- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σωστό αυτό που λες αλλά ακόμη και στο μήνυμα μου η αφετηρία ΔΕΝ ήταν Χριστιανική.
DSM πριν μιλήσεις για εξωγήινους αναρωτήσου τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σου.
Τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Γιατί οι Φυσικοί ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ μιλάνε για περισσότερες των 3 (+1) διαστάσεις σε Αστροφυσική, Κβαντομηχανική, Υψηλών Ενεργειών κτλ!
Το δικό μου ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (προφανώς και εμφανώς Χριστιανικό και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) πέταξε το στα σκουπίδια, δεν έχει σημασία, αλλά δώσε πρώτα απαντήσεις σε λίγο πιο κοντινά σου ζητήματα πριν ανοίξεις σοβαρή κουβέντα για εξωγήινους!
Όπως ίσως θα κατάλαβες από τους επιλόγους των μηνυμάτων μου δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σ'αυτή τη συζήτηση καθώς ξεκινάτε από λάθος αφετηρία και με λάθος δεδομένα κατά τη γνώμη μου.
Καλή συνέχεια!

Συνέντευξη του Σουηδού Δημοσιογράφου Ole K.
Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, ποιά είσαι και τι είσαι; Είστε εξωγήινο είδος ή η κοιτίδα σας βρίσκεται σε αυτόν εδώ τον πλανήτη;
Απάντηση: Όπως βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια , δεν είμαι ανθρώπινο πλάσμα όπως εσύ και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι πραγματικά θηλαστικό (παρά τα θηλαστικοειδή χαρακτηριστικά του σώματός μου, που είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης) Είμαι ένα θηλυκό ερπετοειδές πλάσμα, που ανήκω σε ένα μία πολύ παλιά ερπετοειδή φυλή.
Είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι και ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Αναφορές για εμάς υπάρχουν στις θρησκευτικές γραφές σας όπως η χριστιανική Βίβλος και πολλές από τις αρχαίες ανθρώπινες φυλές γνώριζαν την ύπαρξή μας και μας λάτρευαν σαν θεούς, για παράδειγμα οι Αιγύπτιοι και οι Ίνκας και πολλές άλλες φυλές. Η χριστιανική θρησκεία παρεξήγησε τον ρόλο μας στην δημιουργία σας, οπότε μας αναφέρει ως το «κακό ερπετό» στις γραφές σας. Αυτό είναι λάθος.
Η φυλή σας είναι γενετικά κατασκευασμένη από εξωγήινους και εμείς ήμασταν λίγο ή πολύ παθητικοί επισκέπτες στην επιταχυμένη εξελικτική διαδικασία σας. Θα πρέπει να μάθετε (κάποιοι επιστήμονες σας ήδη το έχουν προτείνει) ότι το είδος σας εξελίχθηκε με μία αφύσικη τελείως απίθανη ταχύτητα μέσα σε 2-3 εκατομμύρια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μία πολύ πιο αργή διαδικασία εάν είναι φυσική αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει.
Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, αλλά όχι από εμάς αλλά από ένα εξωγήινο είδος. Εάν με ρωτήσετε, εάν είμαι εξωγήινη, θα πρέπει να απαντήσω πως όχι. Εμείς είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι. Είχαμε και έχουμε κάποιες αποικίες στο ηλιακό σύστημα, αλλά προερχόμαστε από αυτόν εδώ τον πλανήτη. Είναι στην πραγματικότητα δικός μας πλανήτης και όχι δικός σας — ποτέ δεν ήταν δικός σας.
Ερώτηση: Μπορείς να μου πεις το όνομά σου;
Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο, γιατί η ανθρώπινη γλώσσα δεν μπορεί να το προφέρει σωστά (και η μη σωστή προφορά των ονομάτων μας είναι πολύ προσβλητικό για κάποιους από το είδος μου). Η γλώσσα μας είναι πολύ διαφορετική από την δικιά σας, αλλά το όνομά μου είναι –θα προσπαθήσω να το πω ομαλά χρησιμοποιώντας ανθρώπινα γράμματα– κάτι σαν «Σσσσιαασσσακκκασσκκχχχςςςς» με πολύ βαριά προφορά των «σ» και των «Κ» ήχων.
Δεν έχουμε επίθετα όπως εσείς αλλά μονάχα ένα και μοναδικό όνομα το οποίο χωρίζεται και χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που λέγεται και δίνεται όχι σε παιδιά (τα οποία έχουν τα δικά τους παιδικά ονόματα) αλλά μόνο με μία ειδική διαδικασία στην περίοδο της εφηβείας την εποχή της είτε θρησκευτικής είτε επιστημονικής διαφώτισης ή αφυπνίσεως (όπως θα το αποκαλούσατε).
Θα προτιμούσα να μην προσπαθούσατε να πείτε το πραγματικό μου όνομά με την ανθρώπινη γλώσσα σας. Παρακαλώ να με φωνάζετε «Lacerta», αυτό είναι το όνομα που γενικά χρησιμοποιώ όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους και μιλώ μαζί τους. (ΛΑΣΕΡΤΑ)
Η συνέντευξη συνεχίζετε είναι παρά πολύ μεγάλη, αν θέλετε σας την βάζω όλη σε επόμενο άρθρο, αν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο στο όνομα Lacerta, θα την βρείτε.
1./ Αν ισχύουν αυτά που λέει ή Λασέρτα, δηλαδή ότι ήμαστε, εμείς οι άνθρωποι, καταπατητές του πλανήτη, γιατί δεν έρχονται να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους ;
2./ Αν αυτά που λένε οι Maitre είναι αλήθεια, και μας επιτρέπουν να ζούμε στον πλανήτη, σύμφωνα με την νοοτροπία τους, που είναι το ενοίκιο που πρέπει να πληρώσω για την διαμονή μου ; η μήπως πληρώνω ενοίκιο και δεν το ξέρω ;
3./ Εσείς δεν ξέρετε καμιά άλλη φυλή, να την δημοσιοποιήσετε, η μήπως φοβάστε ;
Αν θέλετε μου απαντάτε τι ισχύει τελικά.
Υστερόγραφο : Alexandros. Ο Βούρδουλας που είχε πάρει κάποτε, σήμερα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί με ρόπαλα, όχι για τους εμπόρους ειδών, αλλά για σας, τους εμπόρους ψυχών.
quote:
Υστερόγραφο : Alexandros. Ο Βούρδουλας που είχε πάρει κάποτε, σήμερα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί με ρόπαλα, όχι για τους εμπόρους ειδών, αλλά για σας, τους εμπόρους ψυχών.
Αυτη είναι μια τιτανοτεράστια αλήθεια.
Μπράβο Sol-Mix, έχεις και την δική μου συμπαράσταση και αν δεν είχες πιάσει "ταβάνι" με αυτη την δήλωση, θα μπορούσα να...επαυξήσω!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
1./ Αν ισχύουν αυτά που λέει ή Λασέρτα, δηλαδή ότι ήμαστε, εμείς οι άνθρωποι, καταπατητές του πλανήτη, γιατί δεν έρχονται να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους ;
Με αυτο το ερώτημα, είχα ασχοληθεί στο παρελθόν και το έθεσα σε κάποιον 'ειδικό".
Πήρα εμπεριστατωμένες απαντήσεις, με λεπτομέρεια και συνάφεια.
Εν περιλήψει:
1. Ο πληθυσμός τους, λόγω του χώρου, που χρησιμοποιούν δεν ξεπερνά τα 800.000 άτομα (πριν 15 χρόνια) και ώς εκ τούτου υπερτερούμε στρατιωτικά.
2.Η τεχνολογία τους, μπορεί να αντιμετωπισθεί απο μας, πάλι λόγω αριθμών τεχνουργημάτων.
3.Και σημαντικότερον, υπάρχει και για αυτούς...αντίπαλο δέος, απο άλλες φυλές.
Δεν μπορώ να θυμηθώ, που βρήκα προσφατα σε κάποια επιστημονική ανακοίνωση, το "πόρισμα" ενος βιολόγου ή ανθρωπολόγου δεν είμαι σίγουρος, ο οποίος διατείνεται ότι οι δεινόσαυροι ή οι απόγονοί τους, θα μπορούσαν άνετα, να έχουν αποκτήσει νοημοσύνη, μέσω φυσικής εξέλιξης.
Εχουν κι αυτοί εχθρούς, ομοίους τους, τους γνωστούς Reptilians, που είναι κι αυτοί σαυρόμορφοι και προέρχονται απο το σύστημα του Δράκοντα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ο Αλέξανδρος ήταν ξεκάθαρος:
quote:
Όπως ίσως θα κατάλαβες από τους επιλόγους των μηνυμάτων μου δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σ'αυτή τη συζήτηση καθώς ξεκινάτε από λάθος αφετηρία και με λάθος δεδομένα κατά τη γνώμη μου.
Ως εκ τούτου, δεν νομίζω πως έχει νόημα να προκαλείται ή να σχολιάζεται από οποιονδήποτε σε ετούτο το topic.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
θα θεωρηθεί...ανύπαρκτη οντότητα.
Κβαντικός παρατηρητής!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
DSMSol-Mix, Νικόμαχε.
Ο Αλέξανδρος ήταν ξεκάθαρος:
quote:
Όπως ίσως θα κατάλαβες από τους επιλόγους των μηνυμάτων μου δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σ'αυτή τη συζήτηση καθώς ξεκινάτε από λάθος αφετηρία και με λάθος δεδομένα κατά τη γνώμη μου.Ως εκ τούτου, δεν νομίζω πως έχει νόημα να προκαλείται ή να σχολιάζεται από οποιονδήποτε σε ετούτο το topic.
DSM συγκεντρώσου εσύ σ'αυτά που σου είπα και άσε τον κόσμο ελεύθερο να εκφραστεί όπως θέλει σε παρακαλώ!
Ισχύει ότι (σου) έγραψα, ανεξαρτήτως επόμενων σχολίων από τους υπόλοιπους συνομιλητές.
Καλή συνέχεια σε όλους.-
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?
Κάνε έρευνα σε αυτά που σου ξαναγράφω
DSM πριν μιλήσεις για εξωγήινους αναρωτήσου τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σου.
Τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Γιατί οι Φυσικοί ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ μιλάνε για περισσότερες των 3 (+1) διαστάσεις σε Αστροφυσική, Κβαντομηχανική, Υψηλών Ενεργειών κτλ!
Το δικό μου ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (προφανώς και εμφανώς Χριστιανικό και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) πέταξε το στα σκουπίδια, δεν έχει σημασία, αλλά δώσε πρώτα απαντήσεις σε λίγο πιο κοντινά σου ζητήματα πριν ανοίξεις σοβαρή κουβέντα για εξωγήινους!
Επιπλέον άσε τους υπόλοιπους συνομιλητές μου να λένε ότι θέλουν για το προσωπό μου!
Δεν θα εμπλακώ ούτε στη συζήτηση ούτε στις ύβρεις.
Καλή συνέχεια σε όλους.-