ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αρρωστια : το μεγαλύτερο δώρο του ανθρώπου - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Αρρωστια : το μεγαλύτερο δώρο του ανθρώπου - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

xrysa2130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΜορφέαςΜέλος
07/07/2005, 01:42:33
Λοιπόν ας ανοίξω σε αυτο το τόπικ και το θέμα του πυρετού.

Ο πυρετός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αυτοθεραπείας του οργανισμού. Κατά την διάρκεια του πυρετού ο οργανισμός ανεβάζει την θερμοκρασία του σώματος για να ρευστοποιηθούν κυρίως οι ουρικές τοξίνες οι οποίες βρίσκονται στα νεφρά, στην κάτω κοιλιακή χώρα και κατά μήκος όλης της σπονδυλικής στήλης μέχρι τον σβέρκο, ώστε ο οργανισμός να τις αποβάλει. Ο πυρετός σε γενικές γραμμές είναι ακίνδυνος αν και κάποιες φορές μπορεί να αποβεί μοιραίος, αλλά αυτό γίνεται σπάνια και ωφείλεται σε ανωμαλία του οργανισμού. Ουσιαστικά ο άνθρωπος έχει έναν θερμοστάτη μέσα του ο οποίος δεν αφήνει ποτέ τον πυρετό να υπερβεί τα όρια αντοχής του οργανισμού, ωστόσο κάποιες φορές αυτός ο θερμοστάτης μπορεί να μην λειτουργήσει για άγνωστους λόγους.
Ο πραγματικός θεραπευτικός πυρετός αρχίζει από τα 38.5 και πάνω. Μάλιστα τις προάλλες διάβαζα οτι ένας δυνατός πυρετός 40 που διαρκεί τρεις μέρες είναι ικανός να αποβάλει από το σώμα τοξίνες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανίατες ασθένειες για ολόκληρα 10 χρόνια. Δεν ξέρω εάν η παραπάνω δήλωση είναι απόλυτα αληθινή αλλά σίγουρα έχει πραγματικές βάσεις. Οπότε φίλοι μου μην φοβάστε τον πυρετό γιατί είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για την συνολική υγεία του ανθρώπου. Βέβαια χρειάζεται πάντα προσοχή και να ενεργει κανείς με λογική γιατί ακόμα και ένας πυρετός μπορεί να αποβεί μοιραίος, αν και σπάνια όπως είπα παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Μορφέας on 07/07/2005 01:44:56

mysticΜέλος
07/07/2005, 11:00:50
quote:
ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙΣ ΤΙΓΜΗΣ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΜΠΟΡΈΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Πολύ καλά, με έχεις καλύψει πλήρως.
Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό σημείο όλης αυτής της μεταξύ μας κουβέντας.

quote:
Μάλλον τα ελληνικά μου δεν είναι καλά και θα πρέπει να σπουδάσω εξαρχής.

Ποτέ δεν είναι αργά, θέληση να έχεις και όλα γίνονται. ;)

Να είσαι πάντα καλά και υγειής.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
ΜορφέαςΜέλος
08/07/2005, 02:42:47
Όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τα γόνατά του συνήθως σημαίνει το εξής: Εάν τον πονάει το δεξί του γόνατο, τότε συνήθως προέρχεται από κάποια πολύ ισχυρή έλλειψη που είχε κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας, και η οποία έλλειψη για κάποιο λόγο επανεμφανίστηκε στην ζωή του, όταν τον πονάει το αριστερό του γόνατο συνήθως γίνεται όταν αισθάνεται απροστάτευτος και ανυπεράσπιστος, Όταν δε, πονάνε και τα δύο τότε αυτό συνήθως γίνεται γιατί ο άνθρωπος νιώθει οτι κουβαλάει πολύ μεγάλύτερο βάρος από αυτό που αντέχει.

Φυσικά αναφέρω σε γενικές γραμμές τους επικρατέστερους λόγους, γιατί υπάρχουν και άλλες διάφορες αιτίες. Και φυσικότατα δεν αναφέρομαι σε προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά από χτυπήματα, αλλά για προβλήματα που εμφγανίστηκαν ξαφνικά και λογικά αναίτια.

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Μορφέας on 08/07/2005 02:45:09

ΜορφέαςΜέλος
11/07/2005, 01:13:45
Γεννητικά όργανα.
Όταν ένας άντρας έχει πρόβλημα με τα γεννητικά του όργανα, αυτό ωφείλεται κυρίως στην υπερβολικά χαμηλή του αυτοπεποίθηση και των ενοχών και των τύψεων που τον κατακλυζουν για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Η γυνάικα από την άλλη όταν έχει πρόβλημα στα γυναικολογικά, ωφείλεται τις περισσότερες φορές στην προβληματική σχέση με την οικογένειά της ή με το άρρεν φύλο.

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

11/07/2005, 04:34:36
.....Όταν δε, πονάνε και τα δύο τότε αυτό συνήθως γίνεται γιατί ο άνθρωπος νιώθει οτι κουβαλάει πολύ μεγάλύτερο βάρος από αυτό που αντέχει....

Ενα απλοικο παραδειγμα, και μια απλη προφανης λυση: καποιος ειναι υπερβαρος και καταπονουνται οι κλειδωσεις του.

Η αφελεια των επιχειρηματων που προβαλλεις ειναι εγκληματικη

11/07/2005, 19:33:10
Κατάλαβες λοιπόν Μορφέα γιατί εγώ δεν λέω ποτέ τίποτα και αφήνω τον άλλον στον πόνο του?΄

Γιατί βρε παιδιά τέτοια κριτική, δεν καταλαβαίνω γνωρίζετε από θεραπείες? ή απλά τα λέτε γιατί δεν έχετε τι να κάνετε?

Για ποιά αφέλεια επιχειρημάτων λέτε? αυτά έχουν βγει από την πράξη, δεν ξύπνησε ένα ωραίο πρωϊ ο Μορφέας και είπε "πάω να καταστρέψω όλους τους ανθρώπους, πάω να τους κοροϊδέψω, να το παίξω Θεός και γιατρός μαζί".

Δηλ. δεν έχετε ακούσει ποτέ περίπτωση καρκίνου που περνάει ενώ οι γιατροί έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια?

Τουλάχιστον αυτό με το αριστερό γόνατο που ανέφερε ο Μορφέας το πέρασα εγώ πριν από μιά βδομάδα περίπου, η αιτία ήταν ακριβώς αυτό που ανέφερε. Ευτυχώς το κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε, έχω μιά μικρή εμπειρία, και δεν έτρεχα από τον ένα γιατρό στον άλλον για να μου λένε ότι δεν βρίσκουν τίποτα.

Διόρθωσα μέσα μου την αιτία και πέρασε αμέσως ο πόνος.

Για το πρόβλημα στα γεννητικά εχω 2 παραδείγματα γυναικών με ολική αφαίρεση, τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως τα είπε ο Μορφέας.

Στην μία μάλιστα περίπτωση το είχα πει στον άντρα μου πριν καν παρουσιαστεί, ήταν φίλη του, όταν ήρθε και μου είπε έπειτα από 6 μήνες περίπου για την αφαίρεση απλώς σιγουρεύτηκα για αυτό που είπα.

Όπως έχω και περίπτωση άντρα με πρόβλημα στα γεννητικά που το απέκτησε μετά από κάποιο γεγονός που του δημιούργησε υπερβολικές τύψεις/ενοχές.

Δεν λέω να πηγαίνουμε στον γιατρό αλλά μην απορρίπτουμε έτσι τα πάντα, δεν είναι όλα για την πυρά.

11/07/2005, 21:46:11
Μακάρι να έχουμε την υγεία μας και την ψυχική και την σωματική.
Ποτέ να μην αισθανθούν οι άνθρωποι που αγαπάμε κι εμείς ασθένεια. Κι αν δεν είναι πάντα εφικτό τούτο, κάτι φορές οι ευχές έχουν τεράστια δύναμη παιδιά. Καλησπέρα Πυραμίδα μου.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

12/07/2005, 09:33:28
Καλημέρα Αφροδίτη μου
Μακάρι αυτό που λες να γίνει πραγματικότητα για όλο τον κόσμο.
aries0Μέλος
12/07/2005, 10:41:58
Αγαπητε Feyerabend

δΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ !!!!!!!!!

εΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.........

εΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ , ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ...ΣΑΝ « ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ » Η ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ “ ΕΙΔΙΚΟΙ “ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Η ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΠΙΟ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.......!!!!!

δΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ SITE ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ........ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ....!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΕΣΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.....!!!!!!!!!

ξΕΡΕΙΣ ?????? ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ...ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΜΑΣΤΑΡΙΑ........ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ !!!!!!!!!! ΣΟΦΟΤΑΤΟ .........!!!!!!

μΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΕΜΜΑΣΤΑΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ “ ΦΤΑΝΕΙΣ “ ……!!!!!!

κΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ........ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ GALAZIA SFAIRA…ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ...??? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ..!!!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ????

αΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???? ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ????

εΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΜΑ ΜΕ ΘΙΞΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ...ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ......!!!!!!!

πΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.... ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ......ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ .....
ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ....ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ...ΕΠΙΘΕΣΗ ..???? ΤΙ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ.....????

αΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ...... ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ...ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ....ΠΑΛΙ....

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ........ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ...ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.....

ηΡΕΜΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ......!!!!!!! ΦΕΡΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ...!!!!!!

Sunrise zero

galazia_sfairaΜέλος
12/07/2005, 13:30:43
Kαλησπερίζω όλους σας ,Πυραμίδα,Αφροδίτη,Αριέσο.........
δύσκολ πράγμα να μπορεις να αφουγκραζεσα κα ινα μαθαίνεις απο την διαφορετικότητα ας είναι καλα όμως όλα τα παιδιά,θέρθει η ώρα για όλους να κατανοήσουν.
Θα λειψω απο την Παρασκευη και θα μου λειψετε αλλά θα επανέλθω δυνατή και χαρούμενη.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"