ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρώτο σε πωλήσεις το Mein Kampf στην Τουρκία! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πρώτο σε πωλήσεις το Mein Kampf στην Τουρκία! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Invader33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
frogkoolerΝέο Μέλος
02/03/2006, 17:04:15
Καλησπέρα!
Υπάρχει ένα "επιχείρημα" που λέει "Τι θέλετε τους στρατούς αφού σε λίγο όλη η γή θα είμαστε μιά οικογένεια".....
Δεν έχω άκούσει κάτι περισσότερο βλακώδες.
Ας αρχίσουμε να αναρρωτιώμαστε ποιοί ρίχνουν τέτοια μούσμουλα στον κόσμο.
Το χειρότερο απόλα είναι είναι ότι ξεχνάμε το αυτονόητο και καθόμαστε και κάνουμε αυτοκριτικές σαν λαός.
Χωρίς ισχυρή άμυνα δεν γίνεται να μιλάμε για φιλίες.
Χωρίς ισχυρή άμυνα δεν υπάρχει αξιοπρέπεια.
Όλα τα άλλα είναι προφάσεις για αμαχητί παράδοση.
Ο "αντιφυλετιμός" καλά κρατεί.
Καταντήσαμε Ελληνόφοβοι εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες.

trained to listen

30/08/2004, 14:11:34
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ.
Εδω και καιρό είχα μια πληροφορία που όταν την πρωτοάκουσα μου φάνηκε πολύ "τρελλή". Όμως επειδή τίποτε δεν απορρίπτω και τίποτε δεν υιοθετώ προτού το ψάξω μόνος μου, άρχισα να παρατηρώ κάποια
πράγματα. Συγκεκριμένα κάποιος μου είχε πει ότι αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί απο εμάς, είναι ότι οι εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας, έχουν δύο επίπεδα ανάγνωσης. Το πρώτο επίπεδο είναι για εμάς τους πολλούς ενω το δεύτερο είναι για τους μυημένους που έχουν εκπαιδευθεί και καθοδηγηθεί ώστε να προσέχουν κάποια πράγματα που για τον πολύ κόσμο δεν είναι αντιληπτά. Η αλήθεια είναι ότι η
πληροφορία με εντυπωσίασε αλλά μου φάνηκε πολύ τραβηγμένη. Άρχισα λοιπόν να ζητώ λεπτομέρειες και εξηγήσεις. Μου είπε ότι και αυτός δεν γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα αλλά πήρε αυτήν την πληροφόρηση απο κάποιους που δεν ήθελαν να του αποκαλύψουν περισσότερα γιατί το ζήτημα είναι λεπτό και "καίει" όπως μου είπε. Ζήτησα λοιπόν αν μπορούσε να μου πει αυτά που γνώριζε για το πως λειτουργεί αυτό το σύστημα. Μου είπε τα εξής: "Στο πρώτο επίπεδο ανάγνωσης, οι εφημερίδες πλασάρουν τα διάφορα πιασάρικα θέματα με πηχιαίους τίτλους, φωτογραφίες και γενικά προβάλλουν θέματα που διεγείρουν κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα για να πουλήσουν. Όμως επειδή οι εφημερίδες δεν βγαίνουν μόνο για την μάζα, αλλά και για τους λίγους, υπάρχει ένα δεύτερο επίπεδο που έχει να κάνει με τις σημαντικές πληροφορίες που συνήθως γράφονται στα ψιλά. Εκεί λοιπόν υπάρχει ένα
σύστημα αποκωδικοποίησης της πληροφορίας το οποίο διδάσκεται στους μυημένους ούτως ώστε να μαθαίνουν για κάποια πράγματα που πρόκειται να γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα κι έτσι να λάβουν τα μέτρα τους. Παράδειγμα επειδή οι περισσότεροι απο αυτούς ασχολούνται με το χρηματιστήριο, περνούν κάποια κωδικά μηνύματα, ούτως ώστε να αγοράζουν ή να ξεφορτώνονται τις ανάλογες μετοχές. Αυτό σε οικονομικό επίπεδο. Σε κοινωνικό και πολιτικό,προειδοποιούνται κάποιοι για το που και πότε πρόκειται να ξεσπάσει κάποια κρίση ούτως ώστε να πάρουν τα μέτρα τους..." Βέβαια ρώτησα αν γνωρίζει κάποιους απο τους τρόπους που δίνονται οι πληροφορίες. Μου είπε ότι δεν γνωρίζει. Τώρα αν έλεγε αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω... Πάντως αυτό με έβαλε σε σκέψη και μου ήρθε αμέσως στο μυαλό η περίπτωση των δίδυμων πύργων στην Αμερική. Είχε κυκλοφορήσει ότι την μέρα της επίθεσης
κάποιος σημαντικός αριθμός ατόμων που δούλευαν στο κτίριο δεν προσήλθε στην εργασία του. Εγω δεν πιστεύω ότι αυτοί ήταν αποκλειστικά Εβραίοι όπως λένε. Θα έλεγα ότι μάλλον ανήκαν σε κάποιους "χώρους" και πήραν το μήνυμα ίσως και με αυτόν τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω. Είχα την τύχη το τελευταίο διάστημα να γνωρίσω κάποιους δημοσιογράφους και έμαθα πολλά για το πως λειτουργεί το
κύκλωμα των εφημερίδων. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι άνθρωποι που είναι σε θέσεις κλειδιά ανεξάρτητα της πολιτικής τους επίσημης τοποθέτησης, σχεδόν όλοι καθημερινά παρακολουθούν κάποιες συγκεκριμένες εφημερίδες. Όλα αυτά λοιπόν με έβαλαν σε σκέψεις. Βάζω εδω αυτό το πολύ σημαντικό νομίζω θέμα και μακάρι να βρεθούν άνθρωποι που να γνωρίζουν κάτι περισσότερο και να μας διαφωτίσουν...
Φιλικά Απέριττος...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

