ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχει καλό και κακό? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Υπάρχει καλό και κακό? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

stiv60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
thothΙδρυτικό Μέλος
15/09/2003, 16:46:42
Αχ, αχ, ρε Kapodistria, σου είπα θα μας την κάνει την ζημιά αυτή η παραδουλεύτρα μας (η Valnta) αλλά τίποτε εσύ.

Αχ, αχ, ρε Kapodistria, πάντοτε συναισθηματίας.

Ακόμη και όταν προσπαθούσε να γκρεμίσει την υπόληψή και την τιμή μας με συκοφαντίες (ότι τάχατες ο Wicca είναι σαρκικό τέκνο μας), επειδή δεν της... "καθόμουν", εσύ την λυπόσουν και δεν την απέλυες.

Έλεγες: ΛΥΠΗΣΟΥΟΥΟΥΟΥ(δεν θέλω ΟΥ) ΤΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝ, ΑΓΑΠΗΗΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ (τι μου θυμίζει αυτός ο ήχος;;;) ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕΕΕΕΕ.

Είδες τώρα, είδες;

Μας συκοφαντεί εδώ στο forum, νομίζοντας ότι μας βγάζει τα άπλυτα στην φόρα (εδώ φαίνεται ότι είναι παραδουλεύτρα). Στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιο πονηρή και ύπουλη γιατί μας βγάζει τα "άπλυτα στα fora" (fora: Πληθυντικός του forum, στα Λατινικά).

Λοιπόν Wicca θα σου πω εγώ την αλήθεια. Εγώ και η Kapodistria δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί. Όχι, όχι δεν είχαμε πραγματικό πρόβλημα. Δεν μας είχε πει κανείς τότε πώς γίνεται. Εγώ της έφερνα μελισσούλες, αυτή μου έφερνε λουλουδάκια, αλλά τίποτε. Μετά της αγόραζα πελαργούς, φυτεύαμε μαζί λάχανα, αλλά κάτι πήγαινε στραβά στην σεξουαλική μας διαπαιδαγώγιση. Είμαστε αθώοι τότε...

Έτσι προσευχηθήκαμε στον πανάγαθο και ένας άγγελος Κυρίου, σταλμένος από το άγιο πνεύμα (από εκεί σου έχει μείνει το κουσούρι και ψάχνεις να βρεις... πνευματάκια), σε έφερε σε εμάς.

Μας είπε ότι είσαι ένα ορφανό παιδί από άλλο παράλληλο σύμπαν. Στην αρχή δεν τον πιστέψαμε αλλά σε έδειξε σε εμάς και τότε... πραγματικά τον πιστέψαμε. Ειδικά όταν είδαμε αργότερα την ορθογραφία σου, πιστέψαμε ότι όντως είσαι από άλλο πλανήτη. Συγνώμη που σου πετάξαμε το καλαθάκι μέσα στο οποίο ήρθες. Είχε κάτι άχρηστους κρυστάλλους και μία μεγάλη κόκκινη-μπλε φόρμα που είχε ένα S στο στήθος και για να μην σε περάσουν για φρικιό την πετάξαμε κι αυτήν. Ελπίζω να μην σε πειράζει. Τι να τα' κανες αυτά τα άχρηστα πράγματα.

Αλλά σε αγαπήσαμε σαν δικό μας παιδί. Με τέτοια μούτρα που είχαμε όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, δεν ζητούσαμε και τίποτε παραπάνω από την ζωή μας.

Βέβαια το αίμα νερό δεν γίνεται, για αυτό κι εσύ μεγαλώνοντας ζητάς να πας ξανά από κει που ήρθες, λέγοντας συνέχεια Phone Home, Phone, Home. Ξέχασα να σου πω ότι έμαθε την ιστορία σου και ο Σπίλμπεργκ και αυτός συγκινήθηκε και εμπνεύστηκε το σενάριο για την ταινία "ΕΤ".

