- ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑN - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.....
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Μπορούμε να τον ευχαριστούμε για αυτά που μας έχει μεχρι στιγμής προσφέρει,για αυτά που ίσως κιολλας μας έχει δώσει και δεν έχουμε νιώσει γιατι τα θεωρούμε πολύ καθημερινά πράγματα...Θα ήταν λάνθασμένη επιροή της τύχης μας να ζητήσουμε "χαρη",ενώ Αυτός γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς γιατί δε μας έχει δώσει ακόμα αυτό που του ζητάμε....μάθημα,ανταμοιβή προς κάτι καλύτερο,δικαιωσύνη προς κάτι χειρότερο....
έχετε τελικά σκεφτεί ότι αν ησαστε σε χειρότερη μοιρα,τότε ολοι θα ζητούσατε -και θα ζητούσα- να ερθετε καποια στιγμή στην τωρινή σας κατάσταση? ....να'χα κι εγώ σπίτι,να'χα κι εγω οικογένεια,να'χα κι εγώ παιδιά,να ειχα κι εγω μια δουλεια,κτλ,κτλ
Μας μένει μου φαινεται μόνο μια απλή κουβέντα προς το Θεό,τωρα που διανύουμε και αγιες ημέρες.Ευχαριστούμε για τη ροή και την ιστορία της ζωής.Ας γίνουν όλα με το θέλημά του.
κι αν βρεθειτε ποτέ σε κανένα δάσος...
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟΤΕΡΟ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
θα ηθελα να εχω απειρες ευχες.
ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Η ΖΩΗ.
ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΑ.
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΚΑΘΕ ΩΡΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
τι να κάνω σε αυτή την ζωή (που στο κάτω κάτω ,μία είναι). πως να βγώ από τον λαβύρινθο (από τον οποίο υπάρχουν πάνω από 1 έξοδοι που έτσι και βγείς δεν μπορείς να ξαναμπείς και να βγείς από την άλλη) που είμαι κλεισμένος αυτά τα 25χρόνια που έχω πάνω στην γή
(ξέρω ακούγεται χαζό, αλλά έτσι είναι)
Edited by - stavros_p on 20/05/2005 21:24:41
σε τι πλαίσιο θέτετε το θέμα.
Θα μπορούσα να ζητήσω πχ από το Θεό να μη με αφήσει να χάσω το δρόμο μου.
Θα μπορούσα ακόμη όμως και να ζητήσω να διανοίξει τη συνείδηση του ανθρώπου τόσο όσο να τον χωράει ως έχει ... Γίνεται όμως αυτό; Δεν γίνεται αλλιώς δεν θα περίμενε εμας να του το πούμε. Επομένως ζητάω κάτι πιο εφικτό:
Να μην επιμηκύνουμε το χρόνο της εκπαίδευσής μας με την ξεροκεφαλιά μας. Αυτό. ![]()
Η φωτιά και το ρόδο είναι ένα.
T.S.Eliot
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. Ο,ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ.Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
''και εγω θα γινω ηλεκτρικη σκουπα και θα σε ρουφηξω'' η κατι τετοιο ωστε να κανουμε λιγο πλακα.
λιγο χιομορ εκανα
[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]