30/08/2004, 19:26:11
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Απέριττε ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...
(ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ)

ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΗ.
ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ME AYTON TON TPOΠO...

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ....
ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.....
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10..
ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ....
ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝTΑ ΜΙΑ ΠPWTH ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

31/08/2004, 20:02:16
Αγαπητέ μου φίλε. Όταν αναφέρθηκα σε ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, δεν εννοούσα τους πολιτικούς. Για μένα αυτοί δεν είναι τίποτε περισσότερο απο μαριονέτες. Οι άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά δεν διαβάζουν όλες τις εφημερίδες. Διαβάζουν πολύ συγκεκριμένες και βέβαια δεν θέλω να επεκταθώ για δικούς μου λόγους. Σίγουρα όμως κάτι συμβαίνει. Αυτό που έχω να προτείνω εγω είναι να γίνουμε λίγο πιο παρατηρητικοί. Ας κοιτάξουμε με άλλα μάτια που λέει και ο γνωστός και καταξιωμένος στο χώρο Γιώργος Μπαλάνος...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

JimmerlusΜέλος
01/09/2004, 01:10:42
Χμμμ...Αν όντως ισχύει αυτή η θεωρία ζήτω που καήκαμε!!! Φαντστείτε τι γίνεται κάτω από τη μύτη μας!!!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

endoramaΜέλος
01/09/2004, 01:45:38
χμ!ακουγεται τραβηγμενο απο τα μαλλια ομως αν σκεφτουμαι οτι οι κατασκοποι επικοινωνουν μεταξυ τους με κωδικοποιημενες μικρες αγγελιες δεν ειναι καθολου απιθανο

το κακο ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να βρουμε στοιχεια και ετσι θα μεινουμε στις υποθεσεις

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

01/09/2004, 11:22:27
Γενικώς θα συμφωνήσω με τον Avatargr.

Θα θίξω και μια άλλη πλευρά του θέματος, ίσως γενικότερη της αρχικής σου τοποθέτησης.

Νομίζω ότι η όλη υπόθεση δεν είναι ακριβώς θέμα μύησης και συνομωσίας αλλά πληροφόρησης και παιδείας (εκτός και αν εννοείς αυτά ως μύηση).

