- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -
quote:μηπως ειναι ενα απο τα χαλκινα βιβλια???
Όντως, την έχω αλλά δεν μπορώ να τη διαβάσω, όπως ξέρεις. Πρέπει να βρίσκεται μόνιμα σε μεταλλικό κουτί με ασημένιες γωνίες ώστε να ελέγχεται η δύναμη του βιβλίου.
π.σ.λες να εχει δικιο ο λιακο με τα χαλκινα βιβλια???...μηπως κρυβουν ξορκια κ μαγικα???
Ποιός ήρθε?
... εκτός του ότι αφήνει έναν ιριδισμό στο χέρι...

macedon
quote:
maktothebase
Αμαλια χερεις για πιο λογο ριχνουν τ spell στο βιβλιο ι καπια αλλη πληροφορια σχετικα με τ θεμα θα ειμουν υποχρεος
Φίλε maktothebase αφού οι άλλοι δεν θέλουν να σου αποκαλύψουν το spell του βιβλίου θα σε βοηθήσω εγώ όσο μπορώ , και όποιον πάρει ο χάρος . Πρέπει φίλε μου να xέρης ότι το spell δεν είναι ένα αλλά πολλά χωμένα μέσα στις σελίδες του βιβλίου , ουτως ώστε να μη μπορούν να εντοπιστούν εύκολα . Εγώ ανακάλυψα αυτό στη σελίδα 69 [σημαδιακός αριθμός] του πράσινου βιβλίου .

Όπως xέρης φίλε maktothebase οι καθρέπτες είναι πύλες από τις οποίες μπαινοβγαίνουν οι δαίμονες . Όμως πρόλαβα και το αδρανοποίησα ρίχνοντας πάνω στη σελίδα μια πρέζα αλάτι και λιβανίζοντάς την με φύλλα φασκομηλιάς .
*
Edited by - Sesostris on 25/11/2012 22:51:28
Θα γυρίσει πάνω σου έτσι που πας...
(ΥΓ) Με το ραδιόφωνο το δοκίμασες;

macedon
Edited by - macedon on 25/11/2012 23:50:59
Κι άν μαζέψουμε μερικά,ποτέ δεν θα είστε όπως πρώτα.
Χέρω κάποιον που το έκανε και όταν ξαναϋλοποιήθηκε,το στόμα του ήταν στον πισινό του και τα μάτια του στην κοιλιά του.Στη θέση δε,της μύτης δεν θέλετε να χέρετε τι...ήταν!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

macedon
quote:κουναβια alien του dreamcatcher???...απο τους πισινους εβγαιναν με την αφοδευση
Χέρω κάποιον που το έκανε και όταν ξαναϋλοποιήθηκε,το στόμα του ήταν στον πισινό του και τα μάτια του στην κοιλιά του.Στη θέση δε,της μύτης δεν θέλετε να χέρετε τι...ήταν!
Ποιός ήρθε?
quote:
Α, τον Παναγιώτη λες! Τον ξέρω!
Aκριβώς!
Τα κατάφερε τελικά και είναι πάλι νορμάλ.
Χέρεις όμως τι τράβηξε?
Βρήκε ένα διαχρονικό αντίγραφο της Μάτζικα ντε Σπέλλ,σε ένα απομακρυσμένο χωριό του Βορρά,δίπλα στο γνωστό Ροβανιέμι.
Ιμειναβορ το λένε.Η γριά τον αποϋλοποίησε και τον επανέφερε,ειδικά αυτο που ήταν η μύτη του,επανήλθε στη θέση του και ο Παναγιώτης μπόρεσε και έκανε δυο παιδιά.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

macedon
(προσοχη δαγκωνει..δαγκωνει???..καταπινει!...προσοχη μετα spell)

