ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

psyche61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
ReDragonΜέλος
17/11/2005, 10:48:17
Καταρχήν ευχαριστώ για τις εως τώρα απαντήσεις σας. Επιτρεψτε μου να ζητησω καποιες διευκρινησεις ομως πανω σε αυτες.

Αφροδίτη αναφέρεις: """΄Ίσως αν έχει βγει από μία κακή μακροχρόνια σχέση, ή από μία μπόρα συναισθηματική να μην μπορεί να εκφραστεί, να κρατάει επιφύλαξη κι ανασφάλεια στο τρόπο συμπεριφοράς."""
Πως καταλαβαίνεις σε μια τέτοια περίπτωση ότι το "ΟΧΙ" είναι πράγματι όχι και δεν είναι "ΝΑΙ"; Τι σημάδια παρατηρείς;

nst: Η διαίσθηση είναι 'οπως αναφέρεται πολύ σημαντική αλλά.... Όταν κάνει λάθος τι σημαίνει; Ότι έχουμε εμείς λάθος διαίσθηση ή ότι το άλλο άτομο κρατάει να το πω λαικά <<πισινές>>.
Σε αυτό το σημείο πιστεύω οτι ο γενικότερος τρόπος συμπεριφοράς του σε συνδιασμό πάντα με τη διαίσθηση μπορεί να μας δείξει κάποια πράγματα (αλλά το πως δεν το γνωρίζω και αυτο θέλω να μάθω αν γίνεται).

Juliette: Αν έχεις και άλλες τέτοιες πληροφορίες μπορείς σε παρακαλώ να τις παραθέσεις. Το έχω ακούσει και εγώ ότι όταν δύο άνθρωποι επικοινωνούν μονο το 10% είναι με τις λέξεις το υπόλοιπο 90% είναι αυτό που λένε γλώσσα του σώματος.

Και κάτι τελευταίο για να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης ενός ανθρώπου πρέπει να τον ακούς μόνο ή πρέπει να του ανοιχτείς και εσύ και να του δείξεις πως σκέφτεσαι. Σας ευχαριστώ πάλι και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :)

NO RULES IN THE GAME

JulietteΝέο Μέλος
17/11/2005, 13:26:09
Καλημέρα σε όλους!
ReDragon, πάνε 4-5 χρόνια από τότε που έκανα το μάθημα που ανέφερα χτες και είναι λογικό να μη θυμάμαι πολλά πράγματα, αν και ομολογώ πως ακόμα κι αυτά τα λίγα που θυμάμαι έχουν αποδειχτεί πολύ χρήσιμα..Στο internet μπορείς να βρεις πολλά άρθρα σχετικά με τη γλώσσα του σώματος.Εγώ προσωπικά παρατηρώ όπως λέει και ο Peronosporos τα μάτια και τα χέρια,βέβαια αν ο άλλος είναι πεπειραμένος πωλητής ή ηθοποιός ή ...επαγγελματίας ψεύτης!-τι να πω- ίσως να ναι δύσκολο να τον ψυχογραφήσεις,εδώ εμπιστεύεσαι και τη διαίσθησή σου.Η διαίσθηση πιστεύω πως είναι αλάνθαστη,αρκεί να μην την "κατευθύνεις" εσύ όπου θες...Ένας άνθρωπος σπάνια σε κοιτάζει κατάματα αν εκείνη τη στιγμή σου λέει ψέμματα παρά μόνο προσπαθεί να αποφύγει το βλέμμα σου.Προσπαθεί να κρύψει τις παλάμες του και όπως σου είπα και χτες ίσως να "παίζει" νευρικά-μηχανικά με κάποιο αντικείμενο εκείνη τη στιγμή,έτσι καταλαβαίνεις ότι υπάρχει νευρικότητα..Στην χειραψία όταν ο άλλος σου σφίγγει το χέρι με σιγουριά(δεν είπαμε να κόβει και την κυκλοφορία του αίματος!-τότε μάλλον είναι λίγο επιθετικός)και σε κοιτά στα μάτια τότε πιθανότατα έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο ευθύ και ειλικρινή που δεν δείχνει να φοβάται ούτε τους άλλους ούτε τον εαυτό του και κατ' επέκταση την ανθρώπινη επαφή.Αντίθετα πολλοί στη χειραψία κρατούν το χέρι τους χαλαρό και με τάση να το τραβήξουν αμέσως.Δηλώνει ανασφάλεια,αναποφασιστικότητα.Όταν κάθεσαι με κάποιον άλλον απέναντί σου παρατήρησε γενικότερα τη στάση που έχει.Αν κάθεται με το σώμα να γέρνει προς το μέρος σου δηλώνει αποδοχή, ακόμα και έλξη (αν είναι του αντίθετου φύλου).Αν κάθεται άνετα χωρίς να είναι "μαζεμένος" με τα χέρια χαλαρά και τις παλάμες να φαίνονται ακόμα σημαίνει πως είναι ειλικρινής και άνετος,σίγουρος για τον εαυτό του.Αν ακουμπά τα χέρια πάνω στο τραπέζι με την παλάμη προς τα κάτω είναι επίσης "καθαρός", όμως ίσως να δηλώνει και κάποια τάση ηγετική,εξουσιαστική.Είναι πολλά πάρα πολλά κι εγώ αυτή τη στιγμή σου αναφέρω τα πολύ βασικά, όσα θυμάμαι.Σου παραθέτω κάποια links με σχετικά άρθρα, που βρήκα σε πρόχειρη αναζήτηση στο google και ίσως σε ενδιαφέρουν.Χαιρετώ.!

http://www.zortal.gr/modules/news/article.php?storyid=1012
http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=454299&prid=142724
http://www.geocities.com/artofwise/BodyTalk.html
http://www.sxeseis.gr/ks_viewthread.php?tid=121 (εδώ μάλλον πρέπει να γίνεις μέλος για να δεις όλο το άρθρο)

JulietteΝέο Μέλος
17/11/2005, 13:39:48
Α!!!ReDragon ίσως και αυτό το βιβλίο να είναι ενδιαφέρον!!!

http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=484911&prid=173336

17/11/2005, 13:43:38
quote:

Καταρχήν ευχαριστώ για τις εως τώρα απαντήσεις σας. Επιτρεψτε μου να ζητησω καποιες διευκρινησεις ομως πανω σε αυτές].

Αφροδίτη αναφέρεις: """΄Ίσως αν έχει βγει από μία κακή μακροχρόνια σχέση, ή από μία μπόρα συναισθηματική να μην μπορεί να εκφραστεί, να κρατάει επιφύλαξη κι ανασφάλεια στο τρόπο συμπεριφοράς."""
Πως καταλαβαίνεις σε μια τέτοια περίπτωση ότι το "ΟΧΙ" είναι πράγματι όχι και δεν είναι "ΝΑΙ"; Τι σημάδια παρατηρείς;

[Κι εμείς ευχαριστούμε γιά το όμορφο θέμα σου!

Χρειάζεται ΦΥΣΙΚΑ πολύ στοργή και αγάπη το άτομο που έχει βγει από πονεμένη μακροχρόνια σχέση.΄Η κουραστική αν θες, ή σχέση συμφέροντος προδοσίας ψευτιάς διπροσωπίας... Απλά δίνεσαι καλέ μου φίλε. Είσαι ο εαυτός σου. Προσφέρεις. Πνίγεις συναισθήματα ζήλειας γιά το χθες και προχωράς μπροστά. Το όχι ή η αρνητικότητα μπορεί να γίνει ναι. Κοινή προσπάθεια. Αν μέναμε στο χθες θα μιζεριάζαμε. Οι άνθρωποι που πόνεσαν από σχέση του χθες θέλουν σιγουριά κι εμπιστοσύνη γιά να προχωρήσουν θαρρετά στο τώρα. Και φυσικά να μην γυρίσουν με τίποτα στον χθεσινό δεσμό. Αν ήταν φθοροποιός.
Δίνεις δίνεσαι ακουμπάς στοργικά προχωράς. ΤΟ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ.
Χαμογέλα. Θέλει ψάξιμο η ανθρώπινη ψυχή. Μέσα από τα όμορφα μάτια σου συντρόφου μας διαβάζουμε τόσα πολλά. Και γυρίζουμε σιγά σιγά τις σελίδες. Αργά... ΚΑΙ ΜΑΖΙ... ΠΑΡΕΑ...ΑΝΤΑΜΑ...

Α.Ρ.

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 17/11/2005 13:44:25

PeronosporosΜέλος
17/11/2005, 15:33:29
ReDragon να προσέχεις σε ποιούς δίνεσαι γιατί αν πας με το σκεπτικό της αγάπης θα πληγωθείς και μετά ποιός σε μαζεύει. Σε επαναφέρω γιατί καμμιά φορά τυφλώνεσαι (από έρωτα) και δεν βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά, κράτα μια πισινή ΠΑΝΤΑ. (Ο υποφαινόμενος μιλά από εμπειρίες ).

Τα πράγματα σπάνια είναι όπως δείχνουν ιδίως όταν μιλάμε για γυναίκες...
Αν όντως βρήκες αυτήν που έψαχνες μπράβο σου παιδί μου να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί ευτυχισμένοι, αλλά αν κάνεις λάθος τί γινεται;;;

Άσε τι λένε οι γυναίκες της παρέας όσο δεν τις καταλαβαίνουμε εμείς, άλλο τόσο αυτές δεν καταλαβαίνουν εμάς, πρόσεχε...
Άντε και καλό βόλι

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

17/11/2005, 15:44:19
quote:

ReDragon να προσέχεις σε ποιούς δίνεσαι γιατί αν πας με το σκεπτικό της αγάπης θα πληγωθείς και μετά ποιός σε μαζεύει. Σε επαναφέρω γιατί καμμιά φορά τυφλώνεσαι (από έρωτα) και δεν βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά, κράτα μια πισινή ΠΑΝΤΑ. (Ο υποφαινόμενος μιλά από εμπειρίες ).

Τα πράγματα σπάνια είναι όπως δείχνουν ιδίως όταν μιλάμε για γυναίκες...
Αν όντως βρήκες αυτήν που έψαχνες μπράβο σου παιδί μου να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί ευτυχισμένοι, αλλά αν κάνεις λάθος τί γινεται;;;

Άσε τι λένε οι γυναίκες της παρέας όσο δεν τις καταλαβαίνουμε εμείς, άλλο τόσο αυτές δεν καταλαβαίνουν εμάς, πρόσεχε...
Άντε και καλό βόλι

Οι γυναίκες λάμπουν... Τι θα κάνατε χωρίς εμάς. Κι εμείς χωρίς εσάς. Το τραγικό είναι να πέφτουμε έξω.
Να κρίνουμε ένα πρόσωπο έτσι...και να βγαίνει το άτιμο αλλοιώς.
΄Εχει να κάνει με την κρίση μας. Αλλά και με την μαγική τύφλα του έρωτα και του πάθους. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει.

Α.Ρ. ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

PeronosporosΜέλος
17/11/2005, 16:03:21
"...να φοβάσαι τις γυναίκες που νομίζουν ότι είναι σκιές και τις σκιές που νομίζουν ότι είναι γυναίκες" Γ. Αγγέλακας, "Ο χαμένος τα παίρνει όλα"

17/11/2005, 16:20:01
quote:

"...να φοβάσαι τις γυναίκες που νομίζουν ότι είναι σκιές και τις σκιές που νομίζουν ότι είναι γυναίκες" Γ. Αγγέλακας, "Ο χαμένος τα παίρνει όλα"

Καλέ μου, η συμβουλή είναι ιερό πράγμα, λέει ο λαός. Γι αυτό συμπληρώνω στα άνω γραφόμενά σου -Και να χαίρεσαι τις γυναίκες με καθαρό βλέμμα-.
Κρύβει ζωή, πίστη, φωτεινότητα.

Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ περί γυναικών.

΄Οταν μιά γυναίκα λοιπόν, φορά φανταχτερά χρώματα είναι βαμμένη πολύ και το φέρσιμό της, προκαλεί την προσοχή, ή η ομορφιά της, ένας άνδρας διστάζει να βγει μαζί της, έξω. ΄Αν φορά ένα απλό φουστάνι ένα τζην κάτι που δεν προκαλεί την προσοχή κι είναι διακριτικά μακιγιαρισμένη, ευχαρίστως βγαίνει μαζί της και το βράδυ, δεν ξεκολλά τα μάτια του από την γυναίκα που κάθεται στο πλαινό τραπέζι, και φορά φανταχτερά χρώματα,και είναι βαμμένη πολύ, και το φέρσιμό της είναι προκλητικό και και και... ΄Αντρες υπέροχα ίδιοι...

Α.Ρ. ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

ReDragonΜέλος
18/11/2005, 10:12:43
Αν και γίνομαι γραφικός πρέπει για ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για αυτα που αναφέρεται. Εχθές κατά σύπτοση (αν και δεν πιστεύω σε αυτές) διάβασα ενα κείμενο που περιλιπτικά έλεγε: Για να καταλάβεις αν ενας άνθρωπος του αντίθετου φύλλου ειναι δεκτικός προς εσένα ξεκίνα να τον κοντράρεις σε διάφορα θέματα. Αν υπάρχει και απο την πλευρά του ανταπόδοση αυτό το θεωρεί μια πολλή καλή αρχή. Ποιά είναι η άποψη σας;

NO RULES IN THE GAME

DidoriumΜέλος
18/11/2005, 10:40:36
quote:

Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ περί γυναικών.
΄Οταν μιά γυναίκα λοιπόν, φορά φανταχτερά χρώματα είναι βαμμένη πολύ και το φέρσιμό της, προκαλεί την προσοχή, ή η ομορφιά της, ένας άνδρας διστάζει να βγει μαζί της, έξω. ΄Αν φορά ένα απλό φουστάνι ένα τζην κάτι που δεν προκαλεί την προσοχή κι είναι διακριτικά μακιγιαρισμένη, ευχαρίστως βγαίνει μαζί της και το βράδυ, δεν ξεκολλά τα μάτια του από την γυναίκα που κάθεται στο πλαινό τραπέζι, και φορά φανταχτερά χρώματα,και είναι βαμμένη πολύ, και το φέρσιμό της είναι προκλητικό και και και... ΄Αντρες υπέροχα ίδιοι...[/b]

.. ε η γυναίκα που δεν φορά τίποτα που είναι?????

Εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλο Ντρακον όσον αφορά την κοντρά ..

Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse

18/11/2005, 13:15:25
quote:
nst: Η διαίσθηση είναι 'οπως αναφέρεται πολύ σημαντική αλλά.... Όταν κάνει λάθος τι σημαίνει; Ότι έχουμε εμείς λάθος διαίσθηση ή ότι το άλλο άτομο κρατάει να το πω λαικά <<πισινές>>.
Σε αυτό το σημείο πιστεύω οτι ο γενικότερος τρόπος συμπεριφοράς του σε συνδιασμό πάντα με τη διαίσθηση μπορεί να μας δείξει κάποια πράγματα (αλλά το πως δεν το γνωρίζω και αυτο θέλω να μάθω αν γίνεται).

Η διαίσθηση δεν κάνει λάθος. Το λάθος το κάνουμε εμείς όταν αρνούμαστε να την υπακούσουμε επειδή μας θαμπώνουν τα συναισθήματα.
Παρατήρησε και θα δείς. Η προ- κατάληψη είναι ακριβώς αυτά τα οποία νώθουμε ή θέλουμε να νιώσουμε και δεν μας αφήνουν να πιστέψουμε την φωνή μας.

quote:
Για να καταλάβεις αν ενας άνθρωπος του αντίθετου φύλλου ειναι δεκτικός προς εσένα ξεκίνα να τον κοντράρεις σε διάφορα θέματα. Αν υπάρχει και απο την πλευρά του ανταπόδοση αυτό το θεωρεί μια πολλή καλή αρχή. Ποιά είναι η άποψη σας;

Προσωπικά στην αρχή ταυτίζομαι με το συνοδοιπόρο και δεν αντιδρώ.
Μετα όμως ....
Οπότε η μέθοδος δεν μου φαίνεται σωστή.

Φιλικά

18/11/2005, 14:22:33
Χρειάζονται και οι υγιείς κόντρες.
Αλλά μέχρι ένα σημείο.
Ας φροντίσουμε όσο γίνεται να λάμπουμε σαν προσωπικότητες μεταδίδοντας λίγη από την ταπεινή φλογίτσα μας εκεί που επιθυμούμε κι αγαπάμε.

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

Beauty in ChaosΝέο Μέλος
21/11/2005, 22:45:43
Πειτε με τρελαρα αλλα εγω βλεπω,η μαλλον αντιλαμβανομαι μια ροη γυρω απο το ατομο.
Το ονομαζω σπλουτς.
Μοιαζει με νερο, μονο πολυ διαφανες και αναλογα με τον τροπο που ρεει, την καθαροτητα, και αλλες παραμετρους που δυστυχως δεν μπορω να ορισω, κρινω καποια ατομα. Και λεω καποια γιατι δεν μπορω να τη δω ηθελημενα,παρα μου ερχεται σε ανυποπτες στιγμες
Συγγνωμη για την αοριστια...
Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα στην περιγραφη.

Beauty in Chaos
Α,με την ευκαιρια αυτη να ξεκαθαρισω οτι ειμαι γενους θηλυκου

There may be order in Order,but Harmony exists only in Chaos

22/11/2005, 19:20:28
ΕΥΣΤΟΧΟ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ...

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

ReDragonΜέλος
29/11/2005, 14:15:55
Τι σημαίνει όταν ένας άνθρωπος είναι κατηγορηματικός - απόλυτος σε ενα θέμα ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι δεν είναι εγωιστής?
Αλλάζει η συμπεριφορά ενός ανθρώπου; Τι βοηθάει σε αυτό;

Καλή Συνέχεια

NO RULES IN THE GAME

01/12/2005, 16:48:58
΄Ακαμπτες ιδέες φίλε μου:
Μμμ!!!΄Οχι ότι καλύτερο. Δεν εκτιμώ πολύ τον εγωισμό, αν και χρειάζεται κάτι φορές. Ανάλογα ποιόν έχεις απέναντί σου. Πόσο τον υπολογίζεις. Τι σχέση είναι...
Στις σχέσεις ψυχής δεν νομίζω ότι χωρούν οι εγωιστικές τάσεις.
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ
ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

01/12/2005, 18:00:55
quote:
Τι σημαίνει όταν ένας άνθρωπος είναι κατηγορηματικός - απόλυτος σε ενα θέμα ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι δεν είναι εγωιστής?

Εγώ νομίζω οτι όσο περισσότερο γνώστης πραγμάτων είναι ένας άνθρωπος τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεται οτι τα πάντα είναι ρευστά και αλλάζουν. Ακόμα και όροι και θεωρήματα της φυσικής ανατρέπονται όπως και πολλά κάθετα ιατρικά δεδομένα.
Οπότε η απολυτότητα σε ένα θέμα δείχνει ακαμψία σκέψεως.

Εγωίσμός είναι το υπέρμετρο ενδιαφέρον για το εγώ μας χωρίς όμως να μας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων.

Μπορεί να είναι κάποιος εγωιστής χωρίς να είναι ισχυρογνώμων ή'' ξεροκάφαλος''. Τώρα το αλάθητο δεν το έχει κανείς για μένα.

Η συμπεριφορά μας μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τις βιωματικές εμπειρίες που αποκτάμε και την επεξεργασία που κάνουμε σε αυτές.
Πιστεύω δηλαδή οτι όταν έχουμε δεί πολλές εκφάνσεις του ιδίου πράγματος μπορεί να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης του με την διαφορετική αντίληψη που έχουμε μετά.
Ισως όμως να ξαναγυρίσουμε και στα ίδια ...

Για την ώρα αυτά πιστεύω

φιλικά

01/12/2005, 18:52:20
quote:

Καλή Συνέχεια

NO RULES IN THE GAME

Αν προσεγγίσεις με θετικότητα έναν άνθρωπο, και συζητήσεις καλόγνωμα σίγουρα θα σε καταλάβει. Νομίζω ότι οι ανοιχτοί ορίζοντες στην συζήτηση και η κατανόηση μπορεί να πετύχουν τα πάντα.
Το αν αλλάζει η συμπεριφορά δεν το πιστεύω ότι μπορεί να επιτευχθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό, ωστόσο μπορείς να διατηρήσεις την επαφή σε υψηλό επίπεδο αγγίζοντας τα θέλω του άλλου τρυφερά, και προβάλλοντας θαρρετά και τα δικά σου.
Να σου κάνω μιά ερώτηση και εγώ τώρα:
Πιστεύεις ότι το να δείχνεις αδυναμία σε κάποιον -υπερβολική- είναι λάθος;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝST ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 01/12/2005 18:53:05

01/12/2005, 22:47:05
quote:
Πιστεύεις ότι το να δείχνεις αδυναμία σε κάποιον -υπερβολική- είναι λάθος;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ;

Δεν νομίζω οτι υπάρχει λάθος και σωστό σε αυτό το ζήτημα αλλά κατάλληλες και μη κατάλληλες στιγμές.
Τώρα οτι είναι σε υπερβολικό βαθμό είναι κάπως...
Ομως η περιγραφή με παραπέμπει σε εξάρτηση και έκεί έχω ενστάσεις.
Στα συναισθήματα μας μάλλον είναι δύσκολο να είμαστε συγκρατημένοι
[ δική μου άποψη] στην εκδήλωση τους όμως μπορούμε να συγκρατηθούμε.

φιλικά

02/12/2005, 12:07:59
ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ...

=))=II=((=