ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- κοσμοσφαίρες-τί γνωρίζετε γι'αυτές? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- κοσμοσφαίρες-τί γνωρίζετε γι'αυτές? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

aspirin11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
aspirinΜέλος
17/04/2005, 21:40:15
έψαξα στο φόρουμ κάτι σχετικό με αυτό το θέμα. Ως γνωστόν σε αυτές αναφέρεται ο Λιακόπουλος.
ΠετροςΜέλος
17/04/2005, 23:03:24
Aγαπητέ φιλε,

Καλώς ήλθες στην παρέα του forum.Σου εύχομαι καλές συμμετοχές
και εποικοδομητικό διάλογο.
Τώρα ας έρθουμε στο θέμα που ρωτάς.
Αρχικά θα ήθελα,αν μου επιτρέπεις,να σου συστήσω κάποια προσο-
χη στο τι ακούς και τι διαβάζεις.'Οτι δε αφορά στον κ.Λιακόπουλο,
οφείλω να σου πω ότι ο άνθρωπος,έχοντας "πιάσει" και αυτός το νόη-
μα,έχει στήσει μια "ευρομηχανή" και προσπαθεί να πουλήσει ότι μπούρ-
δα εκδίδει ή βρίσκει σε προσφορά.Αυτά στα λέω λόγω προσωπικής εμπει-
ρίας-επαφής που είχα μαζί του,προσπαθώντας να εκδόσω κάποιο βιβλίο
μου.Τα βιβλία του,κατ'εκείνον,πρέπει να είναι "πιασάρικα"!!!Οτιδήπο-
τε πιο επιστημονικό και ορθολογιστικό,βάλλεται στο "πυρ το εξώτερον"!!
Για να μπορέσω ίσως να δώσω κάποια απάντηση στο ερώτημά σου,θα ήθελα
αν είναι δυνατόν να περιγράψεις με μεγαλύτερη ακρίβεια,αυτό που ονομά-
ζεις "Κοσμοσφαίρες".Διότι κάτι τέτοιο δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή
μου ή μπορεί πιθανότατα να είναι μία καινούργια ονοματολογία για κάποια έννοια ή ορισμό που ίσχυαν με κάποιο άλλο όνομα πιο παλιά.

Φιλικότατα
Πέτρος

aspirinΜέλος
18/04/2005, 17:28:58
Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι ο Λιακόπουλος είναι έμπορος βιβλίων κ τίποτα άλλο. Απλά ξέρει τί πασάρει και πώς να τα προβάλλει. Γενικότερα ότι παρουσιάζει κρατάω πάντα μια επιφύλαξη αλλά σίγουρα κάτι θέλει να πεί ο άνθρωπος. δεν μπορεί να τα έχει βγάλει όλα πιά από το μυαλό του.

Όσο για τις κοσμοσφαίρες ανέφερε ότι είναι ένα νέο υπερόπλο της κόκκινης αρκούδας!!! Κάτι σαν ούφο ένα πράγμα. Υπερόπλο και καλά το όποίο ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα. Έψαξα στο νετ αλλά δεν βρήκα τίποτα.

19/04/2005, 13:01:28
Σε ΤV ζαπινγκ έχω πετύχει κι εγώ μερικές φορές αυτόν τον Λιακόπουλο...
Γενικώς δεν μου γεμίζει το μάτι και μου φαίνεται σαν ένας παραδοσιακός ντελάλης που διαλαλεί την πραμάτεια του και μάλιστα με ένα ιδιότυπο είδος μάρκετινγκ...

Τελοσπάντων, επειδή δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί και επειδή σε ότι δεν γνωρίζω πλήρως δεν βιάζομαι να εκφέρω απόλυτη γνώμη, καλό θα ήταν κάποιοι που γνωρίζουν αυτόν τον κύριο, το βίο και την πολιτεία του καλύτερα ή εχουν διαβάσει βιβλία του να μας ενημερώσουν εκτενέστερα. Στα 10 που λέει ακόμα και τα 9 να είναι άσχετες αμπελοφιλοσοφίες/μπαρουφολογίες, αν υπάρχει 1 σωστό και τεκμηριωμένο θα είναι κέρδος έτσι κι αλλιώς...
(Να προτείνω topic με θέμα: "Λιακόπουλος" ???)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Xotchipilli2Μέλος
19/04/2005, 15:23:47
Βρε δές που ο Λιακόπουλος θα αποκτήσει το δικό του θέμα στο Esoterica!Μεγάλη τιμή του κάνουμε νομίζω...

Όσον αφορά τις κοσμόσφαιρές: Ακόμα μια προσπάθεια να δέσει σε μια θεωρία τα παρακάτω: ξανθό γένος που θα μας σώσει όλους (ρώσσοι),Ορθόδοξο χριστιανισμό και κάποιες προφητείες "γερόντων",ούφο/εξωγήινους και φυσικά...Έλληνες. Πως κολλάνε όλα αυτά? Με τα Ευρώ! Η όλη θεωρία που θυμίζει λίγο το ...Νεοεποχίτικο ρεύμα ( ή αν προτιμάτε New Age) που κάνει μια γενικότερη σαλάτα εννοιών/θεωριών και προσπαθει να τα σερβίρει όλα μαζί απο μαγεία,χριστιανισμό,επιστήμη εώς ...εξωγήινους.

Πιστεύω οτι αυτός ο Λιακόπουλος κάνει μεγάλο κακό σε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για τους αρχαίους ή για όλα τα θέματα που θίγει,επειδή τα φορτίζει αρνητικά με παρατραβηγμένες θεωρίες....Τους δίνει κακό όνομα με τον τρόπο που ασχολείτε μαζί τους...Ελπίζω στο μέλλον να μην ονομάζουν "Λιάκο" ή "Λιακοπουλικιστή" όποιον ανοίξει το στοματάκι του να πεί δύο-τρία πράματα για αρχαίους πολιτισμούς...

Reality: A serotonine induced Hallucination?

ΠετροςΜέλος
19/04/2005, 22:59:37
Αγαπητοί φίλοι,

Μπορεί άκρη με τις "κοσμοσφαίρες της κόκκινης αρκούδας" να μη βγά-
λαμε,αλλά τουλάχιστον, από πλευράς γνώμης, συνταυτιζόμαστε περί του κυρίου.
Κάτι είναι και αυτό.

Φιλικότατα
Πέτρος

20/04/2005, 00:13:05
το αρθρο ειναι απο το παρακατω λινκ,το κατα ποσο ισχυουν τα οσα λεει δεν γνωριζω,θελει προσοχη και μελετη

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?noframes%3Bread=36608
RUSSIAN COSMOSPHERES OR: WHO REALLY CONTROLS THE WORLD?

Posted By: Esclarmonde <Send E-Mail>
Date: Wednesday, 10 September 2003, 10:35 p.m.

Robert B. wrote to ask me about the Russian Cosmospheres. I had never heard of them and asked him to expand a bit on the topic. Following is his email.

But first, I have to tell you that this was the beginning of a journey I did not expect. I leave it for you to take your own trip down this very, very deep rabbit hole... You might want to take a bottle of oxygen. It is positively dizzying in its magnitude and convolution: But here are 'the space ships', the moon bases, moon laser, scalar weapons, faked spaceflights mixed with real ones for very different purposes and the ultimate fight between the Factions, which you will find in the following links are defined as the 2) Bolshevik Zionists and 1) the Rockefeller Soviets.

russian-cosmospheres-or-who-controls-the-world

http://cseti.homesite.net/firesky.htm

οσον αφορα τον κ.λιακοπουλο θα συμφωνησω με την άποψη και τα γραφώμενα του πέτρου

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

04/10/2009, 09:57:45
Να τι βρήκα εγώ...

http://www.skepdic.gr/Newsletters/newsletter1.htm#anc6

Τον τελευταίο καιρό ο κ. Λιακόπουλος ασχολείται συχνά με το "ξανθό γένος", δηλαδή τους Ρώσους (προφανώς γιατί αναφέρονται στις προφητείες του βιβλίου που παρουσιάζει "Ο Καιρός Γαρ Εγγύς"). Έχει βαλθεί να μας δείξει πως η τεχνολογία των Ρώσων είναι ασύλληπτη (σκάφη αντιβαρύτητας, UFO κτλ). Συνεχώς λοιπόν, αναφέρεται σε ένα παράξενο αεροσκάφος το οποίο και ονομάζει "Το UFO του Πούτιν". Το σκάφος αυτό μοιάζει με δίσκο και φαίνεται στη φωτογραφία δίπλα. Αναρωτιέται λοιπόν ο κ. Λιακόπουλος πως πετάει αυτό το πράγμα, μιας και δεν εμφανίζει πτητικά χαρακτηριστικά. Το γεγονός ότι έχει πλευρικά φτερά και ουραίο πτερύγιο ίσως να του διαφεύγει. Μετά από έντονο προβληματισμό, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πετάει με κινητήρες αντιβαρύτητας (οι οποίοι δεν έχουν κατασκευαστεί ποτέ).

Το αεροσκάφο αυτό λέγεται EKIP και είναι προϊόν της Ρωσικής αεροναυπηγικής εταιρίας Aviation Concern EKIP. Η εταιρία κατασκέυασε το σκάφος το 1992 με κρατική χρηματοδότητηση. Τρία χρόνια μετά, το 1995, η χρηματοδότητηση σταμάτησε. Προσπάθειες για ιδιωτική χρηματοδότηση ήταν όλες ανέλπιδες. Τώρα, αρκετά χρόνια μετά, το αεροσκάφος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Αμερικάνων και των Κινέζων. Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκτελέσουν δοκιμαστικές πτήσεις με το EKIP το 2007 και να το βάλουν σε μαζική παραγωγή στα επόμενα 5 χρόνια .

Το EKIP εμφανίζει διάφορα πλεονεκτικά πτητικά χαρακτηριστικα δυστυχώς όμως πετάει με κινητήρες Jet, όχι με αντιβαρύτητα. Μου φαίνεται πάντως περίεργο που δεν έχουν φτάσει οι πληροφορίες αυτές στο αυτί του κ. Λιακόπουλου. Είτε τις ξέρει και τις αποκρύπτει σκοπίμως για να προωθήσει το παραμύθι της εκπληκτικής τεχνολογίας των Ρώσων, είτε οι συνεργάτες του δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους μιας και οι πληροφορίες για το EKIP είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους μέσω του διαδικτύου. Ίσως βέβαια να συμβαίνουν και τα δυο.

Ελ-Ευλόγησον...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Mi_KiΜέλος
04/10/2009, 13:18:31
κοσμοσφαιρα = παρε τωρα που γυριζει!!!

09/10/2009, 16:38:32
quote:

κοσμοσφαιρα = παρε τωρα που γυριζει!!!

Εδώ πρέπει να ομολογήσω κάτι.
Κανά δυο χρόνια πριν, τυχαία στο Euronews είδα να μιλάνε για κοσμοσφαίρες και τρελάθηκα!! Έδειξαν κάτι σκάφη παρόμοια με αυτά που δείχνει και ο Λιακόπουλος.
Εκεί ήταν που αναφώνησα "μεγάλε Λιακόπουλε, είσαι πολύ μπροστά"!! Και μάλλον με άκουσε και από τότε το λέει και αυτός.

TopolΜέλος
09/10/2009, 17:18:20
ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.
ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Η ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΙΠ.
ΟΙ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΑΛΛΑ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ( ΟΠΛΑ TESLA )
ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ....
ΗΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ( ΣΛΑΒΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ COLUMBIA ΣΤΟ ΑΕΡΑ ( ΟΠΛΑ ΑΚΤΙΝΩΝ )