ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περίεργο βαρυτικό φαινόμενο στη Β. Ελλάδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περίεργο βαρυτικό φαινόμενο στη Β. Ελλάδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

centu3345 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
centu33Νέο Μέλος
20/03/2003, 18:50:09
φιλοι και φιλες για σας
ειμαι καινουριο μέλος στην πολυ καλη παρεα σας
Ειμαι και εγω ενας ερασιτεχνης ερευνητης απο Θεσσαλονικη.Στις Σερρες υ6παρχει ενα φαινόμενο ομοιο με αυτο της Πεντελης.Συγκεκριμενα αν και ο δρομος ειναι ανηφορικος , αν αφησεις το αμαγι σου αυτο ανεβαινει προς τα πανω.Περα απο την Σπηλια των Πετραλωνων οπου εχω επισκεφτει , το σαββατοκυριακο που ερχεται θα εξερευνησω την σπηλια της Αλιστρατης.Αν καποιος γνωριζει καποιο ''περιεργο μερος '' στην Β.Ελλαδα περιμενω προτασεις.Εχω μελετησει ηδη τα Βιβλια ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ και ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ για αυτο ενδιαφερομαι για τυχον τοποθεσιες που δεν αναφερονται εκει΅Ευχαριστω

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
20/03/2003, 22:35:41
Καλως ήρθες και καλη διαμονη
Σε ποια περιοχή των Σερρών βρίσκεται ο δρόμος στον οποιο αναφέρεσαι;

20/03/2003, 22:39:49
ΦΙΛΕ CENTU33

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ?

ΦΙΛΙΚΑ

ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

Edited by - Skies tou Fegariou on 20/03/2003 22:40:24

SecondbornΜέλος
21/03/2003, 18:37:17
Φίλε centu33 σε καλωσορίζω στην παρέα μας.
Μου φαίνεται σήμερα πως είναι η μέρα των ερωτήσεων. Τί είναι το αμαγι; Είχα ακούσει κάποτε για αυτό το φαινόμενο που λες φίλε centu33. Συγκεκριμένα ότι αφήνεις ένα υγρό σε κάποιους δρόμους και αυτό αντί να κατηφορίζει ανηφορίζει. Μήπως λοιπόν είναι κάποιο είδος υγρού; Διαφωτίστε με σας παρακαλώ.
Ευχαριστώ

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
21/03/2003, 18:40:20
Φιλε Secondborn προφανως εννοει αμαξι.

«Ορθό το Λάβαρο, η νίκη μας προσμένει
Ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή.
Στον κόσμο αυτό θα δείξουμε πως μένει
Το θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή!»

SecondbornΜέλος
21/03/2003, 18:50:08
Ευχαριστώ φίλε μου για τα φώτα σου. Δε θα μου πήγαινε ποτέ το μυαλό.
Υ.Γ.: Ποιανού είναι το ποιήμα που παραθέτεις ατο τέλος των μυνημάτων σου φίλε Κέρβερε;

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

centu33Νέο Μέλος
21/03/2003, 23:50:26
Καλως σας βρηκα ολους
Πρωτα από ολα ο δρομος βρισκεται στο χωριο Πρωτη Σερρων(στα συνορα νομου Σερρων και Δραμας).Βρηκα το μερος αυτο απο το περιοδικο Strange.Πηγα επι τοπου δυο φορες.Αφησα το αμαξι (χτυπησε ο δαιμονα της τυπογραφιας) και αυτο πηγαινε κατα την ανηφορα.Το φαινομενο διαρκει περιπου 10-20 μετρα.Το αμαξι εχει ψηφιακο κοντερ στη μεση του φαινομενου η ταχυτητα ειναι 7χλμ.Οταν φτανει στο υποτιθεμενο τελος το αμαξι σταματα, αν το σπρωξεις λιγο παρακατω αυτο θα ξαναφυρισει και θα σταματησει.
Παρατηρησα τον συγκριμενο δρομο και απο πανω και απο κατω γιατι πραγματι η επισημη αιτιολογια ειναι οφθαλμαπατη.Σας διαβεβαιω οτι δεν ειναι.
Το παραξενο ειναι οτι στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει μια περιφραγμενη περιοχη 1χ1 μ. και γραφει η πινακιδα ¨:ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΩΒΟΣ , ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Α.Π.Θ(Αριστοτελειο πανεπιστημιο Θεσ/νικης)
Γνωριζω οτι υπαρχει μονο ενα πανομοιοτυπο σημειο στην Πεντελη(εχω ακριβες οδηγιες αλλα κατεβηκα στην Αθηνα την περιοδο της κακοκαιριας και δεν μπορεσα να παω)
Θα ξαναπαω την Κυριακη για να δοκιμασω υγρα,μπαλες και να δω πως θα συμπεριφερθουν.Αυτα εν ολιγης

