- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
NikosGR, έχω μια ιδέα.Δε στέλνεις τη γνώμη σου για το Τραχώνι στον πατήρ Μάξιμο με email, να δούμε τι θα σου απαντήσει.
Λίγο πιο ευγενικά διατυπωμένη βέβαια.
Να δούμε, είναι τόσο καθίκι ανθέλληνας σιωνιστής όσο λες, ή κάποια παρεξήγηση έγινε?
Έστειλα εγώ mail στον πατήρ Μάξιμο, με τα σημεία στα οποία τα οποία συνηγορούν από τις ήδη υπάρχουσες προφητείες, τόσο από Ελλάδα/Βυζάντιο, όσο και από Ρωσσία, στο ότι το Τραχώνι λέει πράγματα αληθινά, ζητώντας την άποψή του και την καθοδήγησή του.
Δεν μου απάντησε. Τώρα το γιατί, δεν μπορώ να γνωρίζω.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
http://www.pigizois.gr/pneumatikoi_logoi/endeixeis_telous.htm
VFCFS-JK/SK
Σύμφωνα με ένα όραμα που παραλαμβάνεται από το Johann Friede (1204-1257), ένας αυστριακός μοναχός της διαταγής του ST John, διάφορα εξαιρετικά φαινόμενα θα δώσει την προειδοποίηση ότι η παρούσα διαταγή του πολιτισμού είναι έτοιμη να τελειώσει:
"Όταν ο μεγάλος καιρός θα έρθει, στον οποίο η ανθρωπότητα θα αντιμετωπίσει την τελευταία, σκληρή δοκιμή της, θα προαναγγαλθεί από τις εντυπωσιακές αλλαγές στη φύση η αλλαγή μεταξύ του κρύου και της θερμότητας θα γίνει εντατικότερη, οι θύελλες θα έχουν περισσότερα καταστροφικά αποτελέσματα, οι σεισμοί θα καταστρέψουν τις μεγαλύτερες περιοχές και οι θάλασσες θα ξεχειλίσουν πολλά πεδινά. Όχι όλο θα είναι το αποτέλεσμα των φυσικών αιτιών, αλλά το άτομο θα διαπεράσει στα έντερα της γης και θα φθάσει στα σύννεφα, παίζοντας με την ύπαρξή του. Προτού να πετύχουν οι δυνάμεις της καταστροφής στο σχέδιό τους, ο κόσμος θα ριχτεί στην αναταραχή, και η ηλικία του σιδήρου θα βυθίσει στην ανυπαρξία. Όταν τις νύχτες θα γεμίσουν με το εντατικότερο κρύο και την ημέρα με τη θερμότητα, μια νέα ζωή θα αρχίσει στη φύση. Η θερμότητα σημαίνει την ακτινοβολία από τη γη, το κρύο το εξασθενίζοντας φως του ήλιου. Μόνο μερικά περισσότερα έτη και θα γίνετε ενήμεροι ότι το φως του ήλιου έχει γίνει αισθητά πιό αδύνατο. Όταν ακόμη και το τεχνητό φως σας θα παψει να δίνει την υπηρεσία, το μεγάλο γεγονός firmament θα είναι πλησίον.
" Το νεφέλωμα της μεγαλύτερης αρκούδας θα φθάσει κοντά στη γη... και θα γεμίσει το διάστημα πεντακόσιων ήλιων στον ορίζοντα. Όλο και περισσότερη κάλυψη επάνω που το φως του ήλιου μέχρι τις ημέρες θα είναι όπως τις νύχτες στο πλήρες φεγγάρι. Ο φωτισμός δεν θα προέλθει από το φεγγάρι, αλλά από Orion, το οποίο ο αστερισμός, από το φως Δία, θα στείλει εμπρός στις ακτίνες του στη μεγαλύτερη αρκούδα και θα διαλύσει το νεφέλωμά του με τη δύναμη του φωτός.
"Στο μεταξύ η ανθρωπότητα θα είναι κτυπημένη με τον τρόμο. Τα πουλιά θα είναι όπως τα ερπετά και δεν θα χρησιμοποιήσουν τα φτερά τους. Τα ζώα του εδάφους, στο φόβο και το συναγερμό, θα αυξήσουν το ένα τέτοιο φωνάζουν ότι θα κάνει τις ανθρώπινες καρδιές να τρέμουν. Τα άτομα θα φύγουν τα abodes τους για να μην φανεί το παράξενο περιστατικό.Τέλος, το πλήρες σκοτάδι θα θέσει μέσα και θα διαρκέσει για τρεις ημέρες και τρεις νύχτες.
"Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα άτομα, που στερούνται από τη δύναμη του φωτός, θα περιέλθουν σε έναν σλuμψερ-όπως ύπνο από τον οποίο πολλοί δεν θα ξυπνήσουν, ειδικά εκείνοι που δεν έχουν κανέναν σπινθήρα της πνευματικής ζωής. Όταν ο ήλιος θα αυξηθεί πάλι και θα προκύψει, η γη θα καλυφθεί με ένα κάλυμμα των τεφρών όπως το χιόνι το χειμώνα, εκτός από το ότι οι τέφρες θα έχουν το χρώμα του θείου. Η υγρή ομίχλη θα ανέλθει από το έδαφος, που φωτίζεται από τα πύρινα αέρια.
"Της ανθρωπότητας θα υπάρξει πιό νεκρός από εκεί να είναι θύματα σε όλους τους πολέμους. Στα abodes των παιδιών του φωτός, το βιβλίο των αποκαλύψεων θα διαβαστεί, και στα παλάτια της εκκλησίας θα αναμείνουν την άφιξη του μεγάλου κομήτη. την έβδομη ημέρα μετά από την επιστροφή του φωτός, η γη θα έχει απορροφήσει τις τέφρες και θα έχει διαμορφώσει μια τέτοια γονιμότητα όπως δεν έχει βιωθεί πάντα πριν. Αλλά Orion θα πετάξει την ακτίνα του στη γη και θα παρουσιάσει μια πορεία προς την τελευταία στηργμένος θέση του μέγιστου και πιό διαπρεπούς ατόμου που είχε ζήσει πάντα στη γη.Οι επιζόντες θα πιστοποιήσουν το αρχαίο δόγμα του εν την ειρήνη και θα καθιερώσουν τη χιλιετία, που αναγγέλλεται από το Messiah λαμβάνοντας υπόψη την αληθινή αδελφική και sisterly αγάπη για τη δόξα του δημιουργού και για τη μακαριότητα όλης της ανθρωπότητας."
quote:
το μεγάλο γεγονός firmament θα είναι πλησίον.
quote:στα έγκατα της γής εννοεί ή στα σπλάχνα, έντερα δεν έχει...
Όχι όλο θα είναι το αποτέλεσμα των φυσικών αιτιών, αλλά το άτομο θα διαπεράσει στα έντερα της γης και θα φθάσει στα σύννεφα
quote:της μεγάλης Άρκτου εννοεί αλλά που να καταλάβεις...
Το νεφέλωμα της μεγαλύτερης αρκούδας θα φθάσει κοντά στη γη...
quote:εννοεί λήθαργο (slumber) άσχετε...
θα περιέλθουν σε έναν σλuμψερ-όπως ύπνο
quote:τουλάχιστον αν είχα το αυθεντικό μπορεί να καταλάβαινα....
Τα άτομα θα φύγουν τα abodes τους για να μην φανεί το παράξενο περιστατικό.
quote:μάλλον εννοεί (order) τάγμα δεν νομίζεις...
νας αυστριακός μοναχός της διαταγής του ST John
Τουλάχιστον είναι που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετα με το θέμα, κάνε post ελληνικά όχι αυτό το έκτρωμα του systran
Knowledge is power, arm yourself
===
δε χρειάζεται να βρίζουμε ρε φίλε
Ρε STITTS προφητείες αγίων λέμε και όχι πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Σε έχουμε παρακαλέσει 1000δες φορές να μη βάζεις κατεβατά με οράματα και προφητείες του κάθε άσχετου, άπειρες φορές έχουμε τονίσει ότι βάζουμε προφητείες αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Κι εγώ έχω δει όνειρο με τη 2α παρουσία, αυτό σημαίνει ότι έγινα και προφήτης και πρέπει να το ποστάρω; Φοβάμαι ότι ο Κυριακόπουλος έχει δίκιο, τις δικές σου θέσεις δεν τις βλέπουμε, όπως κι ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στην πρόταση του Bellsak πριν καμιά βδομάδα, να βγάλει ο καθένας ένα συμπέρασμα δικό του για το θέμα με τις προφητείες.
Όταν όμως οι μεγάλες δυνάμεις συνειδυτοποίησαν τον γεωπολιτικό και στρατηγικό χαρακτήρα της Τουρκίας σχετικά με τα πετρέλαια και τον ρόλο που μπορεί να παίξει ώς "αστυνόμος" στην περιοχή άλλαξε άρδην η στάση τους. Τώρα η Τουρκία είναι το "αγαπημένο παιδί" των "μεγάλων"
Συνεπώς αυτά που γράφεις είναι απλά η στάχτη που πετάν στα μάτια του κόσμου και την πετάς και εσύ στα δικά μας. Το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς μεταξύ μας (δεν λεώ να είμαστε φίλοι με τους Τούρκους, Αλβανούς και άλλες τέτοιες αηδίες-προπαγάνδες), άλλοι μας τα δημιουργούν και παίζουν στην πλάτη μας παιχνίδια..
Στην πραγματικότητα επειδή ανήκουμε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο έχουμε και ορισμένα κοινά συμφέροντα τα οποία παραβλέπουμε και κοιτούμε μόνο τις διαφορές μεταξύ μας (οι οποίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, τον ίδιο χώρο διεκδικούμε....).
Knowledge is power, arm yourself
quote:
Oταν ειχε παει ο Μαξιμος στο χαρδαβελα τοτε που ειχε για το τραχωνι ειδες τι ελεγε?
Ειδες τι ποιοτητα ειχε?
Ο γιαννακης του μιλαγε ευγενικα,και ο μαξιμος τον ελεγε αμορφωτο και ενα σωρο αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
Χωρια που δεν χανει ευκαιρια να βγει στο γυαλι,τον εχω δει και σε αλλες εκπομπες.
Ως εκ τουτου δεν θα ασχολειθω με την παρτη του.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ!Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 25/10/2005 00:39:44
Επειδή το είχα δει και εγώ, αυτά που μου έκαναν εντύπωση είναι τα εξής:
1. Ο π.Μάξιμος (ο Θεός να τον έχει καλά και να του δίνει Σοφία) είναι μοναχός, σωστά? Ως μοναχός, συνάδει η παρουσία του σε εκπομπές, όχι μόνο στο ΑΛΤΕΡ αλλά και σε μικρά ιδιωτικά κανάλια, με το να μιλάει επί παντός επιστητού και να συμπεριφέρεται εντελώς κοσμικά?
2. Η παρουσία του και η συμπεριφορά του στη συγκεκριμένη εκπομπή, είναι είκονα μοναχού, αφιερωμένη στην Αγάπη και στην εν Χριστώ Ζωή? Ταιριάζει έστω και ελάχιστα με την εικόνα του Χριστού που ακόμα και στο θάνατο παρακαλούσε για την συγχώρεση των διωκτών Του?
3. Υπάρχει μια έντονη εμμονή με το Τραχώνι. Στο site του έγραψε ένα σωρό ψέματα για το Τραχώνι. Γιατί τόση εμμονή? Δεν είναι περίεργο που το έχει πάρει τόσο προσωπικά? Γιατί ενοχλείτε?
Ως χριστιανός ορθόδοξος, ακόμα κι αν το Τραχώνι είναι ψέμα, από την στιγμή που δεν λέει κάτι περισσότερο από τις υπάρχουσες προφητείες γιατί αντιδράει? Αν πάλι (κι εδώ είναι η σοφία) θεωρεί πως επειδή στο τραχώνι υπήρχαν κάποιες ημερομηνίες, θεωρεί πως είναι λάθος, γιατί δεν αφήνει τον Ιωάννου να διαψευθεί με τον χρόνο ή αν φοβάται μην πλανέψει κάποιον, γιατί δεν παρακολουθεί από κοντά και να επέμβει? Στο τέλος τέλος, αυτό που γίνεται με το Τραχώνι είναι πρακτικά να φέρει κάποιους πιο κοντά στην εκκλησία.
4. Οι μοναχοί διακατέχονται από ταπεινότητα, εγκράτεια και προσοχή. Εγώ δεν είδα τίποτα περισσότερο από μια πολύ έντονη υπερηφάνεια, του στυλ "εγώ τα ξέρω όλα και έτσι είναι όπως λέω εγώ". Απλά δεν μου ταίριαζε ο ρόλος με το σχήμα του ράσου.
5. Και κάτι τελευταίο. Η επίσημη εκκλησία της Ελλάδος και της Κύπρου έβγαλαν μια θέση. Λένε πως θεωρούμε πως είναι πλάνη. Καλώς μέχρι εδώ. Άλλοι πατέρες είπαν πως δεν θέλουν να σχολιάσουν. Άλλοι πάλι πιστεύουν στο Τραχώνι...και πάλι καλώς. Κανένας όμως δεν βγήκε, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο Π.ΜΑΞΙΜΟΣ, να σηκώσει παντιέρα υπέρ ή κατά της θέσης που υποστηρίζει.
Κάτι δεν ταιριάζει σωστά, κάτι βρωμάει..έτσι δεν είναι?
Κι όταν εγώ (τουλάχιστον) βλέπω μια συμπεριφορά σαν του Μάξιμου τότε δεν την θεωρώ φωτισμένη. Κι αν κάτι δεν το θεωρώ φωτισμένο, έμμεσα με πείθει περισσότερο για την αντίθετη θέση από αυτή που υποστηρίζει, όσο κι αν προσπαθώ να είμαι ουδέτερος!
"ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΗΣΑΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ"