ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κεφάλια με....σώμα (Νησί του Πάσχα) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Κεφάλια με....σώμα (Νησί του Πάσχα) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
02/11/2005, 12:56:14
Το παρών φόρουμ είναι δημόσιο και συνεπώς δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός και σίγουρα δεν στέκουν αυτά τα περί "ήρθατε εδώ για να ενοχλήσετε" και τις άλλες σάχλες που διάβασα.

Θέλετε να συζητήσετε περι "προφητειών" και "Αγίων". Πολύ καλά κάνετε. Αλλά μπλέκετε έννοιες, όπως "Δημοκρατία" που καμία σχέση δεν έχουν με τα πιστεύω σας, τις αντιλήψεις σας όπως και με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα γενικότερα τα πράγματα. Εσείς θέλετε να πιστεύετε σε προφητείες Αγίων, οι οποίες είναι δεδομένες, αναμφισβήτητες και τίθονονται μόνο πρός εκπλήρωση.
Συνεπώς δεν έχετε και να "συζητήσετε" τίποτα. Σας το απαγορεύει η ίδια η θρησκευτική σας προσύλωση.
Ούτε να "δημοκρατικέψετε" τίποτα. Οι Προφητείες είναι δεδομένες, το πολύ πολύ να τις ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ σε κάποιους, γιατι ούτε βάση δημοκρατικών διαδικασιών δημιουργήθηκαν, ούτε και να τις δημοψηφίσετε μπορείτε. Εδώ που τα λέμε, ούτε να τις σχολιάσετε δεν επιτρέπεται ! Αυτό λέγεται θρησκευτικός σκληροπυρινισμός, ή Μουτζαχεντίν ή Ταλιμπάν ή κάτι τέτοιο.

Τώρα, το κατα πόσο το παρών φόρουμ, που γράφει με μεγάλα γράμματα "ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ", "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ", "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ", "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" είναι ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ για να τοιχοκολλήσετε τις Προφητείες των Αγίων σας, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Αλλά είπαμε, εσείς ξέρετε καλύτερα.

stratis79Μέλος
02/11/2005, 12:56:16
Και ένα μήνυμα προσωπικό για την "μαθήτρια". Το φυσιολογικό και σύνηθες είναι οι μαθήτριες να ψάχνουν να βρουν κανένα ντραβραντιζμένο νεαρό για μυηθούν αμφότεροι στον έρωτα... Τι γυρεύεις εσύ με τους (κατά πλειοψηφία) αγάμητους, ανώμαλους και στερημένους;
=====
Αυτό Dimkar δείχνει την αγωγή σου; Εγώ προσωπικά σε προσέβαλα κατά αυτό τον τρόπο; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να με προσβάλλεις έτσι; Απαιτώ αμέσως να ανακαλέσεις και σε παρακαλώ να αποχωρήσεις. Δε σε ενοχλήσαμε ούτε σε προκαλέσαμε. Εσύ μαζί με άλλους εισβάλλεις είτε συνεννοημένα είτε όχι.

Και για να σου λυθεί η απορία εγώ λοιπόν αδερφέ ούτε ανώμαλος είμαι και είμαι και έγγαμος.

Ηρέμησε κι εσύ ρε Incubus.

grypasΝέο Μέλος
02/11/2005, 13:00:55
quote:

αυτο που εγω κανω, λεγεται Κριτικη και ασκειται ελευθερα σε αυτην την χωρα.
κριτικαρω τις εμμονές σε προφητες, προφητειες και την καταστροφολογια.
οπως και την προπαγανδα, οσο αθωα κι αν παρουσιαζεται...
επισης κριτικαρω τον φανατισμο, οπου τον συναντησω.

Φιλε jbg πρωτα απο ολα δεν καταφερθηκα εναντιον σου, απλα σου απηυθυνα το λογο μιας και εχω εκτιμησει τα γραφομενα σου. Αν εσενα σε γνωριζω εστω και λιγο απο αυτα που εχεις γραψει (και ειναι ενδιαφεροντα), τους υπολοιπους δεν τους γνωριζω καθολου. Στο topic αυτο αν διαβασεις τα προηγουμενα δεν ειμαι και ο "συχνος" συμμετεχων αλλα μπορω να σου πω οτι η κριτικη ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΕ και δικαιωμα σου ειναι να μπεις μεσα και να σκησεις κι εσυ τη δικη σου, οπως και τη σατυρα την οποια και αυτοι οι ανθρωποι καλοδεχτηκαν οπως θα ειδες στην αρχη!Ομως και η κριτικη μπορει να ειναι κοσμια και επιβραβευεται για αυτο το λογο. Ξερεις, περαν των αλλων και το υφος φτιαχνει ηθος!

quote:

με επαινεσες για "συγκροτημενη σκεψη"...

σε ερωτω ευθεως, νομιζεις οτι μπηκαμε συνεννοημενοι?
μας υποτιμας ολους!
αυτο το στορυ περι κλικας με εχει κουρασει...
μολις ασκηθει κριτικη σε καποιο τοπικ, οι τακτικοι θαμωνες του, αρχιζουν να βλεπουν κλικες.
αν εμεις που καναμε κριτικη ειμαστε κλικα, οι υπολοιποι φανατικοι εδω μεσα τι ειναι?
φιλτατε dying_incubus συγχαρητηρια!
μολις μπηκες και συ σε κλικα!

Για παρατηρησε σε παρακαλω χρονικα την εμφανιση των "νεων"(με πληθωρα μηνυματων και συμμετοχων ο καθενας στο ενεργητικο του) και με κοινη αρνητικη εως χλευαστικη αποψη, για να δεις τι εικονα φαινεται!

quote:

να σου πω τι τραβηξε εμενα?

το οτι καταστροφολογικα σεναρια βασισμενα δηθεν σε προφητειες καλυπτουν 19 σελιδες, χωρις καμια αποδειξη.

"αν δεν γινει πολεμος τον Νοεμβρη δεν πειραζει, θα γινει τον Μαρτιο - κι αμα δεν γινει τον Μαρτιο θα γινει τον Σεπτεμβριο", και παει λεγοντας το στορυ.

δεν τελειωσε ο κοσμος το 1000μΧ, δεν τελειωσε το 2000μΧ, ε που θα παει, θα τελειωσει καποτε να δικαιωθουν και οι προφητες και οι γραφοντες στο τοπικ...

λοιπον ως πατερας που γνωριζει οτι το φορουμ το διαβαζουν και πολλοι ανηλικοι, προσπαθω να απομυθοποιω τα παραμυθια που μπορει να τους επηρεασουν.

δεν ειναι λιγοι αυτοι που αυτοκτονησαν (ενηλικες και ανηλικοι) επειδη καποιος προφητης ηταν σιγουρος για το τελος του κοσμου και τους προετρεψε να το κανουν!

Μην μου προτεινεις τετοια επιχειρηματα!Αν ανησυχεις, πρωτα κλεισε την τηλεοραση οταν προβαλει ταινιες με τετοιο περιεχομενο και μετα το ιντερνετ. Και πιστεψε με εδω μεσα δεν υπαρχει κανενας "προφητης" που να παρακινει τον κοσμο να αυτοκτονησει!

quote:

ετσι ακριβως γραφω και εδω!

δεν κανω πλακα, χρησιμοποιω το χιουμορ για την απομυθοποιηση!

Πιστευω οτι εγινε δεκτη οποιαδηποτε αρνηση σου μεσω του χιουμορ απο τους συμμετεχοντες απο την αρχη. Το ειπα και πριν.

quote:

ειδες πουθενα "μεθοδικη και συγκροτημενη επιχειρηματολογια" εδω μεσα?

μεθοδικη και συγκροτημενη παραποιηση και συρραφη προφητειων ειδα εγω...

Οσο μεθοδικη και συγκροτημενη επιχειρηματολογια υπαρχει και στα υπολοιπα topics με τις προσωπικες γνωμες και εικασιες των προσωπικων εμπειριων αλλο τοσο και εδω!

quote:

οσο για την κριτικη που κανω αυτη την στιγμη, εχω δεχθει κριτικη στο παρελθον και θα ξαναδεχθω στο μελλον.

και λοιπον?

ετσι ειναι οι δημοσιες συζητησεις.

Φυσικα ετσι ειναι! Αλλα υπαρχουν και κανονες στην συζητηση προκειμενου να μιλαμε και να μην "γκαριζουμε" και καταληγουμε τη συζητηση "ρημαδιο"! Και παλι σου λεω οτι δεν απευθυνομαι σε σενα συγκεκριμενα!

Να σαι καλα...

stratis79Μέλος
02/11/2005, 13:11:30
εσύ lazzio τι είσαι διαιτήτης; Γιατί για όμαδα σε ήξερα. Σε πείραξε το "ήρθατε να ενοχλήσετε"; Τις προσβολές τις περνάς στο ντούκου; Καλύτερα σάχλας κατ'εσέ παρά χυδαίος κατ'εμέ. Επίσης εμείς όντως ξέρουμε καλύτερα γιατί 10 μήνες δεχόμαστε επιθέσεις. Και πολλές φορές καθίσαμε να εξηγήσουμε με τρόπο σωστό αλλά εις μάτην.
02/11/2005, 13:17:50
quote:

εσύ lazzio τι είσαι διαιτήτης; Γιατί για όμαδα σε ήξερα. Σε πείραξε το "ήρθατε να ενοχλήσετε"; Τις προσβολές τις περνάς στο ντούκου; Καλύτερα σάχλας κατ'εσέ παρά χυδαίος κατ'εμέ. Επίσης εμείς όντως ξέρουμε καλύτερα γιατί 10 μήνες δεχόμαστε επιθέσεις. Και πολλές φορές καθίσαμε να εξηγήσουμε με τρόπο σωστό αλλά εις μάτην.

Αν θυμάμαι καλά, η θρησκεία σου λέει, όταν τρώς ένα χαστούκι να γυρνάς και το άλλο μάγουλο για να φάς και άλλο.

Άρα λοιπόν, έχεις τον τρόπο που ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράς στις επιθέσεις.

Οτιδήποτε διαφορετικό κάνεις από αυτό που σου λέει η θρησκεία σου, σε απομακρύνει, και κυρίως σε ΑΝΑΙΡΕΙ από αυτά που λές, όταν θες να μιλήσεις για την βαθιά πίστη που έχεις σε οτιδήποτε αφορά αυτά που λέει η θρησκεία σου.

Αν αυτό δε σου σημαίνει τίποτε, εγώ όμως το βλέπω σαν μεγάλο... φάουλ.

22Μέλος
02/11/2005, 13:19:22
Επειδή κάποιοι μπλέκουν λίγο την έννοια δημοκρατία με την έννοια αναρχία (όπου αναρχία δεν εννοείται μόνο η έλλειψη σεβασμού στο γραμμένους κώδικες συμπεριφοράς αλλά και στους άγραφους),έχω να προτείνω κάτι.Θα ήταν νομίζω χρήσιμο να μετακομίσουμε σε κάποιο άλλο από τα ήδη υπάρχοντα σάιτ που ασχολούνται με τις προφητείες,και να αφήσουμε ήσυχους τους <<ενοχλημένους δημοκράτες>> που κόπτονται για πλουραλιστική ενημέρωση να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο σε άλλα θέματα. Με λύπη αλλά και με αγανάκτηση το λέω διότι υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κοινωνικοί κανόνες που δεν επιτρέπουν το χλευασμό των πιστεύω του άλλου.Δυστυχώς πρόκειται περί ατόμων με αντικοινωνική συμπεριφορά που μέσα στα πλαίσια του φόρουμ συναντήθηκαν και δημιούργησαν μία κατάσταση μη ανεκτή από το σύνολο σχεδόν των συνφορουμιστών.Αυτά τα άτομα έχουν μια ψυχαναγκαστική προσωπικότητα που συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα όπως ας πούμε αδυναμία εύρεσης ερωτικού συντρόφου ή αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων.
LiakoFanΜέλος
02/11/2005, 13:21:23
Μια ερώτηση στον Κυριακόπουλο:
Οι δύο υπεύθυνοι για τα βασανιστήρια της Υπατίας, Κυρίλλος και ένας άλλος, ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αγιοποιηθεί από την επίσημη εκκλησία?

("... την έγδυσαν και άρχισαν να την γδέρνουν ζωντανή με κοφτερά κεραμίδια. ... Μετά άρχιζαν να κομματιάζουν το κορμί της.")

Μια ερώτηση σε αυτούς που δεν πιστεύουν ούτε μία προφητεία:
Πως είναι δυνατό κάποιος που δεν έχει φώτιση θεού (αφού Θεός είπαμε δεν υπάρχει) να γράφει, εν έτει 1780:

Θαρθεί καιρός πού όλος ό κόσμος θά δεθεί μέ μιά κλωστή, καί οί άνθρωποι όσο μακρυά κι΄ άν είναι θά μιλούν όπως από διπλανό δωμάτιο. Κι΄ άς είναι ό ένας στήν Πόλη κι΄ ό άλλος στήν Μόσχα...
( εφεύρεση τηλεφώνου - ασυρμάτου )

Θά δείτε νά πετάνε οί άνθρωποι στόν Ουρανό σάν μαυροπούλια καί νά ρίχνουν φωτιά στόν κόσμο.
( εφεύρεση αεροπλάνου )

Θαρθεί εποχή πού θά βλέπονται καί θά μιλάνε οί πεθαμένοι
( εφεύρεση τηλεόρασης/κινηματογράφου, μέ ταινίες ανθρώπων πού έχουν πεθάνει)

AetosΜέλος
02/11/2005, 13:21:57
Αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα σε αυτό το forum.

Η συνέχεια της συζήτησης έχει ανοιχτεί σε ένα άλλο portal, ιδιαιτέρως κατάλληλο για τέτοιες συζητήσεις.

Όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί το ξέρουν και θα το βρουν. Οι υπόλοιποι ούτε κατά διάνοια δεν θα το μαντέψετε.

Δεν με απασχολεί αν είστε χαρούμενοι που φεύγει αυτή η κουβέντα από εδώ...άλλωστε πολύ σωστά είπε συμφώνησε και κάποιος άλλος ότι εδώ μέσα που γραφει Εσωτερικισμός, Μεταφυσική, κλπ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος.

Εύχομαι σε όλους σας η Αγάπη και η Χάρη του Ενός, Μοναδικού και Τριαδικού Θεού, του Ζωντανού και Αιώνιου Πατέρα μας να έρθει και να φωτίσει την ζωή σας και των αγαπημένων σας ανθρώπων.

Φεύγω και πολλοί άλλοι χωρίς καμιά κακία ή στεναχώρια..ίσα ίσα, πιστέψτέ το, εγώ προσωπικά ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ που ήρθαν έτσι τα πράγματα, γιατί από την αρχή ΕΚΕΙ έπρεπε να βρίσκεαι μια τέτοια κουβέντα.

Βέβαια, εδώ μέσα, πολλοί αλλόθρησκοι, αιρετικοί και άθεοι είχαν την ευκαιρεία να έρθουν σε επαφή με την Ορθοδοξία. Η θεία Πρόνεια λειτούργησε. Την αφήνουμε εδώ μέσα να υπάρχει...Καλή Μετάνοια!

stratis79Μέλος
02/11/2005, 13:26:37
lazzio πας να κάνεις κριτική αλλά την κάνεις μονόπατη. Όσο για τη θρησκεία μου δε θα δώσω λόγο σε σένα, οπότε δεν ανησυχώ κι ούτε χρειάζομαι μαθήματα θρησκευτικών.

22 συμφωνώ.

PeronosporosΜέλος
02/11/2005, 13:43:42
Χα γίλε Lazzio σε τσάκωσα!!! Αυτό που αναφέρεις εδώ
quote:
Αν θυμάμαι καλά, η θρησκεία σου λέει, όταν τρώς ένα χαστούκι να γυρνάς και το άλλο μάγουλο για να φάς και άλλο.

Άρα λοιπόν, έχεις τον τρόπο που ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράς στις επιθέσεις.

είναι ερμηνευμένο ΛΑΘΟΣ,εννοεί το γνωστό έθιμο της πρόκλησης των αρχαίων χρόνων, η οποία μπορεί να αναιρεθεί με το να σε χτυπήσει ο άλλος και στο άλλο μάγουλο. Μάθετε πρώτα βρε αδαείς που ο καθένας ερμηνεύει ότι νομίζει και όπως θέλει και μετά μιλήστε. Ποιός σου είπε ότι ο Θεός είναι παθητικός και δεν πειράζει κανέναν όσο ζεί στην Γη??? Ξέρεις πόσους "Μάγκες" έχω γνωρίσει που τα έιχαν όλα και παραβιάζαν τους νόμους του Θεού και μετά γκρεμίστηκαν τα πάντα στη ζωή τους. "Μηδέναν προ του τέλους μακάριζε" φίλε μου. Και αν έχουμε δίκιο ή άδικο θα φανεί στο τέλος. (Φυσικά αν έχουμε δίκιο θα είναι πολύ αργά για σένα...αν έχουμε άδικο, απλά είμαστε κάποιοι άσχετοι που τρώμε την ώρα μας οπότε την χάνεις και εσύ με το να ασχολείσαι μαζί μας δεν νομίζεις έ πανσοφε Lazzio)

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

02/11/2005, 13:44:21
quote:

Δυστυχώς πρόκειται περί ατόμων με αντικοινωνική συμπεριφορά που μέσα στα πλαίσια του φόρουμ συναντήθηκαν και δημιούργησαν μία κατάσταση μη ανεκτή από το σύνολο σχεδόν των συνφορουμιστών.Αυτά τα άτομα έχουν μια ψυχαναγκαστική προσωπικότητα που συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα όπως ας πούμε αδυναμία εύρεσης ερωτικού συντρόφου ή αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων.

Αν το διάβασα σωστά, αυτό που λές ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ κάποιους που γράφουν εδώ μέσα.

Αν είναι έτσι, τότε όμως αναιρείς και αυτά που λέειη θρησκεία σου όπως επίσεις και αυτά που πιστεύεις οτι πρεσβέβεις.

Μήπως αυτό που είπες είναι ένα χοντρό ... φάουλ ????

02/11/2005, 13:47:55
quote:
είναι ερμηνευμένο ΛΑΘΟΣ,εννοεί το γνωστό έθιμο της πρόκλησης των αρχαίων χρόνων, η οποία μπορεί να αναιρεθεί με το να σε χτυπήσει ο άλλος και στο άλλο μάγουλο.

Μπορείς να τεκμηριώσεις αυτό που λές ?

quote:

Μάθετε πρώτα βρε αδαείς που ο καθένας ερμηνεύει ότι νομίζει και όπως θέλει και μετά μιλήστε.

Έχω την εντύπωση οτι με αυτό που λές, με ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ, και αυτό ξέρεις δεν επιτρέπεται σε αυτό το φόρουμ.
GDS1Μέλος
02/11/2005, 13:53:45
22
"....Δυστυχώς πρόκειται περί ατόμων με αντικοινωνική συμπεριφορά που μέσα στα πλαίσια του φόρουμ συναντήθηκαν και δημιούργησαν μία κατάσταση μη ανεκτή από το σύνολο σχεδόν των συνφορουμιστών.Αυτά τα άτομα έχουν μια ψυχαναγκαστική προσωπικότητα που συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα όπως ας πούμε αδυναμία εύρεσης ερωτικού συντρόφου ή αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων."

stratis79
"22 συμφωνώ."

Ψυχολογία βλέπω .... αχάααααααα ας την ασκίσω και εγώ λίγο

"τούτο το θέμα φτιάχτηκε με πρόνοια θεού,για να μάθει ο κόσμος τα επερχόμενα και να δυναμώσει την πίστη του"

"πολύ φοβάμαι ότι θα οργίσεις το θεό και θα σέ βρει κανένα κακό.
Ο Θεός να σε συγχωρήσει..."

Οι παραπάνω δυο προτάσεις δείχνουν καθαρά την ύπαρξη Σχιζοφρένειας

"Λοιπόν...επειδή εγώ δεν είμαι τόσο ευγενικός όσο ο Νίκος, και αν ανοίξω το στόμα μου θα καταλάβετε τι πάει να πει και λιμάνι και τρούμπα...με το καλό, πηγαίνετε στην ευχή του Θεού, και μακριά από εμάς."

Διχασμένη Προσωπικότητα είμαι και έτσι αλλά και κοκορέτσι

"Λοιπόν, με το καλό..και για τελευταία φορά, στους ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ!"

Υπερφυαλότητα κατηγοριοποίειση τηε κοινωνίαε με αίσθηση της ανωτερότητας στην κατηγορία που εμπίπτει

"Φιλε Johnie ομως αυτο που κανετε αυτη τη στιγμη εδω λεγεται ΑΣΕΒΕΙΑ. Μπηκε ο dim.kar, μετα ο jbg, μετα ο dying_incubus και ο GDS1. O ενας φωναξε τον αλλο και γινατε τελικα ομαδα! Δεν μπορω να καταλαβω, εσεις ανθρωποι με πτυχια, καποιοι παντρεμενοι και ισως με παιδια, ΤΙ σας τραβηξε εδω μεσα τον ενα μετα τον αλλο και αρχισατε να παιζετε ρολους, ο ενας του κακου, ο αλλος του αστειου, ο τριτος του αυστηρου και παει λεγοντας... "

"Έχουμε ένα θέμα σε ένα site που -ας το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται- αντιμετωπίζει ουδέτερα έως εχθρικά τον Χριστιανισμό ως μια απλή φιλοσοφία και διδασκαλία ξεπερασμένη."

Το πρόβλημα της Έμμονης Καταδίωξης είναι παρούσας στις προαναφερθεντες προτάσεις

Σε έσκισα Φρόιντ

Αλλά ας σχολιάσω λίγο μια πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα

22
"...και από άλλα προβλήματα όπως ας πούμε αδυναμία εύρεσης ερωτικού συντρόφου ή αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων.""

Βάση της παραπάνω πρότασης μπορούμε να υποθέσουμε ότι και ο κλήρος παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα. Οι ιερωμένοι είτε μοναχοί είτε παπάδες καριέρας απέχουν σεξουαλικά. Συνεπώς όπως ορίζει ο 22 έχουν προβλήματα με ψυχολογικές προεκτάσεις. Άρα έχουν το ακαταλόγιστο.

Τώρα ας μιλήσουμε για ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ....που είπαν οι συγκεκριμένοι απέχοντες

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

stratis79Μέλος
02/11/2005, 14:04:11
Γράφω πιθανότατα για τελευταία φορά εδώ. Άλλωστε η κουβέντα ήδη μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο όπως είπε ο Aetos.

Κρίμα μόνο για τη διαχείριση γιατί βαρεμένοι ή όχι ήμασταν η δημοφιλέστεροι εδώ μέσα και το απέδειξαν κι οι αριθμοί, αλλά μας άφησε να μας προσβάλλει ο ένας κι ο άλλος.

Όπως είπε και κάποιος, με τη σύντομη παραμονή μας εδώ, κάποιοι γνώρισαν το Θεό κι αυτό είναι κέρδος.

Αντίο

VELISSARIOSΜέλος
02/11/2005, 14:10:31
Πιστευω πως εφοσον δεν βοηθατε στον διαλογο καλο ειναι να σταματησετε να γραφετε σε αυτο το φορουμ.Ουτε εγω πιστευω στην ερμηνεια των προφητειων αλλα απο εκει και περα εκφρασεις σαν του D.MKAR προς την μαθητρια ειναι προσβλητικες.
02/11/2005, 14:11:01
quote:

Γράφω πιθανότατα για τελευταία φορά εδώ.
...
Αντίο

Πρίν φύγεις, θα ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη.

Όπως γνωρίζεις, κάπου στο Αφγανιστάν ζούν, υπάρχουν οι Ταλιμπάν.

Οι Ταλιμπάν πιστεύουν πάρα πολύ στο Θεό. Πιστεύουν οτι ότι κάνουν, τους το έχει πεί ο ίδιος ο Θεός, ότι κάνουν το κάνουν σύμφωνα με το Νόμο του Θεού και ότι ο Θεός θα τους ανταμείψει στο τέλος για το έργο τους, που ήταν (είναι) να σκορπούν το Λόγο και το Θέλημα του Θεού στη Γή.

Που πιστεύεις οτι κάνουν λάθος οι Ταλιμπάν και γιατί ?

22Μέλος
02/11/2005, 15:21:06
GDS1,βλέπω ότι αδυνατείς να κάνεις έστω και μία σωστή διάγνωση,λογικά λοιπόν πρέπει να είσαι ψυχολόγος του γλυκού νερού,και όχι σαν και εμάς που έχουμε φάει τα χρόνια μας μελετώντας.
Λάτσιο,νομίζω ότι δεν πρόσβαλα κανέναν με το γράψω περί ψυχαναγκαστικών προσωπικοτήτων,αν όμως παρόλα αυτά κάποιος αναγνωρίζει μέσα στα γραφομενά μου το εαυτό του και για αυτό θεωρεί ότι θίγεται,να του πω ότι χαίρομαι διότι τουλάχιστον έχει το προτέρημα να αναγνωρίζει τα προβλήματα συμπεριφοράς του,και λυπάμαι γιατί δεν κάνει τίποτε για να τα βελτιώσει.
Κατα τα άλλα θα μπορούσα να πω ότι θίγομαι εγώ όταν ο φίλος gds1 με αποκαλεί σχιζοφρενή με το εκπληκτικό επιχείρημα ότι τολμώ να μιλήσω για θεό! Άραγε πόση σχιζοφρένεια κρύβεις εσύ μέσα σου αγαπητέ μου φίλε,που το μόνο που είσαι τελικά ικανός να κάνεις είναι να καταστρέφεις συζητήσεις; Θα ξέρεις ελπίζω από το πανεπιστήμιο(αν πατησες και ποτέ,διότι αμφιβάλλω με τις μπαρούφες που πετάς) ότι ο πάσχων από σχιζοφρένεια έχει αδυναμία σύνθεσης πολλαπλών σκέψεων και για αυτό δεν μπορεί να μετάσχει σε μία συζήτηση που απαιτεί αρκετή προσοχή και αυξημένη αναλυτική ικανότητα! Κάτω λοιπόν από αυτό το πρίσμα, θα μπορούσα να ισχυριστώ πρώτον ότι επειδή μέχρι τώρα δεν συμμετείχες σοβαρά σε καμιά συζήτηση,είσαι σχιζοφρενής (καλυτερα να μην αναφερθω στο βαθμό σχιζοφρένειάς σου),και δεύτερον να αποδείξω με όλες τις αναλύσεις που έχω κανει εδώ και καιρό ότι χαίρω άκρας υγείας (πνευματικής εννοείται).
GDS1Μέλος
02/11/2005, 15:22:21
Aetos
"Οι υπόλοιποι ούτε κατά διάνοια δεν θα το μαντέψετε."

Καλά μας έπεισες, δες παρακάτω

Αποστολέας Συζήτηση: Προφητείες Αγίων (Ανάγνωση 24 φορές)
Aetos
Νέο Μέλος Προφητείες Αγίων
« στις: Σήμερα στις 13:04:59 »

--------------------------------------------------------------------------------
Κάπου σε κάποιο άλλο portal μια παρέα από παιδιά μαζεύτηκε και συγκέντρωσε ό,τι προφητείες Αγίων Πατέρων είχε.

Προσπάθησε να τις μελετήσει και σήμερα, έρχεται εδώ, στο μόνο πραγματικά Ορθόδοξο - κι όσο ευλογημένο μπορεί να είναι κάτι ηλεκτρονικό - site για να συνεχίσει την μελέτη αυτή με ένα μόνο σκοπό:

Να έρθει πιο κοντά στον Θεό, να προετοιμάσουμε την ψυχή μας και μέσα από την ενασχόληση, την μελέτη, την προσευχή και την μετάνοια να μπορέσουμε να καθαρίσουμε όσο μπορούμε την ψυχή μας, μα επίσης, να παίρνουμε ΔΥΝΑΜΗ και ΕΛΠΙΔΑ για τα καθημερινά προβλήματα και τις προκλήσεις της ζωής μας.

Με την ελπίδα και με θερμή παράκληση στον Κύριο για φώτιση νου και καρδιάς, ώστε να καταλαβαίνουμε πάντοτε το μήνυμά Του, που με τόσο Αγάπη παραχώρησε το Άγιο Πνεύμα να το εκφράσουν οι Άγιοι μας, ας προσπαθήσουμε να ανακεφαλαιώσουμε και να συνεχίσουμε την μελέτη μας."

Ας βάλω και την απάντηση

"admin Διαχειριστής
Χάλκινος Αποστολέας
Απ: Προφητείες Αγίων
« Απάντηση #1 στις: Σήμερα στις 14:24:11 »

----------------------------------------------------------------------Σε παρακαλώ πολύ στείλε μας στο email μας κάποιες από τις προφητείες που θέλετε να ανεβάσετε, πριν τις ανεβάσετε στον ιστοχώρο μας (κάτι το οποίο θα συζητηθεί).

Χαχαχαχαχα θα έχει πλάκα να σας πουν αιρετικούς

02/11/2005, 15:29:45
quote:
Άραγε πόση σχιζοφρένεια κρύβεις εσύ μέσα σου αγαπητέ μου φίλε,που το μόνο που είσαι τελικά ικανός να κάνεις είναι να καταστρέφεις συζητήσεις; Θα ξέρεις ελπίζω από το πανεπιστήμιο(αν πατησες και ποτέ,διότι αμφιβάλλω με τις μπαρούφες που πετάς) ότι ο πάσχων από σχιζοφρένεια έχει αδυναμία σύνθεσης πολλαπλών σκέψεων και για αυτό δεν μπορεί να μετάσχει σε μία συζήτηση που απαιτεί αρκετή προσοχή και αυξημένη αναλυτική ικανότητα! Κάτω λοιπόν από αυτό το πρίσμα, θα μπορούσα να ισχυριστώ πρώτον ότι επειδή μέχρι τώρα δεν συμμετείχες σοβαρά σε καμιά συζήτηση,είσαι σχιζοφρενής (καλυτερα να μην αναφερθω στο βαθμό σχιζοφρένειάς σου),και δεύτερον να αποδείξω με όλες τις αναλύσεις που έχω κανει εδώ και καιρό ότι χαίρω άκρας υγείας (πνευματικής εννοείται).

Αυτό το πόστ είναι όντως προσβλητικό και αυτό το φόρουμ δεν δέχεται να μιλά ειρωνικά κάποιος για κάποιον άλλο.

GDS1Μέλος
02/11/2005, 15:32:54
22
"GDS1,βλέπω ότι αδυνατείς να κάνεις έστω και μία σωστή διάγνωση"

μπορεί

22
"λογικά λοιπόν πρέπει να είσαι ψυχολόγος του γλυκού νερού"

του θαλασσινού αγαπητέ του γλυκού το αγήνω σε άλλους που έχουν μελετήση χρόνια

22
",και όχι σαν και εμάς που έχουμε φάει τα χρόνια μας μελετώντας."

είσαστε πολλοί;;;;;

22
"Κατα τα άλλα θα μπορούσα να πω ότι θίγομαι εγώ όταν ο φίλος gds1 με αποκαλεί σχιζοφρενή με το εκπληκτικό επιχείρημα ότι τολμώ να μιλήσω για θεό!"

Δεν μιλάς για Θεό μιλάς εκμέρους του Θεού....αν ψάξεις τα βιβλία σας που διαβάζατε θα δεις

22
"Άραγε πόση σχιζοφρένεια κρύβεις εσύ μέσα σου αγαπητέ μου φίλε"

Δεν μπορεί να μετρηθεί αυτό το ξέρει και ο πιο άσχετος δεν έχει κλίμακα όπως το μέτρο κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.

22
"που το μόνο που είσαι τελικά ικανός να κάνεις είναι να καταστρέφεις συζητήσεις;"

Εγώ το έκανα αυτό;;;;;; Για δες....!!! Δηλαδή εσείς πάτε αλλού εγώ φταίω;;;; Για πες γιατί άλλο φταίω;

22
"Θα ξέρεις ελπίζω από το πανεπιστήμιο(αν πατησες και ποτέ,διότι αμφιβάλλω με τις μπαρούφες που πετάς) ότι ο πάσχων από σχιζοφρένεια έχει αδυναμία σύνθεσης πολλαπλών σκέψεων και για αυτό δεν μπορεί να μετάσχει σε μία συζήτηση που απαιτεί αρκετή προσοχή και αυξημένη αναλυτική ικανότητα!"

Δηλαδή όποιος πάει πανεπιστήμιο μαθαίνει για το πάσχων από σχιζοφρένεια;;;;;;; Εσείς μετά από τόσα χρόνια αυτό καταλάβατε περί πανεπιστημίου....Μπράβο και είστε και πολλοί....!!!

22
"Κάτω λοιπόν από αυτό το πρίσμα, θα μπορούσα να ισχυριστώ πρώτον ότι επειδή μέχρι τώρα δεν συμμετείχες σοβαρά σε καμιά συζήτηση"

Πως κρίνεις την σοβαρότητα;;;;

22
"είσαι σχιζοφρενής (καλυτερα να μην αναφερθω στο βαθμό σχιζοφρένειάς σου)"

Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλη αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα στον Βαθμό που θα μιλάω εκ μέρους του Θεού

22
"και δεύτερον να αποδείξω με όλες τις αναλύσεις που έχω κανει εδώ και καιρό ότι χαίρω άκρας υγείας (πνευματικής εννοείται)."

Τις έκανες εσύ στον εαυτό σου ή οι άλλοι που είστε παρέα και διαβάζατε μαζί;;;;