Οι δημοσιογράφοι λόγω του επαγγέλματός τους λειτουργούν και ως ευαίσθητοι δέκτες ιδεών που είναι διάχυτες αλλά όχι ακόμα ευδιάκριτες, ούτε με πρακτική υπόσταση μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Στις πληροφορίες που μεταδίδουν υπάρχουν λέξεις κλειδιά που λειτουργούν ως καταλύτες για να αναδείξουν αυτές τις ιδέες σε όσους έχουν αρχίσει να τις σχηματοποιούν μέσα στο μυαλό τους (δεν αποκλείεται μερικές φορές να παραπλανούν κιόλας). Ο δημοσιογράφος που τις μεταδίδει λειτουργεί μάλλον ως ένας ευαίσθητος δέκτης και αναμεταδότης του μηνύματος. Δεν διεκδικεί την πατρότητά του, ούτε μπορεί να είναι αντικειμενικός για το σύνολο της κοινωνίας. Οι αποδέκτες που έχουν την ίδια ευαισθησία και αντιλαμβάνονται τα συμφέροντά τους με τον ίδιο τρόπο μπορούν να κατανοήσουν το μήνυμα. Για τους υπόλοιπους μπορεί να μη λέει και τίποτα ή να καταγραφεί πολύ αμυδρά στη μνήμη τους για να έρθει ίσως στην επιφάνεια πολύ αργότερα.

Για τα οικονομικά, που ανέφερες, σπουδαίο ρόλο παίζει η πληροφόρηση που έχει κάποιος από πριν και εκ των έσω, καθώς και ο χρόνος που λαμβάνει το μήνυμα.

Για κάποιον που διαβάζει συστηματικά τα κύρια άρθρα κάποιων εφημερίδων και συγκεκριμένες μόνιμες στήλες είναι εύκολο να λάβει το μήνυμα που φέρουν ειδικά όταν τον αφορά (όχι με την έννοια τη προσωπική αλλά θα έλεγα με την έννοια του κοινού συμφέροντος μιας ομάδας ή μεγάλου μέρους της κοινωνίας).

Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι :
κατά κανόνα δεν υπάρχει τίποτα συνωμοτικό ή μεταφυσικό στην όλη διαδικασία. Είναι όλα πολύ λογικά.

XDΜέλος
01/09/2004, 13:03:59
Ο πατέρας μου που συνήθιζε να διαβάζει πολλές εφημερίδες έλεγε πως κατά κανόνα οι σημαντικές ειδήσεις περνούν στα «ψιλά γράμματα» ..

Για τις κωδικοποιημένες αγγελίες το έχω ακούσει και εγώ.. από την άλλη κάποιοι ερευνητές θυμάμαι σε κάποια παλιά ραδιοφωνική εκπομπή υποστήριζαν πως συγκεκριμένες εφημερίδες ήταν μέσα επικοινωνίας αδελφοτήτων κοκ.. αλλά δεν θυμάμαι πια ποιες ήταν αυτές (sorry).. (μάλλον ανοησίες ..πολλά λέγονται)

01/09/2004, 13:40:52

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον πατέρα σου για τα ψιλά γράμματα. Για την μύηση όμως σε συγκεκριμένο κώδικα όπως τίθεται στο θέμα (όχι για τις αγγελίες) πολύ αμφιβάλω. Είναι θέμα συμφερόντων. Αυτός που ενδιαφέρεται και έχει συμφέροντα αναγνωρίζει τα ψιλά γράμματα όπως μπορεί να ερμηνεύει και τα πρωτοσέλιδα διαφορετικά από ότι ο κοινός νους.

12/09/2004, 23:39:49
Σχετικά με τις μικρές αγγελίες, ναι συμβαίνει οτι κάποιοι επικοινωνούν κψδικοποιημένα με κάποιοις. Πώς λ.χ. εξηγούνται μηνύματα τύπου "Ανδρέα, ην αλευρώνεις τις πατάτες".
Διαβάστε μικρές αγγελίες. Όλο και κάποι τέτοιο κουφό θα βρείτε...

