ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑN - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑN - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

30/04/2005, 21:18:03
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....

ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.....

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

YiannakasΜέλος
30/04/2005, 23:14:57
να πάει ο Ταμπάκης στην eurovision
dancing verumΜέλος
01/05/2005, 21:42:30
ΛΟΙΠΟΝ.ειναι πολυ ρομαντικό να λέμε οτι ο θεός μας πραγματοποιεί ευχέσ.'ισως για το Θεό να είναι λίγο υποτιμητικό να του ζητάμε χάρες,όταν τα πάντα εξαρτόνται από τη δική μας καλή θέληση.Δεν είναι σωστο να ζητάμε α΄πό το θεό γήινα χατιρια...ο θεός υπάρχει για να μας καθοδηγεί,για να μας δίνει ενέργεια,να μας δίνει ζωή και πνεύμα για να τον πλησιάζουμε,να είμαστε σε ένα συνεχή δρόμο αναζήτησής του όσο πραγματοποιούμε το ταξίδι της παρούσας μας ζωής.
Μπορούμε να τον ευχαριστούμε για αυτά που μας έχει μεχρι στιγμής προσφέρει,για αυτά που ίσως κιολλας μας έχει δώσει και δεν έχουμε νιώσει γιατι τα θεωρούμε πολύ καθημερινά πράγματα...Θα ήταν λάνθασμένη επιροή της τύχης μας να ζητήσουμε "χαρη",ενώ Αυτός γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς γιατί δε μας έχει δώσει ακόμα αυτό που του ζητάμε....μάθημα,ανταμοιβή προς κάτι καλύτερο,δικαιωσύνη προς κάτι χειρότερο....
έχετε τελικά σκεφτεί ότι αν ησαστε σε χειρότερη μοιρα,τότε ολοι θα ζητούσατε -και θα ζητούσα- να ερθετε καποια στιγμή στην τωρινή σας κατάσταση? ....να'χα κι εγώ σπίτι,να'χα κι εγω οικογένεια,να'χα κι εγώ παιδιά,να ειχα κι εγω μια δουλεια,κτλ,κτλ
Μας μένει μου φαινεται μόνο μια απλή κουβέντα προς το Θεό,τωρα που διανύουμε και αγιες ημέρες.Ευχαριστούμε για τη ροή και την ιστορία της ζωής.Ας γίνουν όλα με το θέλημά του.

κι αν βρεθειτε ποτέ σε κανένα δάσος...

Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...

undeafetedΜέλος
02/05/2005, 13:09:50
υπονοουσε τιποτα η αφροδιτη με αυτο που ειπε? εγω απλως ειμαι ειλικρινης.θα μπορουσα να πω θελω ευτυχια και παγκοσμια ειρηνη.μονο που αυτα δεν γινονται
04/05/2005, 20:01:16
ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟΤΕΡΟ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

undeafetedΜέλος
05/05/2005, 00:29:15
βασικα τωρα που μου τελειωσαν τα τσιγαρα και πρεπει να παω στην αλλη ακρη της γης για να παρω{ειναι λιγο αργα} σκεφτηκα μια ευχη.να ειχα τον ελεγχο ολων των φυτειων davidoff.....
axilmarΝέο Μέλος
15/05/2005, 01:25:19
Εαν ο Θεος μου εδινε την ευκαιρια να πραγματοποιησει μια ευχη μου, αυτη θα ηταν:

θα ηθελα να εχω απειρες ευχες.

15/05/2005, 19:46:28
ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ.
ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Η ΖΩΗ.
ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΑ.
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΚΑΘΕ ΩΡΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

alexilexosΜέλος
15/05/2005, 20:01:05
Να μου πεί ποιός είναι...
Spanish eyesΜέλος
15/05/2005, 20:45:26
Na mou edine ligi apo tin sofia Tou...Na mou edine mia ksekathari apantisi se auta pou Ton roto kai na mporousan na tin katalavo.....
VELISSARIOSΜέλος
17/05/2005, 11:39:18
Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΛΑΨΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ.
Spanish eyesΜέλος
17/05/2005, 15:38:23
Na mou dosei tin dinami na afiso mia gia panta ton pio simantiko antropo sti zoi mou...Na mou pei oti kano to sosto kai oti o ponos tha perasei...Na min mou ton ksanaferei piso opos ekane kathe fora pou apofasiza na figo kanontas me na to mateniono kai na to anavalo...
stavros_pΜέλος
20/05/2005, 21:09:23
να μου πεί ποιός/τι είμαι και πως να συνεχίσω
τι να κάνω σε αυτή την ζωή (που στο κάτω κάτω ,μία είναι). πως να βγώ από τον λαβύρινθο (από τον οποίο υπάρχουν πάνω από 1 έξοδοι που έτσι και βγείς δεν μπορείς να ξαναμπείς και να βγείς από την άλλη) που είμαι κλεισμένος αυτά τα 25χρόνια που έχω πάνω στην γή
(ξέρω ακούγεται χαζό, αλλά έτσι είναι)

Edited by - stavros_p on 20/05/2005 21:24:41

21/05/2005, 13:16:31
Αγαπητοί φίλοι εξαρτάται....
σε τι πλαίσιο θέτετε το θέμα.

Θα μπορούσα να ζητήσω πχ από το Θεό να μη με αφήσει να χάσω το δρόμο μου.
Θα μπορούσα ακόμη όμως και να ζητήσω να διανοίξει τη συνείδηση του ανθρώπου τόσο όσο να τον χωράει ως έχει ... Γίνεται όμως αυτό; Δεν γίνεται αλλιώς δεν θα περίμενε εμας να του το πούμε. Επομένως ζητάω κάτι πιο εφικτό:
Να μην επιμηκύνουμε το χρόνο της εκπαίδευσής μας με την ξεροκεφαλιά μας. Αυτό.

Η φωτιά και το ρόδο είναι ένα.
T.S.Eliot

22/05/2005, 09:31:45
θα τον παρακάλαγα στο τώρα μου,να συγκεντρώσει την μοναξιά του κόσμου και να την κλείσει στο κουτί/διάστημα της λήθης.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

22/05/2005, 19:50:35
ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΟΣΩΝ ΠΟΝΑΝΕ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

undeafetedΜέλος
22/05/2005, 22:14:35
να γινομουν σκονη και οπως η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα σκουπιζε τα δακρυα να με παρεσερενε ωστε να μπω στα ματια τους και ξανακλαψουν{black humor}

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

23/05/2005, 15:22:27
Αν γινοταν να γινει η ευχη μου θα ηθελα οταν θα ερχοταν η ωρα να αλλαξουνε οι ανθρωποι επιπεδο πριν αφησουν το φυσικο τους σωμα να γινοταν μεσα σε εναν υπνο χωρις αρρωστιες πονο αλλα με γαληνη και αξιοπρεπεια.Το πιο μονιμο και αγνωστο που μας συμβαινει ειναι η μεταβαση στην αλλη ζωη ολα τα αλλα η μπορουν να αλλαξουν η δεν ειχαν ποτε μεγαλη σημασια.
24/05/2005, 00:04:28
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ...
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. Ο,ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ.Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

undeafetedΜέλος
24/05/2005, 11:24:15
εγω περιμενα να μου απαντησεις
''και εγω θα γινω ηλεκτρικη σκουπα και θα σε ρουφηξω'' η κατι τετοιο ωστε να κανουμε λιγο πλακα.

λιγο χιομορ εκανα

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]