- Περι Αρχαιολατρειας... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΩΣ "ΑΡΧΑΙΟ" ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ;; ΚΑΙ ΤΙ ΩΣ "ΑΘΑΝΑΤΟ";;
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
Οι εβραιοχριστιανοι με τους εβραιοχριστιανους
οι αρχαιοθρησκοι με τους αρχαιοθρησκους
οι πιστοι με τους πιστους
και οι ερευνητες με τους ερευνητες,
οι Σταυραετοι με τους ΕΟΝ και τους 'Κελσους'και τους Μεταλληνους,
και αλλοι με τους Τσαγκρινους και τους Μπεξηδες και τους Χατζοπουλους.
Ειναι θεμα προσωπικης επιλογης.
Οταν τωρα οι Ιουδαιοπληκτοι ενοχλουν
θα τα ακουν,ολο και πιο δυνατα οσο περνα ο καιρος.
Κι ας εχουν την εξουσια και τα χρηματα...
οπως καθε καλος και πιστος εβραιοχριστιανος...
ασχετα αν ο Ιησους,ειπε τα τελειως αντιθετα...
κι ερριξε και κατι μπινελικια...
Πιστεύει οτι σε κυνηγάει κανείς ?
Πιστεύεις οτι δεν μπορείς να λές ελεύθερα την γνώμη σου?
Να κάνεις κύρηγμα ενάντια των Εβραιοχριστιανών σου ?
Να πάς να προσκυνάς στην Ακρόπολη ?
Να εκδόσεις κάποιο σύγγραμμα ?
Στο απαγορεύει κανείς ?
Σου απαγορεύει κανείς να γράψεις στην ταυτότητα σου "Αρχαιοελληνιστής" ?
Τώρα το αν πήγες σε ένα συνέδριο "εκτός έδρας" και σου βάλαν χέρι...αυτό δεν λέει τίποτα... το συνεδριο ήταν δικό τους και αυτοί θέλαν να πούν το ποίημα τους.
Τελικά ο ΣΚΟΠΟΣ και ο ΣΤΟΧΟΣ του 'Ηλιου, αλλά και ΚΑΘΕ "'Ηλιου" που ΝΟΜΙΖΕΙ πώς με τον τρόπο που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ, "προασπίζει" και "προάγει" το Αρχαιόπληκτο Ιδεώδες, ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ....
Θέλει να ΔΙΑΡΕΣΕΙ σε "καλούς" και "κακούς" τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!
Και φυσικά ΠΟΙΟΣ απο εκείνους που κρατούν το μαχαίρι και ΔΙΑΙΡΟΥΝ, κατατάσει τον εαυτούλη του στουτς "κακούς";;;;
ΚΑΝΕΙΣ φίλοι μου, ΚΑΝΕΙΣ...
Πάντα οι ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...
"Εγώ" ΠΟΤΕ και για ΤΙΠΟΤΑ...
Οκ, σε καταλάβαμε φίλε 'Ηλιε...
Μπράβο που θεωρείς ως ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ για να πάει εμπρός αυτό το ΕΘΝΟΣ, την ΔΙΑΡΕΣΗ ΤΟΥ!!!!
Ακολουθής ΚΑΙ ΕΣΥ την πάγια αλλά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ των φίλων σου των ΑΓΓΛΩΝ, το ΔΙΑΙΡΕΙ & ΒΑΣΙΛΕΥΕ...
Απο τη μεριά μου, ως ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΟΣ εβραιοχριστινοβουδδιστής, θα "πολεμίσω" κάθε Ηλιάκο σαν και εσένα (σου είπα είσαι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τη περίσταση, αλλά ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ), που θέλει τη ΔΙΧΟΝΙΑ και την ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΟΜΑΡΑ μέσα στο ΕΘΝΟΣ που ΣΗΜΕΡΑ το Κάρμα με έφερε να ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ το "ΣΚΟΠΟ"...
Και ο ΣΚΟΠΟΣ, φίλε μου, είναι η ΕΝΩΣΗ και ΟΧΙ η ΔΙΑΡΕΣΗ, πολλώ δε μάλλον η ΔΙΑΡΕΣΗ ΣΕ "ΚΑΛΟΥΣ & ΚΑΚΟΥΣ"...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΕΠΙΜΕΝΩ !!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ";;
ΩΣ "ΑΡΧΑΙΟ" ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ;; ΚΑΙ ΤΙ ΩΣ "ΑΘΑΝΑΤΟ";;
ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΝΕΟΛΑΤΡΕΣ";;
ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;;;
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!!
ΑΛΛΑΧ= ΘΕΟΣ
JHVH= Ο ΩΝ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ - ΕΙΝΑΙ-ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΕΣΑΕΙ.
ΔΙΑΣ, ΖΕΥΣ= ΟΥΡΑΝΙΟΣ, ΦΩΣ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΘΕΟΙ";;
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;;
ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ "ΚΟΛΛΑΝΕ" ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΚΑΙ "12ΘΕΪΣΤΕΣ";;
ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΟΣΜΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ :ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ESOTΕRICA.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
αρχίζω από εσένα.Ξαναδιαβάζοντας τα προηγούμενα έκανα κάποιες παρατηρήσεις.Καταρχάς,όπως θα πρόσεξες κι εσύ,η στάση μου απέναντί σου ήταν μάλλον παθητική αφού έμπαινα στο παιχνίδι να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις σου.Κι αυτό όχι για λόγους "ψευτοευγένειας" αλλά για λόγους καθαρά προσωπικής επικοινωνιακής πολιτικής.Καλά όλα αυτά.Έχω όμως μία απορία:ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΩΦΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?Ενδιαφέρονταν ο απλός αναγνώστης να μάθει την γνώμη μου για την οπισθοδρόμιση,τον ορθολογισμό,τον μυστικισμό κλπ. όταν το θέμα μας είναι άλλο?Θα ήταν ενδιαφέρον μόνο αν εκπροσωπούσα τους δωδεκαθεϊστες(την πλειοψηφία τους),αλλά εγώ όπως έχω ξαναπει έχω τις δικές μου απόψεις.Γιατί λοιπόν να καταναλώσουμε τόσο χώρο και χρόνο για αυτά?Γιατί να γυρίσουμε το θέμα σε προσωπικό επίπεδο?Αυτά δεν στα λέω με εχθρική διάθεση αλλά εκφράζω την απορία μου για ποιόν λόγο(σκόπιμο ή μη) γύρισες το θέμα εκεί.Περιμένω απάντησή σου.
-Όσο για το παρασιτικό πτηνό που ήταν εντελώς εκτός τόπου και χρόνου τι να πει κανείς?Αυτός κι αν συνέβαλλε στην ομαλή ροή του θέματος!Ωστόσο,επειδή δεν μου αρέσει να λέω πράγματα τα οποία δεν είναι σε θέση ο άλλος να αντικρούσει το κόβω εδώ.-
Φίλε ΑΙΟΝ,
Παρότι απευθείνεσαι στον Ήλιο,απαντώ
-Πιστεύεις ότι σε κυνηγάει κανείς?
Το ανθελληνικό μου κράτος,οι σκοταδιστές,οι αμαθείς και φυσικά η σιωνιστική λαίλαπα που δεν διώκει μόνο τους ελληνοκεντριστές(αρχαιολάγνους κατ΄εσέ) αλλά κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο και όποιον δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς της.Όλα αυτά βέβαια είναι γνωστά πράγματα και υπάρχουν ένα σωρό αποδείξεις προς όποια αντίδρασή σου.
-Πιστεύεις ότι δεν μπορείς να λες ελεύθερα την γνώμη σου?
Τα ΜΜΕ σιωνοκρατούμενα,η εξουσία προδοτική και πουλημένη,ο κόσμος αμαθής και θύμα της προπαγάνδας.Ε λοιπόν ΟΧΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Είδαμε πως επιτρέπουν στον Πλεύρη να λέει την γνώμη του.Κόβωντάς τον.
-Να κάνεις κύρηγμα εναντίον των εβραιοχριστιανών σου?
Τί να σχολιάσω σε αυτό?
-Να πάς να προσκυνάς στην Ακρόπολη?
Ποιά Ακρόπολη?Αυτή που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε μνημείο αφιερωμένο στους Εβραίους του Ολοκαυτώματος?Αυτήν που δήθεν γίνονται έργα και μεγάλο μέρος της δεν μπορείς να το επισκεφτείς?Αλήθεια τί έργα γίνονται γνωρίζει κανείς?Έργα μπαζώματος στοών και καταστροφής κολωνών
με την πρόφαση της συντήρησης?Ποιά Ακρόπολη?Την Ακρόπολη που η μισή βρίσκεται σε μουσεία του εξωτερικού?
-Να εκδόσεις κάποιο σύγγραμμα?
Τί σύγγραμμα?Έρχονται οι Ε και τα συναφή?Τέτοια άνετα.Από τα σοβαρά όμως,το καλό μας κράτος δεν μας επιτρέπει.Πάρε παράδειγμα τον Πουλιανό.Επιστήμονας από τους καλύτερους και διώκεται γιατί απέδειξε αυτά που δεν ήθελαν.
-Σου απαγορεύει κανείς να γράψεις στην ταυτότητα σου "Αρχαιοελληνιστής"?
Ποιός μπορεί να ορίσει ξεκάθαρα τί είναι "αρχαιοελληνιστής"?Αλλά και να γίνονταν θα το έβαζε κανείς στην ταυτότητά του?Θα έβρισκε δουλειά αυτός ο άνθρωπος?Θα είχε ίση μεταχείριση?
Όσο για τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω.Μάλλον Εθνική Ελλάδος θα είναι.
Εχει καταντήσει κουραστικό.
Δεν υπάρχει ούτε ένα ξεκάθαρο στοιχείο που να αποδυκνύει κάτι τέτοιο.
Τα έχουμε ξαναπεί... μέχρι και η επιστολή του Κίσσινγκερ ήταν μούφα....
Οπως και σε όλα τα κράτη έτσι και στο δικό μας,την οικονομία,την πληροφόρηση,την εξουσία την ρυθμίζουν οι παγκόσμιοι παράγοντες μέσα απο τους ομίλους που έχουν συνθέσει( πχ. ΔΝΤ) οι οποίοι δεν ανήκουν σε συγκεκριμένο εθνος. Τι εθνικότητα είπαμε έχει ο αρχηγός της ΣΙΑ ?
Αυτό είναι σε όλους γνωστό πια...δεν έχει να κάνει μόνο με Σιωνιστές και Εβραίους ...έχει να κάνει με το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
Πιστεύω οτι υπάρχει Σιωνισμός και οτι κινεί νήματα αλλά όχι οτι έχουν βάλει και όλο τον πλανήτη στο "βρακί" τους και φταίνει αυτοί επειδή εμείς είμαστε οι άρχοντες της απάτης , της οκνηρίας,της ρεμούλας και του ωχαδερφισμού....
Εγώ δεν είδα να διώκεται κανείς εκτός απο τις αρκουδιές κάποιων παραεκκλησιαστικών οργανώσεων που την είχαν πέσει σε βιβλιοπωλεία αλλά αυτό ίσα - ίσα καλό σας έκανε.... να είσαι σίγουρος για αυτό...
Έχει δικαστεί κανείς επειδή έγραψε για τον Ελληνισμό ?
Εδώ δεν έχουν βάλει στο τρελάδικο τους τύπους απο την ΟΕΑ και τους αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι....
Βλέπω να κυκλοφορούν ελεύθερα χιλιάδες γραπτά χωρίς να υπάρχει λογοκρισία. Για τον Πουλιανό που λές δεν γνωρίζω τι έχει γίνει αλλά θα το ψάξω.
Δεν μπορώ πάντως να συζητάω με τέτοιους όρους σε μια χώρα που εχει περίοπτη θέση στον κατάλογο της διαφθοράς...να λέμε οτι φταίνε οι άλλοι για τα χάλια μας...
Μου φαίνεται παιδιάστικο...
Εχεις ρατσιστικές και μισσαλόδοξες τάσεις για έναν συγκεκριμένο λαό και δυστυχώς θεωρώ οτι απέχεις πολύ απο την Ελληνική κοσμοθέαση (όπως την έχω αντιληφθεί εγώ φυσικά...)
Ελπίζω να κατανοήσεις τις θέσεις μου...
οι πολιτικές σου πεποιθήσεις-που έχω αντιληφθεί ποιές είναι από άλλα post σου,δεν σε αφήνουν να δεις πέρα από ένα ορισμένο σημείο.Ξεπέρνα λοιπόν την προκατάληψή σου και κρίνε τα στοιχεία αντικειμενικά.Το τροπάρι του ρατσισμού είναι η εύκολη λύση.Δεν νομίζω να είπα τίποτα για τον λαό τους,ούτε για το χρώμα του δέρματός τους,ούτε για τις μύτες τους.Μίλησα για τα αφεντικά τους.Ξέρω ότι αυτά ακούγονται κοινότυπα και γραφικά όμως έτσι είναι.Θα αλλάξουμε την αλήθεια επειδή δεν μας αρέσει?
Δεν κυνηγάω ανεμόμυλους ούτε αόρατους εχθρούς και πάνω απ΄όλα δεν συνηθίζω να ρίχνω τις ευθύνες στους άλλους.Εάν έριχνα τις ευθύνες μόνο στους άλλους δεν θα έλεγα ανθελληνικό το κράτος.Δεν ευθείνονται μόνο οι άλλοι για τα χάλια μας.Ευθείνονται και οι πουλημένοι πολιτικοί μας και η άγνοιά μας και η παθητικότητά μας ως λαός.Όχι ότι αν αλλάζαμε κυβέρνηση θα άλλαζε η κατάσταση.Τα ίδια θα ήμασταν.
Και επί της ουσίας
Μία μέθοδος για να ελέξουν τον κόσμο είναι η δημιουργία μίας μόδας.Η ΟΕΑ είναι μία μόδα.Όλα αυτά περί εξωγηίνων Θεών από τον Σείριο είναι μία μόδα.Ο κόσμος θέλει να ακούει τέτοια πράγματα.Δεν εννοώ φυσικά ότι αυτοί οι τρελοί κρύβουν από πίσω τους Σιωνιστές,συνομωσίες κλπ.Όμως παρά όλη την αστειότητα των κειμένων τους,τα κείμενά τους δημοσιεύονται σε διάφορα περιοδικά.Κι εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.Τα ΜΜΕ ρίχνουν τέτοιες μόδες κατά καιρούς για να χτυπήσουν τον ορθολογισμό και να ΄χουμε να ασχολούμαστε και να ξεχνάμε τα προβλήματά μας.Και όποιος βλέπει πιο βαθιά,μπορεί να διακρίνει ότι η κίνηση αυτή ορισμένων ΜΜΕ είναι σκόπιμη και πέρα απ΄όλα τα άλλα έχει ως σκοπό να στιγματίσει τους σοβαρούς ελληνοκεντριστές και να χτυπήσει τον ορθολογισμό των δικών τους περιοδικών,της δικιάς τους ιδεολογίας.
Λες ότι όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με Σιωνιστές αλλά με το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.Μα ποιός κινεί τα νήματα στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα φίλε μου?Πενήντα οικογένειες.Τί καταγωγής?Βρες το μόνος σου.Συμφωνώ απόλυτα ότι οι νεοέλληνες είμαστε άρχοντες της απάτης,του "δεν βαριέσαι?",του "η γυναίκα του γείτονα είναι καλύτερη απ΄την δικιά μου",του "το αμάξι του γείτονα είναι καλύτερο απ΄το δικό μου" και πάει λέγοντας.Φυσικά ευθεινόμαστε και εμείς.Όχι όμως όσο ευθείνονται οι προδότες που μας κυβερνούν.Πρέπει να ξέρεις ότι ένας λαός συμπεριφέρεται όπως τον μάθουν να συμπεριφέρεται.Όλα είναι θέμα συνήθειας.Μας έμαθαν να σκύβουμε το κεφάλι.Μας έμαθαν να είμαστε κακομοίρηδες.Μας έμαθαν να είμαστε έτσι.
Υ.Γ.Η επιστολή του Κίσσινγκερ παίζει αν ήταν μούφα.
Το να τα ρίχνεις όλα σε έναν λέγεται ευθυνοφοβία και θα σού πω κάτι που έχω ξαναπεί...
Αν εμείς οι Ελληνες είμαστε τόσο κορόιδα που κάποιοι μας κάνουν οτι θέλουν Ε ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ...
Μπορείς να μας αποδίξεις οτι οι κυβερνώντες αυτής της χώρας είναι ή ήταν Σιωνιστές όπως πολλοί λέτε ?
Με στοιχεία όμως όχι με θεωρίες ....