Δεν θέλαμε να το μάθεις από την... παραδουλεύτρα μας (πού ήταν και παραμάνα σου), αλλά προτίμησα να μην υποκύψω στις παράνομες, παράλογες και απαιτητικές της ορέξεις και να μάθεις την αλήθεια.

Έσύ είσαι alien. Εγώ είμαι φτωχός, γέρος κι αλλοίθωρος, και η θετή σου μάνα είναι γριά,με νοητική υστέρηση και με προβλήματα ομιλίας και η παραδουλεύτρα και παραμάνα σου (η Valnta) είναι τόσο κακιά, που δεν κλείνει μάτι όλη την νύχτα προσπαθώντας να βρει τι κακία θα πει και θα κάνει την ημέρα.

Όπως καταλαβαίνεις, δηλαδή, δεν φταις μόνο εσύ για αυτό που είσαι. Μπορείς τώρα να ανακουφιστείς γιατί έχεις βρει τις αιτίες για την ταλαιπωρία σου.

Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος (σε αντίθεση με την προδότρα παραμάνα σου)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

elpidaΜέλος
15/09/2003, 16:57:13
Τελικά αυτό το παιδί (wicca) ποιος θα το πάρει?

Νομίζω πως θα πρέπει να νιώθετε τύψεις που πληγώσατε αυτή την αθώα ψυχή αποκαλύπτοντας όλη τη σκληρή πραγματικότητα.
τι να κάνεις όμως έτσι είναι η ζωή ... άλλους τους ανεβάζει και άλλους του κατεβάζει...

15/09/2003, 17:14:09
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΩ ΛΕΞΗ...
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ...(ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!)
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ;
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ,Σ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ...
Σ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ...
ΘΑΥΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΘΑΥΜΑ!!!
ΜΙΛΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΜΑΣ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΕ ΜΟΥ,ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ;

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 15/09/2003 17:16:51

15/09/2003, 17:54:38
quote:
Αχ, αχ, ρε Kapodistria, πάντοτε συναισθηματίας. -KAΛΟΟΟ!ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΝΙΓΜΑ,Ε;
Ακόμη και όταν προσπαθούσε να γκρεμίσει την υπόληψή και την τιμή μας με συκοφαντίες (ότι τάχατες ο Wicca είναι σαρκικό τέκνο μας), επειδή δεν της... "καθόμουν", εσύ την λυπόσουν και δεν την απέλυες.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ; Ναι, κύριε Thoth μου, ήσουν τέτοιος ομορφάντρας που καμοιά δεν μπορούσε να σου αντισταθεί... Μη κοιτάς που η κακομοίρα η κυρά είχε αυτό το πρόβλημα (ΛΥΠΗΣΟΥΟΥΟΥΟΥ(δεν θέλω ΟΥ) ΤΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝ, ΑΓΑΠΗΗΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ (τι μου θυμίζει αυτός ο ήχος;;;) ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕΕΕΕΕ.) κ δυσκολευόταν να βρει κανα καλύτερο...Γιατί ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!! Κ μια κ αρχίσαμε ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ!! Κυρά, το παιδί δεν είν' δικό σου! Γω ξέρω! Συ σουν αθώα κ καλά τα λέει εκεί ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ με τα λουλουδάκια κ τα λάχανα κ τους πελαργούς ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΞΕΒΡΕ!! Κ το παιδί είν' της Παγώνας! Κ συ που'σουν καλή το έχαψες το παραμύθι με τον άγγελο Κυρίου! Του κυρίου το δαιμόνι είν τούτο το παιδί.Του κυρίου (ο Κύριος να τον κάμνει κύριο,μεις στου χουριώ σαρδανάπαλους τους λέγαμε τούτους) κι της Παγώνας. Κυρά, μη μου στεναχωριέσαι...Μια χαρά μας βγήκε το παιδί...Λίγο τα ματάκια του είν πειραγμένα (το αίμα νερό δεν γίνεται,λέει ο παΤΕΡΑΣ, ε, κάτι βλέπει κ το λέει...) κ δεν μπορεί να διαβάσει σουστά κ για τούτο μας δυσκουλεύεται λιγουλάκις κι στην ουρθογραφία του, διν πειράζ, μια χαρά είν του παιδί, κι τ'αγαπάμι κι ούλα...
quote:
Έσύ είσαι alien. Εγώ είμαι φτωχός, γέρος κι αλλοίθωρος, και η θετή σου μάνα είναι γριά,με νοητική υστέρηση και με προβλήματα ομιλίας και η παραδουλεύτρα και παραμάνα σου (η Valnta) είναι τόσο κακιά, που δεν κλείνει μάτι όλη την νύχτα προσπαθώντας να βρει τι κακία θα πει και θα κάνει την ημέρα.
Ουυυυυυυ ψιφτιές!!! Σα δι ντρέπισαι! Σατανά!Σατανά,Σατανά!666!Ουουου!!!! Μην τουν ακούς wiccaki μ'. Κ συ κυρά, μια κούκλα είσαι, κι ας στα φαγε τα νιάτα σ', κι ας σι έφαγε την περουσία (γιατί για τη περουσία ήρτε αυτούνος-ΕΙΠΑ!ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΥΛΑ!)...Κι τώρα που ξαλάφρουσα...θα κοιμθώ πιτέλους! Γιατί για ούλα αυτά στριφουγύρναγα τα βράδια....

Communicating at an unknown rate...

diona8Νέο Μέλος
15/09/2003, 18:12:53
χαχαχαχα σταματήστε πια δεν αντεχω αλλο εχω πεσει κατω απο τα γελια! ελεος! δεν αντεχω αλλο! δακρυσα απο τα γελια!

thothΙδρυτικό Μέλος
15/09/2003, 18:14:01
quote:
Ουυυυυυυ ψιφτιές!!! Σα δι ντρέπισαι! Σατανά!Σατανά,Σατανά!666!Ουουου!!!! Μην τουν ακούς wiccaki μ'.

Άλλη μια αποκάλυψη, αποκαλύπτεται, εάν αποκαλύψετε τι καλύπτεται πίσω από τα καλυπτόμενα λόγια της πλέον αποκαλυμμένης κακούργας, ύπουλης, άυπνης, παραδουλεύτρας - παραμάνας Valntas (Πω, πω, ούτε ο Φώσκολος να ήμουν !)

ΝΑΙ ! Και η Κυρία Λουκά ήταν ένα παιδί που μεγάλωσε κι ανάθρεψε η παραδουλεύτρα-παραμάνα Valnta.

Τουόρα καταλάβιμι ιαπό που πίρι του λεξιλόγιου τς και την προυφουρά τς η Κυρία Λουκά μας. Ιαμ πως, τι νομίζς, κακό ζαγάρ; Θα μας ζούρλινις; Φάτην τουόρα.

Ιαιιιμ παναγίτσα μ', του φχαριστήθκα, ου ο αφιλότμς

Ου Υποφαινόμινους Υπουγράφουν

Ιεκς Ιεκς Ιεκς (666)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

15/09/2003, 18:34:06
Συ...μην αφήκεις εναν άνθρουπο να κοιμθεί,ε; Θα μιλήσου για τελευταία φουρά...Για να πω για τη Λουκά...Ναι, γω την μεγάλουσα κ τη Λουκά! Αλήθεια σας λέει (πους το'παθε,πους το'παθε δεν ξέβρω,ΘΑΜΑ, ΘΑΜΑ!Να'σαι καλά Παναία μ' που βαλες του χέρ' σου). ΑΛΛΑ διν σας λέγει ούλη την αλήθεια! Κι η Λουκά δκό του τέκνο ειν'! Του κακόμοιρου, είχ' πάρ' κι τη μυτούγκα τ' κι στου σχουλειό, λουκάνκο την φουνάζαν, κι έκλαιγε του κακόμοιρου,ουουου πους έκλαιγε!!! Κι ιγώ του σκέφτκα, κι της λέγου: "Θα σε κράζουμε Λουκά, σαν τουν ευαγγελιστή, κι είν' κι μουντέρνου κι θα μας λυπηθεί κ η Χάρη Της. Μεγάλη η Χάρη σου Παναία μ', μια χαρά κορτσούδι έγινε κι η Λουκά μας....Η Λουκά, (που ιγώ,ΙΓΩ μι την υπουμουνή μ' την έκαμνα κυρία) διν ήταν της Παγώνας, ήτανε πιδί μιας Χάιδους απού άλλου χουριώ.
Αν μας ακούει η Χάιδου, να βγει για να ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

thothΙδρυτικό Μέλος
15/09/2003, 18:59:46
Το μήνυμα αυτό... αυτολογοκρίθηκε.

Μετά από ώριμη σκέψη μου (ένα... σπάνιο γεγονός άλλωστε) αποφάσισα να αυτολογοκριθώ.

Ζητώ συγνώμη από... εμένα αλλά οφείλω να πω ότι δεν εξαιρούμαι, ως... μέλος ΤΗΟΤΗ, από την εξουσία του... Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ.

Συνεπώς ο Διαχειριστής ΤΗΟΤΗ, λογοκρίνει και διαγράφει το μήνυμα του μέλους ΤΗΟΤΗ.

Και τέλος με προειδοποιώ ότι αν συνεχίσω αυτήν την συμπεριφορά, εξαλλοσύνης μου, θα με "κλειδώσω" ως μέλος και θα απομείνω μόνο ως Διαχειριστής.

Αυτή πράγματι θα είναι μια βαριά και επίπονη ψυχική τιμωρία και για το μέλος ΤΗΟΤΗ αλλά και για τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ

Υ.Γ. Μην απορείτε με το μήνυμα του μέλους Valnta που υπάρχει παρακάτω. Αυτό αναφέρεται στο προηγούμενο μήνυμα του μέλους ΤΗΟΤΗ που διαγράφηκε από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ.

Μπερδευτήκατε;;; Εγώ να δείτε !!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

15/09/2003, 19:08:09
Κ αυτός ο άνθρωπος κυρίες κ κύριοι έχει γίνει Διαχειριστής! (να σας δώσω κ τα κοινόχρηστα τώρα που τα έχω εύκαιρα;)
Ο πονηρός "ανεβάζει" τους ανθρώπους του κ μεις που πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι...
Ι rest my case...
κ πάω να πω κ ένα μυστικούλι στον Αdmin...

Edited by - Valnta on 15/09/2003 19:09:08

16/09/2003, 03:57:44
quote:
ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ??? - ασχετο !!!

Αν ρωτάς την ψυχή μου θα σου απαντούσε οτι είναι πολλών εκατοντάδων ετών.
Αν ρωτάς εμένα, θα σου απαντούσα οτι είμαι 18 ετών γιατί έτσι αισθάνομαι και δείχνω.
Αν ρωτάς πότε γεννήθηκα, συνέβει στις 17 Δεκ. 1968.
Ελπίζω να έλυσα την απορία σου με σαφήνεια

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

yunanΝέο Μέλος
16/09/2003, 04:08:17
Prwta apo ola 8a h8ela ana dwsw xeretismata stoys ek toy Nayplioy ormomenoys symetexontes eis to foroum toyto.Eimai enas kontoxwrianos sas poy logo twn spoydwn moy exw anagkastei na kseniteyto eis thn leventomana Krhth. San kalos xreisths autou tou forum 8a parameino sto 8ema kai den 8a asxoli8w me to genealogiko dentro twn melwn toy forum. Oxi san kapoious kapoious. Kai apo auto edw to bhma poy mou edwse h agaph toy koinou mou ( apospasma apo panoush ) 8elw na kantagkilw thn aproklhth kai revizionistikh metafora tou dialogoy apo to basiko 8ema tou apo ton , akouswn akouswn , diaxeiristh mas, ton THOTH ton apokaloumeno kai ws Trismegisto o opoios ek tapinwn elasmatwn ormomenos allakse to rou toy kata ta alla sobarou toutou forum gia na mhn ypoxrew8ei na apokalupsei thn hlikia toy. Ws edw kyrie THOTH o kompos eftase sto xteni , h analgisia ths eksousias den antexetai apo aythn thn xwra to maxairi prepei na ftasei sto kokalo h eksousia prepei na analabei tis eu8ines toy ( wx re pousth mou poli karamanlh blepw sthn thleorash , prepei na ta kopsw ta ligmena) . Kyrie THOTH peite mas epitelous thn hlikia sas o laos 8elei kai prepei na ma8ei .
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mia koinwnikh prosfora toy yunan
Eimai a8lios wres wres , kyriws stis 04:00 to prwi

