ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

pandi51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
MaraΜέλος
03/10/2003, 18:48:52
quote:
μπώης τλικεά θα έρππεε να υθοιτεόσιμυε τη γαφρή που περετοίνι ο φλίος Alati13;

Αν ειναι να καταλαβουν μερικοι κατι καποια πραγματα ας γραψουμε και στα κινεζικα!!!!!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

03/10/2003, 19:02:33
ουπς! καλή ιδέα!

ΘΩΘ!!!

έχουμε γραμματοσειρά κινέζικη!!!

μήπως άμα κάνω...

[font=chineze]γειά χαρά![/font=chineze];;;

πάλι τπτ! γιατί!!!!!!!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

MaraΜέλος
03/10/2003, 19:04:45
Καποια πραγματα κοπελα μου θελουν μεγαλυτερη προσπαθεια προφανως!!!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

thothΙδρυτικό Μέλος
03/10/2003, 20:29:23
Ωραία...

Και αφού γίναμε πάλι μια ωραία οικογένεια

Και αφού μάθαμε επιτέλους ποιους ενοχλεί το Esoterica όπως λέει και ο τίτλος και αφού εδώ και αρκετά μηνύματα δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο για το θέμα, προτείνω να κλειδωθεί το topic και να... πάμε όλοι στις δουλειές μας.

Αν δεν έχει πρόβλημα ο Ixnilatis θα κλειδώσω το topic αύριο μπας και κανένας "ξεχασμένος", ξέχασε να συνεισφέρει κάτι σπουδαίο σε αυτό το θέμα, αν και νομίζω ότι όλοι είπαμε αυτό που είχαμε να πούμε χωρίς φόβο και πάθος και αποκαλύψαμε το εσωτερικό μας "είναι" και την αγάπη μας στο Esoterica

Νομίζω ότι το forum μας μπορεί να ασχοληθεί με την πραγματική του αποστολή πλέον, αν δεν έχει κανένας πρόβλημα. Αν όμως κάποιος δεν μπορεί να κρατηθεί γιατί θέλει να πει την τελευταία λέξη, ή θέλει να αποδείξει ότι είναι πιο έξυπνος από τον άλλον ή, σε τελική ανάλυση, ρε παιδί μου, τον πνίγει το δίκιο και δεν του βρίσκεται κανένας ψυχοθεραπευτής δίπλα του, ή έστω κανένας... ναυαγοσώστης, υπάρχουν πιο κατάλληλοι χώροι. Για μεγαλύτερη ανάλυση των εσωτερικών μας αναγκών, προβλημάτων και παραπόνων υπάρχει και η εκπομπή "ΜΠΟΡΩ" ή αν θέλουμε κάτι πιο Extreme υπάρχουν και τα... "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" .

Για να δούμε...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ΓιώργοςΜέλος
03/10/2003, 22:57:44
Επειδή πάντα μου αρέσει να λέω την τελευταία λέξη και θέλω πάντα να αποδείξω ότι είμαι ποιο έξυπνος.. (γιατί δεν με χαλάει καθόλου)

Ας τελειώσουμε με ένα ηθικό (η οτι αλλό θέλετε) δίδαγμα…
ότι ο εσωτερισμός (η όπως αλλιώς εσείς το λέτε) που τελικά δεν είναι τίποτα παραπάνω από τον επιδέξιο χειρισμό του μυαλού ….μπορεί να γίνει αρκετά ψυχαγωγικός – τόσο πολύ μάλιστα που μπορείς να περάσεις ώρες μαζί - όπως ακριβώς με την τηλεόραση η το διαδύκτιο….

Γιώργος…
Αυτή δεν είναι Queen of pentacles μεγάλε….είναι queen of Cups ..και τι Cups δικέ μου … 36DD (cup)

catΜέλος
03/10/2003, 23:42:07
Επειδή γύρισα αργά σήμερα .....και μόλις τώρα κατάφερα να διαβάσω ολα αυτά που εχετε γράψει αυτες τις μέρες που δεν ειχα χρόνο να απαντήσω ....-----δυστυχώς θα στην χαλάσω γιά σήμερα φίλε Γιωργο ....και θα εχω εγώ την τελευταία λέξη

Ενα ειναι το βασικό μύνημα σε αυτήν την ιστορία ....

Και εχει σχέση και με την αφύπνηση ......

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2088

Ενα μικρό παράδειγμα ειναι οπως οταν σου λένε τον καφέ....!!!!!

φαντάζομαι πολύ θα ειχατε αυτή την εμπειρία !!

Τελικό Συμπέρασμα...........ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΕ !!!!

Καλο βράδυ !

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

04/10/2003, 01:29:11
ΧΑ ΧΑ ! Την πατήσατε και οι δυο Γιώργο και cat.Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα γράψει σ'αυτό το topic.

Δεν έχω βέβαια κάτι σπουδαίο να πώ πόσο μάλλον τώρα που διάβασα πως το topic αύριο θα κλειδωθεί.

Α! Λέω να ανοίξω ένα καινούριο topic και να κάνω θέμα τον καταιγισμό κατηγοριών του esoterica.gr σε μια εκπομπή του alpha .

ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;

Σας αφήνω για λίγες μέρες γιατί πάω στην γενέτειρά (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά!)μου Κατερίνη.

Τα λέμε από Δευτέρα με πολύ πολύ εσωτερισμό!!!

Feel the anxiety hold off the fear...

04/10/2003, 13:00:13
κούνια που σας κούναγε!!!
εγώ θα γράψω την τελευταία κουβέντα και μετά θα κλειδωθεί το θέμα!!!

quote:
ουπς! καλή ιδέα!

ΘΩΘ!!!

έχουμε γραμματοσειρά κινέζικη!!!

μήπως άμα κάνω...

[font=chineze]γειά χαρά![/font=chineze];;;

πάλι τπτ! γιατί!!!!!!!

quote:
Καποια πραγματα κοπελα μου θελουν μεγαλυτερη προσπαθεια προφανως!!!

(ο τονισμός στις τελευταίες λέξεις είναι δικός μου)

και... επιλέγω να έμπνευστώ από τη σοφή και τρανά μελετημένη κουβέντα της αγαπητής Μάρας, γιά να δώσω και εγώ το μήνυμά μου!

Είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να αγαπάς τον εχθρό σου, παρά τον φίλο σου...
Είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να ρίχνεις τον εγωισμό σου και να παραδέχεσαι τα λάθη σου, παρά να προσπαθείς να επιβάλλεις τη δική σου θεώρηση γιά τα πράγματα...
Είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να καταθέτεις τη δική σου προσωπική άποψη, παρά να ακολουθείς την "πεπατημένη" οδό, το "κύμα", την πλειοψηφία, επειδή έτσι δεν κινδυνεύεις...
Είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να σιωπάς παρά να ειρωνεύεσαι...
Είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να βλέπεις μέσα από τις καταστάσεις το καλό, θετικό και αισιόδοξο, παρά να εξαίρεις το κακό, το αρνητικό και το απαισιόδοξο...
Είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να είσαι μικρός στο σώμα και μεγάλος στην ψυχή, παρά μεγάλος στο σώμα και μικρός στην ψυχή...
Είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να δεχτείς την κριτική, παρά να κάνεις κριτική...
Είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, γράφοντας αυτά τα τελέυταία λόγια, να σκέφτεσαι πρώτα το πως εσύ που τα γράφεις ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσεις περισσότερο, παρά να τα απευθύνεις στους άλλους, υπονοώντας ότι αυτοί δεν καταβάλουν την απαραίτητη προσπάθεια...

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

Edited by - λίλιθ on 04/10/2003 13:02:58

04/10/2003, 14:12:03
"Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια
Στο μυαλό είναι ο Στόχος,
το νου σου ε;" Κ.Γ.

...tsixlitsa kaneis?

lock me out.......

clickable

~~~~~~~~ΘΑ'ΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...ΚΙ ΑΛΛΟΙ.....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΟΜΩΣ...ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ/"ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ"ΓΑΡ
c-xtir@ypokrisia.gr

Edited by - ΑΤΜΑ on 04/10/2003 14:46:22

ΚάθυΜέλος
04/10/2003, 14:24:19
Πριν κλειδωθεί το θέμα ας μετονομασθεί
"Η κούρσα για τον...τελευταίο"

Μαθαίνομε...μαθαίνομε...ίσως και γρήγορα

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

Edited by - Κάθυ on 04/10/2003 14:54:12

thothΙδρυτικό Μέλος
04/10/2003, 14:58:02