ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ: "ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ!" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ: "ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ!" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PanosT30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/10/2012, 11:33:59
quote:
Σου είπα ακόμη, ότι δεν είναι αυτό το θέμα, δεν με ενδιαφέρουν τι είναι αυτοί, αλλά τι λέει ο Μιχαλιολάκος.
Εσύ συνεχίζεις...
Αφού σ' ενδιαφέρει μόνο αυτό Συνοδινέ, μπορώ να σου πω ότι, έχω ακούσει τον Μιχαλολιάκο σε συνέντευξη στον "ΚΟΝΤΡΑ" να λέει, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, ότι δέχονται ως θρησκείες στην Ελλάδα την επικρατούσα (χριστιασνισμός) και την ελληνική (πολυθεϊσμός).

Edited by - Αίολος on 24/10/2012 11:34:40

24/10/2012, 17:06:39
Η μασωνία θα επιτρέπεται..;
24/10/2012, 17:23:30
quote:

macedon

Συνοδινός. 1

quote:
Το κείμενο που παρέθεσες (κι ας δεχτώ ότι το υπογράφει ο Μιχαλολιάκος) προκαλεί μεγαλύτερη σύγχυση.

Δεν το υπογράφει κανείς αλλά εφ' όσον είναι δημοσιευμένο σαν "Διακήρυξη ιδεολογικών αρχών" θεωρώ ότι το υπογράφει ο Μιχαλολιάκος. Και, πίστεψέ με, δεν δημιουργεί καμία σύγχυση...

Άσε τα "πίστεψέ με" και ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ (ξέρεις εσύ, με τη χρήση της Αναλυτικής σκέψης που ευαγγελίζεστε) ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ???

quote:

quote:
Πότε έλεγε την αλήθεια; Το 1988 ή προχτές..;

E, μερικά πράγματα μπορεί κανείς να τα κατανοήσει μόνος του...

Όπως κατάλαβες Συνοδινός. 1 ο Μιχαλολιάκος ΤΟΤΕ έλεγε την "Αλήθεια" ενώ τώρα είναι απλά ένας υποκριτής σύμφωνα με το macedon.

Αλήθεια macedon ξέρουν οι Χρυσαυγίτες (τα στελέχη εννοώ) και ο Μιχαλολιάκος τι γράφεις εδω μέσα για λογαριασμό τους???

Όπως έχεις καταλάβει από τη κουβεντούλα μας περί Εθνικισμού (που από το πολύ "στρίμωγμα" αναγκάστηκες να μας πεις ότι ο μεγαλύτερος θεωρητικός του Εθνικισμού (κατ'εσέ) Κώστας Πλεύρης ΔΕΝ είναι Εθνικιστής) χωρίς να έχω ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη Χ.Α έχω τέτοιες άκρες μέσα σ'αυτήν ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
Μόνο το επίθετο μου είναι αρκετό για να γίνει άμεσα το "κονέ"!

Σου υπόσχομαι λοιπόν ότι μόλις βρω λίγο χρόνο θα ΔΕΙΞΩ αυτά που έχεις ΗΔΗ γράψει ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α και θα έχεις και ΕΣΥ και ΟΛΟ το forum γνώση της απάντησής του.

quote:

quote:
Ένας από τους δυο μας "πέφτει έξω". Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός, γιατί έχω λιγότερα να χάσω από αυτό το στοίχημα.

Δεν θα μπορούσα να είμαι σε έναν πολιτικό φορέα αν δεν συμφωνούσα 100% με τις ιδέες του. Η θρησκεία για τον εθνικισμό (τον οποιοδήποτε εθνικισμό) είναι τελείως δευτερεύον ζήτημα, από τη στιγμή που δεν συγκρούεται με το συμφέρον του έθνους...

Επειδή λοιπόν η Ορθοδοξία, κατ'εσέ Συνοδινός.1 και κατά macedon είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ.

Άλλη μια απόδειξη από το macedon ότι ο Μιχαλολιάκος είναι υποκριτής.

Για συνέχισε να σε δούμε!

quote:

Μερικές φορές όμως, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Μακιαβέλι...

Με τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ το είδαν λοιπόν και τα δικά μας τα καλόπαιδα και σας έριξαν την...ταφόπλακα.

Μετά την παραπάνω δήλωση σου, ελπίζουμε στην κατανόησή σου...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 24/10/2012 17:25:38

24/10/2012, 22:00:22
quote:
PanosT
Σου υπόσχομαι λοιπόν ότι μόλις βρω λίγο χρόνο θα ΔΕΙΞΩ αυτά που έχεις ΗΔΗ γράψει ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α και θα έχεις και ΕΣΥ και ΟΛΟ το forum γνώση της απάντησής του.

Σαν γριά κουτσομπόλα σε παλιά ελληνική κωμική ταινία . Τόσο χαμηλά έχεις πέσει ;

*

24/10/2012, 22:53:53
quote:

quote:
PanosT

Σαν γριά κουτσομπόλα σε παλιά ελληνική κωμική ταινία . Τόσο χαμηλά έχεις πέσει ;

Από τα γέλια εννοείς???

Ένα με τα πατώματα έχω γίνει...

Αλήθεια όμως, ο macedon κρυφά και μυστικά μας τα γράφει αυτά ή είναι η επίσημη γραμμή της Χρυσής Αυγής???

Συγγνώμη, αλλά επειδή με έχει μπερδέψει κάπως θα ζητήσω τη γνώμη ενός πιο ειδικού.

Είναι κακό αυτό εκπρόσωπε του macedon?

Ερευνάτε τας Γραφάς

25/10/2012, 03:03:03
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ

quote:
Αρκετές φορές στην ιστορία έχουν επιστρατευτεί θρησκείες ως αρωγή για να σωθεί το έθνος.

Το θέμα "θρησκεία" για τον εθνικισμό είναι ήσσονος σημασίας. Ως προσωπική πεποίθηση του καθενός δεν ενδιαφέρει καθόλου το εθνικιστικό κίνημα, από τη στιγμή που τα συμφέροντά της δεν συγκρούονται με τα συμφέροντα του έθνους.

Ο οποιοσδήποτε λοιπόν νιώθει πρώτα Έλληνας και μετά οπαδός οποιασδήποτε θρησκείας, του χριστιανισμού συμπεριλαμβανομένου, είναι καλοδεχούμενος. Οποιοσδήποτε νιώθει πρώτα χριστιανός και μετά Έλληνας θα πρέπει να βρει έναν χώρο με ελαστική εθνική αντίληψη για να στεγαστεί πολιτικά ή ιδεολογικά.

Η Χρυσή Αυγή δεν θα πει σε κανέναν μη χριστιανό να βαφτιστεί και σε κανέναν χριστιανό να ... ξεβαφτιστεί, πολύ απλά γιατί δεν την ενδιαφέρει ιδεολογικά το θέμα της οποιασδήποτε θρησκείας, όπως δεν ενδιαφέρει και κανέναν άλλο πολιτικό χώρο.

Καλό είναι να μη συγχέεται ο όρος "επικρατούσα" με τον όρο "επίσημη". Η επικρατούσα θρησκεία στη Χρυσή Αυγή είναι ο χριστιανισμός γιατί αυτόν (δηλώνει ότι) ασπάζεται η πλειοψηφία των υποστηρικτών της. Πρόκειται ουσιαστικά (όπως και στο Σύνταγμα) για στατιστική καταγραφή και τίποτε περισσότερο. Επίσημη θρησκεία της Χρυσής Αυγής, όπως και του ελληνικού κράτους, απλά δεν υπάρχει.

macedon

25/10/2012, 08:26:14
quote:
Όπως κατάλαβες Συνοδινός. 1

Ούστ κουτοπόνηρε παλιοπαπατζή!

25/10/2012, 12:37:55
quote:
PanosT
Ένα με τα πατώματα έχω γίνει...

Δεν αμφιβάλλω καθόλου . Αυτό είναι άλλωστε το επίπεδό σου .

*

25/10/2012, 12:51:10
Macedon,

Δε διαφωνώ ότι αυτή είναι η ιδεολογική βάση και αρχή.
Το σχόλιο αφορούσε τον πολιτικό ελιγμό που πιθανώς γίνεται.
Και πρόσθεσα ότι δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που τον κάνουν.
Νομίζω έχεις αναφερθεί και εσύ σε αυτή τη διαφοροποίηση.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

25/10/2012, 20:16:57
quote:
Συνοδινός 1
quote:
Όπως κατάλαβες Συνοδινός. 1

Ούστ κουτοπόνηρε παλιοπαπατζή!

Έτσι σας θέλω!

Να σκούζετε, αθειστικές καρικατούρες της ατελείωτης καρπαζιάς!

Το Απολυτήριο του σχολείου και τα μάτια σου καρπαζοεισπράκτορα...

Ερευνάτε τας Γραφάς