ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια διαφορετική άποψη για το 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μια διαφορετική άποψη για το 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ntavelis66631 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AZΩΕΛΜέλος
02/07/2004, 18:29:07
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΨΑΞΤΕ! ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΝ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ... ΓΙΑΤΙ; ΜΑΘΕΤΕ! ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΝΗΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ "ΨΗΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΒΑΣΚΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΚΤΛ.
ΖΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ;;;; ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
03/07/2004, 02:26:01
Απονέμω χαιρετισμό εις άπαντες .Η πορεία μου μέσα στον ενεργειακό τούτο χώρο είναι φειδωλή και συγχωρέστε με αν κάνω κατάχρηση αυτού . Διαβάζοντας το θέμα που έχει τεθεί θα ήθελα να μου επιτραπεί να σας πω ότι χρήση του γραπτού λόγου σκοπό για εμένα δεν έχει την αντιπαράθεση ή την σύγκρουση , μα την σύγκριση και το ζύγισμα ώστε να να επιλέξω την τροφή του νου.
Πιστευω λοιπόν σχετικά με όσα έχουν αναφερθεί μα και από όσα μπορώ να γνωριζω ότι :
Α. η αριθμολογία δεν μπορεί να με βοηθήσει σε κάποιο συμπέρασμα γιατί απουσιάζει η γνώση – μύηση , με την συγκεκριμένη επιστήμη λόγω ′′ απώλειας ′′ πολλών κειμένων , μα και παύση επικοινωνίας με Ανθρώπους γνώστες αυτής. Είναι κώδικας τον οποίο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυθαίρετα γιατί θεωρώ ότι προσβάλλω τις οντότητες που πάσχισαν να τον λειτουργήσουν και τα κατάφεραν, να του δώσουν ζωή . Συνεχίζω πάντως να ψάχνω.
Β. Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ( παλαιά και καινή ) χρήζει για άλλους αποσυμβολισμού και για άλλους είναι μία κλεμμένη ιστορία όπως και τόσα αλλά γύρω μας. Αυτό το τελευταίο όμως δεν με κάνει να ανησυχώ και να βλέπω εχθρούς γύρω μου και κυρίως εχθρούς που θέλει κάποιος να μου επιβάλλει.
Γ. Θεός : για το συγκεκριμένο ουσιαστικό τα κείμενα της αγίας γραφής είναι λίγο μπερδεμένα γιατί κάπου μιλάνε για έναν , σε άλλο σημείο για πολλούς , ιδιαιτέρως εις τα κεφάλαια τις παλαιάς .
Επίσης από τα λεξικά το ουσιαστικό Θεός δηλώνει αυτό το όν το οποίο κινείται πολύ γρήγορα ,
’αεί θεί ( πάντα τρέχει ) , θοός ( ταχύς , οξύς , ευκίνητος ) μα και θάω ( βλέπω ), θαυμάζω, θρόος , θόρυβος κ.α που για μένα σημαίνει ορατός . Συνεπώς οι της ′′ Ελλάς ′′ κάτοικοι ευτύχισαν να έλθουν πρώτοι σε επαφή με ανώτερες πνευματικά οντότητες και να ηγηθούν ενός σχεδίου εχσ- ελληνισμού των υποχθόνιων φυλών .
Έχει αποδειχθεί ότι ο κόσμος δεν δημιουργήθηκε το 4004 π.χ κατά ην 9η πρωινή όπως υποστηρίζουν κάποιοι κύκλοι με αρχιεργάτη κάποιον Κο Λα′ι′τφουτ μα έχουν βρεθεί στην χώρα μας οικισμοί του 800.000 π.χ . Οργανωμένες κοινωνίες με γραφή φίλοι μου. Γιατί δεν τα εμφανίζουν , κάποιο σκοπό θα έχουν … πάντως ο Γιαχβέ , αναφέρει το κείμενο έστειλε αγγέλους ( αγγελιοφόροι ), Γέννεσις .32.-2 και κάτι έκαμε στον Ιακώβ ( παρέλυσε το πόδι του , και τον άλλαξε σε Ισδραήλ ) , Γένεσις .32.-22,~31. από κει και πέρα ένας ′′ Θεός ′′ γνωρίζει μόνον τι άγει αυτόν τον λαό που σημειωτέον ονομάζονται Οβριοί ( εκ των υδάτων ) , ή Περάτες , από τους κατώκους των περιοχών εκείνων . Η μετάφραση των κειμένων τους από τους Ο′ κατόπιν εντολής του Πτολεμαίου τους κλόνισε ,( κλόνισε τους έχοντες και κατέχοντες ) μία μετάφραση την οποία συρρίκνωσαν σιγά σιγά ώστε να μην γνωρίσουν ούτε οι σημερινοί Ισραηλίτες τις ρίζες τους . Ναι μεν αλλά….. Έλληνες πάντα να είστε ενγρηγόρση .
Δ. Χριστός : ο έχων το χρίσμα , ελληνική λέξις , μα και όποιος από όσους ήλθαν κατά περιόδους – εποχές στην Χθων δεν συνέστησαν καμία ′′ εκκλησία ′′ ούτε κάποιο δόγμα , δεν διαχώρισαν τον άνθρωπο , ο οποίος είναι το αίτιο και το αιτιατό . Μίλησαν όμως για την δύναμη της γνώσις , την αλήθεια που σε ελευθερώνει από τα δεσμά των βαρέων στοιχείων της Ύλης και σε μεταμορφώνει σε λεπτοφυή μορφή Ύλης ώστε να μπορέσεις να πιεις από την δεξιά κρήνη , από τα δροσερά νερά της λίμνης της Μνημοσύνης . ′′ Ορφικά ′′ είναι δροσάτα είναι ποίηση είναι το αέναο ταξίδι στον Ωκεανό και η διαδρομή για να οραματιστείς έστω και για λίγο την Ιερή Ελλάς την γενέτειρα ,την μήτρα , την σύντροφο , την φίλη , την αγαπημένη , το απόλυτο θηλυκό , την τροφό , το θαύμα του Ενός .
Ε ΝΑ . Μέσα του κινούμαστε , τρεφόμαστε , λειτουργούμε , πράττουμε , προσευχόμαστε , αισθανόμαστε , ζούμε και αναγεννιόμαστε , μας περιβάλει σαν Ωκεανός . Πάντα Και Παντού …. ΕΝΑ η ΑΡΧΗ το Α-Ω.
F. Τώρα για τον χριστιανισμό ως δόγμα · υπάρχουν αναφορές για επισκοπές πρό της γέννεσις του Ιησού ή Εμμανουήλ οι οποίες λειτουργούσαν κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου , όπως και συναγωγές και ιδιαιτέρως μέσα στην Ρώμη . Σ’ αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω ότι οι διωγμοί με έβαλαν σε σκέψεις και ειδικά η πυρπόληση της πόλης αυτής από τον Νέρωνα έψαξα και οίδα ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από το οβραικό τμήμα της πόλης αλλά με φορά τέτοια ώστε κάηκε όλη η ελληνική παροικία και ο Ρωμαίος αυτός στην συνέχεια κυνήγησε τους υπαίτιους και αυτό το ονόμασαν διωγμό εναντίον των ′′ χριστιανών ′′ . Συνεχίζοντας για τις επισκοπές αναφέρω πως με την εμφάνιση του Παύλου , δημιουργό του ′′ Χριστιανικού ′′ δόγματος εξαπλώθηκαν πολύ γρήγορα με τα σημερινά δεδομένα σαν να αγόρασαν μία πολυεθνική εταιρεία με στημένο δίκτυο διανομής . Σε πείσμα λοιπόν της εποχής που δεν τους ήθελε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία η συγκεκριμένη θρησκεία εξαπλώνεται και έχει και τον τρόπο της . Στην συνέχεια ως μισθοφόροι στον στρατό του Κωνσταντίνου ( Ρωμαίου στρατηγού την εποχή της Τριανδρίας για την Ρώμη ) καταλαμβάνουν θέσεις κλειδιά στην ′′ νεοϊδρυθείσα ′′ πόλη και καταδυναστεύουν τον Ελλαδικό τόπο . Διάβασα σε κάποιο από τα παιδιά αν γνωρίζουμε τι έχουν περάσει οι Έλληνες … Τότε δημιουργήθηκαν τα πρώτα στρατόπεδα συγκεντρώσεις στην Σκυθόπολη και εκεί οδηγούσαν τις κεφαλές των Ελλήνων , τους Βασιλείς και τους Πρίγκιπες , με όποια κατηγορία ήθελαν δήμευαν τις περιουσίες τους οι οποίες περνούσαν στην κατοχή της ′′ εκκλησίας ′′ στον Πατριάρχη της περιόδου, κάπως έτσι έγινε η εκκλησιαστική περιούσια. Μην μου πείτε για τα μετέπειτα χρόνια της τουρκοκρατίας γιατί η ′′ εκκλησία ′′ τα είχε καλά με τον σουλτάνο κάποιοι παπάδες είχαν ελληνική ψυχή και έσωσαν κομμάτια της πάνω σε αυτόν τον τόπο . Ναι φίλε μου γνωριζω τι έχουν περάσει οι Έλληνες και θέλω να φωνάξω ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Αγαπημένο μου Φίλο και Στρατηλάτη των Ελλήνων ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΛΕΧΣΑΝΔΡΟ Ε′ Του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β′ που τίμησε τους αγαπημένους του Έλληνες και τους φρόντισε με όλες τις αρετές και τις αξίες της Φυλής, για να μην μπορέσει τίποτε και κάνεις να τους αφανίσει .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ζ. Ναι ο πάπας στην Τιάρα του φέρει το 666 σύμβολο δύναμης , εξουσίας μα πολύ βαρύ για το κεφάλι του , διότι δεν έχει την γνώση που θα του δώσει την δύναμη και δεν γνωρίζει τη σημασία ′′ τω κρατίστω ′′ .
Η . Δεν είναι Ήλιος μα Αέλιος ο Βασιλέας που οδηγεί το άρμα του φωτός και σύρει αυτό από Ανατολή προς Δύση μα η αγάπη της καρδιάς και η εντιμότητα του λόγου τον έκαμαν να δώσει τα ηνία και το άρμα στον Υιό του Φαέθοντα που με την περιέργεια και νεανικότητα του στην άσκοπη πορεία του έχασε τον δρόμο ′′ αμάρτησε ′′ και προκάλεσε την επέμβαση του ΖΕΥΣ που με τον κεραυνό του τον κτύπησε για να μην καταστρέψει την Γαία και έπεσε στον Ηριδανό ποταμό κατά άλλους Ιορδάνη,
Μία σκέψη για τον Εωσφόρο και τους Πεπτοκώτες. Δεν οίδα κάτι ′′ σατανικό ′′ μα μία διαβολή καποιων τέκνων που μπήκαν πλέον στην ροή του χρόνου του πεδίου της Χθωνός μέχρι να κάμουν τον κύκλο τους . Ένα πεδίο που ορίζει η διτότητα , η μείξη και διαχωρισμός , Φιλότης και Έρις και τόσα αλλά σημεία συμβουλές και οδηγίες που μας έχουν αφήσει ως κληρονομιά ο Ερμής , ο Ορφέας , ο Εμπεδοκλής , ο Αρίσταρχος , ο Σωκράτης , ο Αναξιμένης , ο Πλάτων , ο Αριστοτέλης , ο Πυθαγόρας ,..ο … τόσοι μα τόσοι και πρέπει να τους αναζητήσουμε και να είστε σίγουροι ότι θα απαντήσουν στο κάλεσμα του καθενός μας , αρωγοί θα προστρέξουν και αγωγιάτες των πνευμάτων μας για να πράξομε και πάλι το ορθόν.
Θ. Θεός λοιπόν για εμένα είναι το ΕΝΑ . Δεν έχει χρώμα , φύλο , ή θρησκεία Είναι . Δεν του ζητώ γιατί σέβομαι αυτό που κάνει , ρέει μέσα του ο υιός – λόγος και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί μου τραβάει το άρμα της δημιουργίας , είναι το άρμα που δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ, τον ευχαριστώ και δεν σταματώ να εργάζομαι , συνδράμω στην πορεία του και προσεύχομαι σε Εκείνο για ότι μου χαρίζει καθημερινά . Όπλα στην καθημερινότητα της ύπαρξης μας . Μα έχει φρονήσει να μην είμαι μόνος δημιουργώντας μία τεράστια ιεραρχία που θέλω να γνωρίσω , μορφές όχι μόνο ανθρώπινες , μα συμπαντικές. Θυμώνω με όσα συμβαίνουν γύρω μου , απελπίζομαι , ματώνω , αναζητώ , μα δεν σκύβω το κεφάλι γιατί οι Δάσκαλοι που έρχονται κατά καιρούς με μαθαίνουν να μην σκύβω το κεφάλι σε κανένα Θεό να εργάζομαι με κατανόηση , να πολεμώ , να συγκρίνω , να ζυγίζω και να προχωρώ . Αυτοί οι Βασιλείς – Δημιουργοί – Διδάσκαλοι με ονόμασαν Άνθρωπο ( άνω- θρώσκω ) .
Ι . Ι Ω ΤΑ .. Πυθαγόρεια τετρακτύς …………….. η Δημιουργία ………………….
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ανοίξτε τα μάτια και τον νου της Καρδιάς . Καλή συνέχεια σε όλους , εχθρούς και φίλους …. Συνταξιδιώτες στον Ωκεανό της ύπαρξης .

