- Εκπομπές Λιακόπουλου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
φασιστακο...
ΨΟΦΑ
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:
Agnostic
Πράγματι έτσι είναι φίλε 19cp20eh. Γράφτηκα στο φόρουμ του Esoterica.gr για τον ένα και μόνο λόγο: να μειώσω τον Ελληνικό πολιτισμό, την Ελληνική γλώσσα και γενικά οτιδήποτε σχετικό με Ελλάδα.
Να φανταστείς πώς δεν έχω κάτι άλλο να ασχοληθώ στη ζωή μου και στις ίδιες ανθελληνικές ενέργειες αναλώνομαι και στην υπόλοιπη ζωή μου, εκτός δυκτίου.
Κοντολογίς, εγώ και μερικοί άλλοι εδώ στο φόρουμ, πληρωμένοι από τη νέα τάξη πραγμάτων του Εβραιοαμερικανικού λόμπυ να υποτάξουμε τον Ελληνισμό, κάθε πρωί που ξυπνάμε κάνουμε τα παρακάτω:1) Κατ'αρχήν πριν ακόμα σηκωθούμε από το κρεβάτι μας, αμολάμε μια δυνατή,ηχηρή πορδή κάτω από την κουβέρτα την οποία δεν μοιραζόμαστε με κανέναν(την πορδή) - όπως κάνει όλος ο κόσμος το πρωί άλλωστε.
2) Σηκωνόμαστε και αγκομαχώντας πάμε στο μπάνιο, όπου πλενόμαστε, καθαρίζουμε τις τσίμπλες μας και κατουράμε
3) Αφού ξύσουμε και λίγο τ'αρχ*δια μας πάμε στην κουζίνα και φτιάχνουμε ένα ζεστό τσάι τρώγωντας παράλληλα και υγιεινές φρυγανίτσες με μαρμελάδα κεράσι(εγώ κεράσει-εσύ θέλει?)
4)Μετά το πρωινό, και δεδομένου ότι δεν έχουμε με τίποτα να ασχοληθούμε, ασχολούμαστε ΟΛΗ μα ΟΛΗ τη μέρα με το πώς θα χτυπήσουμε τον Ελληνισμό και θα χλευάσουμε κάθε τι Ελληνικό. Αυτό το πράττουμε είτε διαδίδοντας ανθελληνικά αναρχοκομμουνιστομπολσεβικικά φυλλάδια, είτε γράφοντας στο φόρουμ του Esoterica.gr.
Καλά το είχα ψιλιαστεί, ότι κάτι βρώμαγε με 'σένα.![]()
Στράτος

αυτο που με πειραξε ηταν το φασιστακος...δεν μπορουσες να πεις ενα φασισταρας,αρχιφασισταρος....ε οχι και φασιστακος....ε οχι τοσο χαμηλα
οσο για το ψωφα...αυτο δεν μπορω να το σχολιασω διοτι κανεις δεν ξερει ποτε θα πεθανει ουτε μπορει να κανει τον αλλο να πεθανει...ενα ρητο παντως λεει οποιος ευχεται κακο επανω του πεφτει...αν και εσυ μιας και αθεος δεν πιστευεις τετοια
Περιμένω με αγωνία την απάντηση γιατί έχω αρχίσει και συλλέγω μπινιλίκια.![]()
.
.
.
.
.
Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνεται ότι έτσι αδικείται περισσότερο τον εαυτό σας ;
Διαφωνήστε, αλλά όχι κι έτσι.
Όχι για μας αλλά για σας.
Στράτος

να μην ρεζιλευόμαστε ενώ από την άλλη περιμένεις μπινελίκια άρα περιμένεις να συνεχίσουμε να τρωγόμαστε
μας δουλεύεις ρε η και εσύ από την παρέα με τους προβληματικούς είσαι
ρε κανενας καλος δεν υπαρχει??
Τι νόημα υπάρχει σε μια τέτοια διαμάχη όταν αυτή δεν αφήνει τους ανθρώπους που εμπλέκονται σ΄ αυτήν να αποκομίσουν κάτι το θετικό και το εποικοδομητικό για αυτούς?
Δεν είναι μια κατανάλωση ενέργειας χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα?
Το μόνο αποτέλεσμα που βγαίνει είναι να μειώνεται σε σημαντικό βαθμό η βαρύτητα των λόγων μας αλλά και να περιορίζουμε την διάθεση του συνομιλητή μας να μας ακούσει και να κάνει το άνοιγμα του προς εμάς.