As milisoyme kai ligo sobara.
Ayto to forum exei pragmatika gelio.
Oso gia thn hlikia mou se 2 mhnes ginome aisiws 22 etwn

1.61803398874989484820458683436564...

thothΙδρυτικό Μέλος
16/09/2003, 09:46:27
Επειδή βλέπω ότι μετά τον yunan κινδυνεύει να πολιτικοποιηθεί το θέμα της ηλικίας μου, αναγκάζομαι για το καλό αυτής της χώρας....

για να βρουν ξανά ένα νέο πνευματικό προσανατολισμό οι μάζες....

για να ανατείλει μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα...

για να εκπληρώσει το χρέος του, αυτός ο πλανήτης μέσα στο ηλιακό σύστημα...

να δώσω την ηλικία μου.

Λοιπόν έχω ζήσει περίπου 24.703.200... λεπτά σε αυτήν μου την ενσάρκωση.

Ο έχων νουν να υπολογίσει τούτον τον αριθμόν. Και λέγω υμίν ότι είναι αριθμός ανθρώπου. Ο αριθμός του θηρίου

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

AIONΜέλος
16/09/2003, 10:09:19
ελα ρε θώθ, τόσο λίγο? (κακιούλα..)

Edited by - AION on 16/09/2003 10:10:27

16/09/2003, 13:18:50
47

Mια προσφορά της E.RO.S.
Enwsh ROyfianwn Server

Ο κακός λύκος

16/09/2003, 13:33:42
Το πιο ταπεινό μέλος της Ένωσης χαιρετά τον Πρόεδρο Αρτέμη...

Η2ΟΝέο Μέλος
18/09/2003, 18:11:29

296.603

ΝΑΦΕΚΑΙΜΕΜΝΑΣΑΠΙΣΤΕΙΝ

lencolasΜέλος
19/09/2003, 20:55:08
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο WICCA?ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑ!!!!!!
ΚΑΛΑ ΤΗΟΤΗ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!!

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

MaraΜέλος
20/09/2003, 09:45:40
Τουτεστην απο δω και περα πεφτει πληθυντικος ευγενειας και τα συναφι!!!!

Κυριε Ραμογλου (ουπς και εδω πληθυντικος ευγενειας - λετε να σημαινει κατι?) ευχαριστουμε πολυ για την ευγενικη χορηγια σας

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

06/10/2003, 23:42:20
χμμμμμμμμμμ.......

Το σώμα μου λέει πως είναι 26, αλλά δείχνει κάπου στα 20.
Το πνεύμα μου λέει πως είναι ... οχι αυτής της εποχής και το πιστεύω.
Η ψυχή; Άστα να πάνε....ακόμη πιο πίσω από το πνεύμα....

...και η μάνα μου μονίμως μου προσθέτει 5 χρόνια όταν μιλάμε για γάμο και παιδία.
Μα πως να κάνω παιδία αφού νίωθω και η ίδια παιδί;

MasvidalΜέλος
08/10/2003, 03:25:06
ειμαι οσα και τα αργυρια του Ιουδα....

αισθανομαι σαν το μισο ποσο των αργυριων....
σκεφτομαι με την ψυχη.....
πραττω με την λογικη των συναισθηματων και τα συναισθηματα της λογικης....

Edited by - Masvidal on 08/10/2003 03:28:34