ΝΕΜΕΣΙΣ

nobody5001Μέλος
07/07/2004, 01:55:18
Φίλε zezmperg,
λες «Ούτε και η επίσημη Θρησκεία της Ορθόδοξου ή του Καθολικισμού επιχείρησαν ποτέ να ερμηνεύσουν η να από-συμβολίσουν εδάφια του βιβλίου της ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ.» Θα διαφωνήσω μαζί σου. Η «δικιά» μας θρησκεία το επιχείρησε και αυτό μα το λεγόμενο βιβλίο «Η Αποκάλυψη επεξηγημένη», αν δεν απατώμαι αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου. Αν πας στα λεγόμενα βιβλιοπωλεία της εκκλησίας θα το βρεις εκεί μέσα, μιας και τα περισσότερα το έχουν – ένα πεντάτομο βιβλίο 1200 σελίδων περίπου.
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω λίγο πολύ με τα παραπάνω που έχουν γραφτεί.
ΑΖΩΕΛ, δεν αμφιβάλλω στα λεγόμενά σου, θα μπορούσες να μου προτείνεις κανένα έγκυρο / καλό βιβλίο που να περιγράφει αυτά τα γεγονότα τεκμεριωμένα, μιας και οι δικοί μου συγγενείς ή είχαν την τύχη να μην περάσουν από αυτά τα μαρτύρια ή όσοι περάσανε δεν ζούνε πια.
Από κει και πέρα, εγώ μία ερώτηση θέλω να κάνω: Έχει αποδειχθεί από επιστήμονες, ιστορικούς κτλ., πως η Αγία Γραφή φάσκει και αντιφάσκει – το «θεόπνευστο» βιβλίο – και όμως ο κόσμος εκεί επιμένει φανατικά. Σιωνιστές = Τράπεζες, κατά κόρων. Σχεδόν όλη η Ελλάδα τους χρωστάει, για να μην πω όλος ο κόσμος. Το τι «καλό» μας έχει προσφέρει ο χριστιανισμός και το τι έκανε στον κόσμο αυτή η θρησκεία, το έχετε ήδη αναφέρει, και άμα ρίξετε μια ματιά στα ιστορικά βιβλία, επίσημης ιστορίας και μη, τη θάβουνε τη θρησκεία αυτή και όχι μόνο αυτή. Δεν θα ήτανε σοφότερο να χρησιμοποιούσαμε το μυαλό και την κρίση μας, σε συνδυασμό πάντα με τη μόρφωση, και να εξελισσόμασταν χωρίς να οπισθοχωρούμε στις σειρήνες της απάτης?

Με εκτίμηση,

nobody

TwilightfairyΜέλος
07/07/2004, 19:24:52
Λοιπον , σας χαιρετω ολους
Πρωτον
Καποιος ειπε οτι ισως ο αριθμος 666 αποτελει το λεξαριθμο του ονοματος του ανθρωπου- Σατανα .Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σε ποια γλωσσα θα ψαξουμε για τον λεξαριθμο και επισης αν οντως ειναι ετσι και ο αριθμος υπαρχει για να μας υποδειξει το "Θηριο" (που λενε και οι Metallica) αποκλειεται να υπαρχει για να τον καταψηφισουμε γιατι ουτως ή αλλως η προφητεια πρεπει να εκπληρωθει ...

Επισης αναφερθηκε οτι ο Θεος αυτος δεν παρεμβαινει εναντια κανενος λαου . Αν ο σφαγη και τα δεινα των Αιγυπτιων δεν ειναι παρεμβαση ε, τοτε τι να πω ?

Και επειτ α, αν ολοι υποτιθεται οτι ειμαστε παιδια του θεου , γιατι αυτος αγαπα περισσοτερο τους Εβραιους , ενω ειναι ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ!Λοιπον αφιστε τις βλακειες και σκεφτειτε ποσα λεφτα κονομαει οποιαδηποτε χριστιανικη εκκλησια .Αποτελει το μεγαλυτερο εισοδηματια στονκοσμο . Σκεφτηκατε οτιμπορει η ολη υποθεση της Αποκαλυψης να ειναι φτιαχτει για να τρομακρατιθει οκοσμος και να πιστεψει (ετσι θα γλυτωναν και τις διωξεις οι πρωτοι χριστιανοι)...
Αυτα τα λιγα απο μενα ...
Α και ο Γιαχβε δεν ειχε και πολυ φαντασια .Ολο το 1/3 και το 1/3 λεει !Αλλο νουμερο δεν ηξερε? Ή και αυτο συμβολικο ειναι ?

Ad astra per Aspera

AZΩΕΛΜέλος
09/07/2004, 01:05:54
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΙΣΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ…
ΦΙΛΕ NOBODY5001....
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΕΝΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ. ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΚΡΥΒΑΝ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ. ΑΛΛΟΙ ΔΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ.
ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙ (!!!!!!) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΥΛΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ… ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!
ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ (ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ)-ΑΓΓΛΟΥΣ-ΚΑΙ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ;
ΞΑΦΝΙΚΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΟΓΚΑΡΔΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ. ΕΤΣΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.
ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘ ΟΔΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ. ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ( ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ. ) ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ. (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.)
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΝΟΩΝ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΘΗΚΑΝ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΠΡΟΣ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ (ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ; ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ… ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ;) ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΑΤΟΣ (ΜΕ ΕΔΑΦΗ ΠΟΙΑΝΟΥ;) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ (ΕΔΩ ΚΑΙ 2100 ΧΡΟΝΙΑ) ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΥΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ( ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ), ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. ΟΜΟΕΘΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ. ΟΜΟΕΘΝΟΙ ΤΟΥΣ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.
ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ Ο ΦΘΟΝΕΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΑΟ) …
ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΝΕΩΝ ΓΕΝΝΕΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΧΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…… ΕΝΓΡΗΓΟΡΣΗ! ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΤΕ… ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΥΜΑ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ…
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, (ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ….Ε! Ε!) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ; ΦΟΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ… ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ.
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΗ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙ.
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ…( 1. ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΞΕΧΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ… ΕΙΧΑΝ ΔΕΜΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ….. 2. 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ. 4000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ… ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!! ) ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!
Ι.ΠΑΣΣΑΣ – ΠΛΕΥΡΗΣ – ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ )– ΑΥΦΑΝΤΗΣ – ΦΟΡΝΤ (Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ) - ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ – ΓΙΟΛΒΑΣ – Ρ. ΧΑΡΓΚΟΥΝΤ (ΜΥΘΟΣ Η ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ) ΚΤΛ.ΚΤΛ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TON ΦΙΛΟ NTAVELIS666 ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΈΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

nobody5001Μέλος
09/07/2004, 10:01:25
Φίλε / η ΑΖΩΕΛ,
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τη βιβλιογραφία. Δεύτερον, τα περισσότερα που ανέφερες τα γνωρίζω και θα με βρεις σύμφωνο σε αυτά που έγραψες. Θα σου δώσω όμως και επιπρόσθετες πληροφορίες. Αν όντως πήγαν ορισμένοι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που πράγματι πήγανε, τότε στείλανε τα μικρά ψάρια και όπως είπες τα μεγάλα ούτε που τα αγγίξανε. Ο Χίτλερ πράγματι χρηματοδοτούνταν από Εβραίους, αυτό μπορεί κανείς να το δει και μέσα σε διάφορες γερμανικές βιβλιογραφίες. Τώρα, μας παρουσιάζουν πως ο αριθμός που θανατώθηκε ήτανε 6.000.000+ πράγμα που δεν ευσταθεί διότι τότε δεν υπήρχαν τόσο πολλοί Εβραίοι, «καθαρόαιμοι», ανά τον κόσμο αλλά μία μαθηματική έρευνα έδειξε πως ο αριθμός τους, που σκοτώθηκαν, ανέρχεται στις 600.000 περίπου. Αν όντως ο αριθμός τους ήτανε τόσο μεγάλος δεν θα έπρεπε καν να έχουμε Εβραίους σήμερα. Αυτοί που την ακριβοπλήρωσαν ήτανε πράγματι Έλληνες, Πολωνοί και άλλοι. Υπάρχουν και αρκετές Ελληνικές βιβλιογραφίες πέρα από αυτά τα βιβλία που μου σύστησες που τα αποδεικνύουν αυτά. Απλά στείλε μου ένα email σε κανένα μήνα που θα είμαι Ελλάδα και θα σου πω ποια είναι – μιας και τότε θα μπορώ να συμβουλευτώ τη βιβλιοθήκη μου – αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσεις ορισμένα να τα βρεις στο εμπόριο μιας και σε κάποια από αυτά θα δεις και τα ονόματα εκείνων που κινούν τα ινία.
Τέλος, ζητώ και εγώ συγνώμη από τον φίλο μου NTAVELIS666, αλλά ήθελα να απαντήσω στο φίλο / η ΑΖΩΕΛ.
Με εκτίμηση,

nobody

YHVHΜέλος
27/07/2004, 20:38:27
Λυπάμαι, αλλά δεν τα διάβασα όλα, όμως να μια μικρή έκπληξη:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 666

ΕΒΡΑΙΚΑ

Τάου-Ρες-Ιοντ-Βαυ-Νουν (Therion)= 666

Όπως βλέπετε, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ (ποιός σατανάς??? Επειδή τό'πε, τό'πε ο παπαγάλος δηλαδή???) έχει την ίδια αξία και στις δύο γεματριακές γλώσσες...

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula

Edited by - YHVH on 27/07/2004 20:48:20

jimazzΝέο Μέλος
28/07/2004, 12:33:30
Δεν ξέρω κατά πόσο η προσπάθεια εξήγησης διαφόρων μυστικών - εννοιών - ιδεών κλπ μέσω αριθμών είναι σωστή. Υπάρχουν από όσο γνωρίζω (και δεν το παίζω παντογνώστης , το αντίθετο συμβαίνει) σοβαρές ενστάσεις για την χρησιμότητα των αριθμών. Από τα παράδοξα του Ζήνωνα μέχρι τα άλυτα μαθηματικά προβλήματα.
Είναι γνωστό νομίζω το παράδειγμα με το τόξο και τον στόχο, για όσους δεν το γνωρίζουν κάνω μια σύντομη ανάπτυξη του. ΄Εστω ένα τόξο και ένας στόχος σε μια απόσταση 10 μέτρων. Το βέλος λοιπόν που φεύγει από το τόξο έχει να διανύσει την συγκεκριμένη απόσταση των 10 μέτρων. Όταν διανύσει το μίσό της απόστασης (5 μ.) έχει να διανύσει άλλα 5μ. όταν διανύσει το επόμενο μισο (2,5 μ.) έχει να διανύσει άλλα 2,5 μ., κ.ο.κ. . Για να φτάσει στο στόχο δηλαδή σε απόσταση 0 μ. πρέπει να υπάρχει κάποιος προηγούμενος αριθμός ο οποίος διαιρεμένος με το 2 να μας δίνει αποτέλεσμα 0, δυστυχώς δεν υπάρχει παρά μόνο το ίδιο το 0. Θεωρητικά λοιπόν το βέλος δεν θα φτάσει ποτέ στον στόχο.
Παραθέτω επίσης και μια γνώμη που άκουσα πρόσφατα από ένα υποτιθέμενο "γκουρού" , μου είπε λοιπόν ο άνθρωπος αυτός ότι οι αριθμοί είναι δημιούργημα κάποιων (δεν λέω ποιών για να μην εγείρω θρησκευτικά ζητήματα) που σκοπό είχαν την εξόντωση των ανθρώπων και ο οποίος συνέδεσε τους αριθμούς με την οικονομία και το χρήμα με την Αμερική και τους πολέμους με την γλώσσα των υπολογιστων και την τεχνολογία κ.ο.κ..
Άν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο η χρήση των αριθμών σε οποιαδήποτε μορφή τους ίσως είναι λάθος.
Θέλω να διαβάσω τις απόψεις σας καταρχήν για να μάθω περισσότερα για το θέμα αυτό και γιατί όπως είπε ο γκουρού η αλήθεια για τους αριθμούς θα μας αποκαλύψει το μέλλον.

