- ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; (Περιστατικό υπνοβασίας) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΗΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!
ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝΟ, ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΠΙΑΣΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ ΥΠΝΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΩΣΗΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ..
"Καλημέρα σε όλους…
Βάση αυτών που μου αναφέρεις GDS1, θα πρέπει να σκεφτώ το ενδεχόμενο πως μπορεί να είχα κάποια σχέση με το Θερσίλειο; Και αν ναι, τότε τι είδους σχέση; Απ’ ό, τι γνωρίζω, οι γυναίκες δεν ελάμβαναν μέρος στις θεατρικές παραστάσεις, παρά μόνον ως θεατές…δεν είμαι σίγουρη βέβαια…"
Καλημέρα Νικόλ και σε όλους,
Βασικά παρουσιάζω κάποια πιθανά ενδεχόμενα ή σενάρια που μπορούν να βοηθήσουν ή να αποκλειστούν.
GDS1
"Νικόλ δεν έχει άδικο στην αρχή η σκέψη μου πήγε στην Λακωνία όπου υπήρχε πλήρη ισότητα για να μην πω μητριαρχία μια και οι άντρες ήταν μόνο πολεμιστές. Η υπόθεση μου δεν έπιασε γιατί στην μάχη των Λεύκτρων το 371 π.Χ. ο σπαρτιατικός στρατός ηττήθηκε κατά κράτος από τους Θηβαίους Επαμεινώνδα και Πελοπίδα. Άρα η πόλη χτίστηκε από Βοιωτούς και μάλλον με τα εθιμά τους.
Ύστερα έκανα μια δεύτερη υπόθεση ότι η γυναίκα όσο και να βαρύνει την φωνή της οι φωνητικές χορδές της ίσως να μην μπορούν να ομοιάσουν την φωνή ενός άντρα. Άρα το βαρύτερο που σου βγαίνει είναι αυτό μιας ώριμης γυναίκας. Δεν μπορώ να δώσω όμως σίγουρη απάντηση μια και δεν γνωρίζω."
Επειδή ύστερα αναφέρεσαι στον Δία υπάρχει στην Μεγαλόπολη ο Ναός του Λυκαίου Δία και ανάφερα κάποια ιστορικά για αυτό.
Όμως στην αρχαία αγορά της Μεγαλόπολης υπάρχει και το Ιερό του Δια του Σωτήρος. Αυτό είναι το τελευταίο που βρήκα για έναν Ναό του Δία Σωτήρος στην Μεσσηνία (δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος ναός μια και η Μεσσήνια είναι η περιοχή της Καλαμάτας - σχετικά κοντά στην Μεγαλόπολη):
"Μέχρι τη Σμύρνη φαίνεται πως έφτανε η καλή φήμη των Μεσσήνιων δικαστών. Τούτο τουλάχιστον αποδεικνύει η μία από τις δύο άψογα διατηρημένες ενεπίγραφες στήλες, που αποκαλύφθηκαν με τις βάσεις τους στη βόρεια πλευρά του ναού του Διός Σωτήρος (συνολικά ήρθαν στο φως πέντε βάσεις, αλλά μόνον δύο έσωζαν τις στήλες τους). Στους 60 στίχους της πρώτης λίθινης στήλης, που βρέθηκε ακέραια (το ύψος της είναι σχεδόν 2 μ.), τιμώνται οι δικαστές του «κινούμενου δικαστηρίου» της Μεσσήνης (σώμα που αποτελείτο από δυο-τρεις δικαστές και έναν γραμματέα) για τη μεσολάβησή τους στην εκδίκαση σοβαρής υπόθεσης διακρατικού χαρακτήρα από την πόλη της Σμύρνης. Και στη δεύτερη στήλη, σε 90 στίχους, αναγράφεται τιμητικό ψήφισμα για τους δικαστές από τη Δημητριάδα και το κοινό των Μαγνήτων.
«Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως, διότι πρώτη φορά έχουμε μαρτυρία πόλη της Μικράς Ασίας να τιμά Μεσσήνιους δικαστές», λέει ο κ. Θέμελης για τα ευρήματα που χρονολογούνται τον 2ο αιώνα π.X. «Τέτοιου είδους ψηφίσματα αναγράφονταν σε πάπυρο με την εντολή να μεταγραφούν σε στήλες και τοποθετούνταν σε επιφανή τοπογραφικά και πολιτικά σημεία της πόλεως». "
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=17736&m=P24&aa=1
"Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι έκρυβε το οβάλ πηγάδι στην καρδιά της Αγοράς της Αρχαίας Μεσσήνης, λίγα μέτρα πιο δίπλα από τον ναό του Διός Σωτήρος, στη βορειοδυτική γωνία της Αρχαίας Αγοράς. Τα πρώτα σπασμένα κομμάτια από μεγάλα πήλινα αγγεία δεν προμήνυαν τι θα ακολουθούσε: οστά από εκατοντάδες νεογέννητα παιδιά, ανακατεμένα με οστά σκύλων, σε βάθος που έφθανε και τα 4 μ. Εύρημα που αποτέλεσε μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής ανασκαφικής περιόδου στην πόλη την οποία ίδρυσε ο Επαμεινώνδας το 369 π.X. και ανασκάπτει από το 1987 ο καθηγητής Αρχαιολογίας Πέτρος Θέμελης. "
http://www.disabled.gr/portal/modules.php?name=News&file=print&sid=2513
Οντως αυτα που σου εχουν πει τα παιδια ειναι πολυ σωστα. Και γω απο τη μερια μου δεν πιστευω οτι εχει να κανει με πνευμα αλλα με γνωσεις μιας προηγουμενης ζωης και σιγουρα πρεπει να μελετησεις περισσοτερο αυτα που λες κατα την κατασταση της υπνωσης...
Αλλα γιατι κοιτας μονο το ενδεχομενο να εισουν γυναικα? Επειδη εισαι τωρα?
Το οτι μιλας με πιο βαρια και ωριμη φωνη δεν σημαινει απαραιτητα οτι εισουν γυναικα, αλλα ισως ειναι μια ασυνειδιτη προσπαθια να παρομοιασεις μια αντρικη φωνη, κατι που οι υπαρχουσες φωνητικες σου φωνες δεν το επιτρεπουν! Οποτε μην ψαχνεις μονο τα μερη και τις περιπτωσεις που θα μπορουσες να παρεμβεις σαν γυναικειο στοιχειο.
Επισης πες στους δικου σου να σε ρωτησουν εκεινη την ωρα ποια/ ποιος εισαι και ποιον υποστηριζεις.
ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΤΟΤΕ. Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ profitia ΣΤΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Σε ό,τι αφορά ερωτήσεις κατά την διάρκεια που "είμαι αλλού",
ο πατέρας μου, όταν ήμουν μικρή, παροτρεινόμενος από κάποιον, με ρώτησε
πώς με λένε, να του πω ποια είμαι, ώστε να μάθουμε τι συμβαίνει..
Δυστυχώς όμως, εγώ μόλις άκουσα την φωνή του, λυποθύμισα και τρόμαξαν να με συνεφέρουν. Έκτοτε, δεν διανοούνται να με ρωτήσουν οτιδήποτε, φοβούμενοι μην μου συμβεί κάτι κακό. Δεν ξέρω...Σκέφτομαι να το συζητήσω με το αγόρι μου και να του πω, αν τύχη και συμβεί πάλι, εν όσο είμαστε μαζί, να με ρωτήσει κάτι...
"Σκέφτομαι να το συζητήσω με το αγόρι μου και να του πω, αν τύχη και συμβεί πάλι, εν όσο είμαστε μαζί, να με ρωτήσει κάτι..."
Θα σε συμβούλευα να μην το προτείνεις αυτό στο αγόρι σου γιατί αν σου συμβεί κάτι ίσως να πανικοβληθεί περισσότερο και να συμβούν χειρότερα.
Θα συνιστούσα καλύτερα υπνοτιστή νομίζω ότι ο Μπαλάνος είναι αρκετά έμπειρος για να σε βοηθήση.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΦΟΝΟΣ ΜΑΧΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ Η ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ,ΦΟΒΟ,ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ<<ΔΟΥΝ>> ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ
ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ Η ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Απαντώντας στην ερώτηση του gigeni, θα ήθελα να επισημάνω πως το γεγονός δεν συμβαίνει μόνο όταν είμαι στο εξοχικό, αλλά και εδώ στην Αθήνα. Όπως και παραπάνω έχω αναφέρει, δεν είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση πριν σημειωθεί, πλην του ότι, λίγο πριν συμβεί, νιώθω σαν να μου πέφτει η πίεση, αισθάνομαι πολύ αδύναμη…κάτι που κρατάει και λίγο αφού τελειώσει…το παραλήρημα. Τώρα, στην ερώτηση που αφορά την εποχή, δεν έχει συγκεκριμένη οριοθέτηση, καθώς όταν ήμουν μικρή υπνοβατούσα περίπου μια φορά ανά δίμηνο. Στην παρούσα φάση, με αυτά που έχουν αρχίσει να μου παρουσιάζονται τους τελευταίους μήνες, δεν μπορώ να ξέρω ακόμη, καθ’ ότι μικρό το χρονικό διάστημα…
Ίσως κάποια άλλη οντότητα (πνεύμα) σε καταλαμβάνει και μιλάει μέσα από σένα, με σκοπό να αναστατώνει εσένα και τους δικούς σου. Τέτοια πνεύματα είναι δαίμονες, οι οποίοι ποτέ δεν ξεκαθαρίζουν την παρουσία τους και τις προθέσεις τους, αλλά θέλουν πάντα να μπερδεύουν και να εξαπατούν, οδηγώντας σε σε διάφορα (αναπόδεικτα πάντα) συμπεράσματα. Σκέφτηκες ποτέ την προσφυγή στην Εκκλησία και τον εξορκισμό;
Ήρα Μητροπούλου
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
π.χ εσενα λογικα σε λενε νικολεττα,αυτο το ονομα δεν θα πρεπει να αναφερθει οσο θα εισαι σε αυτη την κατασταση,ασ προσπαθησουν να σε ρωτησουν καποια πραγματαχωρις την αναφορα του ονοματος σου.
το οτι λυποθημησες μπορει να οφειλοταν και στο οτι ξαφνιαστηκες απο τη νεα ελληνικη.θα συμφωνησω με τη maggie,ισως θα σου κανει καλο δεν εχεις να χασεις κατι.
φιλικα