In anticipation of my resurrection...
quote:
κοιτα να σου πω οτι δεν εκνευριστικα θα ειναι ψεματα αλλα οχι προσωπικα με εσενα η τον velial και οποιονδηποτε αλλον απλα με την ολη κατασταση
κοιτα ρε λεω ποιοι ημασταν και πως μας καταντησαν οι αμερικανοεβραιοι
ο πασοκτσης εγινε πιο δεξιος απο τον νεοδημοκρατη και ο νεοδημοκρατης
χαζεψε και ξεπουληθηκε οσο γι ατον κομμουνιστη τον εξαφανισαν οπως ειχαν σχεδιασεικατεστρεψαν την μεγαλη ελλαδα εξαφανισαν και διαστρεβλωσαν την ιστορια μας βυθισαν την γνωση και εφεραν την αποχαυνωση
και εκαναν τους παντες να νιωθουν απλα ανθρωπακια μεσα σε μια μικρη ελλαδιτσα...ε ειναι να μην τσατιζεσαι
εφεραν και πληρωσαν και πολλους ακαδημαικους και δημοσιαγραφους και τα εφτιαξαν ολα οπως ηθελαν
Και εσύ τί μας προτείνεις ρε φίλε σά λύση για να απαλαγούμε απο τους αμερικανοεβραίους σου, τον Λιακόπουλο?
Ένας γραφικός τύπος είναι που κατεβάζει αντιγράφοντας οτι φαντασιοπληξίες βρίσκει στο δίκτυο παρουσιάζοντας τις για δικές του προπαγανδίζοντας οτι ο ίδιος ανακάλυψε τάχα το χαμένο Ελληνοχριστιανικό μεγαλείο. Και βλέπεις τα μούτρα του σε κάποιο κανάλι τελευταίας κατηγορίας να παραλέει πρωί πεσημέρι απόγευμα μεσάνυχτα και βάλε επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια.
Πρότεινε μας τουλάχιστον καμιά λύση που να έχεις κάποια δικιολογία να την υποστηρίξεις.

To πρώτο μήνυμα μου προς τον Agnostic :
quote:
Ευστράτιος
Καλά το είχα ψιλιαστεί, ότι κάτι βρώμαγε με 'σένα.
Το έγραψα για να ρίξω λίγο τους τόνους, μπας και αλλάξει λίγο η κουβέντα.
Αλλά επειδή η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, και συνεχίσατε με τον velial στον ίδιο ρυθμό, με ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, είπα να ξαναπροσπαθήσω με λίγο ειρωνικό χιούμορ, μπας και το προσέξετε περισσότερο, γράφοντας αυτό :
quote:
Ευστράτιος
Πω πω !!!!!!Περιμένω με αγωνία την απάντηση γιατί έχω αρχίσει και συλλέγω μπινιλίκια.
![]()
Και τελείωσα κάνοντας μια πιο σοβαρή παρατήρηση :
quote:
Ευστράτιος
Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνεται ότι έτσι αδικείται περισσότερο τον εαυτό σας ;Διαφωνήστε, αλλά όχι κι έτσι.
Όχι για μας αλλά για σας.
Τώρα αν αυτό εσύ το εξέλαβες σαν αντίφαση...λυπάμαι.
...μπορεί να μην τα έγραψα εγώ καλά.
Τώρα όσο αφορά αυτό :
quote:
19cp20eh
μας δουλεύεις ρε η και εσύ από την παρέα με τους προβληματικούς είσαιρε κανενας καλος δεν υπαρχει??
Φίλε μου είμαι ότι θέλεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος, σε αυτό το Forum.
Δεν χαλάω το χατίρι κανενός.
Για το αν υπάρχει "κανένας καλός", εξαρτάται τι εννοείς "καλός".
Αν εννοείς κάποιον που μπαίνει και από τα πρώτα του μηνύματα αρχίζει και τα χώνει έτσι, με την πρώτη διαφωνία σε μια συζήτηση...ναι υπάρχουν μερικοί.
Α !!! και κάτι τελευταίο, καλοπροαίρετα, πριν απαντήσεις σε κάποιον σε μια συζήτηση, διάβαζε καλά το μήνυμα του, μήπως δεν κρύβει κάποια μπηχτή για σένα, αλλά μια ποιο χιουμοριστική και ανάλαφρη αντιμετώπιση του θέματος.
Γιατί αυτό πιστεύω ότι έγινε στην αρχή, και μετά ξεφύγαμε.
Εκτός αυτού, είναι και κάτι που θα το αντιμετωπίσεις πολλές φορές στο Forum.
Στράτος

καλα με τα χαλια που εχει η χωρα μας σε ολους τους τομεις ειναι για να
κανουμε και χιουμορ
ενταξει το δεχομαι οτι εσυ εκανες χιουμορ αλλα καποιοι αλλοι κοροιδευουν
τα παντα και δεν σεβονται τιποτα
οσο για τον αλλο φιλο που ειπε για τον λιακοπουλο και τι προτεινω εγω
εγω το τονισα απο την αρχη ποτε δεν προτεινα και ουτε προτεινω τον λιακοπουλο αλλα ουτε αγοραζω και διαβαζω τα βιβλια του προσωπικα
παρακιλουθησα κανα δυο εκπομπες και ειπα οτι εχουμε συγκλιση αποψεων και αυτο παλι επιφυλακτικα διοτι δεν ξερω εαν ο ιδιος αυτα που λεει τα πιστευει η το κανει με σκοπιμοτητα
παντως για να προτεινω και κατι
δεν ζητω και δεν προτεινω να διαβασετε καπιοα συγκεκριμενα βιβλια η να δειτς καποιες εκπομπες απλα λεω
αγαπατε την ελλαδα
να υποστηριζεται οτι το ελληνικο
μην πιστευεται ετσι αβασανιστα το καθε τι δυτικο
και κατι ακομη ρε παιδια ζηστε και λιγο βιο ελληνικο παραδοσιακο και θρησκευτικο ενταξει καλη και η μοδα αλλα και λιγο ελλαδα
να μην τα χασουμε και εμεις ολα σαν τους ξενους και βουτηξουμε με το κεφαλι στα ναρκωτικα την βια και την ανωμαλια
quote:
Πάλι καλά που δεν είσαι απόλυτος φίλε Άγγελε! Δεν τολμώ να φανταστώ αυτό το ενδεχόμενο...
Παρότι, όπως καταλαβαίνεις, είναι μάλλον δύσκολο να διεξάγω συζήτηση με κάποιον που είναι δογματικά προσκολημένος στις απόψεις του, θα κάνω άλλη μια προσπάθεια να σου εξηγήσω τι ενοούσα.
Δεν αποκλείω καθόλου ο Λιακόπουλος να λέει φούμαρα.
Το βρίσκω μάλιστα αρκετά πιθανό, δεδομένου μάλιστα του κολήματος που έχει φάει με το ''ξανθόν γένος'' που θα σώσει την Ελλάδα ( ξεχνάει, κατα τα φαινόμενα, το πόσες φορές κατα τη διάρκεια της Ιστορίας μας ''πούλησαν'' οι Ρώσοι και βασίζει ολόκληρη την θεωρία του στην...ομοδοξία μας καθώς και σε αμφιβόλου περιεχομένου ''προφητείες''). Ξαναείπα πως τον βρίσκω πραγματικά ελλεινό σε αρκετά ζητήματα, όπως τον ιδιαίτερα άκομψο τρόπο που διαφημίζει τα βιβλία του( ''τι σας έχω σήμερα! Καινούργιες προφητείες, φρέσκες φρέσκες!''ναι, το έχει πει επι λέξη και αυτό...), την επιμονή του να υπερασπίζεται την Ορθοδοξία σε ότι λαδιά και να κάνει αυτή καθώς και την τάση του να το παίζει χριστιανός και να δημοσιεύει βιβλία που υποστηρίζουν πως οι Έλληνες κατάγονται απο...τον Σείριο.
Αλλά
1) Δεν μπορώ παρα να επικροτώ την προσπάθεια του να κάνει τους Έλληνες να μελετήσουν την ιστορία τους και να καταλάβουν τι υποχρεώσεις έχουν, και απέναντι στον εαυτό τους και απέναντι στην ανθρωπότητα.
2) Χαίρομαι διότι είναι ο μοναδικός εκδότης που διαφημίζει τους θησαυρούς της αρχαίας ελληνικής γραματείας. Εδώ που φτάσαμε, αυτό είναι απαραίτητο...
3)Με ικανοποιεί το γεγονός πως παραθέτει τις πηγές του για ότι λέει και δεν προσπαθεί να υποχρεώσει τον ακροατή του να δεχτεί ότι ακούει, αντιθέτως τον προτρέπει να το ψάξει και μόνος του.
Το γιατί κάνει όλα τα παραπάνω δεν με απασχολεί. Είτε το κάνει για να έχει προσωπικό κέρδος είτε απο αγνό πατριωτισμό μου είναι αδιάφορο. Εγώ κρίνω το αν τα όσα λέει είναι σωστά ή όχι. Εξάλου, για όλους αυτούς που λένε πως ότι κάνει το κάνει για να έχει προσωπικό όφελος, μήπως βιάζεστε πάρα πολύ για να αποφασίσετε κύριοι? Απο που βγάζετε τα συμπεράσματα σας? Μόνο απο το γεγονός πως δεν σας αρέσουν τα όσα λέει?
Η προσπάθεια του να προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε τον άλλο γιατί λέει ή είναι κάτι το διαφορετικό απο τις δικές μας πεποιθήσεις για το ''ορθό'' είναι τόσο παλιά όσο και ο κόσμος.
Ο Μέγας Αλέξανδρος αποκλείεται να ήταν έλληνας γιατί δεν μας αρέσει η πολιτική που ακολούθησε. Ο Μεταξάς αποκλείεται να είπε το ''όχι'' εμφορούμενος απο πατριωτισμό διότι...ήταν δικτάτορας. Τα όσα λέει ο Λιακόπουλος αποκλείεται να είναι σωστά γιατί...είναι εθνικιστής.
Εν πάσει περιπτώσει, για το συγκεκριμένο θέμα, την τορπίλη, με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι εσύ άγγελε σκεφτόντουσαν και οι γιαπωνέζοι όταν, κατα τον ΄Β Παγκόσμιο πόλεμο, οι υπηρεσίες πληροφοριών τους προειδοποιούσαν πως οι αμερικάνοι είχαν δημιουργήσει ατομικές βόμβες.
Και δεν πρόκειται για καμιά παραβίαση των νόμων της φυσικής. Με τους Υ/Η που υπάρχουν τώρα τίποτα δεν είναι απίθανο. Καλώς ή κακώς, η στρατιωτική τεχνολογία αναπτύσεται πλέον με ρυθμούς τρομακτικά γρήγορους. Τι θα έλεγες πριν λίγα χρόνια άγγελε αν σου έλεγαν πως οι αμερικάνοι είχαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη? Τι θά έλεγες για τις ''έξυπνες'' βόμβες? Τι θα έλεγες ακόμα παλαιότερα για τους στρατιωτικούς δορυφόρους που είναι σε θέση να φωτογραφίζουν κάθε σημείο της γης με ακρίβεια? Πιθανότατα θα χλεύαζες ακόμα και την ιδέα πως υπάρχει κάτι τέτοιο. Και δες σήμερα...
Μια μέση τορπίλη αυτή τη στιγμή κινείται με περίπου 110 χιλιόμετρα την ώρα. Με τέτοιες τορπίλες (DM2A3 ) πρόκειται να εξοπλιστεί το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Οι τορπίλες που αναφέρει ο Λιακόπουλος κινούνται με ταχύτητα περίπου δεκαπλάσια. Είναι τόσο απίθανο μια χώρα όπως η Ρωσία να έχει αναπτύξει μια τέτοια τορπίλη δεδομένων
α) Της στρατιωτικής της δύναμης
β) Της τεχνολογίας που διαθέτει
γ)Των χρηματων που επενδύει για την ασφαλεια της
Για σκέψου το λίγο και τα ξαναλέμε...
Φιλικά,
*πρώην KaizerEdited by - Invader on 11/05/2005 20:59:00
Edited by - Invader on 11/05/2005 21:10:50
Edited by - Invader on 11/05/2005 21:15:31
Edited by - Invader on 11/05/2005 21:30:26
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ EMAIL KAI MOY ΓΡΑΦΕΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΟΔΟ(LOGIN)
AYTO ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Βασικά να δούμε αν έχω καταλάβει το ερώτημά σου!! Για να στείλεις ένα email μέσω της εφαρμογής διαχείρισης forum πρέπει να κάνεις click στο εικονίδιο
Σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σχετικό cookie. Από που έχεις πρόσβαση στο Esoterica; Έχεις προσωπικό υπολογιστή στο σπίτι / γραφείο ή από κάποιο Internet Cafe; Στην πρώτη περίπτωση θα σου συνιστούσα κάτι αντίστοιχο με αυτό που πρότεινα και στην Κάθυ: (αντιγράφω από το topic)
quote:
Aν χρησιμοποιείς Internet Explorer θα σε συμβούλευα να κάνεις τα ακόλουθα:(1) Πήγαινε Tools | Internet Options και στο tab General κάνε click στα "Delete cookies...", "Delete files..." (έχοντας ενεργοποιήσει την επιλογή Delete all offline content στο παράθυρο που θα ανοίξει) και "Clear History". Για κάθε ένα από αυτά θα πρέπει να πατήσεις το OK για να εκτελεσθούν και οι αντίστοιχες εντολές. Απλά να έχεις υπόψη ότι την επόμενη φορά που θα πρέπει να συνδεθείς στο Esoterica θα σου ζητηθεί το password. Αντίστοιχα και σε άλλα sites στα οποία για να κάνεις login απαιτείται password. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κάνε click στο Apply στο παράθυρο Internet Options και μετά ΟΚ για να κλείσει το παράθυρο.
(2) Μετά θα πρέπει να τοποθετήσεις το site του Esoterica στα trusted sites. Πως θα το κάνεις αυτό... Πάλι στον Internet Explorer πήγαινε στο Τοοls | Internet Options και μετά επέλεξε το tab Security. Εκεί κάνε click στο εικονίδιο "Trusted Sites" και μετά στο κουμπί "Sites...". Στο παράθυρο που θα ανοίξει και στη φόρμα καταχώρησης με τον τίτλο "Add this Web site to the zone:" πρόσθεσε το εξής: "http://*.esoterica.gr" και πάτησε το OK.
(3) Ακολούθως θα πρέπει να ενεργοποίησης την αυτόματη διαχείριση των cookies για το Esoterica από τον browser σου. Θα το κάνεις αυτό πάλι από την επιλογή Tools | Internet Options του Internet Explorer και συγκεκριμένα από το tab "Privacy". Εκεί κάνε click στο κουμπί "Edit..." και στο παράθυρο που θα ανοίξει (με τίτλο "Per site privacy actions") και στη φόρμα καταχώρησης "Address of Web site" γράψε "esoterica.gr". Αφού το γράψεις κάνε click στο κουμπί "Allow". Mε τον τρόπο αυτό θα γίνεται αυτόματα η διαχείριση των cookies του Esoterica από τον browser. Μετά πάτα ΟΚ, στο επόμενο παράθυρο κάνε click στο "Apply" και ΟΚ και τέλος κλείσε τον browser σου.
Μετά ξανάνοιξε τον browser κάνε login στο Esoterica και δες αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Αν υπάρχει, μάλλον θα έχεις κάποιο πρόβλημα το οποίο έχει "κτυπήσει" τον Internet Explorer ή θα πρέπει να κοιτάξουμε τα security settings των επιλογών που θέσαμε προηγουμένως.
Αν πάλι έχεις πρόβλημα με τις οδηγίες ή θέλεις περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για το τι ακριβώς γίνεται με αυτά που σου προτείνω απάντησέ μου για να σε βοηθήσω.
Αν τέλος δεν έχεις τον Internet Explorer γράψε μου τι browser χρησιμοποιείς για να σου γράψω τις αντίστοιχες οδηγίες.
Eλπίζω να βοήθησα. Αν παρόλα αυτά δεν έχω καταλάβει το πρόβλημά σου θα σε παρακαλούσα να με ενημερώσεις.
Φιλικά