π.σ.πηγες google & dreamcatcher
Ποιός ήρθε?
Edited by - Κostakourtas on 26/11/2012 20:23:22
quote:
maktothebase
sesostri με μενα χεκινησε απο ενα ονειρο που ειδα τ οπιο ελεγε μια γυναικα να ακολουθισω τον ελεφαντα ενα ονειρο απο αυτα τα virsual που τα ζεις και καταλαβα τ ενουσε αφοτου ειχε πεσει στα χερια μου τ βιβλιο παρατηρησα οτι στο εξωφυλο του βιβλιου υπηρχε ενας σκαλιστος ελεφαντας στο δερμα ι δερματινη διαβαζωντας τ βιβλιο για πολυ καιρο επεφτα κατι σαν υπνωσι οχι ακριβος ειχα την συνειδηση μου αλλα ελαγα πραματα που δεν γνωριζα και πολλα αλλα γινοντουσαν τ 8εμα ειναι οτι ειμαι απο αυτους που εχουν φαει το κεφαλις τους αλλα χωρις να ξερω οτι αυτο ολλο τ πραμα εχει να κανει με μαγια αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι αν υπαρχει καποιο ατομο εξειδικευμενο πανο σε τετοια θεματα για να βοηθησει ι να απευθυνθω στιν εκκλησια δεν χερω αν αυτη μπορει να κανει κατι και επισης αν ξερεις εχεις ακουση παρομιες εμπειριες απο ατομα
Φίλε maktothebase δεν γνωρίζω κανένα εξειδικευμένο άτομο που θα μπορούσα να σου τον συστήσω υπεύθυνα , δεδομένου ότι στον χώρο αυτό κυκλοφορούν και πολλοί απατεώνες , και δεν θα ήθελα να εκτεθώ απέναντί σου . Από την άλλη υπάρχει και ο Άγιος Κυπριανός στην Χασιά που γίνονται εξορκισμοί , αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι κάνει για την περίπτωσή σου , γιατί εκεί πηγαίνουν οι δαιμονισμένοι για να βγάλουν τους δαίμονες που τους έχουν κυριέψει , πράγμα που δεν συμβαίνει στην περίπτωσή σου .
*
quote:
maktothebase
κατι που παρελειψα αν υπαρχη και καπιο βιβλιο που να βοηθαει
Φίλε maktothebase υπάρχουν αυτά ξόρκια από το "Ayiat al korsi" του Κορανίου που τα χρησιμοποιούν οι Άραβες για να εξορκίσουν τους δαίμονες .
قاتلوا في سبيل الله الذين يقاتلونكم ولا تعتدوا إن الله لا يحب المعتدين" البقرة" وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُم مِّنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ وَالْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ وَلاَ تُقَاتِلُوهُمْ عِندَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ حَتَّى يُقَاتِلُوكُمْ فِيهِ فَإِن قَاتَلُوكُمْ فَاقْتُلُوهُمْ كَذَلِكَ جَزَاء الْكَافِرِينَ" البقرة
Είναι γραμμένα στην αρχαία αραβική γλώσσα , το κακό όμως σ' αυτή την περίπτωση είναι ότι θα πρέπη να διαβαστούν σ' αυτήν και όχι σε μετάφραση . Θα μπορούσα να σου τα γράψω με το λατινικό αλφάβητο , όμως την προφορά δεν υπάρχει τρόπος να στην μεταδώσω , ούτως ώστε να μην τα απαγγείλλης στα αλαμπουρνέζικα . Δυστυχώς δεν μπορ'ω να βηθήσω περισσότερο .
*
quote:
macedon καταλαβαινω αυτο που λες για τον ορκο να μην πεις τπτ σε καποιο ασχετο αλλα για πιο λογο σαν μεταβιβαζουν τιν γνωση αν οχι για να βοηθησεις καποιον αλλον εκτος απτον ευατο σου
Εχει να κάνει με την νοημοσύνη αυτο.
Αν μου αποδείξεις,ότι έχεις δείκτη πάνω απο 20 (είκοσι),θα σου μεταβιβάσω την γνώση.![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
maktothebase
Φιλε sesostris σε ευχαριστω για την βοηθεια σου φαινεσαι καλο παιδι δεν ξερω αν σε κουραζω ειναι αν μπορεις να μου γραψεις τ αραβικο κειμενο στα λατινικα μηπως και μπορεσω να κανω κατι δεν χερω αν πρεπει να εισαι ιερεας για να μπορεσεις να το κανεις
Φίλε maktothebase όπως σου έγραψα στην προηγούμενη απάντησή μου , θα μπορούσα να σου το γράψω με λατινικούς χαρακτήρες , αλλά είναι δώρο άδωρο . Γιατί δεν υπάρχει τρόπος να σου μεταβιβάσω την προφορά των λέξεων , και τελικά το ξόρκι θα βγη στα αλαμπουρνέζικα . Πως θα σου ξεχωρίσω για παράδειγμα φίλε maktothebase , το κάπα το ουρανισκόφωνο από το κάπα το λαρυγκόφωνο ; Πως είναι δυνατόν να σου ξεχωρίσω το ξεψυχισμένο χι από το΄άλλο που είναι σαν να ετοιμάζεσαι να ρίξης ροχάλα ; Επίσης πως θα σου δώσω να καταλάβης και να προφέρης σωστά τα τρία είδη του σίγμα της αραβικής γλώσσας ; Γι αυτό σου έγραψα ότι δεν γίνεται . Από την άλλη όμως επειδή προσπαθ'ω να σε βοηθήσω σου στέλνω αυτό το λατινικό ξόρκι , από το "Malleus Maleficarum" που σου είναι πιο προσιτοί . Βέβαια δεν έχουν την ισχύ του αραβικού εξορκισμού , αλλά μπορεί να βοηθήσουν .

Ελπίζω αυτό το ξόρκι να σε βοηθήση να ξεπεράσης το πρόβλημά σου .
*