- ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
σήμερα θα βάλω τις φωνές (πάντα με αγάπη και γιατί πιστεύω πως μόνο έτσι θα ακούσει κάποια πράγματα και θα ταρακουνηθεί) στο φίλο viking γιατί με έστειλε με την ιστορία του!!!
βρε viking αυτά που λές τα ακούς; αυτά που γράφεις τα διαβάζεις; τόσο καιρό μας έχεις πρήξει με το ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το πόσο πλούσιος είναι κάποιος, τι θέση έχει και μπλα μπλα μπλα και άλλα τέτοια όμορφα στυλ Ξανθόπουλου. εμείς να συμπαρασταθούμε να συμφωνήσουμε και να αναλύσουμε γιατί οι γυναίκες είναι τόσο σκληρές και άκαρδες
και μετά μας πετάς τη βόμβα!!! "ξέρετε εγώ ήμουν με μια κοπέλα για 2 χρόνια μόνο και μόνο επειδή ήταν ο μ ο ρ φ η
καλά ρε φίλε και σου φταίει το κοριτσάκι που εσύ λειτουργείς με τον κάτω εγκέφαλο;;;; απ' ότι καταλαβαίνω αυτή έδειχνε ότι ακριβώς ήταν εντάξει δεν διαφήμισε ότι της αρέσουν τα διπλά ταμπλό αλλά μάλλον θα έπρεπε να το περιμένεις.
σταμάτα την κλάψα, ξεκόλα γιατί δεν επιτρέπετε σε έναν άντρα στην ηλικία σου, υποτίθεται φιλοσοφιμένο και έξυπνο, να κάθετε και να κλαίει τη μοίρα του γιατί ένα κοριτσάκι που στην ουσία ήταν καλό μόνο για να το βλέπεις (αντε και να του κάνεις και κάποια πονηρά) και δεν ήταν η κοιμωμένη πριγκιπέσσα!!!
πω πω παιδιά τρελαίνομαι όσο σκέφτομαι ότι το έναυσμα γι'αυτήν την κουβέντα είναι αυτή η ιστορία
anyway που λένε και τα αμερκανάκια.
συγνώμη που σου τα χώνω έτσι αλλά ρε viking έλεος!! βγες απ' τη μιζέρια σου, άνοιξε τα αυτάκια και όχι μόνο τα ματάκια σου και αφουγκράσου τις γυναίκες που υπάρχουν γύρω σου. μπορεί να μην είναι όλες κουκλάρες (ρίξε λίγο τα στάνταρντ σου) αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
όσων αφορά το επάγγελμα δεν δίνω δυάρα! κατά διαστήματα τα είχα με οικοδόμο, με ασφαλιστή, με ιδιωτικό υπάλληλο, με μουσικό και τελικά παντρεύτηκα έναν πρώην πρεζάκια και περνάω σούπερ
το παν είναι να τεριάζουν τα χνώτα σου με τον άλλον (που λέγαν οι παλιοί). μην ξεχνάτε πως τα ετερόνημα έλκονται αλλά τα ομόνημα περνάνε καλήτερα μαζί!!!
φιλάκια
λοιπόν
α) για μόνιμη σχέση
εμφάνιση 16 (τι να κάνω βρε παιδιά, δεν αντέχω τους χοντρούλιδες και
τους τριχωτούλιδες.)
χαρακτήρας 17 (απεχθάνομαι τον εγωισμό, την ξεροκεφαλιά και την κακία)
ερωτική συμπεριφορά 16 (είμαι πιο πολύ εγκεφαλικός χαρακτήρας αλλά μην
ξεχνιόμαστε κιόλας)
β) για μια βραδυά
εμφάνιση 18 (τουλάχιστον)
χαρακτήρας 15 (βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας, δεν θα τον παντρευτούμε κιόλας)
ερωτική συμπεριφορά 18 τουλάχιστον (γι' αυτό δεν τον θέλουμε άλλωστε;)
βρε παιδια 47 συνολο ειπαμε η maraT μου εχει δωσει στην μια κατηγορια 49 και 51 στην αλλη
βρε κουκλα μου πρεπει να βγαλεις 2 απο την μια κατηγορια και 4 απ οτην αλλη
οσο για την αγαπητη μου γωγω
παλι θα την εκνευρησω
πρεπει να βαλεις αλλους 4 βαθμους στην μονιμη σχεση εκτος και αν εισαι ευτηχισμενη με αυτην την βαθμολογια
τελος για τον βιγκινκ
δωσε την βαθμολογια και για μιας νυχτας σχεση βρε
η δικη μου
α)μονιμη
εμφανιση 13
χαρακτηρας 18
ερωτικη συμπεριφορα 16
β)μιας νυχτας
εμφανιση 19-20
χαρακτηρας 7-8
ερωτικη συμπεριφορα 19-20
ξερω οτι για την μια νυχτα εχω βαλει πολυ ψηλα τον πηχη του χαρακτηρα αλλα αυτος ο βλακας που θελει τους βαθμους εχει βαλει οριο το 20
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
θα βάλω τις φωνές (πάντα με αγάπη και γιατί πιστεύω πως μόνο έτσι θα ακούσει κάποια πράγματα και θα ταρακουνηθεί) στο φίλο viking γιατί με έστειλε με την ιστορία του!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
καλά ρε φίλε και σου φταίει το κοριτσάκι που εσύ λειτουργείς με τον κάτω εγκέφαλο;;;;
Δεν λειτουργω με τον κατω εγκεφαλο αλλα λειτουργησα τοτε ετσι.Ολοι κανουμε λαθη και τα λαθη πληρωνονται.Σε πολλους εχει συμβει να παρασυρθουν απο την ομορφια καποιας η καποιου.
quote:
πω πω παιδιά τρελαίνομαι όσο σκέφτομαι ότι το έναυσμα γι'αυτήν την κουβέντα είναι αυτή η ιστορία
Απο που που εβγαλες φιλη Μαρα αυτο το βιαστικο συμπερασμα;
Εσυ δεν ζητησες να σου πουμε τις χειροτερες εμπειριες μας που αφορουν ερωτικες σχεσεις,εχω λαθος;
Ταδε εφη Μαρα
quote:
θα ήθελα να διάβαζα ποια ήταν η χειρότερή σας εμπειρία σε μια σχέση και πως την αντιμετωπίσατε. και για να είμαι δίκαιη θα αρχίσω με την δική μου ιστορία.
quote:
βγες απ' τη μιζέρια σου, άνοιξε τα αυτάκια και όχι μόνο τα ματάκια σου και αφουγκράσου τις γυναίκες που υπάρχουν γύρω σου.μπορεί να μην είναι όλες κουκλάρες (ρίξε λίγο τα στάνταρντ σου) αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
ΟΧΙ ΟΧΙ ντεν θελω ντεν θελω,θελω ομορφη![]()
![]()

![]()
![]()
Edited by - VIKING on 19/08/2006 14:13:37
Edited by - VIKING on 19/08/2006 14:42:25
quote:
τελος για τον βιγκινκ
δωσε την βαθμολογια και για μιας νυχτας σχεση βρε
gigenis εφτασα...δινω λοιπον και για σχεση μιας βραδιας.
Εμφανιση 23
Χαρακτηρας 0
Ερωτικη συμπεριφορα 24![]()
πάμε από την αρχή
μόνιμη σχέση
εμφάνιση 15
χαρακτήρας 17
σεξουαλικότητα 15
μιας βραδυάς χαρά
εμφάνιση 15
χαρακτήρας 14
σεξουαλικότητα 18
μην σας παραξενεύει η τυχόν διαφορά από την προηγούμενη απάντηση μου. ετσι είμαι εγώ, δίδυμος και έχω το δικαίωμα να αλλάζω γνώμες![]()
viking γουστάρω πολύ τον μπέμπη που κλαίει.
μη μου προσάπτεις βιαστηκά συμπεράσματα γιατί δουλεύω πάντα μεθοδικά και με λογική όπως:
1.στέλνεις μύνημα λέγοντας πως οι γυναίκες ζητάνε πλούτη, ομορφιά κλπ
2.μας αναλύεις την ιστορία σου με την κοπέλα που ζήταγε τα παραπάνω και μετά την οποία δεν έχεις ξανακάνει σχέση
ΑΡΑ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: Η ΆΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΩΝ, ΥΛΙΣΤΡΙΩΝ ΚΛΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ. (ίσως όχι μόνο από αυτό αλλά σίγουρα έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο)
βρε χρυσό μου εγώ δεν σου είπα να βρεις καμοιά άσχημη, όμορφη βρες και κούκλα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΗ ![]()
![]()
![]()
Μ'αρέσει το χιουμορ σου!!
quote:
οσο για την αγαπητη μου γωγω
παλι θα την εκνευρησω
πρεπει να βαλεις αλλους 4 βαθμους στην μονιμη σχεση εκτος και αν εισαι ευτηχισμενη με αυτην την βαθμολογια
βρε τρελλαμενο!! στο μνμ λες να μην υπερβαινει, οχι να ειναι ισο και ομοιο...
εδω με αυτα δε μπορουμε να βρουμε..που να τα ανεβασω κιολλας..αστα ετσι καλα ειναι...
τελικά κανενα συμπερασμα βγαινει απο ολο αυτο???

quote:
βρε τρελλαμενο!! στο μνμ λες να μην υπερβαινει, οχι να ειναι ισο και ομοιο...εδω με αυτα δε μπορουμε να βρουμε..που να τα ανεβασω κιολλας..αστα ετσι καλα ειναι...
τελικά κανενα συμπερασμα βγαινει απο ολο αυτο???
δυο συμπερασματα
1)εισαι ολιγαρκης
2)δεν με εχεις γνωρισει απο κοντα
quote:
Εμφανιση 23
Χαρακτηρας 0
Ερωτικη συμπεριφορα 24
βρε παλιο κλεφτη βρε δολοπλοκε φτου σου φτου σου
quote:
μην σας παραξενεύει η τυχόν διαφορά από την προηγούμενη απάντηση μου. ετσι είμαι εγώ, δίδυμος και έχω το δικαίωμα να αλλάζω γνώμες
λογο επαφης μου με διδυμακι
μημπως σκεφτεσαι να εχεις και τους δυο μαζι;;;
Edited by - gigenis on 19/08/2006 15:15:06
quote:
δυο συμπερασματα
1)εισαι ολιγαρκης
2)δεν με εχεις γνωρισει απο κοντα
καλα επαθα πλακα τωρα
οντως έτσι ειναι ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωρε μηπως εισαι μαγος??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
δεν θυμασε που αλαξαμε μεταξυ μας προηγουμενες ζωες;;;;;
ξεχνιουνται αυτα...???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αυτά τα δύο συμβαδίζουν.
Οσο αυξάνεται η παράγοντας διάκριση αυξάνεται και ο παράγοντας διατροφή.
Μέχρι ενα ορισμένο σημείο. Μετά απο εκεί εισχωρούμε στον υπεραθλητισμό. Η Φύση δεν μπορεί να καλύψει τον πρωταθλητισμό αλλά ούτε και τον ανταγωνισμό.
Ετσι ο αθλητής είναι αναγκασμένος για μπορέσει να υπεραθληθεί να υπερδιατραφεί.
Επειδή ο υπεραθλητισμός ξεφεύγει απο τα ορια της Φυσικής ετσι και η διατροφή πρέπει να συμβαδίσει.
Τα φυσικά συμπληρώματα ταυτίζονται με την υπερδιατροφή.
Τα συμπληρώματα αυτά πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται αλλά και με τις γνωστές παρενέργειες.
Ετσι ο αθλητής είναι αναγκασμένος να πάρει τα συμπληρώματα αυτά, απο τη στιγμή που τα παίρνει ο ανταγωνιστής του.
Και μετά....
Ο ανταγωνισμός οδηγεί στα αναβολικά...
Οπως εχω ξαναπεί ``οταν η βία γίνεται θέαμα ο θεατής γίνεται βιαστής``.
Ολοι περιμένουμε τον αρσιβαρίστα να σηκώσει τα 230 κιλά.
Φταίει αυτός που θα πάρει αναβολικά?
Φταίει ο προπονητής?
Φταίει το άθλημα?
Οχι .. φταίμε εμείς .. που τον προτρέπουμε να τα πάρει![]()
Edited by - allzzaro on 30/04/2008 22:52:28
quote:
diladi mou sinvouleveis na pao se orthopediko?na min pao kalitera se fisikotherapefti?
Βρε Σταύρο και εχεις και ενα όνομα που το εχω βαθειά στην ψυχή μου...
Ο φυσιοθεραπευτής αν δεν εχει την εγκυρη διάγνωση του ειδικού επιστήμονα γιατρού δεν μπορεί να προχωρήσει στη φυσιοθεραπεία.
Ο Ορθοπεδικός είναι αυτός που θα πεί στον φυσιοθεραπευτή ποιές φυσιοθεραπείες θα κάνει και εκείνος στο ειδικό εργαστήριο του θα κάνει οτι ακριβώς θα του υποδείξει ο ορθοπεδικός.
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Εάν θυμάμαι καλά έχεις αναφέρει ότι δεν έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο.
Παρόλα αυτά, στο θέμα που σου αναφέρω προτείνεται κάποια λύση για τα άτομα που δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο ώστε να μπορέσουν να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες.

In anticipation of my resurrection...
oso gia ta omoiopathitika i mitera enos filou mou einai apo tis kaliteres stin athina apla tis leo afta pou exo kai mou dinei afto pou prepei.giafto se rotisa pou na pao se giatro tou ika i se fisikotherapefti? kai an mou pei adiflegmonodi na po stin omoiopathitiko ti?oti perno adiflegmonodi kai na mou dosei omoiopathitika gia na min mou kanoun kako sto stomaxi i epipleon adiflegmonodi omoiopathitika gia na katapolemisoun tin flegmoni? exo kanei eidi mia therapeia 3 minon me omoiopathitika kai eida megalo apotelesma. opote mporeseis steile.efxaristo
quote:
Η σωστή αθλητική διάκριση είναι ενας συνδυασμός προπόνησης και διατροφής.
Αυτά τα δύο συμβαδίζουν.
Οσο αυξάνεται η παράγοντας διάκριση αυξάνεται και ο παράγοντας διατροφή.
Μέχρι ενα ορισμένο σημείο. Μετά απο εκεί εισχωρούμε στον υπεραθλητισμό. Η Φύση δεν μπορεί να καλύψει τον πρωταθλητισμό αλλά ούτε και τον ανταγωνισμό.
Ετσι ο αθλητής είναι αναγκασμένος για μπορέσει να υπεραθληθεί να υπερδιατραφεί.
Επειδή ο υπεραθλητισμός ξεφεύγει απο τα ορια της Φυσικής ετσι και η διατροφή πρέπει να συμβαδίσει.
Τα φυσικά συμπληρώματα ταυτίζονται με την υπερδιατροφή.
Τα συμπληρώματα αυτά πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται αλλά και με τις γνωστές παρενέργειες.
Ετσι ο αθλητής είναι αναγκασμένος να πάρει τα συμπληρώματα αυτά, απο τη στιγμή που τα παίρνει ο ανταγωνιστής του.
Και μετά....
Ο ανταγωνισμός οδηγεί στα αναβολικά...Οπως εχω ξαναπεί ``οταν η βία γίνεται θέαμα ο θεατής γίνεται βιαστής``.
Ολοι περιμένουμε τον αρσιβαρίστα να σηκώσει τα 230 κιλά.
Φταίει αυτός που θα πάρει αναβολικά?
Φταίει ο προπονητής?
Φταίει το άθλημα?Οχι .. φταίμε εμείς .. που τον προτρέπουμε να τα πάρει
Edited by - allzzaro on 30/04/2008 22:52:28
συνγνωμη "dying_incubus" το διορθωσα ειδη.allzaro συμφωνω απολυτα με αυτα που λες και πιστεψε με κανω πολυ διατροφη ποτε εξω,κοιμαμαι νωρις δεν πινω και ποια δεν καταπιεζομαι κιολας γιατι μου εχει γινει τροπος ζωης και ενας λογος που το κανω ειναι για να αποδιδω καλυτερα στισ προπονησεις και για να μην περνω συμπληρωματα που ειμαι κατα.αυτο που ειπες ειναι πολυ σωστο αλλα πρεπει ολοι μας να σκεφτομαστε ετσι και οχι αν ενας αθλητης δεν παει καλα να λεμε βλακειες χωρις καν να ξερουμε τι εχει περασει.πρεπει επισεις ολοι οι αθλητες να λενε οχι σε αυτες τις ουσιες.ειμαι διατεθημενος να χανω παντα απο καποιον που μπορει να εχει προπονηθει με συμπληροματα παρα να παρω.
απλα γι'αυτο ψαχνομαι παντου για να βρισκω οτιδιποτε με βοηθαει για να κανω αυτο που αγαπω με λιγοτερες συνεπειες.
σε ακουσα και εκλεισα ραντεβου σε ορθοπεδικο αλλα δεν ξερω κατα ποσο γνωριζεις το ποσο καλοι ειναι οι γιατροι στο Ι.Κ.Α
απλα να σου πο οτι και μια αλλη φορα πριν 2 χρονια που μου ειχε διημιουργηθει ασταθεια στον ωμο μου ειχε πει οτι εχω τενοτιτιδα και μου ειπε να παρω αντιφλεγμονοδη τα οποια δεν πειρα και μετα που πηγα σε εναν φισικοθεραπεφτη μου ειπε οτι εχω ασταθεια και μου εδοσε ασκησεις να κανω και τωρα σχεδον τελεια καλα.
παντως θα παω για να μου πει αυτος τι μπορει να εχω και να μου γραψει φυσιοθεραπειες και θα σου ξαναστειλω.
quote:
Αγαπητέ Stavros_13, επειδή η ανάγνωση των greeklish είναι αρκετά κουραστική, θα σε συμβούλευα να μπεις στο θέμα (κλίκαρε στο παρακάτω θέμα για να μπεις κατευθείαν):Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Παρόλα αυτά, στο θέμα που σου αναφέρω προτείνεται κάποια λύση για τα άτομα που δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο ώστε να μπορέσουν να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες.
το ξερω απλα εχω συνηθισει γιατι δεν μου εχουν ξαναζητησει να μην γραφω σε "gleeklish" και ξεχνιεμαι καμια φορα.
quote:
Αγαπητέ Stavros_13, επειδή η ανάγνωση των greeklish είναι αρκετά κουραστική, θα σε συμβούλευα να μπεις στο θέμα (κλίκαρε στο παρακάτω θέμα για να μπεις κατευθείαν):Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
το ξερω απλα εχω συνηθισει γιατι δεν μου εχουν ξαναζητησει να μην γραφω σε "gleeklish" και ξεχνιεμαι καμια φορα.ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις καποιο προγραμμα οπως ειναι το "Τ9" στα κινητα για εδω?
Στη σελιδα 14 αναφερεις τα εξης >>
Ενας συνδυασμός γεια βρογχίτιδα .. για χρόνιες βρογχίτιδες για βαθιές χρόνιες φλεγμονές του στήθους… και συμφόρηση του αναπνευστικού
Aγριοκερασιά , φλοιός (Prunus serotina)
Aποχρεμπτικό, αντιβηχικό, στυπτικό ηρεμιστικό, πικρό χωνευτικό.. Χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια
Για τους ερεθιστικούς βήχες, βρογχίτιδα και ασθμα….
Ασκληπιός , ρίζα (Asclepias tuberose)
Μειώνει τη φλεγμονή του βρόγχου ενθαρρύνει την απόχρεμψη….
Βήχιο (Tussilago farfara)
Ανακουφιστικό αποχρεμπτικό. Μαλακτικό. Αντισπασμωδικό . Στυπτικό, Αντιφλεγμονώδες.
Γλυκόριζα (Glychrrhiza glabra)
Μαλακτικό. Αποχρεμπτικό για βήχα και συμφόρηση του αναπνευστικού. Αντιφλεγμονώδες.
Ελένιο (Inula jelenium)
Αποχρεμπτικό. Εφιδρωτικό. Ατιβακτηριακό. Αντιβηχκό. Στομαχικό… ειδικό για ερεθιστικούς βρογχογενείς βήχες, βρογχίτιδα.. ασθμα και βροχικό ασθμα….
Εριόδυκτο (Eriodycton spp)
Αποχρεμπτικο, βρογχοδιασταλτικό, αποσυμφορητικό.. για κρυολογήματα στήθους αλλεργική ρινίτιδα και βρογχίτιδα….
Μέντα , φύλλα (Mentha piperita)
Αποσυμφορητικό….
Στιλίγγια αλσόριζος, ρίζα (Stilingia sylvatica)
Toνωτικό αποχρεπτικό. Σε μικρές δόσεις γιατί είναι καθαρτικό και διουρητικό
η ερωτηση μου εχει να κανει με το τροπο παρασκευης τους τη συχνοτητα που μπορω να τα χρησιμοποιω και τις αναλογιες τους γιατι αποτι καταλαβα πρεπει να πανε ολα μαζι
καλημερα
ευχαριστω και συγνωμη για την αναστατωση