Η φημολογία σχετικά με τους πύργους δίνει και παίρνει.
Πάντως η ώρα πρόσκρουσης είναι 8:46 π.μ. και η αλήθεις είναι οτι τέτοια ώρα δεν έχουν προλάβει ακόμα να πατήσουν οι πάντες, άρα και σχετικά λίγοι οι εργαζόμενοι.
( Η προσωποκή μου άποψη σχετικά με τους πύργους είναι οτι δεν πετούσαν οι βεδουίνοι τα αεροπλάνα. Και φτάσαμε ήδη στο δεύτερο ψέμμα... )

Οι τίτλοι των εφημερίδων και τα κωδικοποιοημένα μυστικά τους είχε γίνει θέμα χολυγουντιανής ταινίας (με τον Μελ Γκίμπσον) "Θεωρίες συνομωσίας".
Λίγο πολύ οι δημιουργοί της θέλουν έναν εκκεντρικό τύπο να αποκρυπτογράφησε κάποια μηνύματα και να τα δημοσίευσε σε μια αυτοδημιούργητη εφημεριδούλα. Στους 5 !!! συνδρομητές που είχε η εφημερίδα, βρέθηκε να είναι και εθνική υπηρεσία πληροφοριών NSA η FBI η κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
Το μηνυμα της ταινίας, πέρα από το να "επιβεβαιώσει" κάποια γνωστά αληθινά ψέμματα, ΙΣΩΣ να εξυπηρετούσε τον ίδιο σκοπό:
Να μεταφέρει το μήνυμα, οτι μεταφέρονται μηνύματα με αυτόν τον τρόπο.

Κάπου κάπου, οι ίδιοι οι Αμερικανοί πουλάνε τα μυστικά τους. Έτσι βγαίνουν στη φόρα κάποια πράγματα, που κανείς δεν φανταζόταν.

Αλλά, μέχρι να τους μαζέψει και αυτούς .... κ ά π ο ι ο ς

Vril

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

jmakrynΝέο Μέλος
14/09/2004, 21:19:54
Προφανως κανενας Βεδουινος δεν πεταγε κανενα αεροπλανο.
Φυσικα και τα αεροσκαφη ΗΤΑΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ
επιβατες.

valgraphΜέλος
15/09/2004, 01:36:48
ΔEN EINAI ANAΓKH NA EIΣAI KYBEPNHTIKOΣ H OTIΔHΠOTE AΛΛO "MEΓAΛO KEΦAΛI" ΓIA NA ΠEPAΣEIΣ KATI MEΣA AΠO EΦHMEPIΔA... MΠOPEI O OΠOIOΣΔHΠOTE ΣE OΠOIOΔHΠOTE ΠOΣTO NA BAΛEI XEPI KAI NA ΠEPAΣEI KAΠOIO MHNYMA... ΔOYΛEYΩ ΣE EΦHMEPIΔA KAI ETΣI ΓIA ΠΛAKA BAZΩ KAΠOIA KΩΔIKOΠOIHMENA MHNYMATA. TA AΦENTIKA ΔEN ΠEPNOYN XAMΠAPI - AYTOI ΠOY ΘEΛΩ NA TA ΔOYN TA BΛEΠOYN. OTAN ΔOYΛEYA KAI ΣE THΛEOPAΣH EKANA ΠAΛI TO IΔIO.
MΠOPOYN ΔHΛAΔH ATOMA NA ΠEPNOYN ENTOΛEΣ AΠO "AΛΛOY" KAI NA BAZOYN XEPI - MHNYMATA ΣE ΘEMATA, EKΠOMΠEΣ, AΓΓEΛIEΣ K.Λ.Π. ΠOΛY ANETA - TA MME XEIPAΓΩΓOYNTAI AΠ' OΛOYΣ TEΛIKA... XEXE...

ValGraph

15/09/2004, 13:42:21
quote:
Οι τίτλοι των εφημερίδων και τα κωδικοποιοημένα μυστικά τους είχε γίνει θέμα χολυγουντιανής ταινίας (με τον Μελ Γκίμπσον) "Θεωρίες συνομωσίας".

Καθώς και στο βιογραφικό Beautiful Mind (με τον Russell Crowe να υποδειεται την μαθηματικη ιδιοφυΐα, σχιζοφρενή και νομπελίστα John Nash)

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος