- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
το μεγεθος "βιβλιο" , μου εξαπτει την περιεργεια , και ο λογος ειναι οτι η κινηση ακομη και καποιων γραμμαριων απαιτει "αρκετη" ποσοτητα ενεργειας για να συμβει πολυ περισοτερο δε καποιες δεκαδες ή εκατονταδες γραμμαρια,
η κινηση τι αποσταση καλυπτει, δηλαδη ας πουμε το μεταφερεις απο την βιβλιοθηκη στα χερια σου? ή απλα το πας δεξια αριστερα πανω σε ενα τραπεζι ?
αντιλαμβανομαι τον προβληματισμο σου για το βιντεο και εχεις δικιο , εχει δοκιμασει να το καταγραψεις σε βιντεο ? θα μπορουσες εαν ειναι μικρο να μου το στειλεις με email ή να το ανεβασεις καπου για να το κατεβασω και το σβυνεις
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
η αληθεια ειναι οτι εχω σταματησει να ασχολουμαι με το αντικειμενο γτ πελον δεν εχω τον απαιτουμενο χρονο αλλα και γτ απαιτει απο μερους μου αρκετη προσπαθεια και κατασπαταληση ενεργειας κατι που μετα με κανει να ειμαι κουρασμενος μετα...
επειδη δεν θελω να νομισεις οτι λεω λογια του αερα ή οτι σε κοροιδευω αυτη την εβδομαδα πυο πιστευω θα εχω λιγο παραπανω ελευθερο χρονο θα αρχισω να ξανασχολουμαι απο τωρα κιολας και θα φροντισω να τραβηξω καποιες απο τις προσπαθειες μου με την βιντεοκαμερα ωστε να τις δεις και εσυ...
παντως η τηλεκινηση ειναι ακτι που χρειαζεται τρομερη συγκεντρωση και κατευθυνση της ενεργειας απο το ατομο..ειδικα στις πρωτες προσπαθειες που και εσυ ο ιδιος θα ψαχνεσαι και δεν θα ξερεις τι να κανεις ή καλα καλα δεν θα το πιστευεις οτι αυτο ειναι εφικτο οτι γινεται,μολις τα καταλαβεις ολα αυτα τοτε ειναι θεμα αυτοσυγκεντρωσης και ενεργειας....
Ωστόσο έχω μια απορία,τί ακριβώς κάνεις για να το πετύχεις?Απλώς αυτοσγκεντρώνεσαι και φαντάζεσαι την μεταφορά? ποιά απο τα τσάκρα παίζουν ρόλο εδώ?
τωρα απλα το κοιταω και σκεφτομαι με το μυαλο οτι μπορω να το κουνησω και που θελω να παει.φανταζομαι ακτι σαν 3ο χει να βγαινει απο το μυαλο μου και να κουναει το αντικειμενο..
παντως οι πρωτες μπου προσπαθειες ηταν πολυ αστοχες και θα μπορουσα ευκολα να ειχα απογοητευτει και σταματησει,αλλα η επιμονη μου με δικαιωσε τελικα..
χθες βραδυ που δοκιμασα παλι παντως εμτα απο καποιο καιρο καταφερα να κουνησω ενα στυλο για αρκετη ωρα και να το περιφερω μεσα στο δωματιο...σημερα θα προσπαθησω να τραβηξω και το νιντεο που λεγαμε...
προσπαθησα πριν μισης ωρας να καταγραψω με την βιντεοκαμερα μου.το αποτελεσμα...για καποιο λογο η βιντεοκαμερα εσκασε...
η αληθεια ειναι οτι προβληματιστηκα με το γεγονος,ωστοσο κατεληξα στο συμπερασμα οτι συνεβει γιατι η τηλεκινηση για να επιευχθει χρειαζεται ενεργεια την οποια εκπεμπουμε απο το σωμα μας και μαλλον εβγαλα πολυ ενεργεια με συνεπεια να εκραγει η συσκευη πυο ητανε εκεινη την ωρα σε λειτουργια...
συνεπως η τηλεκινηση πρεπει να οφειλεται στην σωστη κατευθυνση της ενεργειας που βγαινει απο το σωμα μας...
δοκιμασε να κανεις το ιδιο με καποιο ατομο να σε παρακολουθει και ρωτησε τον εαν ενιωσε κατι ή εαν του δημιουργηθηκε πονοκεφαλος!!!!
το γεγονος (καμερα) ειναι ενδιαφερον , γιατι αυτη την στιγμη (στο εμποριο τουλαχιστον) η δυνατοτητα "ασυρματης" μεταφορας ενεργειας αφορα παρα πολυ μικρες ποσσοτητες και μαλιστα κανει χρηση την υπερυθρη ακτινοβολια , η χρηση της δε ειναι η φορτηση μπαταριας και η αποσταση φυσικα ειναι μερικα χιλιοστα !!!!!! εαν εχεις καποιο φιλο που ασχολειτε με ηλεκτρονικα , ισως μπορει να φερει καποια συσκευη και να μετρηση την ενεργεια που εμφανιζεται στο δωματιο κατα την διαρκεια της τηλεκινησης
καθε πληροφορια που θα μας φερεις θα ειναι ενδιαφερουσα
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
ητανε απλη βιντεοκαμερα και εκανε ενα παφ και αρχισε να βγαζει καπνους...στην ουσια νομιζω πως ολα δειχνουν υπερθερμασνση της συσκευης αλλα απλι δεν μπορω να ξερω..
αν παρω εναν φιλο μου και του τα πω ολα αυτα θα με περασει σιγουρα για τρελο.θα προσπαθησω να κανω μονος μ κατι που εω σκεφτει προς το παρον και βλεπουμε...
Αν ποτέ κάποιος, χωρίς να του έχουν δοθεί σκοτεινές δυνάμεις, καταφέρει να κάνει κάτι το υπερφυσικό,
τότε τον σταματάνε πολύ βίαια!
Η δύναμη της ψυχής δεν είναι τίποτα χωρίς την γνώση!
Αυτός που θα κάνει τηλεκίνηση , χωρίς να έχει ταχθεί στις σκοτεινές δυνάμεις, θα είναι άκρως αγαθός και ενάρετος, και παράλληλα πολύ μεγάλος γνώστης του εαυτού του. Κάποιοι λίγοι που ακολούθησαν ασκητική ζωή, τα κατάφεραν, μα αυτούς πλέον το κακό δεν μπορούσε να τους αγγίξει, διότι δεν το υπηρέτησαν ΠΟΤΕ!!!
Edited by - azael on 01/11/2010 20:53:57
Συνήθως εμφανίζονται χωρίς να το περιμένεις και τότε είσαι σίγουρος πως έχεις τη συγκεκριμένη δύναμη.
Άλλοι το κάνουν απο τα παιδικά τους χρόνια και άλλοι το παλεύουν μέχρι το θάνατο τους.
Θέλω να πω πως δεν υπάρχει σίγουρη μέθοδος απόκτησης τηλεπάθειας ή παραπλήσιων δυνάμεων..
"Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια.."
ολα τελιονουν καποτε
Να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...
ολα τελιονουν καποτε
quote:
signomi alla kolise o ipologistis sta latinika telos panton ti enois na arxiso na kano proponisi sti tilekinisiολα τελιονουν καποτε
Εννοει,οτι ισως με την τηλεκινηση,να καταφερεις
να ξεκολησεις τον υπολογιστη απο τα λατινικα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ολα τελιονουν καποτε
Όσο για την τηλεπαθητική συνεδρία με κάποιον φίλο μου, ειλικρινά δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ οπότε δεν θα μπορούσα να σε προτρέψω να την εξασκήσεις. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Δυστυχως δεν προλαβαινω να διαβασω τα παντα για το θεμα αλλα θελω να πω και εγω κατι, πολυ σοβαρα.
Τηλεκινηση υπαρχει και μπορει να καλιεργηθει. Οπως και οι υπολοιπες ESP ικανοτητες (οκ, ετσι τις ονομαζω). Υπαρχουν, τις εχω δει απο κοντα και αλλο να τις συζητας, αλλο να τις βλεπεις να γινονται.
Ηταν το πιο συγκινητικο γεγονος στην ζωη μου. Δεν θελω να πεισω κανεναν και ουτε με νοιαζει. Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι ότι ΑΛΛΟ πραγμα ειναι οι ικανοτητες αυτες και ΑΛΛΟ η συζητηση και οι αποψεις και οι χρωματισμοι γυρω απο αυτες, την "ηθικη" τους, την "ευγενεια" τους και οτιδηποτε σχετικο.
Ευχομαι ολοι να βιωσουν αυτο που βιωσα εγω, ειναι μεταμορφωτικη εμπειρια.
Συνεχιστε να ερευνατε, το πιο σημαντικο ειναι αυτο. Ο καθενας θα παρει τις απαντησεις του αναλογα με το ποσο εχει επιτρεψει το νου του να τις δεχτει. Αυτο ειναι ολο, να ειστε ολοι καλα!