- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αφού δεν του απαντάς του ανθρώπου σε αυτά που σε ρωτάει.
Με εκτίμηση
--Je^3--
..."follow me" the wise man said, but he walked behind...
Ρίχνουν λάδι στη φωτιά και δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι η στάση αυτή είναι εσωτεριστική...![]()
Μου θυμίζει την ιστορία με τους δυο που παλεύανε στην άκρη του γκρεμού και ένας περαστικός αντί να πάει να τους χωρίσει τους έδωσε μια και τους έριξε στον γκρεμό...![]()
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Εγω πιστευω πως καθε εθνικοτητα εκτος απο την ιστορια που κουβαλαει και τους επηρεασμους που εχει υποστει εχει καποια χαρακτιριστικα να την συνθετουν και φυσικα την νοοτροπια που την συνθετη.
Για παραδειγμα οταν ακουσω για Γερμανους μου ερχετε στο μυαλο η μπυρα,σοκολατες,ξανθα μαλλια,ψηλη γενια.
Με τους Ρωσους κοκκινα μαγουλα,κρυο,χιονι και Lada.
Επισεις με τους Αγγλους ευγενεια.Με τους Κινεζους ασυνενοησια κ.λ.π.
Φυσικα υπαρχουν και οι παραδοσεις που μας κανουν να ξεχωριζουμε.Τα αγαθα που βρισκει κανεις στην Ελλαδα,οπως και καθε εθνος ή κρατος διαφερει.
Δηλαδη τι ειναι αυτο που διαφερει σε ενα σκυλο ρατσας με ενα σκυλο ημιαιμο.
Τα χαρακτιριστικα του φυσικα.
Ενα μολοσο με ενα κανεις?
Εχουν ιδιο τροπο συμπεριφορας και αντιληψης?
Τα χρωματα?
δεν ειναι παντα διαφορετικα εχουν και διαφορετικες αποχρωσεις.
Αλλο η εξελιξη και τι την επηρεαζει και αλλο η Εθνικοτητα.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.
Με εκτιμηση Άντα
yparxoun poloi kinezoi...aggloi galoi germanoi...pou distixos h eutixos...agapane thn ellada...kai es8anonte ellhnes....apo kapoious ellhnes...pou misoun auton ton topo h ntreponte na poun ellas giati 8e ton poun e8nikisth..fasista....an ontos etsi legete autos pou agapaei ton topo tou...tote... eime kai gw enas ...alla piws dinei ton orismo auto???
o mpampiniwths??
oi di8en proodeutikoi???
oi anarxikoi??
piws?
ZEYS
Αγαπητε ZEYS2007,
Ειμαι κι εγω απο αυτους που πολλες φορες ντρεπομαι για την καταγωγη μου,και ξερεις γιατι?
Οχι γιατι ειμαι λιγοτερο ή περισσοτερο Ελληνιδα,αλλα γιατι στην σημερινη εποχη δεν ασχολειτε κανεις με τα ιδανικα.
Δεν σεβετε κανενας τους προγονους μας που παλεψαν ,υποφεραν,πεθαναν ωστε να μπορουμε να εχουμε κρατος,χωρα...ιδανικα,και φυσικα την καρδια του Ελληνισμου!
Ανταυτου εμεις τι κανουμε?
Με δυο λεξεις?
Πουλαμε την Ελλαδα...
Επιτρεπουμε να μας χλευαζουν.
Επιτρεπουμε να μας πουλανε...
Υιοθετουμε ξενα πρωτυπα και εθιμα,υποβαθμιζοντας τα δικα μας.
Κιαολα αυτα γιατι?
Για το συμφερων?
Που ειναι ο Ελληνας να αντισταθει?
Που ειναι ο Ελληνας να πει ενα ηρωικο ΟΧΙ της σημερινης εποχης?
Γιαυτο χαθηκαν ζωες και υπεφεραν οικογενειες απο βασανισμους?
Γιαυτο δεν ειχανε να φανε και μαζευοντουσαν σε σησιτια?
Για να μας μεινει μια χωρα και μια πολιτικη του συμφεροντος και του ξεπουληματος ωστε να μην εχουμε με τι να ασχοληθουμε και αναρωτιομαστε ποιοι ειναι οι Ελληνες και γιατι?
Λογω του χωματος?της φιλοξενιας?της φιλοτιμιας?
Επιτρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου φιλε μου.
Οσο για τον φασισμο,
ειναι κατι πολυ διαφορετικο το να αγαπας την χωρα σου και να την τιμας απ΄το να φτανεις σε σημεια εθνικισμου.Ο εθνικισμος ειναι κατι ακραιο..και αν μη τι αλλο αφιλοξενο!
Για αυτο φιλε ZEYS2007 μην τα μπερδευεις τα πραγματα.
Φυσικα αυτες ειναι οι δικες μου αντιληψεις δεν σημαινει οτι περιμενω να της υοθετησεις τοσο εσυ οσο και οποιοσδηποτε αλλος.
Με εκτιμηση Άντα
Αγαπητε ZEYS2007,
Ειμαι κι εγω απο αυτους που πολλες φορες ντρεπομαι για την καταγωγη μου,και ξερεις γιατι?
Οχι γιατι ειμαι λιγοτερο ή περισσοτερο Ελληνιδα,αλλα γιατι στην σημερινη εποχη δεν ασχολειτε κανεις με τα ιδανικα.
Δεν σεβετε κανενας τους προγονους μας που παλεψαν ,υποφεραν,πεθαναν ωστε να μπορουμε να εχουμε κρατος,χωρα...ιδανικα,και φυσικα την καρδια του Ελληνισμου!
Με δυο λεξεις?
Πουλαμε την Ελλαδα...
Κιαολα αυτα γιατι?
Για το συμφερων?
Για να μας μεινει μια χωρα και μια πολιτικη του συμφεροντος και του ξεπουληματος ωστε να μην εχουμε με τι να ασχοληθουμε και αναρωτιομαστε ποιοι ειναι οι Ελληνες και γιατι?
Οσο για τον φασισμο,
ειναι κατι πολυ διαφορετικο το να αγαπας την χωρα σου και να την τιμας απ΄το να φτανεις σε σημεια εθνικισμου.Ο εθνικισμος ειναι κατι ακραιο..και αν μη τι αλλο αφιλοξενο!
Φυσικα αυτες ειναι οι δικες μου αντιληψεις δεν σημαινει οτι περιμενω να της υοθετησεις τοσο εσυ οσο και οποιοσδηποτε αλλος.
Με εκτιμηση Άντα
Αγαπητε ZEYS2007,
Με δυο λεξεις?
Πουλαμε την Ελλαδα...
Κιαολα αυτα γιατι?
Για το συμφερων?
Οσο για τον φασισμο,
Με εκτιμηση Άντα
Ζητω ταπεινα συγνωμη για την τριπλη εμφανιση του μνματος μου.
quote:
Με δυο λεξεις?
Πουλαμε την Ελλαδα...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!![]()
![]()
![]()
Φιλικά.-
E.X.O
quote:
Πουλαμε την Ελλαδα...
...

quote:
και ψηφίζουμε τους ίδιους και ίδιους Μ****ς αντί να τους μαυρίσου
Δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς μαζί σου ως προς αυτό.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικά.-
E.X.O
quote:
whiz:
Με δυο λεξεις?
Πουλαμε την Ελλαδα...
Αφού συγχαρώ και εγώ την φίλη Άντα για το έξοχο μήνυμα να προσθέσω οτι κύρια αιτία σε αυτό το χάλι είναι οι τάσεις συμβιβασμού που έχουμε. Συμβιβαζόμαστε με μιά κατάσταση που φαινομενικά μας φαίνεται φιλική ενώ κατα βάθος είναι πολύ περισσότερο εχθρική απο όσο νομίζουμε.
Δέν τολμάμε να επαναστατήσουμε στο παραμικρό απέναντι σε αυτό το κατεστημένο απο ατολμία, δειλία. Θεωρούμε οτι έτσι βάζουμε το χέρι στην φωτιά αλλά τέτοιες σκέψεις είναι εξωπραγματικές δέν μας αφήνουν να ξεκολλήσουμε. Ψηφίζουμε τα ίδια πρόσωπα γιατί φοβόμαστε το άγνωστο, οτι ο κάποιος άλλος που πραγματικά αξίζει θα μας καταστρέψει.
Αποτέλεσμα το χάλι χρόνο με τον χρόνο χειροτερεύει.
quote:
Οσο για τον φασισμο,
Ο Εθνικισμός ως έννοια είναι θετική.Αντίθετα ο σωβινισμός έχει αρνητική έννοια.Βέβαια στον σημερινό αχταρμά και ο εθνικιστής θεωρείται "κακός".
Φιλικά.-
E.X.O
quote:
Οσο για τον φασισμο,
Ο Εθνικισμός ως έννοια είναι θετική.Αντίθετα ο σωβινισμός έχει αρνητική έννοια.Βέβαια στον σημερινό αχταρμά και ο εθνικιστής θεωρείται "κακός".![]()
![]()
![]()
Φιλικά.-
E.X.O
Φιλικά.-
E.X.O

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.
Ελληνας ειναι αυτος ο οποιος νιωθει Ελληνας και ειναι ετοιμος να θυσιαστει για την πατριδα.
Τωρα κατι Αλβανοι, Βουλγαροι, Ρουμανοι, Τουρκοι, Κουρδοι κ.τ.λ που εχουν Ελληνικο διαβατηριο ή που γεννηθηκαν στην Ελλαδα, δεν ειναι Ελληνες και δε νιωθουν Ελληνες διοτι εχουν ηδη μια πατριδα που την αγαπουν, τη δικια τους.
Δεν γινεται να εισαι και Ελληνας και κατι αλλο μαζι.
Η εισαι ή δεν εισαι, οτι νιωθεις βαθια μεσα σου ειναι η αληθεια.
Τωρα αν δε νιωθεις Ελληνας καλα θα κανεις να πηδηξεις απο τον 5ο οροφο γιατι απλα δεν εχεις τιποτα να προσφερεις στην ανθρωποτητα.
Δεν εχεις λογο να ζεις. Ετσι το βλεπω εγω.
Δεν μπορω να σεφτω τον εαυτο μου να ειναι κατι αλλο εκτος απο Ελληνας...
Οσο για το Χ.Ο στην ταυτοτητα για εμενα δε λεει τιποτα, πρωτα η πατριδα και μετα ολα τα υπολοιπα...
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
Edited by - Αχαιός on 15/10/2006 02:14:00