- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πριν ξεκινήσω αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω τα λόγια του αγαπητού μέλους "αγνοών" με τα οποία δήλωσα ότι συμφωνώ απόλυτα, πράγμα που οφείλεται στις μέχρι τώρα συζητήσεις που έχουμε διεξάγει σε άλλα θέματα, δηλαδή :
Από τη μέχρι τώρα παρουσία του,
ο skeptic δε μου έχει φανεί για άνθρωπος ανόητος,
ούτε πιτσιρικάς,ούτε τέλος πάντων κάποιος με τον οποίο θα γελούσα.
Για το θέμα των "Ε" και την όλη παραφιλολογία γύρω απ' αυτό δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι φέρω τον τίτλο του "ειδήμονα", του "ειδικού", απλά ότι έχω ακούσει κι εγώ, όπως όλοι φαντάζομαι, περί αυτού και ότι παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι μιλάνε γι' αυτό, παραθέτοντας τα όσα αυτοί ονομάζουν ως "στοιχεία". Έχω όμως την αίσθηση ότι, ανεξαρτήτως από τη σοβαρή κριτική και ανάλυση των όποιων στοιχείων παρουσιάζονται, συμπεράσματα για το αληθές ή όχι αυτών μπορών να εξαχθούν και από άλλες πιο έμμεσες παρατηρήσεις. Ιδού λοιπόν κάποιοι από τους προβληματισμούς μου πάνω στο θέμα, πάνω στους οποίους θα ήθελα κι ένα δικό σου σχόλιο επειδή σέβομαι τη γνώμη σου :
α) Η γλώσσα που χρησιμοποιείται στα διάφορα κείμενα της ΟΑΕ αλλά και της ιστοσελίδας www.e-e-e.gr (που, ω, τι σύμπτωση, ομοιάζει πάρα πολύ με τη γλώσσα που χρησιμοποιείται στη "Σχολή Ραββίνων", αλλά το προσπερνώ προς το παρόν) και δεν εστιάζω την προσοχή μου σ' αυτήν την ιδιότυπη καθαρεύουσα, αλλά σ' αυτόν καθαυτόν τον τρόπο έκφρασης, το χρησιμοποιούμενο λεξιλόγιο κλπ σου φαίνεται για γλώσσα ισορροπημένων και υγειώς σκεπτόμενων ανθρώπων; Αν εξαιρέσουμε τους περίεργους νεολογισμούς, το περίεργο συντακτικό, τα επιστημονικά παράλογα, την ανάγκη να προσδιοριστεί η φυλετική προέλευση του καθενός--η οποία πάντα αποτελείται από 3-4 εθνικούς προσδιορισμούς πχ Εβραιοελληνοτουρανομόγγολος κλπ--εκείνοι οι οχετοί από ευφάνταστα μπινελίκια που παρουσιάστηκαν στην προαναφερθείσα σελίδα δείχνουν πραγματικά ότι μπορεί κανείς να πάρει στα σοβαρά τον άνθρωπο αυτό;
β) Παρατήρησα στα διάφορα κείμενα ότι οι συντάκτες τους έχουν την τάση να προβαίνουν σε μελλοντικές προβλέψεις για το τί πρόκειται να συμβεί και μάλιστα προβλέψεις βραχυπρόθεσμες πχ διάβασα κάποια παραπομπή σου σε άλλο θέμα που αναφέρεται στις μετακινήσεις του ελληνικού στρατού στην Ασία (μονάδες υπαρκτές, απ' όσο μπορώ να γνωρίζω, αλλά τρομερά μεγάλου μεγέθους για να μπορεί μια τέτοια μετακίνηση να περάσει απαρατήρητη) το καλοκαίρι που μας πέρασε (!!!), για σφαγές ελληνικού πληθυσμού τώρα δα που γράφονται αυτές οι γραμμές (!!!!!) κλπ κλπ, ενώ στο παρελθόν έχω διαβάσει κι άλλες αντίστοιχες καταστροφολογικές προβλέψεις, οι οποίες ποτέ δεν επαληθεύτηκαν φυσικά, η δικαιολογία δε που δίνεται ΠΑΝΤΑ είναι ότι "οι καταστροφές αποσοβήθηκαν κατόπιν ημετέρων ενεργειών", οι οποίες βέβαια ποτέ δεν εξηγούνται ή δεν παρατίθενται.
γ) Οι "ιεροκήρυκες" των "Ε" δεν είναι μόνο περισσότεροι του ενός σε αριθμό, αλλά έχουν την τάση να "αλληλομαχαιρώνονται", κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για "προδοσία" κλπ. θυμίζοντας σε πολλά κόμματα της άκρας δεξιάς ή αριστεράς (τα άκρα είναι πάντα ίδια!), όπου επικρατεί διάσπαση και ο καθένας απ' αυτούς φέρει, ως εξ αποκαλύψεως, τη δική του μοναδική αλήθεια, την οποία δεν διαπραγματεύεται μέχρι θανάτου. Αυτό που θέλω να πω είναι : Πως μπορείς να εμπιστευτείς τα λεγόμενα κάποιου μέσα σ' ένα τέτοιο τοπίο λεκτικών--και ίσως όχι μόνο--μαχών;
δ) Δεν σου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο ότι οι "ιεροκήρυκες" αυτοί προσπαθούν να εντάξουν στο παραλήρημά τους κάθε γεγονός της τρέχουσας επικαιρότητας που δημιούργησε θόρυβο στην κοινή γνώμη; Έχω ακούσει κατά καιρούς να συνδέονται με όλα αυτά : το τσουνάμι στην Ινδονησία, ο τυφώνας "Κατρίνα", το δυστύχημα της "Ήλιος", το ναυάγιο του "Σάμινα" (!!!!!!), φυσικά όλοι οι πόλεμοι που διεξάγουν τα τελευταία χρόνια οι ΗΠΑ, έχουν προσπαθήσει να εξάγουν συνομωσιολογικά συμπεράσματα από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης, όποιας κι αν είναι αυτής, η οποία φυσικά είναι πάντα προδοτική και "βαλτή" και αποτελούμενοι από, τί άλλο, Εβραίους!
Αυτό που εγώ έχω να σχολιάσω πάνω στο όλο θέμα είναι ότι μόνον ότι...η Ψυχιατρική είναι μια πολύ γοητευτική επιστήμη και προτείνω σε όλα τα μέλη να ασχοληθούν λιγάκι μαζί της κι ίσως τότε ανακαλύψουν πολλές κρυφές αλήθειες μέσα στα λεγόμενα της ΟΕΑ ή όποιου άλλου από αυτούς!
Θα μπορούσα να παραθέσω κι άλλους προβληματισμούς, αλλά θα σταματήσω εδώ για να μην κουράσω τους υπόλοιπους συνομιλητές. Θα σε παρακαλούσα, αγαπητέ skeptic, να τους διαβάσεις και, ίσως να κάνεις ένα μικρό σχόλιο, αν νομίζεις δηλαδή ότι οι προβληματισμοί μου δεν είναι δικαιολογημένοι, το τελικό συμπέρασμά μου είναι λανθασμένο ή ότι βρίσκομαι γενικώς σε λάθος δρόμο.

Edited by - durden_alie on 13/11/2005 16:02:45
Γεια παραδειγμα, οπως ειχε πει και ο Χιτλερ "Οσο πιο μεγαλο ειναι ενα ψεμα, τοσο πιο ευκολα γινεται αξιοπιστο", δειτε τον Λιακοπουλο εχει παραμυθιασει τους παντες παραυτα ολες οι πληροφοριες που παραθετει στα βιβλια του εχουν μερικη αληθεια εστω και παραποιημενη...και το 30% της Ελλαδας ειναι φανατικοι Λιακοπουλεοι!
Το γεγονος οτι υπαρχουν πρακτορες στην Ελλαδα(στοικοι-Mossad-CIA-etc.) αυτο ειναι γνωστο, αλλα δεν ειμαστε η μονη χωρα που βρισκεται σε αυτη την κατασταση...ομως ειμαστε μια απο τις χωρες του αρχαιου κοσμου και ακομα και αν δεν μοιαζουμε-ομιλουμε-ενεργουμε σαν τους Αρχαιους Ελληνες το αιμα δεν παυει να κυλα μεσα μας.
Ολη αυτη η φασαρια που εχει δημιουργηθει με ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ-ΥΠΕΡΤΡΕΛΑΝΙΟΥΣ προστατες που θα ερθουν να μας φοηθησουν σε ενα πολεμο που δεν ξερουμε τι θα αντιμετωπησουμε, δεν ειναι παρα ναρκωτικα της νεας-ταξης και των υπηρεσιων της για να ηρεμει και να χαζευει τους Εθνικους και τους πατριωτες.
Ναι υπαρχουν προδοτες, ναι υπαρχουν διαρροες, ναι η Ελλαδα δεν ειναι Ελληνικη, ειναι ενα κομματι για διακοπες των ξενων ηγετων μας και ενας ακομα "πυργος" εκμεταλευσης των ξενων υπερδυναμεων.
Παραυτα θα αποδεχθω το γεγονος πως δεν υπαρχουν μονο Εβραιοι πισω απο την λαο-κρατια των παραδοσεων που εχουν εισβαλει ακομα και στα σπιτια μας.
Δεν υπαρχουν εχθροι, υπαρχουν συμμαχοι των εαυτων τους, καποια στιγμη ισως και εμεις να καταλαβουμε πως "δουλευοντας θα αποκτησουμε οτι ζηταμε".
Οπως προσφατα διαβασα μια "προσωπικη γραπτη κραυγη" καποιου Ελληνα, καταλαβα πως το "ατακτο πνευμα" των Ελληνων ειναι η μεγαλυτερη δυναμη τους, ειναι η υστατη νικη του εγωισμου μας στην αυτοκαταστροφη της αξιας των ανθρωπων.
"Είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία της Βλακείας σαν υπέρτατο αγαθό. Τη σημαντικότερη πολιτιστική Δύναμη. Μια Δύναμη που έφτιαξε αυτοκρατορίες, θρησκείες, ιδεολογίες, σύνορα, οπαδούς, νικητές και νικημένους. Ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια των Παρασίτων. Κάτι σαν το καρκίνωμα των ανθρώπων στον πλανήτη. Ροκανίζουμε το κλαδί που καθόμαστε. Η μούχλα στο σάπιο. Τρεφόμαστε με Σκουπίδια, Απόβλητα και Παράνοια. Θα χαθούμε μαζί με αυτά."
ΦΙΛΕ ΜΟΥ skeptic ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
quote:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...
Για την απορία σχετικά με το ποια γλώσσα μιλούσαν σε αυτή τη συγκεκριμένη συνάντηση, δεν μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι σε μια αντίστοιχη συνάντηση σε στοά των Αθηνών η γλώσσα ήταν εβραιογαλλικό ιδίωμα.
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ " Σχολή Pαββίνων της Nέας Yόρκης" ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!!!!! Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ....
ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ???
Ο ΦΙΛΟΣ Hermes ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ..
quote:
Είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία της Βλακείας σαν υπέρτατο αγαθό. Τη σημαντικότερη πολιτιστική Δύναμη. Μια Δύναμη που έφτιαξε αυτοκρατορίες, θρησκείες, ιδεολογίες, σύνορα, οπαδούς, νικητές και νικημένους. Ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια των Παρασίτων. Κάτι σαν το καρκίνωμα των ανθρώπων στον πλανήτη. Ροκανίζουμε το κλαδί που καθόμαστε. Η μούχλα στο σάπιο. Τρεφόμαστε με Σκουπίδια, Απόβλητα και Παράνοια. Θα χαθούμε μαζί με αυτά."
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία της Βλακείας σαν υπέρτατο αγαθό. Τη σημαντικότερη πολιτιστική Δύναμη. Μια Δύναμη που έφτιαξε αυτοκρατορίες, θρησκείες, ιδεολογίες, σύνορα, οπαδούς, νικητές και νικημένους. Ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια των Παρασίτων. Κάτι σαν το καρκίνωμα των ανθρώπων στον πλανήτη. Ροκανίζουμε το κλαδί που καθόμαστε. Η μούχλα στο σάπιο. Τρεφόμαστε με Σκουπίδια, Απόβλητα και Παράνοια. Θα χαθούμε μαζί με αυτά."
Δεν τα εχω πει εγω αυτα...
el-qaeda.blogspot.com
ΠΟΙΟ 30% ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ? ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ), ΙΣΩΣ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝ Π.Χ. ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ ΤΥΧΑΙΑ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Ε ΚΤΛ ΚΤΛ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ durden_alie, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ
skeptic ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ.
Μπήκα χθες στο site του κύριου Φουράκη.Ο κυριος Φουράκης είναι εναντίον των μεταμοσχευσεων διότι λέει με τις μεταμοσχεύσεις θα μολυνθεί το DNA μας με ιούς και αυτό είναι λεει οργανωμένο σχέδιο των κύκλων που μας εχθρεύονται.Σαν επιχείρημα πρόβαλε τις περιπτώσεις εμφανισης ψώρας και κάποιων βακτηριακών μολύνσεων που εμφανίστηκαν προσφατα στην μονάδα μεταμόσχευσης του Ευαγγελισμου!
Μόνο που:
α)η ψώρα και τα βακτήρια δεν είναι ιοί.
β)παντα στους μεταμοσχευμένους υπάρχει κίνδυνος λοίμωξης γιατί παίρνουν ανοσοκατασταλτικά φαρμακα για να παρεμποδίσουν το ανοσοποιητικό τους να επιτεθεί στο μόσχευμα.
γ)οι μεταμοσχεύσεις ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.
δ)Ο εκφυλισμός του DNA προέρχεται απο την ενδογαμία και όχι απο την επιμειξία.
Απο αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς τι επιπέδου είναι οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτούς τους εθνικιστικούς κύκλους.Διαβάζουν κατι απο δώ και κάτι απο εκεί οι ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ και μέσα στο ντελίριο τους τα ανακατεύουν όλα σε μια σούπα γελοιοτήτων.
Ακόμα γελαω με αυτά περί σπονδύλων και αυτιών.
Γρηγορείτε,θέλουν να μας ταίσουν φούμαρα.
Edited by - medtech on 14/11/2005 13:33:59
quote:
Ακόμα γελαω με αυτά περί σπονδύλων και αυτιών.
Και να 'ταν μόνο αυτά, φίλε μου! Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ότι :
α) Οι Έλληνες έχουμε τρίκλωνο DNA...![]()
β) Η χημική σύσταση των Άγγλων--αλλά όχι των Βρετανών, Ουαλών, Σκοτσέζων, Ιρλανδών...των ΑΓΓΛΩΝ--βασίζεται όχι στον άνθρακα, αλλά στο πυρίτιο!!!
(Λέτε να τους φτιάχνουν στη Silicon Valley; Θ' αρχίσω να τους κοιτάζω καλά-καλά εδώ στο Λονδίνο μήπως και δω σε κανέναν να γράφει Intel inside!)
γ) Οι γύφτοι τρώνε τους νεκρούς τους! ![]()
δ) Το βασικό κύτταρο, λέει, της αναπαραγωγής (ανάθεμα κι αν ήξερε τι εννοούσε μ' αυτό) είναι στο...μηρό...![]()
![]()
ε) Με τις μεταμοσχεύσεις, λέει, δεν είναι μόνον ότι μολύνεται ο λήπτης, αλλά αποκτά, λέει, και το χαρακτήρα και τις συνήθειες του δότη...![]()
![]()
![]()
"Ήμαρτον", που λέει και ο συμπαθής αθλητικός συντάκτης με τα λίγα δόντια! ![]()
![]()

Edited by - durden_alie on 14/11/2005 16:20:35
לקרקס
quote:
Αυτή την εντύπωση μου δημιούργησες και αυτήν γράφω.. απόδειξε μου το αντίθετο από εδώ και εμπρός
Λάθος εντύπωση δημιούργησες.
Και τι περιμένεις να σου αποδείξω από εδώ και πέρα; Τη δήθεν στρατολόγηση μελών σε μια "οργάνωση" της οποίας το μόνο φανερό και υπαρκτό μέλος είναι ο Καραγεωργίου;
Έχεις καθόλου υπόψιν τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτή η ΟΕΑ; Γιατί μιλάς χωρίς να γνωρίζεις;
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
quote:
Και να 'ταν μόνο αυτά, φίλε μου! Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ότι :α) Οι Έλληνες έχουμε τρίκλωνο DNA...
β) Η χημική σύσταση των Άγγλων--αλλά όχι των Βρετανών, Ουαλών, Σκοτσέζων, Ιρλανδών...των ΑΓΓΛΩΝ--βασίζεται όχι στον άνθρακα, αλλά στο πυρίτιο!!! (Λέτε να τους φτιάχνουν στη Silicon Valley; Θ' αρχίσω να τους κοιτάζω καλά-καλά εδώ στο Λονδίνο μήπως και δω σε κανέναν να γράφει Intel inside!)
γ) Οι γύφτοι τρώνε τους νεκρούς τους!
δ) Το βασικό κύτταρο, λέει, της αναπαραγωγής (ανάθεμα κι αν ήξερε τι εννοούσε μ' αυτό) είναι στο...μηρό...
ε) Με τις μεταμοσχεύσεις, λέει, δεν είναι μόνον ότι μολύνεται ο λήπτης, αλλά αποκτά, λέει, και το χαρακτήρα και τις συνήθειες του δότη...
"Ήμαρτον", που λέει και ο συμπαθής αθλητικός συντάκτης με τα λίγα δόντια!
quote:
Εγω φρίκαρα γενικά με το τί προσπαθούν να μας ποτίσουν.
Μπήκα χθες στο site του κύριου Φουράκη.Ο κυριος Φουράκης είναι εναντίον των μεταμοσχευσεων διότι λέει με τις μεταμοσχεύσεις θα μολυνθεί το DNA μας με ιούς και αυτό είναι λεει οργανωμένο σχέδιο των κύκλων που μας εχθρεύονται.Σαν επιχείρημα πρόβαλε τις περιπτώσεις εμφανισης ψώρας και κάποιων βακτηριακών μολύνσεων που εμφανίστηκαν προσφατα στην μονάδα μεταμόσχευσης του Ευαγγελισμου!
Θεϊκό Θεϊκό, πείτε και άλλα, πολύ γέλιο
Σε ποιό κανάλι παίζουν αυτά τα σούργελα και τα χάνω;;;
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
quote:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ " Σχολή Pαββίνων της Nέας Yόρκης" ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!!!!! Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ....
Φίλε AVATARGR, διαβλέπω ότι έχεις μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, να υποθέσω ότι γνωρίζεις και κάποια πράγματα παραπάνω που θα ήθελες να μας εμπιστευτείς;;
Για την γλώσσα που ομιλούσαν πρέπει να διευκρινίσω ότι είχε πέσει στην αντίληψη μου και δεύτερη (υποτιθέμενη) απομαγνητοφώνηση της ΟΕΑ (συνολικά έχω δεί τρεις απομαγνητοφωνήσεις) από σιωνιστική στοά των Αθηνών. Εκεί ήταν συναθροισμένοι Εβραίοι αρχιραββίνοι και αξιωματούχοι των υπερδυνάμεων, συγκεκριμένα εκεί ήταν και ο τότε υπουργός εξωτερικών της ΕΣΣΔ, επίσης εβραϊκής καταγωγής. Σε αυτή την αυστηρά σιωνιστική υψηλόβαθμη συνάντηση διευκρινίζονταν αρχικά στο κείμενο ότι η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα γαλλο-εβραϊκό ιδίωμα. Φυσικά το κείμενο δεν ήταν στα εβραϊκά αλλά ήταν μεταφρασμένο και αυτό σε αυτή την ιδιότυπη καθαρεύουσα που χρησιμοποιεί η ΟΕΑ στα κείμενα της.
Durden_allie για την γλώσσα που χρησιμοποιείται συμφωνώ και πολύ καλή η παρατήρηση σου. Όντως αυτοί οι άνθρωποι ως υπερβολικά πορωμένοι με την Αρχαιολατρία και τον αρχαιοελληνικό τρόπο σκέψης γενικότερα προτιμούν και γράφουν ΟΛΑ τα κείμενα τους σε αυτή την ιδιότυπη καθαρεύουσα που βλέπουμε. Δεν αμφιβάλλω ότι θα μπορούσαν να γράψουν και κατευθείαν στα αρχαία ελληνικά αλλά έτσι δεν θα είχαν πρόσβαση σε μεγάλο αναγνωστικό κοινό αφού τα αρχαία δυστυχώς δεν διδάσκονται ως βασικό μάθημα γλώσσας στα σχολεία.
Σημειώτεον αν έχετε δει ποτέ τα χειρόγραφα της ΟΕΑ εκεί ο συγγραφέας τους Καραγεωργίου προτιμά να γράφει εκτός από καθαρεύουσα και σε αυστηρή αττική γραμματοσειρά όμοια με αυτή που βλέπουμε στα αρχαία μνημεία! Χειρόγραφα! Φανταστείτε λοιπόν περί τίνος πρόκειται…
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law