένω τίποτα ευφυές στην σκέψη του...

Εύχομαι απλά να παίζεται ακόμα η Ελληνοφρένεια όταν θα είναι πρωθυπουργός.....

Edited by - KERRY KING on 11/12/2008 13:24:52

11/12/2008, 14:36:14
Κάθησε πρώτα να γίνει πρωθυπουργός φίλε KERRY KING...
Δεν φτάνει όσο και να το τραβάνε...Οι αναποφάσιστοι
υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό κι όλα παιζονται, αφού, δεν
ξέρεις αν όσα γίνονται πιστωθούν προς όφελος τους...
Σε δημοσκοπήσεις που κάνουμε, δεν λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης το
κόμα του, αλλά έχουμε ψήφο διαμαρτυρίας..
Στην προκειμένη δε περίπτωση, ο Καλτεζάς που λέει ο XD, ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση,
με τους συνταξιούχους που δέρναν τα ΜΑΤ, ήταν αυτοί κυβέρνηση...
Κοινώς είαι τουλάχιστον ίδιοι..
Η δημαγωγία είναι ολίσθημα...
Αλλά επιστέφοντας στο θέμα, να πούμε ότι αυτός ο χαβαλές, πέρασε,
όλοι εκτονώθηκαν και σε λίγο η φαιδρά πορτοκαλέα θα ανθίσει πάλι..
Ήδη, η καθημερινότητα στα ΜΜΕ, γύρισε το ίδιο ελαφρυά όπως ήταν..
Άλλο ένα θέμα καταναλώθηκε απο τους βρυκόλακες των επιτραπεζίων συζητήσεων...
Το νόημα, όλοι είμαστε δημοκράτες, αλλά για μας επιτρέπονται όλες οι
αντιδημοκρατικές ενέργειες...
Οι μαθητές, δε και οι φοιτητές, ξεκίνησαν τις καθιερωμένες καταλήψεις,
για να δείξουν πως βλέπουν τα πράγματα.. Κάθε χρόνο έθιμο πια οικαταλήψεις.
Και να έχουν κάποιο λόγο σοβαρό, για να κάνουν, με τη συχνότητα που τις
κάνουν, δεν είναι αξιοπρόσεκτες, αλλά εθιμικες...
snoopyΜέλος
11/12/2008, 15:35:49
quote:
trexagireve:
Κάθησε πρώτα να γίνει πρωθυπουργός φίλε KERRY KING...
Δεν φτάνει όσο και να το τραβάνε...Οι αναποφάσιστοι
υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό κι όλα παιζονται, αφού, δεν
ξέρεις αν όσα γίνονται πιστωθούν προς όφελος τους...
Σε δημοσκοπήσεις που κάνουμε, δεν λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης το
κόμα του, αλλά έχουμε ψήφο διαμαρτυρίας..

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ το ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά με ψήφους διαμαρτυρίας απο πρώην ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που στην κατάλληλη περίπτωση κάποια στιγμή θα επιστρέψουν στο παλιό τους κόμμα.
Μερικούς ανάμεσα τους και ο φίλος KERRY KING τους πιάνει τρομοκρατικό αμόκ λές και θα είναι την άλλη βδομάδα ο Γ.Παπανδρέου πρωθυπουργός, την στιγμή που έχουμε τρία ολόκληρα χρόνια ακόμα μέχρι τις εκλογές.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ?
Δέν υπάρχει κανένα αριστερό κατεστημένο φίλε KERRY KING που θέλει εκβιαστικά να περάσει το δικό του, ούτε μπορείς να πείς τους μέν της Ν.Δ. δεξιούς, τους άλλους αριστερούς αυτά είναι πιά μύθος. Και οι δύο ίδια πολιτική ακολουθούν ενώ σου λέω βεβαιωμένα οτι οι βαμένοι αριστεροί προτιμούν την σημερινή κυβέρνηση απο το ΠΑΣΟΚ, το έχω διασταυρώσει αυτό που σου λέω με πλήθος αριστερών.

11/12/2008, 16:43:51
snoopy λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν έχεις καταλάβει χριστό απ'οσα έχω γράψει...
Και να'τανε και λίγα.....

Το πρόβλημά μου δεν είναι ποιός θα κυβερνάει.

Το πρόβλημά μου είναι ποιόν δεν αφήνουν να κυβερνήσει.

Το αν εσύ δεν βλέπεις πουθενά το αριστεροφασιστικό κατεστημένο, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Θα μας κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν....

snoopyΜέλος
11/12/2008, 17:02:02
quote:
KERRY KING: snoopy λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν έχεις καταλάβει χριστό απ'οσα έχω γράψει...
Και να'τανε και λίγα.....

Το πρόβλημά μου δεν είναι ποιός θα κυβερνάει.

Το πρόβλημά μου είναι ποιόν δεν αφήνουν να κυβερνήσει.

Το αν εσύ δεν βλέπεις πουθενά το αριστεροφασιστικό κατεστημένο, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Θα μας κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν....

Εννοείς δέν θέλουν να αφήσουν να κυβερνήσει ο Καραμανλής έτσι?
Ε ... ΤΑ ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕ
Ας πρόσεχε τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ας πρόσεχε τί κάνουν να τους εμποδίσει να κάνουν αυτά τα σκάνδαλα, να ξεκαθάριζε έγκαιρα όλες τις παρανομίες και δέν θα είχε δικαίωμα να τον πειράξει κανένας αριστεροφασιστικός μηχανισμός.

11/12/2008, 18:16:14
Κανένα σχόλιο φίλε snoopy.

Δεν με εκπλήσει η άποψή σου για την Δημοκρατία.
Μην σου κακοφανεί όταν αύριο-μεθαύριο κάποια άλλα "παιδιά" θα κάνουνε την χώρα σου λαμπόγυαλο προκειμένου να εκβιάσουν κάποια άλλη κυβέρνηση σε παραίτηση.

Κάποιοι άλλοι έλληνες θα λένε και αυτοί "Δεν πειράζει, ας πρόσεχαν..."

11/12/2008, 18:27:58
quote:
Εννοείς δέν θέλουν να αφήσουν να κυβερνήσει ο Καραμανλής έτσι?
Ε ... ΤΑ ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕ
Ας πρόσεχε τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ας πρόσεχε τί κάνουν να τους εμποδίσει να κάνουν αυτά τα σκάνδαλα, να ξεκαθάριζε έγκαιρα όλες τις παρανομίες και δέν θα είχε δικαίωμα να τον πειράξει κανένας αριστεροφασιστικός μηχανισμός.

Σωστός αν και δεν πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει καταλάβει το που έχει φτάσει ο
Ελληνικός λαός .

quote:
Στα τέτοια μου η κυβέρνηση. Σκίζομαι για την δημοκρατία που καταλύεται από τον αριστεροφασισμό που μαστίζει αυτή την χώρα. Ψήφισα ένα συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα γιατί πιστεύω πως στο μέλλον το παιδί μου θα έβρισκε μια καλύτερη Ελλάδα για να ζήσει. Τι άλλαξε δηλαδή σε έναν χρόνο που ο λαός απαιτεί την πτώση της κυβέρνησης εδώ και τώρα ???

Φαίνονταν και πριν τις εκλογές ότι θα χειροτέρευαν τα πράγματα αμα ξαναέβγαινε η ΝΔ
Και πριν πηγαίναμε χαλια αλλα τον τελευταίο χρονο άστα να πάνε τώρα στο τι άλλαξε
Ρώτα τον Αλογοσκουφη που έχει την πιο αντιλαϊκή πολιτική των τελευταίων δεκαετιών.
Η δες τα σκάνδαλα που πρόεκυψαν και η οργή είναι μεγαλύτερη διότι υποτίθεται
Ότι η ΝΔ που κατέκρινε το Πασοκ για τα δικά του σκάνδαλα θα ήταν σωστή οποτε
Η κοροϊδία είναι ακόμα μεγαλύτερη .

quote:
Λέω για τα σκάνδαλα γιατί έχω σιχαθεί την υποκρισία και τον λαϊκισμό που δέρνει τον μπουρδελιστάνο. Ούρλιαζε χτες ένας συναδεφλος "Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ !!!! ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ !!!"....

Κοιτά να δεις επειδή έκαναν και οι προηγούμενοι σκάνδαλα δεν πάει να πει
Ότι απενεχοποιειται η τωρινή κυβέρνηση για τα δικά της σκάνδαλα .
Ένας που κλέβει απ την τσέπη μου 30 ευρώ και ένας άλλος που κλέβει απ την τσέπη μου
40 ευρώ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό ότι είναι και οι δυο κλεφτές .

11/12/2008, 18:54:51
quote:
Φαίνονταν και πριν τις εκλογές ότι θα χειροτέρευαν τα πράγματα αμα ξαναέβγαινε η ΝΔ

Τόσα δάση θυσία και δεν έκατσε το γλυκό....
Το νερό είχε μπει στο αυλάκι πάντως.
Και για να μην ξεχνάμε : ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

quote:
Και πριν πηγαίναμε χαλια

Το αποτέλεσμα των εκλογών άλλα έδειξε....

quote:
Ρώτα τον Αλογοσκουφη που έχει την πιο αντιλαϊκή πολιτική των τελευταίων δεκαετιών.

Είσαι οικονομολόγος και το λές αυτό ?
Από που κρίνεις την αντιλαϊκή πολιτική για να κρίνω το επίπεδο των γνώσεών σου ?
Ελπίζω όχι από τον γκριζομάλλη και την Όλγα που τρέμει.....

quote:
Η δες τα σκάνδαλα που πρόεκυψαν

Το είπα και στον snoopy, αν θέλεις να ξεκατινιαστούμε για τα σκάνδαλα, ανοίξτε τόπικ να το συζητήσουμε. Θα πέσει πολύ τάπα...

quote:
υποτίθεται οτι η ΝΔ που κατέκρινε το Πασοκ για τα δικά του σκάνδαλα θα ήταν σωστή οποτε η κοροϊδία είναι ακόμα μεγαλύτερη .

Έχετε πολύ πλάκα....
Τουλάχιστον τέτοιο επιχείρημα δεν περίμενα να ακούσω από εσένα.

Αν νοιώθεις ότι σε πιάσανε κορόϊδο, να τους μαυρίσεις στις επόμενες εκλογές.

Ο ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

quote:
Κοιτά να δεις επειδή έκαναν και οι προηγούμενοι σκάνδαλα δεν πάει να πει ότι απενεχοποιειται η τωρινή κυβέρνηση για τα δικά της σκάνδαλα .

Όχι βέβαια !!! Και το ευτύχημα είναι που η τωρινή κυβέρνηση έχειαπέναντί της όλα τα ΜΜΕ και τα βγάζουν όλα στην φόρα (σε αντίθεση με το τι γινότανε επί... άλλων κυβερνήσεων). Κανένας δεν μιλάει για συμψιφισμό, μακάρι να βγούνε ΟΛΑ στην φόρα, να πληρώσουν και να πάνε μέσα ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

Αυτό όμως δεν δικαιολογεί με τίποτα αυτό που συμβαίνει και αυτό που επιχειρήται από την σύμπραξη αριστεροφασιστικών μηχανισμών και ΜΜΕ. Αυτό είναι η απόλυτη ξεφτίλα στην χώρα που γέννησε το ιδανικό της δημοκρατίας.

11/12/2008, 19:25:08
quote:
Τόσα δάση θυσία και δεν έκατσε το γλυκό....
Το νερό είχε μπει στο αυλάκι πάντως.
Και για να μην ξεχνάμε : ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Το έχουμε βρει ότι γίνει φταίνε οι άλλοι η ΝΔ ποτε αυτοκριτική δεν υπάρχει
Άγνωστη λέξη

quote:
Το αποτέλεσμα των εκλογών άλλα έδειξε....

Κάτσε να δεις το αποτέλεσμα στις επόμενες θα κάνει καμια 20 ετια να ξαναβγεί
Η ΝΔ.

quote:
Είσαι οικονομολόγος και το λές αυτό ?
Από που κρίνεις την αντιλαϊκή πολιτική για να κρίνω το επίπεδο των γνώσεών σου ?
Ελπίζω όχι από τον γκριζομάλλη και την Όλγα που τρέμει.....

Δεν χρειάζεται να έχεις πάρει και διδακτορικό για να το δεις και ένας τυφλός το βλέπει .
Εγώ είμαι έμπορος πάνω από 10 χρονια τέτοια κρίση δεν έχει ξανά υπάρξει και έχει
Αρχίσει πολύ πριν την παγκόσμια κρίση για βγες στην αγορά και ρώτα κανένα έμπορο
Να σου πει τι γίνεται η ρώτα κανένα μισθωτό που παίρνει τρεις και εξήντα .
Προσωπικά κρίνω μονος μου τι είναι σωστό και τι όχι δεν χρειάζομαι να πάρω γραμμή

quote:
Το είπα και στον snoopy, αν θέλεις να ξεκατινιαστούμε για τα σκάνδαλα, ανοίξτε τόπικ να το συζητήσουμε. Θα πέσει πολύ τάπα...

Τι τάπα να πέσει ? δεν έγιναν τα σκάνδαλα σκευωρίες είναι όλα ?μάλλον θα πέσει
Πολύ γέλιο .
Μου αρέσει που γραφείς πιο πάνω ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα κόμματα που να
Σε ενδιέφεραν δηλαδή τι θα έλεγες .

quote:
Τουλάχιστον τέτοιο επιχείρημα δεν περίμενα να ακούσω από εσένα.

Αν νοιώθεις ότι σε πιάσανε κορόϊδο, να τους μαυρίσεις στις επόμενες εκλογές

ΝΔ είχα ψηφίσει την πρώτη τετραετία που βγήκε και ναι ένιωσα επιεικώς κορόιδο
Και τους μαύρισα στις προηγούμενες και θα τους ξανά μαυρίσω στις επόμενες .

quote:
Ο ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Τα ιδία και τα ιδία θα λεμέ ?το έγραψα εξ αρχής ότι είναι καταδικαστέα τα επεισόδια .
Τι άγχος είναι αυτό πια με την ΝΔ? και φοβάσαι μην πέσει ?

quote:
Όχι βέβαια !!! Και το ευτύχημα είναι που η τωρινή κυβέρνηση έχειαπέναντί της όλα τα ΜΜΕ και τα βγάζουν όλα στην φόρα (σε αντίθεση με το τι γινότανε επί... άλλων κυβερνήσεων). Κανένας δεν μιλάει για συμψιφισμό, μακάρι να βγούνε ΟΛΑ στην φόρα, να πληρώσουν και να πάνε μέσα ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Μακάρι να πάνε μέσα οσοι από όλες τις παρατάξεις που εμπλέκονται σε σκάνδαλα μαζί σου
Είπε κάνεις το αντίθετο ?αν και δεν πρόκειται ποτε να γίνει αυτό μέσα πχ μπορεί να πάω
Εγώ αν χρωστάω 100 ευρώ στο ΤΕΒΕ η εσύ αμα χρωστάς 100 ευρώ στην εφορία αυτοί
Που έφαγαν εκατομμύρια ευρώ δεν παθαίνουν τίποτα .

11/12/2008, 19:50:53
quote:
Το έχουμε βρει, ότι γίνει φταίνε οι άλλοι, η ΝΔ ποτε. Αυτοκριτική δεν υπάρχει
Άγνωστη λέξη

Ο νοών νοείτο αγαπητέ....
(Μου επιτρέπεις την παρέμβαση που έκανα το ποστ σου....)

quote:
Κάτσε να δεις το αποτέλεσμα στις επόμενες θα κάνει καμια 20 ετια να ξαναβγεί
Η ΝΔ.

Αυτό δεν με απασχολεί καθόλου.
Αυτό που με απασχολεί είναι ότι θέλω να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που ψήφισα.
Δεν θα γίνουν εκλογές όταν το αποφασίζει το κάθε αριστεροφασιστικό στοιχείο.
Αν η χώρα βουλιάζει, υπάρχει και πρόεδρος της δημοκρατίας να αναλάβει τις ευθήνες του.
Δεν θα "καθαρίζουν" αριστεροί τρομοκράτες...

quote:
Δεν χρειάζεται να έχεις πάρει και διδακτορικό για να το δεις και ένας τυφλός το βλέπει . Εγώ είμαι έμπορος πάνω από 10 χρονια τέτοια κρίση δεν έχει ξανά υπάρξει και έχει
αρχίσει πολύ πριν την παγκόσμια κρίση για βγες στην αγορά και ρώτα κανένα έμπορο
να σου πει τι γίνεται η ρώτα κανένα μισθωτό που παίρνει τρεις και εξήντα .
Προσωπικά κρίνω μονος μου τι είναι σωστό και τι όχι δεν χρειάζομαι να πάρω γραμμή

Επειδή όμως είσαι μάλλον άσχετος για τους γενικότερους μηχανισμούς μιας οικονομίας, η κρίση σου ειναι ελλειπής και ευάλωτη από λάθος συμπεράσματα. Γιατί αν κάτσεις και εξετάσεις την οικονομική πολιτική του Αλογοσκούφη (που στην ουσία δεν διαφέρει σε τίποτα από την οικονομική πολιτική του Παπαντωνίου) θα είχες βγάλει άλλα συμπεράσματα. Αν εξέταζες την οικονομική πολιτική σε σχέση με το φορολογιταίο εισόδημα πάλι θα έβγαζες άλλα συμπεράσματα. Δεν έχω την απαίτηση να έχεις τις γνώσεις μου, έχω την απαίτηση ο έλληνας όμως να αρχίσει να διαβάζει και κανένα γαμημένο οικονομικό έντυπο και ειδικά καμμία γαμημένη ανάλυση ξένης εφημερίσας ώστε να αντιληφθεί και λίγο τι στο διάολο γίνεται σε αυτόν τον τόπο.

Αν εσύ κρίνεις την οικονομική πολιτική μέσα από τους μηχανισμούς της ελεύθερης αγοράς, όπου σε παγκόσμιο επίπεδο οι τιμές εκτινάχθηκαν κυρίως λόγω πετρελαίου, λυπάμαι που θα σου το πω αλλά είσαι παντελώς λάθος (και άδικος). Αν έχεις διάθεση να αναλύσουμε την κατάσταση να το κάνουμε σε άλλο θέμα, ας μην πλατυάσουμε την συζήτηση εδώ. Και για να μην δημιουργώ λάθος εντυπώσεις, δεν υποστηρίζω ότι η ΝΔ έχει πετύχει στην οικονομική της πολιτική, όχι όμως για τους λόγους που εσύ και δυστυχώς η πλειοψηφία των άσχετων (ελέω ΜΜΕ) ελλήνων νομίζει...

quote:
δεν έγιναν τα σκάνδαλα σκευωρίες είναι όλα ?

Σκάνδαλα γίνοταν, γίνονται και θα γίνονται.
Όπου εξουσία και χρήμα, υπάρχει και το σκάνδαλο.
Δεν δικαιολογουν τα σκάνδαλα που γιγαντώσαν τα ΜΜΕ (Ζαχόπουλος πχ) την οργή του λαού. Σκάνδαλα που πραγματικά βλαψανε τον μέσο έλληνα (σας τα ανάφερα παραπάνω αλλά τα κάνατε γαργάρα) περάσανε κυριολεκτικά στο ντούκου. Γιατί άραγε ???

quote:
Τα ιδία και τα ιδία θα λεμέ ?το έγραψα εξ αρχής ότι είναι καταδικαστέα τα επεισόδια . Τι άγχος είναι αυτό πια με την ΝΔ? και φοβάσαι μην πέσει ?

Τα ίδια θα λέμε, γιατί αυτό είναι το συμπερασμά μου στο εν λόγω θέμα. Άγχος δεν έχω μην πέσει η ΝΔ, πάλι υπάλληλος θα είμαι, άντε να μην καταφέρω να δω τις μεταρυθμίσεις που ονειρευόμουνα άμεσα (μιας και θα γίνουν έτσι και αλλιώς). Ο φόβος μου είναι άλλος και τον έχω αναλύσει αρκετά νομίζω...

11/12/2008, 19:55:35
quote:
Θα μας κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν....

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/12/2012 12:12:12

11/12/2008, 19:59:00
Πάντα Δημοκράτης, έτσι φίλε ???
11/12/2008, 20:01:07

11/12/2008, 20:06:25
Ρίξε και καμμιά μολότωφ ρε παλικαρά ?

Τι να σου κάνει μια ντοματούλα ???

11/12/2008, 20:07:23

για όλα τα γούστα

11/12/2008, 20:10:29
Μπαα, στέρεψες από πολεμοφόδια μου φαίνεται....

Τι έγινε ρε Τσε, δεν κράτησες καβάντζα για τα αυριανά επεισόδια ?

11/12/2008, 20:13:11
quote:
Ρίξε και καμμιά μολότωφ ρε παλικαρά ?
Τι να σου κάνει μια ντοματούλα ???

Δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι, ντροπή, πιπέρι.

11/12/2008, 20:17:11
Άστο βρε φίλε, δεν έχει πλάκα....

Συγνώμη που σου απάντησα, αν αξίζω ντομάτες ας τις φάω....

Μακάρι να λύνονταν έτσι όλα τα προβλήματα, είναι και νόστιμες οι ρημάδες....

11/12/2008, 20:42:13
quote:
Επειδή όμως είσαι μάλλον άσχετος για τους γενικότερους μηχανισμούς μιας οικονομίας, η κρίση σου ειναι ελλειπής και ευάλωτη από λάθος συμπεράσματα. Γιατί αν κάτσεις και εξετάσεις την οικονομική πολιτική του Αλογοσκούφη (που στην ουσία δεν διαφέρει σε τίποτα από την οικονομική πολιτική του Παπαντωνίου) θα είχες βγάλει άλλα συμπεράσματα. Αν εξέταζες την οικονομική πολιτική σε σχέση με το φορολογιταίο εισόδημα πάλι θα έβγαζες άλλα συμπεράσματα. Δεν έχω την απαίτηση να έχεις τις γνώσεις μου, έχω την απαίτηση ο έλληνας όμως να αρχίσει να διαβάζει και κανένα γαμημένο οικονομικό έντυπο και ειδικά καμμία γαμημένη ανάλυση ξένης εφημερίσας ώστε να αντιληφθεί και λίγο τι στο διάολο γίνεται σε αυτόν τον τόπο.

Συμπέρασμα θα βγάλω μέσω της τσέπης μου εγώ ξέρω ότι μου ανέβασε το ΦΠΑ στο
19 τα εκατό μου κατάργησε το αφορολόγητο βάζοντας μου χαράτσι τουλάχιστον 1000
Ευρώ το χρονο με εχει βάλει στην ουσία να κλείνω τα βιβλία μου κάθε χρονο ανάγκασε αιφνιδιαστικά
Οσους δεν έχουν κλείσει βιβλία τα τελευταία χρονια ,απελευθέρωσε το οράριο
Έτσι ώστε να ευνοηθούν τα πολυκαταστήματα ενώ ετοιμάζουν και απελευθερώσει
Της Κυριακής δηλαδή το μονο που έχει μείνει να μου κάνουν είναι να κατεβάσω τα
Παντελόνια μου .
Σου ανέφερα σε προσωπικό επίπεδο αμα πάμε σε γενικό έχουμε ακρίβεια ,χαμηλούς μισθούς ,συνεχή αύξηση φορολογίας ,ενεργεία ,εγκληματικότητα ,κτλ