centu33Νέο Μέλος
25/03/2003, 01:56:09
Καλημερα σε ολους
Οπως σας ειπα πηγα ξανα στο σημειο που σας ελεγα στο Παγγαιο
και εκανα και καποια τεστ.Τα υγρα και η μπαλα που δοκιμασα συμπεριφερονται φυσιολογικα αλλα ακόμα με προβληματιζει ο περιγραγμενος χωρος.Εβγαλα τα συρματοπλεγματα και μπηκα μεσα (ελπιζω να μη μας ακουει καποιος της Γεωπονικης σχολης, αν οντως αυτοι περιφραξαν τον χωρο)Αυτη τη φορα εβγαλα και φωτογραφιες αλλα δυστυχως δεν βρηκα μια καμερα για να καταγραψω το φαινομενο.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι τυχαιο το γεγονος οτι υπαρχει πολυ κοντα στο σημειο παλαιο εκκλησακι του Προφητη Ηλια(αναληψη στους ουρανους) ενω ο δρομος οδηγει στο Μοναστηρι της Αναληψεως και τελειωνει εκει
Τελος θα ηθελα να θεσω υποψιν σας την θεωρια οτι λογω αυτης της ηλεκτομαγνητικης ''ανωμαλιας'' ο τοπος θεωρειται ιδανικος για απογειωση διαστημικων σκαφων ή ως πιθανη ''πυλη'' για καπου αλλου.
Πληροφορηθηκα για αλλο ενα τετοιο σημειο οπου και τα υγρα κινουνται αναποδα.Επειδη ομως ειμαι του δογματος ''πιστευε και ΕΡΕΥΝΑ''θα παω απο κοντα να δω ,να ελεγξω και θα ενημερωσω.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

30/03/2003, 02:19:09
Φίλε centu33,
Το σημείο στις Σέρρες δεν το είχα υπόψη μου, αλλά γνωρίζω ότι υπάρχει ένα ανάλογο σημείο στην Κρανιά Ελασσώνας με τα ίδια χαρακτηριστικά...Και το περίεργο εκεί; Η περιοχή χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το στρατό "ως πεδίο βολής" όπως λέγεται...Δεν τα έχω ελέγξει αυτά προσωπικά, αλλά ακούγεται περίεργο, έτσι δεν είναι;

30/03/2003, 02:49:27
quote:
Η περιοχή χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το στρατό "ως πεδίο βολής" όπως λέγεται

ISOS FILE MOY LOGO THS IDIETEROTITAS TOU TOPOU,NA EUNOOUNTE H SFERES
KAI NA VRISKOUN TON STOXO TOUS

SOVARA TWRA...

ARKETA SIMIA OPOU ''PARAXENA''(?) FENOMENA SYMVENOUN,ANIKOUN STON STRATO SE ALES MYSTIKES YPIRESIES.
MOREI POLI APLA MIA PINAKIDA NA SOU LEEI.''PROSOXH SRATIOTIKH PERIOXH.
APAGOREUETE H PROSVASH''ALA OUSIASTIKA O STRATOS NA MHN EMPLEKETE.
OUTE KAI KAPIA ALH GNOSTH YPIRESIA.DEN EINAI PARAXENO AYTO.
APLOS EINAI MIA PINAKIDA MONO KAI MONO GIA NA SE APOTREPSOUN.
PANTOS TA KATAFERNOUN.PIOS THELEI NA MPLEXEI.
EKTOS APO KAPIOUS PARATOLMOUS POU...VRISKOUN KAI TON MPELA TOUS.
EGW PISTEUW OTI KAPIOS PREPEI NA EREUNA,ALA PANTOTE STA PLESIA TON NOMON.E...VEVEA ORISMENES FORES XRIAZONTE KAI KAPIES MIKROPARANOMIES.
GIA NA VGEI KAI TO LAVRAKI.(LENE KAPIOI)

PANTOS ME ENTIPOSIAZEI TO GEGONOS,OTI TA MEGALITERA MYSTIRIA KAI
PARAXENA SYMVENOUN SE PERIOXES OPOU KANENAS DEN DINEI SIMASIA KAI EINAI PROSVASIMES APO OLOUS.
GIA SKEFTITE TO.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 30/03/2003 02:51:06

centu33Νέο Μέλος
01/04/2003, 22:35:00
Simfono mazi sou file exembrote
Mipos tha mporouse o DURDEN_ALIEN na mou dosei odigies gia to
simio sthn ellasona?Opos exo epanalabei(xanagrapsei gia na eimai pio akribis)PISTEYE KAI EREYNA

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

02/04/2003, 12:57:59
Φίλε centu33,
δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι την πληροφορία αυτή δεν την έλεγξα ο ίδιος αλλά μου την ανέφερε ένας φίλος από την περιοχή. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί του για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά εν τω μεταξύ, αν υπάρχει κάποιος φίλος από εκεί στο forum και γνωρίζει κάτι, ας το πει.

GlorfindelΜέλος
09/04/2003, 00:39:48
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΦΑΙΝ ΟΜΕΝΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Η ΚΕΤΗΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ!Η ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΙΘΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ <<ΚΤΗΜΑΤΑ>> ΤΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΘΑ ΜΑΘΩ ΟΜΩΣ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

centu33Νέο Μέλος
15/04/2003, 00:05:37
Αναμενω την απαντηση φιλε flouride.
Οσο για τις επισημες εξηγησεις επειδη θα ξαναπαω το Πασχα θα δοκιμασω την πρωτη θεωρια.Θα δω το μερος απο μακρυα με κυαλια και ,αν μπορεσω θα παρω ενα ειδικο μηχανημα γι νατο εξακριβωσω πληρως.Μεχει φαει η περιεργεια μαυτο το μερος....

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

JayaΜέλος
06/06/2005, 10:11:34
Αυτό το τεστ περιλαµßάνει µόνο µία ερώτηση αλλά ιδιαιτέρως ουσιαστική. Παρακαλώ µην απαντήσετε πριν σκεφτείτε σωστά και εµπεριστατωµένα...

.... Δίνοντας ειλικρινή απάντηση θα µπορέσετε να ανακαλύψετε το δείκτη της ηθικής σας. Το τεστ προßάλλει µια εντελώς φανταστική κατάσταση στην οποία όµως πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε µια απόφαση.

Να θυµάστε ότι η απάντησή σας πρέπει να είναι εντελώς ειλικρινής και αυθόρµητη. Παρακαλώ να διαßάζετε τα παρακάτω προσεκτικά, γιατί είναι πολύ σηµαντικό για να γίνει το τεστ σωστά.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είστε στη Φλόριντα των Ηνωµένων Πολιτειών. Στο Μαϊάµι για την ακρίßεια. Η περιοχή επλήγη από τυφώνα που έχει προκαλέσει φοßερές πληµµύρες. Επικρατεί το απόλυτο χάος γύρω σας. Παντού γύρω σας υπάρχουν µεγάλες ποσότητες νερού. Εσείς είστε φωτογράφος και συνεργάζεστε µε το CNN. Βρίσκεστε στη µέση του απόλυτου χάους, Η κατάσταση είναι απελπιστική. Εσείς προσπαθείτε να τραßήξετε φωτογραφίες που να απεικονίζουν αυτή την κατάσταση όσον το δυνατό πληρέστερα. Γύρω σας υπάρχουν κατεστραµµένα σπίτια, άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού αλλά δεν τα καταφέρνουν... Το νερό καταστρέφει και εξαφανίζει τα πάντα.

Ξαφνικά ßλέπετε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να κρατηθεί σε ένα κορµό δέντρου για να σωθεί. Αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή και να µην παρασυρθεί από το νερό. Πλησιάζετε προς το µέρος του... Αυτός ο άνθρωπος σας φαίνεται γνωστός και κατά µία έννοια σπουδαίο πρόσωπο... Ξαφνικά τρώτε φλασιά. Ναι! Είναι ο George W. Bush αυτοπροσώπως!!!

Την ίδια στιγµή παρατηρείτε πως τα ορµητικά νερά είναι έτοιµα να τον παρασύρουν... Έχετε δύο επιλογές: Μπορείτε να τον σώσετε ή µπορείτε να τραßήξετε την καλύτερη φωτογραφία της καριέρας σας. Δηλαδή από τη µία µεριά µπορείτε να σώσετε τη ζωή του George W. Bush ενώ από την άλλη µπορείτε να κερδίσετε το ßραßείο Πούλιτζερ φωτογραφίζοντας τον θάνατο του πιο ισχυρού ανθρώπου του πλανήτη.

Και ερχόµαστε στην ερώτηση (σας υπενθυµίζω ότι πρέπει να απαντήσετε µε πλήρη ειλικρίνεια):

Θα τραßούσατε έγχρωµη ή ασπρόµαυρη φωτογραφία;

Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...

Deghar AdharkΜέλος
06/06/2005, 10:16:52
νομιζω οτι θα τον εσωνα.εκεινη την στιγμη δεν μπορεις να σκεφτεις κατι αλλο.

JayaΜέλος
06/06/2005, 10:19:09
quote:

νομιζω οτι θα τον εσωνα.εκεινη την στιγμη δεν μπορεις να σκεφτεις κατι αλλο.

Άλλη ήταν η ερώτηση....

Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...

06/06/2005, 10:20:17
Γεια σου .Μετα απο αυτα που διαβαζα ολο το πρωι στα νεα εσυ δινεις την χαριστικη βολη.Αυτο που περιγραφεις ειναι συμμετοχη σε φονο.
Ασχετα το ποιος ειναι θα κατσεις να τον παρατηρεις την ωρα που θα πνιγεται και θα σκεφτεσαι τι χρωμα φιλμ θα βαλεις?
Μπορεις να φανταστεις την αναμνηση της σκηνης αυτης να σε κυνηγαει στο μελλον? Θα τον εβγαζα αν μπορουσα και θα εξαφανιζομουν.
ΚΥΒΕΛΗΜέλος
06/06/2005, 10:53:00
Έγχρωμη, νομίζω.

Αν όμως το εκλάβουμε λίγο πιο σοβαρά το θέμα, επιλέγοντας να μην προσπαθήσουμε καν να τον σώσουμε, με αποτέλεσμα να πνιγεί, είμαστε σίγουροι πως ο διάδοχός του δεν θα είναι πιο "φοβερός και τρομερός" από τον junior?

echosanΜέλος
06/06/2005, 11:49:40
Πριν δοκιμάσω να τον σώσω, θα του εξηγούσα πως η παρέμβαση μου ίσως να στοιχειοθετούσε την κατηγορία την καταπάτησης ξένης περιουσίας αφού πιθανόν εκεί που θα ακούμπαγα για να στηριχθώ θα ήταν ξένη ιδιοκτησία.Θα τον παρότρυνα να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να συμβουλευθώ τους νομικούς μου συμβούλους.Θα του εξηγούσα βεβαίως βεβαίως ότι η πρόθεση μου και ο μοναδικός σκοπός είναι η διασωσή του,αλλά θα πρέπει να φροντίσω να είμαι στα όρια της νομιμότητας. Μόλις θα έπαιρνα το ΟΚ από τους δικηγόρους μου και εφόσον ο εν δυνάμει μελλοθάνατος ήταν ακόμα ζωντανός, θα έκνα μία συνάντηση με τους παρεβρισκόμενους για να του πρετείνω κάποια σχέδια διάσωσης τα οποία όμως θα έπρεπε να εγκρίνει και ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ιδιοκτητου χώρου που θα χρησιμοποιούσα για τη διάσωση. Αφού επιλέγαμε λοιπόν και σχέδιο θα αποφάσιζα ότι δεν επαρκούν οι δυνάμεις μου για να κάνω πραγματικότητα το σχέδιο μου και θα έφευγα.
Ίσως έτσι ,έστω και την τελευταία στιγμή να έννιωθε ο junior λίγο από την αγωνία των Κυπρίων ,Σομαλών και όλων των άλλων λαών που θέλησε να "σώσει"

Όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μου αρέσει σαν εκδοχή........

Τελικά όμως ίσω απλά να του πάταγα το κεφάλι μέσα στο νερό από την αρχή αδιαφορόντας για το ηθικό δίδαγμα....

C*-)
----