ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΝΓΚ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΝΓΚ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ανήσυχη724 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ανήσυχη7Μέλος
20/08/2004, 20:24:31
Τι έγινε ρε παιδιά μια με τον Κεντέρη και τη Θάνου και τώρα ο Σαμπάνης. Και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι θα ακολουθήσουν...
Τα ερωτήματα που θα ήθελα να θέσω και να μου πείτε και τη δική σας γνώμη είναι τα εξής:
Ας πούμε ότι είναι κοινό μυστικό ότι όλοι ντοπάρονται σε μεγάλα αθλητικά επίπεδα. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε: δεχόμαστε τα μετάλια και τις διακρίσεις της Ελλάδας γνωρίζοντας τι γίνεται ή θέλουμε την αλήθεια κι ας πονάει; Και μάλιστα μια αλήθεια που τελικά θα αφορά μόνο την Ελλάδα κανέναν άλλον; Δηλαδή επιτέλους έχω αγανακτήσει. Τα βέλη όλων στρέφονται στους Έλληνες αθλητές και μόνο ενώ τους φίλους Αμερικάνους ουδείς τους ενοχλεί(βλέπε Μορις Γκριν κ.λπ.)
Μήπως τελικά πάλι η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο του κυκλώνα μόνο και μόνο επειδή καταφέραμε να διοργανώσουμε αυτούς τους επιτυχημένους αγώνες, να αισθανθούμε μια κάποια εθνική ανάταση (έστω κι αν κόστισε πολύ ακριβά) και ξαφνικά οι διάφοροι κύριοι να μας ρίχνουν "σφαλιάρες" για να μας τη σπάσουν και να αισθανθούμε πάλι υπό; Τι λέτε εσείς για όλα αυτά;

ανήσυχη7

athakandrΜέλος
21/08/2004, 03:32:41
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία διαπόμπευση και αυτό έγινε φανερό όταν αυτό το γελοίο υποκείμενο η εκπρόσωπος της ΔΟΕ έδειξε με τρόπο προκλητικό στις κάμερες τις 3 διαπιστεύσεις..

ath.

CYBERMASTERΜέλος
21/08/2004, 04:33:45
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΔΙΚΑ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ..!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

katiaΜέλος
21/08/2004, 10:58:13
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ?ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

JimmerlusΜέλος
21/08/2004, 14:50:07
Εγώ πιστεύω ότι το δεύτερο γεγονός με τον Σαμπάνη είναι καθαρά στημένο. Δεν μπορεί ο καθένας να του προσφέρει μες στο γυμναστήριο, κατα τη διάρκεια της προπόνησης η δεν ξέρω που αλλού μία πορτοκαλάδα π.χ. με ουσίες ντοπινγκ μέσα και μετά τυχαία να έχει γίνει η ρουφιανια και να κάνει έλεγχο η WADA;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

Edited by - Jimmerlus on 21/08/2004 14:50:51

Silent LucidityΝέο Μέλος
22/08/2004, 14:18:05
"Για μας ήταν, είναι και θα είναι Ολυμπιονίκης ο Σαμπάνης! Τα βρώμικα παιχνίδια κάποιων δεν είναι ικανά να γκρεμίσουν άπο το βάθρο τους τους Ολυμπιονίκες μας! Λεωνίδα, είμαστε μαζί σου!"

JimmerlusΜέλος
22/08/2004, 17:48:05
Συμφωνώ απόλυτα φίλε Silent Lucidity.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

junk95Μέλος
22/08/2004, 20:33:36
quote:

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ.

ΤΟΤΕ, σε όποιον κάνει πρωταθλητισμό, δεν αρμόζουν
τιμές Εθνικού Ήρωα. Τόσο απλά.

Ή μάλλον όχι τόσο απλά. Το γεγονός ότι δίνουμε εθνικές διαστάσεις
στην παραμικρή αθλητική επιτυχία, δείχνει κατά τη γνώμη μου πόσο
κομπλεξικοί είμαστε επειδή υστερούμε σε όλους ανεξαιρέτως
τους άλλους τομείς. Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται.

Καλώς ή κακώς όμως, ο αθλητισμός είναι εθνική υπόθεση για εμάς
σαν κομπλεξικά μεγαλομανή αποτυχημένα ανθρωπάκια που είμαστε. Αυτό
σημαίνει ότι ο νικητής κερδίζει τιμές εθνικού ήρωα και απίστευτα
προνόμια. Ένας ολόκληρος μύθος περί εθνικής ανωτερότητας κλπ
ενισχύεται κάθε φορά που ο Χ αθλητής παίρνει μετάλλιο. Τα πλήθη
αλλαλλάζουν χαρούμενα, γκρεμίζουμε τα τείχη κλπ. Ο Χ αποδέχεται
το μύθο (και τις τιμές και τα φράγκα). Δεν είδα κανένα Κεντέρη
όταν τον υποδέχονταν μετά το Σύδνεϋ να λέει "αφού όλοι ντοπάρονται,
πώς κάνετε έτσι πια που πήρα ένα χρυσό;".

Ας αποδεχθεί λοιπόν και τις συνέπειες όταν γκρεμίζει ο ίδιος
το μύθο του. Η αποθέωση είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η
διαπόμπευση είναι η άλλη.

Περί... ανθελληνικότητας:
υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα πίσω από τα ρεκόρ
και τις "σημαίες" που τα κερδίζουν. Λογικό να τα βάζουν με τα
"αουτσάιντερ" για να προστατέψουν τα λεφτά τους. Αλλά δε δέχομαι
ότι τα βάζουν μαζί μας επειδή λέει δε γουστάρουν να φαινόμαστε
ανώτεροι. Τα βάζουν μαζί μας επειδή είναι ΜΑΦΙΕΣ και εμείς είμαστε
μικρομεσαία ΛΑΜΟΓΙΑ που νομίζουμε ότι θα τους χαλάσουμε το
μαγαζί!

Γιατί ΣΙΓΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΥΣΟ! Όχι πείτε μου, σας φαίνονται
ανώτεροι οι Κορεάτες επειδή τα σαρώνουν; Γίναμε ξαφνικά φίλοι
με τους Τούρκους λόγω Σουλεϊμάνογλου; Τι σας κάνει να πιστεύετε
ότι οι Τούρκοι και οι Κορεάτες σκέφτονται το ίδιο για εμάς κάθε
φορά που παίρνουμε μετάλλιο; Αυτά είναι βλα-κεί-ες.

Όσο για τους "φίλους μας που μένουν ανέγγιχτοι", αυτά είναι βλακείες.
Η μισή ομάδα στίβου της Αμερικής δεν ήρθε γιατί οι Αμερικανικές αρχές τους γ@μήσανε μετά το σκάνδαλο της Balco. Στην Ιταλία οι
αστυνομικοί έκαναν μαζικό ντου σε σπίτια αθλητών και ανάγκασαν όσους
είχαν αναβολικά να παραδεχθούν ότι τα πήραν για να μην κατηγορηθούν
για εμπορία!

Και στη Χώρα του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού (<=εδώ γελάνε):

Οι μισοί αθλητές που αποφεύγουν τον έλεγχο κάθε χρόνο είναι Έλληνες.

Πάρτε διαβάστε τη σημερινή Καθημερινή, να μάθετε ότι εδώ και δύο
χρόνια βουίζει η Υφήλιος για αυτούς τους απατεώνες τους Έλληνες
αθλητές που δηλώνουν ψεύτικες διευθύνσεις με την υποστήριξη της
κυβέρνησής τους! Ότι μετά το "ατύχημα" οι Σουηδοί αθλητές
δήλωσαν ότι δε θα κατέβουν να αγωνιστούν αν Θάνου και Κεντέρης
τη γλιτώσουν πάλι μπαμπέσικα! Ότι ο "ενοχλητικός" Έλληνας υπεύθυνος
για αντιντόπινγκ απολύθηκε!

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100020_22/08/2004_113588

Δυστυχώς, ο βασιλιάς είναι γυμνός. Και μόνο εμείς ούτως ή άλλως
τον βλέπαμε σα βασιλιά. Αργά ή γρήγορα, η πραγματικότητα εκδικείται.
Καλό ξεχρέωμα!

23/08/2004, 11:20:53
Το πρόβλημα απλοποιείται αισθητά εάν προβούμε στην ανάλυση των λόγων που είμαστε ενάντιοι της χρήσης αναβολικών ουσιών. Οι πιθανότερες περιπτώσεις είναι οι εξής δύο:

α) ενοχλούμαστε, επειδή η χρήση αναβολικών από μερίδα αθλητών οδηγεί σε αδικία, εφόσον αυτοί βρίσκονται κατά τα φαινόμενα σε καλύτερη κατάσταση από τους υπολοίπους και

β) ενοχλούμαστε, διότι η χρήση αναβολικών μπορεί να αποβεί μοιραία για την ψυχοσωματική υγεία των αθλητών.

Και στις δύο περιπτώσεις μένω κατάπληκτος με την υποκρισία και τη θρασύτητα (και πως αλλιώς άλλωστε) με την οποία αυτή αναδύδεται! Είναι πια η μοναδική αδικία που βλέπουμε γύρω μας ώστε να της αξίζουν όλα αυτά τα αφιερώματα ειδησεογραφικά και μη; Και αναφορικά με το β) ας ανατρέξουμε σε λίστες θανάτων από ναρκωτικές ή/και λοιπές ύποπτες ουσίες στην ευρύτερη κοινωνία. Πού είναι η ευαισθησία μας;

beyondΜέλος
23/08/2004, 13:06:07
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

junk95Μέλος
23/08/2004, 18:17:28
quote:

α) ενοχλούμαστε, επειδή η χρήση αναβολικών από μερίδα αθλητών οδηγεί σε αδικία, εφόσον αυτοί βρίσκονται κατά τα φαινόμενα σε καλύτερη κατάσταση από τους υπολοίπους και

β) ενοχλούμαστε, διότι η χρήση αναβολικών μπορεί να αποβεί μοιραία για την ψυχοσωματική υγεία των αθλητών.

γ) ενοχλούμαστε, διότι οι ήρωές μας αποδείχθηκαν απατεώνες.

23/08/2004, 18:53:53
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
Γ... ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.
......................................................................
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

24/08/2004, 10:44:12
α) δε βλέπω πως μπορεί κάποιος που τρέχει τα 200 σε 20" να είναι ο ήρωας μου

β) όλοι -μα όλοι- κάνουν χρήση ουσιών

γ) ο διαχωρισμός νομίμων/απαγορευμένων έγινε για συγκάλυψη της χρήσης (βλ. mask-drugging)

δ) όταν ξυπνάτε το πρωί δεν χρησιμοποιείτε καφεϊνη;

ε) το "ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ" δεν οδηγεί σε κατακερματισμό των αντιλήψεων, παρά σε μια ολιστική (και από πολλούς επιθυμητή) προσέγγιση της ζωής;

Sovereign IntegralΝέο Μέλος
24/08/2004, 11:30:38
Αν υποθεσουμε οτι οντως τα παιρνουν ολοι τοτε εχουμε:

Φυσικη επιδοση + τεχνητη επιδοση (ντοπινγκ)

Και αφου ολοι εχουν παρει αναβολικα και η τεχνητη επιδοση ειναι δεδομενη, παλι δεν καταληγουμε στην φυσικη επιδοση και το ταλεντο?

24/08/2004, 13:18:02
Μόλις διάβασα μια άποψη περί συμπλεγμάτων που μας ωθούν στην ηρωοποίηση των αθλητών. Δεν είναι αλήθεια πως είναι το μόνο καλό (αν είναι κιόλας) που έχουμε να επιδείξουμε. Τουναντίον, έχουμε αρίστους επιστήμονες, που διαπρέπουν και στον τόπο μας και στο εξωτερικό. Ωστόσο οι περισσότεροι εξ αυτών εκφέρουν κατά καιρούς απόψεις τουλάχιστον μη αρεστές (και κάποτε επικίνδυνες) σε ορισμένους, σε βαθμό που η περιθωριοποίηση τους κρίθηκε επιτακτική από τα Μ.Μ.Ε. Ε, πως να το κάνουμε... είναι πιο ασφαλής η προβολή ενός Σάκη και μιας Καλομοίρας, από κάνα δυο (δε χρειάζεται περισσότερα) ισχυρά μυαλά. Φαντάζομαι πως πιθανότατα κοινοτοπώ και ίσως γίνομαι και γραφικός...

junk95Μέλος
24/08/2004, 19:03:50
quote:

α) δε βλέπω πως μπορεί κάποιος που τρέχει τα 200 σε 20" να είναι ο ήρωας μου

Ούτε κι εγώ, αλλά δυστυχώς ο λαός τη βλέπει διαφορετικά. Και οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ ως φαίνεται (είδα χθες το Φούρα να μιλάει για
τον αθλητισμο και να χρησιμοποιεί εκφράσεις που ούτε ο πιο ακραίος
χρυσαυγίτης δε θα χρησιμοποιούσε). Αν μου επιτραπεί ένα πολιτικό
σχόλιο, μάλλον μόνο στον αθλητισμό ήταν (υπαρκτοί) σοσιαλιστές με
τα όλα τους.

Το πρώτο πληθυντικό που χρησιμοποίησα ήταν καθαρά ρητορικό σχήμα.

Συμφωνώ για τους επιστήμονες, δε συμφωνώ όμως για τα αίτια της
περιθωριοποίησης. Πιθανόν θα επανέλθω το βράδυ γιατί τώρα έχω
δουλειά.

24/08/2004, 20:20:38
Η αλήθεια είναι πως δεν άκουσα τον Φούρα χθες. Επίσης συγχώρα με, μα αποφεύγω τις πολιτικο-κομματικές συζητήσεις. Πάντως όσον αφορά την περιθωριοποίηση, υπάρχει και η τάση πολλών "επιστημόνων" να αυτο-αποκαλούνται περιθώριο και αδικημένοι και... και... Δεν αναφέρομαι σ' αυτούς. Μιλώ αποκλειστικά για επιστήμονες που και το ερευνητικό τους έργο και το ήθος τους δε συνάδει με την κατάληξη τους και όχι μόνον στην Ελλάδα.

kynikosΜέλος
25/08/2004, 03:17:32
Μήπως θα ήταν καλύτερα να νομιμοποιηθούν όλες οι ουσίες, και να σταματήσει αυτό το θέατρο με τα "νόμιμα" και τα "παράνομα" ντόπιγκ;;

Τί λετε;

Κατεβάστε όσα αναβολικά θέλετε κύριοι (και κυρίες), μέχρι να γίνει η επιδερμίδα σας χαρτοπετσέτα, φάτε τα λυσσακά σας, βάλτε και νέφτι στα οπίσθιά σας, ο,τι είναι αναγκαίο τέλος πάντων για να νικήσετε...

Τί κι αν διαλύσετε τα νεφρά και το συκώτι σας πριν τα 25 σας. Άν δεν σας αρέσει, μην κάνετε "αθλητισμό".

Η μήπως το ΠΡΟΣΧΗΜΑ της καθαρής και ευγενούς άμιλλας είναι το ζητούμενο;;

Κ

kynikosΜέλος
25/08/2004, 03:23:33
Με άλλα λόγια, θέλω να πώ, θα παρακολουθούσατε το ίδιο ευχάριστα τους Ολυμπιακούς αν ήταν όλοι ανοιχτά ντοπαρισμένοι χωρίς πρόβλημμα;

Η είναι το κυρίως άθλημα η υποκρισία;

Κ

free soulΝέο Μέλος
25/08/2004, 06:39:19
Και εγώ πιστεύω ότι η περίπτωση με τον Σαμπάνη είναι καθαρά στημένη και μάλιστα στημένη απ'τους ίδιους τους Έλληνες! Ακούσατε πιστεύω και τι είπε ο Ιακώβου σε μια πρωινή εκπομπή. Υπάρχει πολύ μεγάλη ζήλια και κακεντρέχεια στην Ελλάδα. Ντρέπομαι πραγματικά όχι τόσο για το ντόπινγκ που δεν είναι κανένα μυστικό πια όσο για την κακία του Έλληνα! Κατά τη γνώμη μου είμαστε πολύ χαμηλά πνευματικά! Όσο πετυχημένους Ολυμπιακούς και να κάνουμε είμαστε πολύ πίσω. Μακάρι πάντως τα σκάνδαλα ντόπινγκ να μην επισκιάσουν στην ιστορία των Ολυμπιακών την κατα τ'άλλα επιτυχημένη διοργάνωση τους στη χώρα μας. Είμαι κατά του ντόπινγκ αν ήταν έτσι όλοι να πάρουμε τ'αναβολικά μας και να γίνουμε ήρωες! Ο ηρωισμός στην Ελλάδα έχει παρεξηγηθεί! Ασφαλώς και φταίνε τα μέσα ενημέρωσης! Πάντως η τελετή έναρξης έδειξε παγκοσμίως πως ο πολιτισμός γεννήθηκε στην Ελλάδα! Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και σίγουρα δεν χωράνε σ'αυτόν σκάνδαλα ντόπινγκ όποιος ευθύνεται γι'αυτά κρίμα ας προσπαθήσουμε να φανούμε στο παρόν αντάξιοι του παρελθόντος! Αυτά! Αν και σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα!

free soul