- Οδηγίες για την Είσοδο στα Forums και Πληροφορίες! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Προβλήματα στην πρόσβαση στο ESOTERICA.gr και στην λειτουργία των Forums - "Η Παγκόσμια Επίθεση"
Φυσικά αυτό δεν είναι ακριβώς μία "εσωτερική" είδηση αλλά αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να πληροφορήσουμε τους Επισκέπτες, τους Φίλους και τα Μέλη μας σχετικά με τα προβλήματα που παρατηρούνται το τελευταίο διήμερο στην πρόσβαση στις σελίδες του δικτυακού μας Τόπου αλλά και στην λειτουργικότητά τους - κυρίως σε αυτήν των Forums!
Φαίνεται λοιπόν πως μία ατυχής και συνάμα εκπληκτική σειρά συγκυριών έχει επηρεάσει την λειτουργία του ESOTERICA.gr αυτές τις δύο τελευταίες ημέρες με βασικότερη και σοβαρότερη φυσικά, εφόσον δεν επηρρεάζει μόνον τις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές αυτού του τόπου αλλά το παγκόσμιο διαδίκτυο στο σύνολό του, την μεγάλης κλίμακας επίθεση - τύπου DoS ("άρνηση υπηρεσίας") - που δείχνει να προέρχεται από κακόβουλα προγράμματα της ευρύτερης οικογένειας των Ηλεκτρονικών Ιών!
Η εταιρεία Symantec (κατασκευάστρια του δημοφιλούς Αντιικού προγράμματος προστασίας Norton AntiVirus) υπολογίζει τον αριθμό των υπολογιστικών συστημάτων που έχουν πληγεί άμεσα σε τουλάχιστον 22.000 παγκοσμίως! Έκτός βέβαια από τα συστήματα που έχουν δεκτεί απευθείας επίθεση, η γενικότερη λειτουργία του Παγκόσμιου Διαδικτύου έχει πληγεί επίσης καθώς το ή τα κακόβουλα αυτά προγράμματα φαίνεται ότι ψάχνουν για την εύρεση υποψήφιων θυμάτων υπολογιστών με τέτοιον τυχαίο και επιθετικό τρόπο, αποστέλλοντας δεκάδες χιλιάδες "ανιχνευτές" κάθε δευτερόλεπτο που έχουν καταστήσει πολλά κανάλια επικοινωνίας στο Internet πρακτικά άχρηστα!
Η τεχνική υποδομή του ESOTERICA.gr, αν και δεν έχει πληγεί άμεσα, έχει και αυτή επηρρεαστεί σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της πιθανής βλάβης κάποιων περιβάλλοντων και υποστηρικτικών συστημάτων... Αποκορύφωμα υπήρξε η μη διαθεσιμότητα των σελίδων για κάποιες ώρες νωρίτερα σήμερα. Το πρόβλημα πρόσβασης έχει ευτυχώς αποκατασταθεί αλλά η λειτουργικότητα των Forums δεν έχει επανέλθει ακόμη εντελώς! Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από όλους τους Φίλους μας και να διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε ότι είναι πρακτικά δυνατό για να αποκαταστήσουμε εντελώς την λειτουργία του Τόπου!
Μία σημαντική πληροφορία για τα Μέλη των Forums που, το πιθανότερο, θα τους επιτρέψει να κάνουν Είσοδο σε αυτά και να συμμετέχουν στις Συζητήσεις:
Κατά την διαδικασία Εισόδου/Login απο-επιλέξτε την ρύθμιση: "Φύλαξη Password"
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση προτείνουμε τις ακόλουθες σελίδες:
CNN/Technology
BBC News
Sophos Anti-Virus
Microsoft Technet Bulletin
Από τον Τόπο του CNN μεταφέρουμε τα εξής:
"Η διακίνηση δεδομένων στα περισσότερα τμήματα του Internet μειώθηκε σε ταχύτητα σε δραματικό ποσοστό νωρίς το Σάββατο, το προφανές αποτέλεσμα μίας ταχύτατα διασπειρώμενης, τύπου ιού, μόλυνσης που κατέκλυσε τους παγκόσμιους ψηφιακούς "αγωγούς" και επηρρέασε την Πρόσβαση σε Ιστοσελίδες Web και την Μεταφορά των e-mail μηνυμάτων"
Πάντως το ESOTERICA.gr είναι ακόμη εδώ! Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
"I find your lack of faith disturbing"
Ρίχνουν βλήματα πυροβολου,καθοτι δεν έχουν κανα πιστόλι
στο φτερό.
Έχουν ένα μικρό κανόνι στο ρυγχος,του οποίου ένα και μοναδικό βλήμα θα κόψει ένα ανθρώπινο σώμα στα δυο.
Εκτός βέβαια αν άνοιξε την καλύπτρα ο χειριστής ,πήγε δίπλα και άδειασε στο παρμπρίζ του κυπριακού το ατομικό υπηρεσιακό όπλο.
Μετά πήγε από πάνω και το έσπρωξε λίγο για να πάει φούντο στο βουνό…
Αμερικανική ταινία.
οσο την βλεπεται παρτε και ποπ-κορν καθιστε αναπαυτικα καιμην συλλογίζεστε ότι την επόμενη φορά μπορεί να βρεθείτε εσείς «κουρμπαν» στο βωμό των τεχνοκρατών του χρήματος.
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
- Τεχνικό πρόβλημα
- Ανθρώπινο σφάλμα
Έχετε σκεφτεί ποτέ, οτι και ένα "τεχνικό πρόβλημα" ή μια "δυσλειτουργία" ενός μηχανήματος, μπορεί να προήρθε από "ανθρώπινο σφάλμα" ? Τι ακριβώς είναι το "ανθρώπινο σφάλμα" ?
Μήπως είναι και το "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" ???
Έχετε σκεφτεί ποτέ, με ποιά κριτήρια αναλαμβάνουν κάποιοι άνθρωποι θέσεις (αντε, ας πούμε και καρέκλες, ΠΑΣΗΣ μορφής) και κατά πόσο γνωρίζουν την ουσία και τις συνέπειες των πράξεών τους ?
Και γιατι πιστεύετε οτι εσείς θα τα μάθετε όλα και όπως ακριβώς έγιναν ? Τι σας κάνει να πιστεύετε, οτι "μια και ήρθαν έτσι τα πράγματα" δεν θα σκεφτεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει για κάτι άλλο ?
Ποιός αλήθεια μπορεί να συλλάβει, οτι το μήλο που έπεσε από τη μηλιά, ακολούθησε κάποιους λόγους, που φτάνουν πολύ μακρύτερα από αυτούς που ψάχνουν την εξήγηση ανάμεσα στο κλαδί και στο έδαφος ???
ας προσπαθήσουμε λοιπόν (έστω για χάρη της «ανήσυχης») να να μπούμε σε πιό βαθειά νερά αφού φυσικά βάλουμε τα σωσίβια-γιλέκα μας μη και πνιγούμε στην πλημμύρα των στοιχείων.
Εστω λοιπόνε οτι έτσι έγιναν τα πράματα.
Ως καλοί συνομωσιολόγοι είμεθα υποχρεωμένοι να απαντήσουμε τώρα στα κρίσιμα ερωτήματα που αφήσαμε ξεκρέμαστα στο προηγούμενο:
Α) ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ (το αεροπλάνο)
Β) ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ (και όχι του χρόνου ας πούμε)
Γ) ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ (με αυτόνε τον τρόπο δηλαδής)
Βέβαια, προκύπτει και μια plethora (αφιερωμένο στους αρχαιολάτρες αυτό) άλλων αρκούντως κρίσιμων υποερωτήματων, όπως...το εξής ένα ας πούμε:
Δ)--γιατί, αφού έγιναν έτσι ρε φιλάρα τα πράγματα, κανείς-καμμία-κανέν δεν ανέλαβε (και ούτε πρόκειται στα επόμενα 432 χρόνια) ακόμη την ευθύνη για το συμβάν.
Ελπίζουμε οτι τούτο θα συναχθεί από τα συμφραζόμενα, που λέγανε οι παλιοί.
Πάμε λοιπόν εμείς κανονικά.
Α) Γιατί αυτό το πλανάκι και όχι οποιοδήποτε άλλο;
Απαντήσεις:
Α1) Γιατί έτσι έτυχε (και παραλίγο πέτυχε).
Α2) Γιατί έτσι βόλευε από άποψη δρομολογίου, στόχου κλπ.
Α3) Γιατί έτσι βόλευε από τεχνική άποψη.
Εδώ θα πρωτοτυπήσουμε και θα πάρουμε ένα πακέτο (δίκην Λιακό-τα 9-49) με τα Α2 και Α3 μαζί. Και εξηγούμαστε:
Κατ’αρχήν, υποθέτουμε οτι θέλουμε να κάνουμε ένα μπαμ σε ευρωπαϊκή λαντ γιατί κάνει περισσότερο κρότο απ’οτι ας πούμε στη Ζιμπάμπουε.
Επίσης, είμαστε (χρονικά) κοντά στα χτυπήματα της Λόντρας και υποθέτουμε (πάλι) οτι τα μέτρα ασφαλείας ανα τας ευρώπας είναι αυξημένα.
Αρα θα επιλέξουμε στόχο με χαλαρά μέτρα, αφού εξάλλου ο σκοπός μας (εκτός από ιερός) είναι να ταράξουμε τα νερά και όχι ένα ακόμα ξερό και τυφλό χτύπημα που εμπεριέχει το ρίσκο της μονοτονίας. Ακόμη, εντάσσουμε τη θεάρεστη πράξη μας στο γενικώτερο και αφανές ακόμη πλαίσιο του αναπροσανατολισμού της στρατηγικής μας ως σοβαροί τρομοκράται (κρατήστε αυτή την παράγραφο, σαν κουπόνι ας πούμε, θαχει δώρο αργότερα).
Τοποθεσίες λοιπόν με χαλαρά μέτρα ανα τας ευρώπας είναι δύο ειδώνε.
1. Αυτές που βλέπουν τον ήλιο το πρωί πρώτες (ανατολικές μωρε) και
2. Αυτές που είναι κυρίως χώρες που ευδοκιμεί το καλαμπαλίκι και ο χαβαλές.
Τις πρώτες τις απορρίπτουμε ασκαρδαμυκτί γιατί δεν παίζουν και σπουδαίο ρόλο στη διεθνή σκηνή και γιατί είναι σε κβαντική φάση ακόμα (είναι μεν ευρώπη αλλά και δεν είναι).
Από τις άλλες τώρα, ανοίγοντας Μπαμπινιώτη στη λέξη χαβαλές ή καλαμπαλίκιον βρίσκουμε τις εξής δύο-τρεις: (με αύξοντα βαθμό χαβαλότητας)
Ιταλία
Κύπρος
Ελ-λας (μη χαλάμε χατήρια σειριοφερμένων)
Ε μη μου πείτε τώρα οτι δεν είναι πειρασμός τα δύο τελευταία.
Ξεκινάμε δηλαδή από χώρα που ο έλεγχος είναι από διακριτικός έως ανύπαρκτος (Κύπρος) και καταλήγουμε σε άλλη που είναι από ανύπαρκτος έως ανύπαρκτος ειδικά τέτοιες μέρες.
Ας πούμε οτι καλύψαμε το Α), πάμε τώρα στο Β)
Β) ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ
Απαντήσεις:
Β1) Διότι τι σήμερα τι αύριο τι τώρα (μεγάλο χιτ).
Β2) Διότι ο καιρός γαρ εγγύς (λείπει ο Λιακό απ τη συνομωσία;)
Β3) Διότι:
Β3.1 Εχει άμεση σχέση με την προηγούμενη παράγραφο
Β3.2 Δε βαράμε στα γκαβά αλλά βάσει σχεδίου και το βάρεμα τούτο εντάσσεται στο πλαίσιο (γμτ σαν κνίτης τα λέω) γενικώτερου πλάνου και χρονοδιαγράμματος και αποτελεί προπομπό....επ, αυτό είναι απ το παρακάτω κεφάλαιο.
Ευνόητο έιναι οτι θα διαλέξω το Β3 με τα παρακλάδια του διότι μπλα μπλα μπλα...ταχουμε ξαναπεί.
Πάμε γρήγορα στο Γάμμα(τα) γιατί είναι ουσιώδες και να προλάβω να πω τίποτε πριν κλείσει η μαμά το πισί.
Γ) ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ λοιπόν και όχι αλλιώς ή γιουβέτσι;
Η γνωστή διαδικασία (απαντήσεις δλδ)
Γ1) Διότι .........(συμπληρώστε και σεις κάτι ρε παιδιά)
Γ2) Διότι ...ο Τσολάκης (που είναι ρε αυτό το παιδί) ξέρει.
Γ3) Διότι ο τρόπος προκύπτει άμεσα από την επιλογή του στόχου, το χρόνο και το σκοπό μας.
Το Γ1 είπαμε είναι δικό σας και το αφήνω.
Το Γ2 είναι του ειδικού αλλά δε βλέπω να να μας διαφωτίζει, υποψιάζομαι το γιατί δε μιλάει (μπορεί να κόλλησε παγάκι στο λαιμό του παιδιού και να έκλεισε η φωνή του), αν και ψυλλιάζομαι οτι θα αργήσει να (ξανα)μιλήσει σε παράθυρο, μη σας πω οτι δεν τονε βλέπω και για πολύ στην καρέκλα του.
Οπότε πάλι εγώ θα βγάλω τα κάστανα απ τη φωτιά και θα τα φάω μόνος μου.
Εχουμε λοιπόν και λέμε:
Αφού διαλέξαμε το στόχο και το χρόνο, δε μένει παρά να κάνουμε παιχνίδι έτσι ώστε και οι δύο ομάδες να έχουν παράπονα απ τη διαιτησία αλλά και οι δύο να βγουν κερδισμένες.
Κάτι σαν το Βασσάρα ας πούμε.
Δηλαδής, και η χαβαλοχώρα να πάθει ζημιά (και μέσω αυτής η γηραιά) και η ζημιά να μην είναι μεγάλη και εμείς να κάνουμε το κομμάτι μας (και τους 120τόσους κομμάτια) και να μη χρειαστεί να χρεωθούμε φόρα-παρτίδα με 108 το συμβάν.
Μα γίνονται όλα αυτά μαζί; Θα πει ο άλλος.
Να που γίνανε, θα πω εγώ.
Πες μου εσύ τώρα, σε ποιά άλλη χώρα οργανωμένη (χεχε) και πεπολιτισμένη θα μπει το σιδερένιο πράμα στο FIR του και θα κόβει βόλτες χωρίς να σταματάει στα φανάρια για καμιά ώρα χωρίς να κόψει κανείς μια κλήση;
Σε ποιό άλλο αεροπλάνο, εκτός από τα φσσσσσσσBOEING μπορεί και η γιαγιά μου να κόψει επικοινωνίες, να ανοίξει πόρτα χωρίς να κοιτάξει καθρέφτη, να μπαινοβγαίνει στο κόκπιτ κυνηγώντας την ξανθειά αεροσυνοδό, να πάρει και μια φίλη του μαζί χωρίς εισιτήριο (λέμε τώρα).
Ποιά άλλα πλάνα εκτός απ τα φσσσσσσσσσBOEING σε μεγάλο ποσοστό τα τελευταία χρόνια συντομεύουν τα ταξείδια αφού βαριούνται να φτάσουν στο αεροδρόμιο και σταματάνε όπου βρούνε βολική ραχούλα για να προλάβουν το ματς;
Αρα τι πλάνο θαπαιρνα για τη δουλειά; Κανένα τζάμπο-μπεμπε που δεν πέφτει σαν την περιπτερού στην πρώτη ματιά ή κανένα Α300 ας πούμε που θέλει 300 βλάβες μαζί για να φιλήσει τα πάτρια χώματα;
Οχι βέβαια. Ενα φσσσσσσσσς θαπαιρνα και μάλιστα εταιρείας εταίρας.
Κουράστηκα να γράφω γμτ αλλά πρέπει να πω λίγα αλόμα πριν με προλάβει κανένα βλήμα εδάφους-εδάφους δημοσιογράφος και χάσω το κοπιράιτ.
Εν συντομία λοιπόν και εν αναμονή του επόμενου και ζουμερώτερου κεφαλαίου, έχω να δηλώσω κατηγορηματικά και εν πλήρει συνειδήσει....παρασύρθηκα πάλι σόρι.
Μέχρι να τα ξαναπούμε λοιπόν με τα σπουδαιότερα, δε μου βγάζει κανείς απ το μυαλό (εκτός απ το βλήμα που σφήνωσε) την υποψία οτι τούτο δω το συμβάν θα συνοδευτεί εν ευθέτω χρόνω με άλλο τρισμεγιστότερο.
Αυτό βάλτε το δίπλα δίπλα με το άλλο που σας έλεγα προψές (σε ανύποπτο χρόνο που λένε), οτι δλδ υπάρχει λόγος που το πλάνο έπεσε έτσι ώστε να μην αναλάβει κανείς την ευθύνη.
Οπως λέει ο πρώτος κανόνας του φασισμού, η ευθύνη είναι συλλογική, οπότε η ευθύνη θα αναληφθεί (και κάποιοι στους ουρανούς) μαζί με το άλλο που θα έρθει οσονούπω.
Τώρα βέβαια μπορεί και να πέφτουμε έξω αλλά δε βαριέσαι, σε φόρουμ γράφουμε, δε δίνουμε στον ΑΣΕΠ.
Μέχρι νεωτέρας, δυνατά και συνομωσιολογικά αδέρφια.
Αν, ως καλοί συνωμοσιολόγοι (να ένα "τάλαντο" που πιστεύω ότι το προσεγγίζω ικανοποιητικά
, προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το γιατί έγιναν αυτά όπως έγιναν (άσε που δεν ξέρουμε και πως έγιναν), έχουμε τα εξής συνδετικά-ασύνδετα στοιχεία:
1. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα γενικώς θεωρείται "ασφαλής χώρα" από άποψη ενδεχόμενων τρομοκρατικών χτυπημάτων. Ποιός το λέει αυτό; Όχι εγώ οι ειδικοί. Εγώ το αφήνω να αιωρείται έχοντας ως δεδομένη την παρελθούσα "προσεγγιστική" πολιτική της Ελλάδας στον τομέα των σχέσεων με Μέση Ανατολή (θυμηθείτε Παπανδρέου - Αραφάτ - Καντάφι κ.λπ. κι άλλους που δεν έχω πρόχειρους). Επομένως, πως θα μας "βοηθήσουν" οι φίλοι μας οι σύμμαχοι να βγάλουμε τέτοιες ιδέες από το πτωχό μας μυαλό και να τα κιμιάσουμε μαζί τους στο τριπάκι με τα βιομετρικά διαβατήρια, τις κατ΄οίκον παρενοχλήσεις κ.λπ. Φυσικά, δίνοντας μας ένα "χτύπημα" που δεν θα μπορεί να εξηγηθεί (ή δεν θα μας το εξηγήσουν of cource), ώστε να μπορούμε όλοι να "συνωμοσιολογούμε" ελεύθερα για το τι έγινε εκεί πάνω.
2ο Επίσης, οι φίλοι μας οι Τούρκοι που δεν κρύβουν το διακαή τους πόθο για τον έλεγχο του Αιγαίου (το πέταξαν ότι και καλά η Αλικαρνασσός και η Σμύρνη, έλαβαν ΣΟΣ από το Boeing, εσείς άχρηστοι Έλληνες πάλι όχι!). Ειδικά με το κάζο που έπαθαν από τη Γαλλία (δεν τους θέλουμε βρε φίλε στην Ε.Ε. και μάλιστα χωρίς να αναγνωρίζουν την Κύπρο), πρέπει να πουν κι αυτοί κάτι. Βεβαίως, και η δήλωση του Γάλλου Πρόεδρου συγκυριακή ήταν (απλά τους βόλευε τώρα για κάποιους λόγους το timing).
Α ξέχασα να πω ότι οι Τούρκοι φέτος πάθαν κι άλλα. Το "πλήγμα" που δέχθηκαν στον Τουρισμό από τις βομβιστικές ενέργειες. Μου λένε φίλοι μου ξενοδόχοι, ότι εκεί που τους κλαίγανε (καλά όχι χωρίς να φταίνε για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους), ξαφνικά πήραν τα πάνω τους και μάλιστα οι πράκτορες (οι ταξιδιωτικοί βρε, αμέσως εσείς) κάναν last minutes κρατήσεις από πελάτες που είχαν "κλείσει" για τη γείτονα.
(Στο σημείο αυτό να σας πω ότι επειδή το ψιλοέψαξα, τηλεφώνησα σε μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο να τους ρωτήσω και καλά για ένα 7ήμερο στην Κων/πολη και μου είπαν ότι προς το παρόν, ενώ υπήρχε ένα σχετικό πρόγραμμα εκδρομών, δεν θα πραγματοποιούνταν για το "φόβο των Ιουδαίων" (βέβαια δεν ξέρω αν ίσχυε και σε άλλα πρακτορεία αυτό).
3ο Μία άλλη αιτία συναφής μπορεί να είναι ακόμη και ο ανταγωνισμός των δυνατών (ακριβών, καλύτερα) αεροπορικών εταιρείες με αυτές low budget. Α κάπου εδώ μπαίνει και η Ολυμπιακή (ταλαιπωρία) και η επικείμενη πώλησή της (υπάρχει ήδη μνημόνιο ενδιαφέροντος για την πώλησή της από αμερικάνικη εταιρεία).
Πώς λοιπόν θα έπαιρναν "πόντους" οι ακριβές εταιρείες από τις φθηνότερες; Ναι κύριοι είμαστε πιο ακριβοί γιατί επενδύουμε περισσότερα στην ασφάλεια κι όχι στην καλή απόσταση των καθισμάτων για να μπορείτε να ταξιδεύεται χωρίς να γίνεστε "κουβάρι", αλλά και στα γεύματα - που σημειωτέων σε εταιρείες όπως η Swiss και η KLM πληρώνεις το σάντουιτς πλέον.
Αυτά, κάναν λέει DNA και ήταν ο φροντιστής αυτός που είδαν τα μαχητικά στο πιλοτήριο (ήμουν σίγουρη!)
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
κατ' αρχήν θα ήθελα να παρακαλέσω να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Το οτι μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα δεν μας κάνει εχθρούς ρε παιδιά. Πάντως θέλω να αφιερώσω εξαιρετικά σε όλους αυτούς που βιάστηκαν να βγουν να λοιδωρήσουν, να εμπαίξουν και να κοροιδέψουν την άποψή μου, το σημερινό πρωτοσέλιδο της οικονομικής εφημερίδας "Επενδυτής", η οποία ούτε ΤΡΑΦΙΚ ούτε ΕΣΠΡΕΣΟ είναι (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ τις δυο αυτές εφημερίδες απλά τις θεωρούμε πιο "ελαφρές").
Ρωτάει λοιπόν ο Επενδυτής στον τίτλο του:
"ΤΟ HELIOS ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ;"
και απο κάτω γράφει...
Απόβαση τριών κλιμακίων μυστικών πρακτόρων στην Αθήνα...."
Ας βγούν λοιπόν αυτοί που λοιδωρούσαν και κορόιδευαν τώρα και οι οποίοι έβαζαν και χιουμοριστικά κειμενάκια όπου μιλούσαν και για δρακονιανούς, να αναγνωρίσουν ότι εδω και μέρες πριν ο Απέριττος σας έλεγε αυτά που τώρα διαβάζετε στις εφημερίδες.
Το θέμα δεν είναι ότι εγω είμαι κάποια ιδιοφυία και τα λέω. Είναι απλή λογική ρε παιδιά. Πρέπει να είναι κάποιος στραβός ή ανόητος για να μην βλέπει ότι το πράγμα βρωμάει απο χιλιόμετρα μακρυά....
Και προσωπικά εμένα δεν με τρομάζει (αν και στενοχωρήθηκα βαθύτατα ειλικρινά το λέω...) αυτό που έγινε, αλλά αυτά που έρχονται...
Και κάτι ακόμα...
Εγω επιμένω στην άποψη ότι το αεροσκάφος καραρρίφθηκε με ηλεκτρονικά μέσα...
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 20/08/2005 14:15:45
Τα είχες πει και "δει" όλα από την 1η στιγμή.
Με ανησυχεί αρκετά το 1σέλιδο που παρέθεσες από τον Επενδυτή...
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
Σαφώς και συμφωνώ με τον αρχηγό (αρχηγός εδώ ο Απέριττος που άνοιξε τον ασκό δλδ το θέμα) σε γενικές γραμμές.
Κάτι ψιλοενδοιασμούς έχω στις λεπτομέρειες αλλά θα τις ξεκαθαρίσουμε εν καιρώ.
Το θέμα είναι οτι το πουλί τόριξαν.
Είτε οι πειραταί από μέσα ή από κάπου αλλού,
Είτε οι σιλουέτες-φροντιστές-ήρωες σε μια προσπάθεια να το σώσουν
Είτε οι ίκαροι εκτελώντας εντολές τύπου renegate.
Oπως και ναχει μόνο του (δλδ λόγω βλάβης και μόνο) δεν έπεσε.
Συμφωνώ και με τον «επενδυτή» εν μέρει αν και μου φαίνεται οτι τσίμπησε λάθος αγκίστρι.
Βέβαια φίλοι συνομότες, αυτά που λέει η φυλλάδα ενισχύουν το δικό μας σενάριο αλλά ας κρατάμε και μια πισινή σε απέναντι σε κατευθυνόμενα έντυπα.
Αλλά αυτή η παρένθεση άλλο σκοπό είχε.
Είπα να τσοντάρω δύο σημεία που βγήκαν στον αφρό σήμερα και ανεβάζουν τις μετοχές μας ως συνομωσιολόγων και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τον τιτάνιο αγώνα κόντρα στην υπερ-παρα-πληροφόρηση.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1: Ελλιπής λέει ο έλεγχος στο Ελ Βεν από τα αρμόδια συνεργεία τεχνικών στα αεροσκάφη που πρόκειται να πετάξουν. Μάστα ένας γάλλος στο βίδεο είπε οτι κοιτάμε οτι προλαβαίνουμε (ουσιαστικά τίποτε εξόν από κανένα λάστιχο και το μενού στο ΚΨΜ).
Αν αυτό γίνεται στο Ελ-λας και στο 3ο καλύτερο αεροπόρτο της γηραιάς, φαντάζεται κανείς τι γίνεται (ή μάλλον δε γίνεται) εις την αδελφήν Τζύμπρον.
Υπογραμμιστέον οτι αυτός ο υποτυπώδης έλεγχος γίνεται μερικές μέρες μετά το φύτεμα του ήλιου στο Γραμματικό.
Οπως λοιπόν θυμόμαστε όσοι δεν έχουμε ακόμα στενές σχέσεις με τον γερο-αλτσχάιμερ, λέγαμε οτι ένας απ τους λόγους που επιλέχτηκε ο τόπος και το μέσον του συμβάντος (σύμφωνα πάντα με το σενάριό μας) ήταν ο ανύπαρκτος έως σκέτο –αρκτος (αρκούδες δλδ) έλεγχος σε ελλαδότζυμπρον.
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2:
Το παιδί μίλησε!
Ποιό παιδί;
Μα το ακριβο-θώρητο, ο Ακριβός Τσολάκης που λέγαμε τι έγινε και δε φαίνεται.
Και είναι ακριβός είτε γιατί οτι λέει κοστίζει σε κάποιους ακριβά, είτε επειδή είναι μορφωμένο άτομο και ξέρει από αεροπλάνα και βαπόρια, οπότε είναι απ τους λίγους που ξέρουν τι ακριβώς έγινε, ματαοπότε ένας που ξέρει μιλάει λίγο (όχι σαν κάτι ιλιοκαμένους δλδ) και ακριβώς όταν πρέπει, αν του δοθεί φυσικά ο λόγος.
Τελικά αυτό το παιδί αν δεν καταντήσει Φούρλας τον βλέπω να κάνει πρόωρες διακοπές διαρκείας.
Και τί είπε το ακριβό παιδί;
Ακουσον-άκουσον:
Ακουσε λέει, φωνές και μάλιστα γυναικείες σε ακατανόητη γλώσσα μέσα από το σιδερένιο φέρετρο την ώρα που αυτό τόπαιρνε δεξιά πάνω απ την αττικοεύβοια.
Βέβαια δεν τις άκουσε απ το σπίτι του αλλά, λέει, μέσω ενός ιπτάμενου ολλανδού που την ώρα εκείνη έκοβε βόλτες πάνω απ τον ΕλΒεν.
Για κοίτα!
Την ώρα που τα δικά μας παιδιά (όχι τα γαλάζια, τα φ16άρικα) όντας στα 3 μέτρα (τα βάλανε να) λένε οτι δε βλέπανε παρά μια σιλουέτα με ξεκούμπωτο γιλέκο, ο άλλος χωρίς να βλέπει μας λέει οτι μαλλιοτραβιώνταν γυναίκες στο μοιραίο κόκπιτ με φράσεις ακατανόητες.
Εχμμμ τί λέγαμε ψες;
Οτι κάποιοι πλακώνονται εκεί πάνω και οι φ16ρηδες κοιτάνε περιμένοντας με αγωνία αφού είχαν παίξει 1 προς 4 επικράτηση των μεν αλλά δεν τους έκατσε και έπαιξαν το σίγουρο «κατέβασέ το το τιμημένο» με εντολή κάτωθεν (από κάτω δεν ήρθε η εντολή;).
Κλείνοντας αυτή την παρενθεσούλα να κάμω και μια προβλεψούλα για το δημοσίευμα που ανέφερε ο αρχηγός.
Το επόμενο σ/κ η φυλλάδα θα έχει δύο ακόμη στοιχεία ενισχυτικά του σεναρίου μας αλλά το μεθεπόμενο δε θα έχει ούτε μια αναφορά.
Αν βγω αληθινός ως νέος γέροντας αλά Λιακό θα σας πω και το γιατί.
Και κλείνοντας για τα καλά την παρενθεσούλα σας έχω και ένα καλό και αισιόδοξο νέο. Γιατί δεν είμαστε απλοί συνομωσιολόγοι αλλά συνομωσιολόγοι με ήθος και θετική σκέψη.
Μέσα στη θλίψη για τους αναληφθέντες που δε φταίνε σε τίποτε (όπως όλες οι "παράπλευρες απώλειες" ενός βρώμικου πολέμου – λές και υπάρχει και πλυμένος) ας χαμογελάσουμε πλατειά γιατί αν, λέω αν το σενάριό μας είναι αληθινό, είμαστε ασφαλείς για μεγάλο χρονικό διάστημα από κάθε χτύπημα.
Ανάλυση επί τούτου προσεχώς.
Ενα χιντ μόνο.
Οι καιροί αλλάζουν.
Οι κάθε λογής τρομοκράτες, στρατοκράτες, δημοκράτες, μεταπράττες κλπ αλλάζουν επίσης.
Οχι μυαλά ούτε στόχους αλλά μεθόδους και στρατηγική.
Και τουτο δω το συμβάν είναι η αρχή της αλλαγής.
...συνεχίζεται...
* O συγκυβερνήτης έπεσε πάνω στα όργανα ελέγχου (ΟΛΑ)
(πρώτον ο συγκυβερνήτης είναι δεμένος με τρείς ζώνες και
δεύτερον άμα κουνηθεί τo πηδάλιο σβήνει ένας απο τους δύο
προγραμματισμένους αυτόματους πιλότους (FNAV / LNAV)
* Βγήκε τo κέλυφος απο το δεύτερο μαύρο κουτί (ΤΣΟΛΑΚΗΣ)
* Το Helios έκανε μια τελευταία άνοδο χωρίς κινητήρα και
χωρίς καύσιμα 75 δευτερα πρίν την πρόσκρουση (ΝΕΤ)
* Το Helios είχε απεμπλουτισμένο πλουτώνιο ή ουράνιο (ΑΝΤ1)
* Το Helios έπεσε σαν βαρίδι (MEGA)
* Το Helios πιάνει πάγο στα τζάμια (ALTER)
* Το κλιματιστικό ήταν σαν ντουζιέρα [ΤΡΑΓΚΑΣ] - (ALTER)
* Δώσαν στους επιβάτες κουβέρτες (116 κουβέρτες) (ΜΕGA - ALTER)
* Tα F-16 ΈΧΟΥΝ ΜΕΓΑΦΩΝΑ [ΤΡΑΓΚΑΣ] - (ALTER)
* Τα F-16 πετάξαν στο 1 μέτρο! [ΤΡΑΓΚΑΣ] - (ALTER)
-οι ατρακτοι των Αμερικανικης κατασκευης αεροσκαφων εχουν απεμπλουτισμενο ουρανιο
-το ηλιος δεν επεσε σαν βαριδι αλλα σταδιακα
-αν το κλιματιστικο ηταν σαν ντουζιερα...καιρος να πλυθουμε!
-τα Φ-16 πεταξαν πολυ κοντα και αν ο πιλοτος θελησει μπορει πραγματι να πλησιασει στο ενα μετρο.
-σε αυτο τον τυπο αεροσκαφους αν κουνησεις το πηδαλιο απεμπλεκεται ο αυτοματος.
-το κελυφος σαφως και μπορει να βγηκε,που ειναι το παραξενο;
quote:
-το κελυφος σαφως και μπορει να βγηκε,που ειναι το παραξενο;
Το παράξενο είναι οτι αυτά τα κουτιά αντέχουν 1100 βαθμούς
για μισή ώρα και λιγότερους για πολλές περισσότερες...

(φωτογραφίες των τέστ αντοχής)
Το παράξενο είναι οτι αυτά τα κουτιά ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΕΣ στην
ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ G (3400 G) καθώς επίσης και απίστευτες
δυνάμεις διάτρησης και στατικής αντοχής...
quote:
Crash Impact Test -- It has been agreed that 3400gs for 6.5 ms
would be required to meet most accident scenarios. This test
is actually performed with a cannon. A Fairchild CVR has
survived a crash that was estimated to be more than 6000 gs.
Static Crush -- In this test, 5,000-pound pressure is applied
against all six axis points.
Pierce Test -- A pierce test employs a 500-lb. weight dropped
from 10 feet. It has been modified to be performed with a
hardened steel pin.
To παράξενο είναι οτι για πάνω απο 30 χρόνια σε 800
αεροπορικά δυστυχήματα τα αεροπλάνα διαλύθηκαν τα κουτιά όχι
quote:
They became the most widely used CVR in the world and have
now been in service for more than 30 years. During this
time, more than 800 aircraft’s have been destroyed in
accidents, but the recorders have survived.
http://www.l-3ar.com/html/history.html
To παράξενο είναι οτι τα μαύρα κουτιά βρίσκονται εκεί που
γίνεται η ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ 
http://travel.howstuffworks.com/black-box2.htm
και στην περίπτωση ΑΥΤΟΥ του δυστυχήματος η διάσημη ουρά
έμεινε σχεδόν ΑΘΙΚΤΗ...
Το πιό παράξενο είναι όμως που ρωτάς...
Edited by - ALOS on 20/08/2005 17:28:56
Η υπερθέρμανση στην ηλεκτρονική «καρδιά» του αεροσκάφους πιθανώς προκάλεσε την μερική αποσυμπίεση και τη διακοπή των επικοινωνιών, θεωρούν οι ειδικοί, βάσει των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους. Οι λάθος εκτιμήσεις πιλότων και τεχνικής βάσης είχαν καθορίσει την κατάληξη της κατάστασης, ήδη από τα πρώτα 15 λεπτά της πτήσης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα Σαββατοκύριακο, πηγή -η οποία φέρεται να έχει γνώση των αποτελεσμάτων της αποκρυπτογράφησης του μαύρου κουτιού- έλεγε οργισμένα: «Αντί με αυτό το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αεροπλάνο ο κυβερνήτης να γυρίσει αμέσως πίσω, αφού πρώτα ακολουθήσει κατά γράμμα τους κανονισμούς, άρχισε διαλόγους με την τεχνική βάση της εταιρείας για την επιδιόρθωσή του. Σε εκείνη τη φάση είχαν στη διάθεσή τους πολύ λίγο χρόνο για να χρησιμοποιήσουν και αυτός και ο συγκυβερνήτης τις μάσκες τους, και τα 'ξόδευε' σε συνεννοήσεις, αντί να κατεβάσει αμέσως το σκάφος σε χαμηλότερο ύψος με κανονική ατμόσφαιρα. Τα κρίσιμα λεπτά που σπαταλήθηκαν στις επικοινωνίες ήταν το μόνο χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι 121 άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν σωθεί».
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις των εμπειρογνωμόνων, η βλάβη που παρουσίασε αμέσως μόλις απογειώθηκε το 737 από τη Λάρνακα σχετίζεται με το σύστημα αποσυμπίεσης και κλιματισμού στο αεροσκάφος. Η αποσυμπίεση -λένε εμπειρογνώμονες- ήταν σταδιακή και για τον λόγο αυτό πιλότοι και τεχνική βάση δεν αξιολόγησαν τη σοβαρότητά της και πίστεψαν ότι μπορούσαν να την αντιμετωπίσουν συνεχίζοντας την πορεία προς την Αθήνα.
Όμως η βλάβη αυτή, συνεχίζουν οι εμπειρογνώμονες, οδήγησε σταδιακά στην απώλεια των αισθήσεων των δύο πιλότων. Έτσι τελείωσαν όλα, αφού οι κυβερνήτες δεν συνήλθαν. Oυδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκονταν την ίδια ώρα οι επιβάτες.
Oι ενδείξεις, λένε οι εμπειρογνώμονες, συνηγορούν ότι κάποιοι χρησιμοποιώντας τις μάσκες που έπεσαν αυτόματα -λόγω της μερικής αποσυμπίεσης- διατήρησαν για περισσότερο χρόνο τις αισθήσεις τους. Δεν λιποθύμησαν και έμειναν ενεργοί, καθ' όλη τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης μέχρι τη συντριβή, μόνον οι άνθρωποι -μέλη του πληρώματος- που χρησιμοποίησαν τις εφεδρικές φιάλες οξυγόνου. Αυτούς είδαν στο κόκπιτ του αεροπλάνου οι πιλότοι των F-16.
Αιτία της βλάβης (μερική αποσυμπίεση της καμπίνας και διακοπή των επικοινωνιών του αεροσκάφους) μπορεί να ήταν η υπερθέρμανση στην ηλεκτρονική καρδιά του αεροπλάνου -το Electronic Compartment- που ανέφερε ο κυβερνήτης και ρυθμίζει και το σύστημα αποσυμπίεσης. Αντίστοιχες μάλιστα βλάβες στο σύστημα αποσυμπίεσης είχε υποστεί το αεροπλάνο και στο παρελθόν.
news.in.
Τελευταία ενημέρωση 15:53
Τρεις φορές εκπρόσωποι του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) είχαν μεταβεί στην Κύπρο για έλεγχο του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας και εντόπισαν προβλήματα και αδυναμίες. Είχαν, δε, διατυπώσει την άποψη ότι η HELIOS δεν έπρεπε να έχει άδεια λειτουργίας.
οποία υποτίθεται άκουσε δεν πρόκειται να τα ακούσουμε ποτέ
και τί 100% πραγματικά έγινε δεν θα το μάθουμε.
Δεδομένα με ονοματεπώνυμο θα βγαίνουν στην φόρα αλλα αυτά
που θα πρέπει να πιστέψουμε είναι αυτά που οι πηγές τους
ήταν, είναι και θα παραμείνουν απόρρητες.
Σε αυτή τη βάση μόνο απο τεχνικά στοιχεία μπορώ να κρατηθώ
και απο την λογική. Εκεί γεννάται και η συνομωσιολογία,
που ο αγαπητός Vril λέει.
Σενάρια όπως το αεροπλάνο χάλασε, ο κυβερνήτης έκανε λάθος,
οι πιλότοι το ρίξανε, οι τρομοκράτες το ρίξανε, και άλλα
πολλά εμπριμέ θα βρίσκονται στην σφαίρα του ατεκμηρίωτου
άρα και της φαντασίας όσο και η κρατική μηχανή φάνηκε
ανεπαρκέστατη στην απλή ενημέρωση κάποιων στοιχείων.
Κουβέντες πιλότων F-16 (σμηναγών κ.α), ομιλίες φροντιστών
όπως και εμπειρίες ιπταμένων και άλλων που είναι και οι
τριγύρω μας ειδικοί μπορούν να φέρουν ένα μικρό κομμάτι του
πάζλ στην επιφάνεια του μυαλού μας.
Όσο είμαστε αφουγκραζόμαστε αυτούς που η θέση του πιλότου
είναι το δεύτερο καθιστικό τους μετά απο το σπίτι τους
τόσο θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τί ΠΙΘΑΝΟΝ μπορεί
να έγινε.
Η αλήθεια όμως άν και αργοπορημένα θα βγεί κάποτε.
Πριν απο αυτό όμως θέλω να απευθύνω ένα φιλικό χαιρετισμό στον ηλιοκαμμένο φίλο και να του πω ότι έχω την αίσθηση ότι εδω μέσα γράφει αυτά που δεν μπορεί να γράψει ή να πει κάπου αλλού που θα ήθελε(εφημερίδα; περιοδικό; κανάλι; γιατί έχω την αίσθηση ότι ειναι του χώρου των ΜΜΕ;)
Θα ήθελα να βάλω σε όλους σας το εξής ερώτημα. Αν όπως λέει κάποιος πιλότος που άκουσε κάποια να μιλάει σε μια ακατανόητη γλώσσα, γινόταν μάχη μέσα στο αεροπλάνο για το ποιος θα πάρει τον έλεγχο, αν τελικά το πράγμα έληγε αισίως θα μαθαίναμε ποτέ κάτι; Γιατί δεν ξέρουμε τελικά αν οι επιβάτες είχαν αντίληψη της κατάστασης...
Ακούστε λοιπόν τώρα μια φανταστική ιστορία που μου ήρθε στο μυαλό.
Στην πτήση του Ηλιου έχουν μπει τρομοκράτες οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να κάνουν ένα χτύπημα στην Ελλάδα. Για κακή τους τύχη όμως το αεροπλάνο με το που ξεκινά παρουσιάζει πρόβλημα. Καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και βάζουν σε λειτουργία το σχέδιό τους ίσως πριν το χρόνο που ήθελαν.
Φοράνε ειδικές μάσκες και απελευθερώνουν αέριο το οποίο επιδρά στους επιβάτες και τους ακινητοποιεί.
Ο κυβερνήτης αφού έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα κλιματισμου το οποίο είχε παρουσιαστεί και στο προηγούμενο ταξίδι, το αναφέρει στον πύργο ελέγχου και του λένε να ελέγξει πόσο σοβαρό είναι.
Αυτός βγαίνει για λίγο απο τον θάλαμο να δει τι παίζει στον χώρο των επιβατών και ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με τους τρομοκράτες. Αυτοί αμέσως τον εξουδετερώνουν και εισβάλουν στο πιλοτήριο και αιφνιδιάζουν τον συγκυβερνήτη. Ο ένας απο τους τρομοκράτες είναι γυναίκα. Ο άλλος ξέρει να πιλοτάρει το αεροσκάφος...
Διακόπτει κάθε επικοινία αλλα διατηρεί στο σχέδιο πτήσης ώστε να μην δώσει στόχο.
Ο πύργος θεωρεί ότι απλά υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας και αφού η πορεία συνεχίζεται κανονικά υποθέτει ότι πιθανόν το πρόβλημα ξεπεράστηκε και αφήνει χρόνο να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Αφού περνάει ένα εύλογο διάστημα καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποιούν τις αρχές.
Οι τρομοκράτες συνεχίζουν την πορεία τους. Υπάρχει όμως κάτι που δεν το είχαν υπολογίσει...
Κάποιος απο το πλήρωμα συνέρχεται ή ήταν σε χώρο που δεν τον είχαν αντιληφθεί και ίσως να υπάρχει και δεύτερο άτομο του πληρώματος, οι οποίοι βλέποντας ότι είναι χαμένα όλα για όλα αποφασίζουν να κάνουν κάτι. Στο υποθετικό αυτό σενάριο, οι τρομοκράτες είναι δύο άτομα...
Με κάποιο τρόπο οι άνθρωποι του πληρώματος, ακινητοποιούν προσωρινά την γυναίκα που είχε τον έλεγχο των επιβατών και μπαίνουν στο πιλοτήριο για να πάρουν τον έλεγχο του αεροσκάφους απο τον δεύτερο τρομοκράτη που πιλοτάρει. Ήδη έχουν καταφτάσει τα F16 και είναι τόσο κοντά ώστε να βλέπουν τι γίνεται... Στο πιλοτήριο γίνεται μάχη σώμα με σώμα... προς στιγμήν ο φροντιστης παίρνει τον έλεγχο και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον ασύρματο ώστε να δώσει στίγμα και ότι ελέγχει την κατάσταση...
Πριν όμως προλάβει να μιλήσει, η γυναίκα που ήταν πίσω έχει συνέλθει και μπαίνει στο πιλοτήριο εξουδετερώνει τον φροντιστή και πιάνει το μικρόφωνο και απαγγέλει ένα στίχο απο το Κοράνι ενδεχομένως... Οι πιλότοι των πολεμικών καταλαβαίνουν ότι το παιχνίδι χάθηκε και δεν έχουν άλλα περιθώρια. Το αεροπλάνο θέλει μισό λεπτό για να βρεθεί πάνω απο την Αθήνα... Και τοτε....
Αυτή ειναι μια τελείως φανταστική ιστορία ας πούμε το παραλήρημα ενός συνομοσιολόγου...
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω και αν ξέρει καποιος να μου πει...
Απο την ιατροδικαστική έρευνα μπορεί να φανεί αν την ώρα της πτώσης οι επιβάτες είχαν συνείδηση;
Δηλαδή ξέρουμε ότι σε καταστάσεις μεγάλου φόβου και πανικού το σώμα παράγει κάποιες ουσίες (πχ αδρεναλίνη). Θα μπορούσε να ανιχνευτεί αν οι άνθρωποι ήταν σε εγρήγορση (άσχετα αν ήταν ζωντανοί) ή ήταν εξουδετερωμένοι με κάποιο τρόπο;
Φιλικά.... (άντε και τώρα ποιος ακούει τον 22...)
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...