Π.χ
ἐποίησε Κύριος τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πάντα τὰ ἐν αὐτοῖς καὶ κατέπαυσε τῇ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ· διὰ τοῦτο εὐλόγησε Κύριος
να μη βγάζει κουτάκια δλδ!!! Αλλά γράμματα!

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!
ΦΙΛΕ 3J
OTAN ΚΑΝΩ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΩ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΜΑΙL ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ LOGIN
TO LOGIN ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ?
Ο σκοπός του εικονιδίου
Σε σχέση με το πρόβλημά σου τώρα. Όταν η εφαρμογή εμφανίζει το μήνυμα "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΜΑΙL ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ LOGIN" σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις login στο forum. Δηλαδή να εισάγεις το username σου (dan) και το password σου στην σχετική φόρμα), όπως δηλαδή κάνεις και για να σου δοθεί η δυνατότητα να καταχωρήσεις ένα νέο θέμα ή μία απάντηση σε κάποια θεματική ενότητα. Αν είσαι logged in (δηλαδή αν η εφαρμογή σε έχει πιστοποιήσει) θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Πριν ξαναπροσπαθήσεις να στείλεις email σε κάποιον χρήστη έλεγξε αν πάνω-δεξιά εμφανίζεται το μήνυμα «Έχετε εισέλθει(Login) ως dan». Αν υπάρχει, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεις πρόβλημα στην αποστολή email! Αν παρόλα αυτά δεν μπορείς να στείλεις email, θα σε παρακαλούσα να ακολουθήσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) τις οδηγίες που σου έστειλα στον προηγούμενό μου μήνυμα.
Σε ευχαριστώ

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!
Χθες το βράδυ που διάβασα το μήνυμά σου στον υπολογιστή του σπιτιού μου οι πολυτονικοί χαρακτήρες εμφανιζόντουσαν μια χαρά. Σήμερα το πρωί στον υπολογιστή του γραφείου μου εμφανίζονται «κουτάκια».
Θεωρώντας ότι και οι δυο μας (τουλάχιστον σίγουρα εγώ) έχουμε τη δυνατότητα να διαβάζουμε Unicode γραμματοσειρές (π.χ., την Arial Unicode MS η οποία περιλαμβάνει και ελληνικούς πολυτονικούς χαρακτήρες) η βασική διαφορά έγκειται στους browsers που χρησιμοποιούμε. Προφανώς χρησιμοποιείς Ιnternet Explorer (IE), ενώ στον Firefox που χρησιμοποιώ στο σπίτι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής: Το πρόβλημα σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο οι browsers συσχετίζουν τη κωδικοποίηση της σελίδας (η οποία δηλώνεται από το source code) με τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούν για την εμφάνιση / παρουσίαση. Ο ΙΕ χρησιμοποιεί την προκαθορισμένη γραμματοσειρά ακόμα και σε περίπτωση (όπως αυτή που συζητάμε) που δεν υποστηρίζει Unicode χαρακτήρες. Όμως αντίθετα ο Firefox χρησιμοποιεί διαφορετική γραμματοσειρά για τους χαρακτήρες αυτούς οι οποίοι δεν καλύπτονται από την προκαθορισμένη γραμματοσειρά. Οπότε μπορείς να αλλάξεις τον browser σου σε Μοzilla ή Mozilla Firefox και να λυθεί το πρόβλημα εμφάνισης χαρακτήρων.
Αλλά έτσι το πρόβλημα λύνεται μόνο για εσένα και όχι για τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν τον ΙΕ για την εμφάνιση του Esoterica!! Επίσης με αυτό τον τρόπο δεν λύνεται το πρόβλημα της δημιουργίας κειμένου με πολυτονικούς χαρακτήρες.
Για να λυθεί το πρόβλημα αυτό θα πρέπει αρχικά να προστεθεί μία Unicode γραμματοσειρά (η οποία να διαθέτει πολυτονικούς χαρακτήρες) στις ήδη υφιστάμενες γραμματοσειρές που διαθέτει η εφαρμογή διαχείρισης forum (Snitz). Επίσης θα απαιτηθούν και κάποιες επιπλέον αλλαγές σε κάποια asp αρχεία για την υποστήριξη Unicode (UTF-8). Θα πρέπει να κοιτάξω κατά πόσο είναι δυνατό και τι είδους αλλαγές πρέπει να γίνουν!
Σε χαιρετώ και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση!!

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!
Στο αρχικό σου μήνυμα έγραψες:
quote:
ἐποίησε Κύριος τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πάντα τὰ ἐν αὐτοῖς καὶ κατέπαυσε τῇ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ· διὰ τοῦτο εὐλόγησε Κύριος
να μη βγάζει κουτάκια δλδ!!! Αλλά γράμματα!
Νομίζω ότι δεν μπορεί να εξασφαλιστεί 100% ότι όλοι οι χρήστες θα βλέπουν το κείμενο με πολυτονικούς χαρακτήρες.

Edited by - Jejeje on 13/04/2005 16:37:04

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!