demoΜέλος
28/07/2004, 16:23:31
Bρισκόμαστε στο πλέον κρισιμότατο σημείο της Ιστορίας στο οποίο οι Εβραίοι εκτός απο θρησκευτικά πάνε να κυριαρχήσουν & πολιτικά στον Πλανήτη!! Η ικανότητα τους να ανεβάζουν στον Πλανηταρχικό θρόνο άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης τους, τα οποία άν & δέν έχουν Εβραικό αίμα όπως ο νύν Πλανητάρχης, είναι άβουλα,ηλίθια & εκπαιδευμένα απο μικρές ηλικίες σε Μασωνικές & Σατανικές Στοές, σημαίνει οτι βρισκόμαστε 1-2 βήματα πρίν την ολοκληρωτική τους επικράτηση!! Η πλατιά πλειοψηφεία του Λαού άν & το έχει καταννοήσει, δέν αντιδρά στο παραμικρό περιμένοντας μοιρολατρικά να τους τιμωρήσει τάχα ο Θεός!! Κιόταν λένε Θεό οι Χριστιανοί πάει το μυαλό τους αμέσως στον Ιαχωβά!! Μα ο Ιαχωβάς είναι ο Θεός των Εβραίων, είναι δυνατόν να τιμωρήσει τον <<ευλογημένο>> & <<περιούσιο>> Λαό του;;; Έτσι αποχαύνωναν τόσες εκατονταετηρίδες οι ανα τον κόσμο σκορπισμένοι Εβραίοι τους Λαούς, μαθαίνοντας τους να μήν αγωνίζονται ποτέ & να μήν αντιδρούν ποτέ σε τέτοια θέματα Ανώτατης Εξουσίας!!
Τους έμαθαν να τα περιμένουν όλα απο ανύπαρκτους Θεούς, έτσι ώστε να μπορούν οι ίδιοι οι Εβραίοι με τα ιεραρχεία τους να δρούν ανενόχλητοι!! Έτσι φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση, οδηγώντας οι Εβραίοι σε παντοδυναμία την Σημερινή Υπερδύναμη του κυρίου Μπούς!!!
Μήπως έφθασε μέσω των Η.Π.Α. ο καιρός που οι Εβραίοι θα πατάξουν τα εχθρικά Έθνη της Συών;;;; Γιατί ποτέ δέν περιορίστηκαν στα στενά πλαίσια της Μέσης Ανατολής, επιβίωσαν τόσους αιώνες χωρίς αυτά!!1

VIKINGΜέλος
28/07/2004, 18:08:59
quote:

Η γιαχβική παράνοια διαστροφή εσκότωσε αυτόν που έγραψε το βιβλίο αυτό.
Εσταύρωσε τον ιδρυτή της εκκλησίας μας.
Θανάσιμος εχθρός των Εβραίων είναι ο Χριστιανισμός και κυρίως η ορθοδοξία.
Η συμφωνία Σημίτη για την εξάλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες τα λέει όλα.

Εβραιοι,Εβραιοι,Εβραιοι, παντου ακουω για εναν "μπαμπουλα" που λεγεται Εβραιος.Προφανως ολοι οι εγκληματιες πολεμου ειναι πρακτορες των Εβραιων.Για ολα τα δεινα που εχουν υποστει οι ανθρωποι ευθυνεται ο μπαμπουλας που λεγεται Εβραιος.Αλλα βεβαια ειναι η ευκολη λυση,να φορτωνουμε τα ασχημα του κοσμου σε εναν λαο.Οταν η πρων Σοβιετικη Ενωση εσφαξε 1.000.000 Αφγανους πριν πολλα χρονια ηταν μηπως καποιοι Εβραιοι απο πισω;Ας σοβαρευτουμε λιγο.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Οταν ακους αντιεβραικα κυρηγματα απο το "χορτασμενο" σωματικα και πνευματικα παπαδαριο μεσα στην Εκκλησια και τις αθλιοτητες ορισμενων καναλιων ειναι δυνατον να μην επηρεαζεται καποια μεριδα πολιτων.

Καποιους αλλους τους μαρανε η εξαλειψη του θρησκευματος απο τις ταυτοτητες,αυτο ειναι το προβλημα του Ελληνικου λαου και οχι η φτωχια,οι κοινωνικες ανισοτητες,τα προβληματα του περιβαλλοντος.
Μακαρι ολοι αυτοι που κατεβηκαν για το ασημαντο ζητημα των ταυτοτητων που οδηγησε σε υστερια τους "εκπροσωπους του Θεου επι της Γης" να κατεβαιναν για τα προβληματα του περιβαλλοντος,της φτωχιας κ.λ.π.

Και παμε τωρα στην γνωστη καραμελα ορισμενων Χριστιανων.

Πολλοι λοιπον λενε πως ειναι αλλος ο Θεος της Καινης διαθηκης και αλλος της Παλαιας.
Απο που προκυπτει οτι ο Θεος της Καινης διαθηκης ειναι αλλος απο αυτον της Παλαιας διαθηκης;Δεν υποτιθεται οτι στην Παλαια διαθηκη προφητευεται καπου ο ερχομος του Μεσσια;Δεν ανεφερε(Καινη διαθηκη)ο Ιησους οτι ηρθε να συμπληρωσει το νομο του Θεου(Γιαχβε),αν δεν εννοει τον Θεο της παλαιας διαθηκης τοτε ποιον εννοει;Δεν ειναι η Καινη διαθηκη μια συνεχεια της Παλαιας διαθηκης;

Ενας λογος(προσωπικη μου αποψη) που ορισμενοι προσπαθουν να πεισουν οτι ειναι αλλος ο Θεος της Παλαιας διαθηκης και δεν εχει καμια σχεση με τον Θεο της Καινης διαθηκης ειναι επειδη στην Παλαια Διαθηκη παρουσιαζεται ενας σκληρος τιμωρος Θεος(λογικο ειναι αφου οι περισσοτερες θρησκειες,Μωαμεθανισμος,Δωδεκαθεισμος,Ιουδαισμος-Χριστιανισμος κ.λ.π ως κατασκευασμα λαων αντιπροσωπευει την κουλτουρα και τις αντιληψεις των λαων) και δεν μπορει να δικαιολογηθει η υπαρξη ενος θΕΟΥ Παναγαθου για τον οποιο αναφερεται η Καινη Διαθηκη.

quote:
Φίλτατε, ο Ιεχωβάς απαγόρεψε στους πρωτόπλαστους να φάνε απο το Δέντρο της Γνώσης. Της ΓΝΩΣΗΣ, της ΣΟΦΙΑΣ. Δεν ήθελε οι πρωτόπλαστοι να μάθουν τη γνώση του καλού και του κακού. Κατά συνέπεια πως τους ήθελε ; Βλάκες. Και ξανατονίζω οτι ο Όφις απλώς παρότρυνε τους πρωτόπλαστους να γευτούν τον καρπό αυτής της γνώσης.

Αυτο ειναι μια υποθεση,μπορει να ισχυει κατι τετοιο αλλα μπορει και οχι.Κατι αναλογο με τον δικο μας μυθο,οπου ο Προμηθεας τιμωρηθηκε απο τους 12 Θεους του Ολυμπου γιατι θελησε να δωσει την γνωση στους ανθρωπους.Αρα και εδω θα μπορουσε κανεις να υποθεσει με την ιδια λογικη οτι οι 12 Θεοι του Ολυμπου θελανε να παραμεινουν βλακες οι ανθρωποι.Ετσι δεν ειναι;

Οσο για τον αριθμο 666 ο καθενας δινει την δικια του αυθαιρετη ερμηνεια,ειναι μια συζητηση με υποκειμενικες απαντησεις.

"Η δική μου θρησκεία θέλει να κατέβει ο παράδεισος εδώ στη γη, ώστε να μπορούν να τον απολαύσουν όλοι"

Edited by - VIKING on 28/07/2004 18:40:20

Edited by - VIKING on 28/07/2004 18:54:59

Odysseus_nemoΜέλος
31/07/2004, 03:29:22
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ : SIN666 * 2

ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo