- ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τι άλλο να υποθέσω όταν το 95% των συζητήσεων που συμμετέχεις είναι σε θέματα πολιτικοκοινωνικά?
Μήπως να το ξανασκεφτόσουν?

quote:
αχ συγνώμη κύριε Ζαμπούνη μου, δεν το ήθελα να σας στεναχωρήσω με τα γαλλικά μου...
ρε μπας και είσαι αδερφή ???
Είπα ρε παιδιά μήπως???
Ο τέως μεγαλειότατος είναι λίγο gay αλλά αυτό δεν μας αφορά.
Συγνώμη αν σας τσάντισα και βγάλατε στη φόρα τον πραγματικό σας εαυτό...υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω!!
Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά σας είδα που είσασταν τόσο στεναχωρημένος απο το δράμα που περνά ο κοκο και είπα να ευθημίσουμε λιγάκι...
Avallon βγήκε το νέο τεύχος του "Ταρώ και καφεμαντία" ακόμα εδώ είσαι ?
Θα επρεπε να ντρέπεσαι που το ομολογείς. Δηλαδή μας σπάς τα νεύρα για να ευθυμίσεις. Καλά τόσο καραγκιόζης είσαι.
Τι να πώ. Σας παρακαλώ avatargr σας εκλιπαρώ κλειδώστε το θέμα.
quote:
Θα του συμπεριφερόμουν σαν ένα κοινό συνάδελφο...
Εδώ έχω γνωρίσει από κοντά πολιτικούς και πολιτικάντες και δεν αισθάνθηκα ότι ήταν ανώτεροί μου σε αυτόν θα κολλήσω?"Τάδε έφη Avallon"
ΑΒΑΛΛΟΝ,
ΕΔΩ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣ ΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ(;)...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ...
ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ,ΠΩΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ...
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΗΤΙΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Εννοούσα οτι είστε ένας κύριος με καλούς τρόπους που μας κάνετε να διασκεδάζουμε με το γεγονός οτι ασχολείστε με το γέννημα σκύλας (η μάνα του σκύλα δεν ήταν?)
ΦΙΛΕ ΑΙΟΝ,
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ...
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΔΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ" (ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΝΟΩ) ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΑΙ,ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ "ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ"!!! ΤΟΣΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΚΙΑ!!!
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΕΜΕΤΟΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...
ΔΕΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ...
quote:
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΗΤΙΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...
Σαφώς, Χούντα, Μακρόνησος, Αττίλας, προίκα στην Σοφία την στιγμή που ο λαός πείναγε, όλα αυτά όντως έχουν αφήσει ανεξήτιλα σημάδια. Δεν μένει να ψοφήσει στην Αγγλία, που θέλει να ρουφήξει και άλλο το αίμα του Ελληνικού λαού;
quote:quote:
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΗΤΙΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...Σαφώς, Χούντα, Μακρόνησος, Αττίλας, προίκα στην Σοφία την στιγμή που ο λαός πείναγε, όλα αυτά όντως έχουν αφήσει ανεξήτιλα σημάδια. Δεν μένει να ψοφήσει στην Αγγλία, που θέλει να ρουφήξει και άλλο το αίμα του Ελληνικού λαού;
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;
ΕΓΩ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ,ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΑΠΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ "ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ " ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ kapodistria ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ....
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ??????
ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΤΥΧΩΣ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ..
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ)
Ο ΦΙΛΟΣ Wolffaced ΑΝΑΦΕΡΕΙ
quote:
Σαφώς, Χούντα, Μακρόνησος, Αττίλας, προίκα στην Σοφία την στιγμή που ο λαός πείναγε, όλα αυτά όντως έχουν αφήσει ανεξήτιλα σημάδια. Δεν μένει να ψοφήσει στην Αγγλία, που θέλει να ρουφήξει και άλλο το αίμα του Ελληνικού λαού;
ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΡΕΠΑ ...
ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ....
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Oμως ας μην ξεχνάμε οτι την αλήθεια, τουλάχιστον σε θέματα ιστορικά, την γράφουν οι νικητές.
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME